אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הלינק: http://www.misticriver.net/boards/showthread.php?t=27978 רק למחזיקי H10 אמריקאי!
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נגן בלוריי חדש, ה-PS3 לא נראה לי יחזיק עוד הרבה זמן. מתכנן להשקיע עד 600 שקל לנגן. מתכנן להזמין מאמזון בריטניה. אם צריך עוד פרטים או מידע אני אתן.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים חבר טוב שלי מעוניין לקנות רמקולים למחשב (בעיקר למוסיקה) בתקציב עד 400 ש"ח. ראיתי שיש פה המלצה ל X-13 אבל הם קצת חורגים מהתקציב.. תוכלו להמליץ על משהו אחר? רצוי משהו שפחות או יותר משתווה ל ATP3 באיכות. רותם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מצאתי בבית שני רמקולים (טובים) של מערכת סטריאו ישנה, וחשבתי אולי לחבר אותם למחשב במקום הרמקולים הדפוקים שסיפקו לי בחנות מחשבים. שתי שאלות: 1. יש לי כרטיס קול בסיסי מאוד. האם ברגע שאני אחבר רמקולים גדולים ואיכותיים יתחילו להישמע כל מיני עיוותים באיכות הסאונד? אני מתכוון ל-distortions, לדוגמא, שעד היום לא חוויתי. ידוע לי על אנשים אחרים שחיברו רמקולים כאלו למחשב, גם כן לכרטיס קול בסיסי, והאיכות סאונד אצלם טובה מאוד. 2. האם זה משנה אם אני מחבר מערכת סטריאו שלמה למחשב או רק רמקולים? אני מעוניין לתפעל את כל בקרת הסאונד מהמחשב, ואין לי טעם פרקטי להשתמש בכל המערכת. רק אם הדבר משנה את איכות הסאונד אני אשקול אותו. ושוב, זה חיבור רגיל לחלוטין של שני רמקולים בסטריאו, בלי ש…
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
ניטרלתי את הכרטיס o/b לaudigy 2 zs ואני שומע "רעש לבן". אשמח לעזרה!
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום. לא מבין בכרטיסי קול יותר מדי (בלשון המעטה) שלפתי את הכרטיס קול הזה מהמחשב הישן שלי, ואני מתלבט אם לשמור אותו - או שהוא לא שווה כלום? בעקרון - אם הוא טוב יותר מכרטיס מובנה, אז אשמור אותו. הנה:
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום! יש לי את הכרטיס PVR-150 MCE KIT אבל לא הגיעה איתו שום תוכנה להגדרת הכפתורים. (הם עובדים מצוין, אבל אני מעוניין לשנות כמה כפתורים). מערכת הפעלה: Vista 64Bit תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי Microlab solo 7c שרכשתי לפני כחצי שנה. שמתי לב לאחרונה שגם לאחר כיבוי הרמקול דרך השלט קיים איזשהו רעש סטטי ששומעים אותו כשמתקרבים עם האוזן לרמקול. ניסיתי להרחיק ממקורות מתח אחרים, שקע אחר וכאלה, לא עזר.. האם לדעתכם זה מצב לא תקין? מה ניתן לעשות במצב כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר שה-Altec Lansing שלי החלו להשמע "צרודים", החלפתי אותם ב- H/K Soundstick III והבעיה נותרה כשהיתה. הכרטיס קול שלי הוא Realteck O/B. נסיון לשנות בו את הגדרות הסאונד גם לא הניב דבר. האם החלפת הכרטיס תעזור? מוכן להשקיע באחד בסיסי וטוב להאזנה למוסיקה. אודה על כל עזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס קול בחיבור USB, לשימוש במחשב נייד (כרטיס הקול המובנה לא שווה הרבה). הכרטיס ישמש לצפיה בסרטים, ויחובר לרסיבר (מע' קולנוע ביתית). אשמח לקבל המלצות כיוון שאני לא מכיר כלל את התחום הזה. לגבי תקציב - 200-300 נראה לי די והותר, 400 כבר קצת יקר לי, אבל נראה על פי ההסברים שלכם. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום לכולם. אם זה לא הפורום המתאים, סליחה מראש ותעבירו בבקשה. ברשותי כרטיס ATI RADEON 9250 VIVO המחובר גם בכניסה וגם ביציאה לטלויזיה והכל עובד כמו שצריך. לא מזמן מצאתי בבית כבל שבקצהו האחד פלאג RCA ובקצהו השני פלאג אנטנה (RF). ניסיתי לחבר את האנטנה לכרטיס, בשביל לנסות לסרוק ערוצים (לפחות את אלה החופשיים), אך כל מה שאני רואה זה מסך שחור עם פסים מרצדים ירוקים לפעמים. שאלתי היא האם ניתן בכלל לקלוט אנטנה דרך חיