אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
מחפש אוזניות ב 70 דולר, אפשרי קניה בארה"ב, חשוב לי שיהיו נוחות לישיבה ארוכה, עם באס איכותי אך לא עוצמתי מדי, ראיתי המלצות כאן באתר ל GARDO S-60, אך מביקורות של גולשים שקנו בחו"ל קראתי שהן לא נוחות, בנוסף קראתי על hd-500 כאן באתר אך מביקורות של גולשים שקנו בחו"ל קראתי שהבאס שלהן מעוות. אנא התייחסותכם ועצותיכם. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז אני מחפש אוזניות למוזיקה מחו"ל ב-250 שזה איזה 70 דולר קנדי... האוזניות מיועדות למוזיקה... חשבתי על ה-CX300... הם יהיו טובות?? תודה מראש, אליאב.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
<p><p>לקראת Black Friday חשבתי לקנות אוזניות חדשות.</p><p>אני מתכנן להשתמש בהן בעיקר בעבודה (משרד).</p><p>אני שומע הכל מהכל, אבל בעיקר אלקטרוני ואינסטרומנטלי (שזה כולל מוזיקה קלאסית).</p><p>העניין הוא שיש לי אוזניים רגישות יחסית - עם רוב האוזניות שהיו לי תמיד הרגשתי כאב באוזניים אחרי שעה-שעתיים.</p><p>אני מאמין שזה גם בגלל הסאונד וגם בגלל הלחץ הפיזי שהאוזניות מפעילות. אני לא משתמש באוזניות In-ear כבר שנים.</p><p>הייתי שמח שהאוזניות יבודדו רעש, אבל זה לא הכי קריטי (ז"א, אני מוכן להתגמש על זה במחיר).</p><p>מחיר? 400 ש"ח גג (כולל מבצע, אם יש).</p><p> תודה (:</p></p>
-
- 1 תגובה
- 4.1k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות ב100-200 ש"ח ואני לא סגור כ"כ סגור על השם של סוג שאני מחפש - אוזניות שלא נכנסות לאוזן, אבל כן נתלות על האוזן ללא צורך בחיבור קשיח בין 2 האוזניות (הכל חוטי). או במילים אחרות, אותו סוג של האוזניות שהשתמשתי בהן עד עכשיו - Philips SBC HS430, והייתי ממש מרוצה מהן עד שהן נהרסו. חוץ מזה - יש לכם טיפים כלליים לשמירה על אוזניות? די חשוב לי לשמור על האוזניות הרבה זמן (הקודמות החזיקו משהו כמו 2-3 שנים). תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כותרת. חריגה של 50 שקל לא תהרוג אותי. בעיקר אני רוצה באס כזה חזק שהראש שלי יירעד, שתהיה אחריות כלשהיא ( לא מחו"ל ) ושיהיה מאיזור המרכז ( מדינת ראשון לציון ). המליצו לי על אלו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=17493 http://www.pcgames.co.il/SteelSeries_5Hv2_%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA_%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%95%D7%AA_%D7%9C%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D-1865.html?affid=1492 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12591 שימושים: מכשירים: גלקסיS או נגן סאנדיסק שאני כנראה אקנה. מיקום: אוטובוסים או כיתה עם אקוסטיקה נוראית ו30 ילדים בי"ב. תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שכמעט כל זוג אוזניות נהרסו לי אחרי כמה חודשים של שימוש (משימוש, לא מתאונות), החלטתי לקנות אוזניות איכותיות... אני צריך את האוזניות למחשב (מתחברות לרסיבר שברמה סבירה) וגם לדיסקמן, ככה שאוזניות גדולות לא טובות לי. האוזניות ישמשו למוזיקה (כל סוגי המוזיקה אבל בעיקר רוק), משחקים וסרטים. יש לי תקציב של בערך 500 שקל, עדיף פחות, אם אפשרי. על מה אתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אממ טוב אז הכותרת אומרת הכל אני מחפש אוזניות למשחקים בעיקר.. אממ שיתחבור לכרטיס X-FI בתקציב מקסימלי של 600 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות בתקציב של סדר גודל 150-200 שקל. מה שחשוב לי שהן לא יהיהו IN EAR שיהיו נוחות, עמידות ויפות (לא קריטי אבל עיצוב נחמד מתקבל בברכה) איכות הסאונד, מן הסתם חשובה אבל אני לא מצפה למשהו סופר מטורף בכזה תקציב, פשוט שיהיו אוזניות טובות. השימוש הוא יומיומי פשוט שמיעה של מוזיקה מנגן MP3 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות אוזניות + מגבר באיזור ה300-400$ (אפשר לחרוג קצת אם צריך). אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית (trance, dubstep, progressive, vocals etc) אבל גם שומע לפעמים מוזיקה אחרת (alternative rock, hip-hop), אני מציין את זה למקרה וזה חשוב. יש המלצות? מחיפושים שערכתי בימים האחרונים ברשת (+התייעצות עם כמה חברים שקצת מכירים את התחםו) הגעתי ל Ultrasone PRO 900. המליצו גם על ה denon 2000/5000 אבל מהתרשמות שלי אני נוטה יותר לpro. ניסיתי למצוא חנות בארץ שאפשר לשמוע בה, היחידה שמצאתי היא סונטרוניקס (http://www.sontronics.co.il/) אבל כבר אין להם אותן ואין תכנון לייבא בקרוב. בקיצור - אשמח להמלצות ומקומות שאפשר לשמוע אוזניות איכותיות, תודה
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני די חדש בתחום האודיו, ולמרות שעד כה אין לי רמקולים באיכות גבוהה אני רואה את עצמי כאודיופיל (פשוט שלא הגשים את עצמו...) אני מחפש אוזניות לשמיעת מוזיקה - מחפש איכות צליל ובאסים. לאחר בירורים שונים וקריאה של ביקורת על הסטודיו החדש והאזנה באוזניות האלה נראה לי שאני מרוצה מהכיוון (אם כי המחיר לא זול במיוחד). דברים נוספים שאהבתי זה הבידוד האיכותי וההשקטה האקטיבית (אולי גם שיש אלחוטי?!) מספר שאלות - האם אכן המחיר מצדיק את האיכות? האם יש משהו באותה איכות אך במחיר הגיוני יותר או לחלופין באותו המחיר אבל באיכות יותר טובה? שמעתי על אוזניות 5.1 או 7.1, אני יכול לראות את עצמי מתפשר על איכות במוזיקה לטובת חווית אודיו גיימרית, האם יש המלצה למישהו בנושא? בכל החיפושים ב…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות אלחוטיות (עדיף נטענות) לאייפון ורצוי שיהיו מאיכות טובה. כרגע אני משתמש באוזניות הרגילות של האייפון שמבחינת התאמה לאוזן וסאונד הן טובות מאוד לדעתי, אני לא סובל אוזניות שהן in ear. אני מתכנן לקנות מאיביי, אשמח להמלצות על דגמים. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
אני מחפש אוזניות במחיר 100-150 ש"ח למחשב, יש משהו בטווח המחיר הזה(אני יודע שזה מעט) ששווה את הכסף או שעדיף לקנות כבר איזה סתם אוזניות זולות כאלה באופיס דיפו???
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות למוזיקה בעיקר, התקציב הוא עד 170 ש"ח. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה המלצה לאוזניות במחיר של עד 150 ש"ח למוזיקה, עדיף IN EAR, שיהיו איכותיות מאוד!! בעיקר לרוק ומטאל. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז לפי מה שהבנתי ההבדלים בין אוזניות "גיימינג" לבין אוזניות אחרות הם בערך....אמממ...כלום אז אני רוצה להחליף תSS 5V2 שיש לי כבר בערך שנתיים וכל שנה הם מתחילות לעשות לי בעיות מחדש ותודה רבה לחנות שממנה קניתי אותם הם מביאים לי אחריות של שנה כל פעם שהם מחליפים לי לחדשות אז זה נחמד(הם כבר נתנו לי כמה פעמיים SS 5V2 חדשות מהקופסא בחינם כי האחרות התקלקלו אחרי כמה זמן) עכשיו כעיקרון אני משחק משחקים שבהם סאונד הוא גורם מאוד חשוב ולכן מאוד חשוב לי לדעת איפה היריב נמצא(אני משחק בעיקר CS:S,CS 1.6 וכדומה) ולכן לדעת איפה האוייב נמצא לפי סאונד הוא גורם חשוב ביותר והאוזניות האלה ממלאות את התפקיד שלהם מעולה אבל כבר נמאס לי להחליף אותם כל פעם וכל פעם הם מתקלקלות שוב אני רוצה שינוי! אוזנ…
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות למחשב טווח מחירים 200-250. השימושים בעיקר מוזיקה, וסרטים ומדי פעם קצת משחקים אבל לא משהו רציני. תודה
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות לשימוש משחקים בעיקר בסביבות 250 שקל.. חשבתי Logitech G330 אך הם ואם במחיר הזה יש משהו טוב יותר... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
כאמור בכותרת, אני מחפש לקנות אוזניות (לא בררה, משהו מוכר וטוב) בסביבות ה- 200 שקל (אפשר לחרוג במעט אם חייב ) שבאות עם מיקרופון מובנה, מחנות בירושלים בלבד. תודה רבה רבה מראש, תום.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום וערב טוב. אני מחפש אוזניות בסביבות ה-200 שקל. חשבתי על שלושת האוזניות האלה: SpeedLink Triton Headset - ב-220 שקל. SpeedLink Medusa 5.1 Add-On Headset - ב-222 שקל. Altec Lansing AHS 502 - ב-230 שקל. אשמח לקבל הצעות נוספות ודעות על אלה. בנוסף לכך אני חייב לציין שחשוב לי שיהיה: 1. כבל ארוך - אני חייב לעביר אותו מאחור כל השולחן שלי ולכן אני לא הסתפק בקצר. 2. מיקרופון כלומר האוזניות הן בשביל משחקים. 3. אפשרות להגדיר את הווליום באוזניות עצמן - בכדי שאני לא אצתרך כל פעם לשנות את ההגדרות של הסאונד. תודה.
-
- 11 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות שניתן להשיג בארץ, והן מהסוג של RP-DJ100 http://zap.co.il/model.asp?model_id=35862 יש את AKG K26P, אבל לא ניתן להשיג אותן בארץ, יש עוד דגמים? תודה,
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
נתחיל מזה , שאני יודע שהיו כאן הרבה ת'רדים קודמים , אני מספיק זמן באתר הזה כדי לדעת להשתמש בחיפוש. אבל תהרגו אותי , אין לי מושג למה , החיפוש נתקע לי כל הזמן. ניסיתי לדפדף בין הדפים , ולא מצאתי מה שביקשתי. אני סה"כ מחפש אוזניות למחשב , שיתחברו לרסיבר יחסית טוב של Harman kardon 135 עלה לי בסביבות ה2000 פלוס בערך. וכרטיס קול של Creative X-Fi , הכי פשוט שבסידרה. (800 שקל +-) בכל מקרה , יש לי כרגע אוזניות של סוני , עלו לי 40-50 דולר בדיוטיפריי , לפני שלוש שנים בערך. ואני דיי מפסוט מהם עד היום... ככה שאם הדבר הזה טוב לי , אז זה כנראה מראה שאין לי דרישות רציניות. בכל מקרה , התקציב הוא בערך 600 שקל.. אפשר לחרוג כלפי מעלה , אם יש דגם ממש טוב ששווה לעלות את התקציב בשבילו. אם יש מ…
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אהלן חברה! אני מחפש אוזניות בגודל מלא (שמכסות את כל האוזן) בעיקרון אני משתמש היום באוזניות האלה לנסיעות: http://www.bhphotovideo.com/c/product/594776-REG/Sony_MDREX500LP_MDR_EX500LP_Premium_In_Ear_Stereo.html שהם לטעמי אחלה אוזניות אבל יש לדעתי מקום לעוד איכות, אבל בבית אני משתמש באוזניות פשוטות: http://www.bhphotovideo.com/c/product/97718-REG/Audio_Technica_ATH_M40.html ואני מחפש משהו באיכות של הסוני ויותר לשימושי מוזיקה גיימינג וכו'. תודה רבה, דובי. נ.ב. יש לי paypal אז אם ההבדל משמעותי אני יכול להזמין מחו"ל אבל חשוב לי שיהיה אחריות בארץ.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לאחר שנתיים בשימוש עם HD280 אני רוצה לשדרג. השימושים שלי הם בעיקר: משחקי רשת (team fortress2 , counter strike) ומוסיקה. יש לי כרטיס קול creative fatality champion pro. חשבתי על BayerD DT990 משומשות (במחיר של 1100-1300) או ATH-A900 . השימוש העיקרי שלי הוא גיימינג ורוב האוזניות גיימינג לא משו ממה שאני קורא באינטרנט. כדאי לי להשקיע במגבר ? יש לכם הצעות לזוג מסויים ??? ראיתי DT990 עם כיסוי כוס שחור ועם כיסוי כוס כסוף מה ההבדל ? תודה לעוזרים !!!
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי כרגע אוזניות די פשוטות של אלטק לנסינג,Altec Lansing AHP-512 ואני מחפש משהו יותר איכותי, השימוש הוא בעיקר למוזיקה, פחות למשחקים . כרגע האוזניות GRADO SR60 נמצאות על הכוונת שלי, אלא אם כן יש לכם הצעות אחרות...? כמו כן אני רוצה לציין שיש לי כרטיס קול אונבורד, האם הכרטיס יהווה מגבלה? תודה
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-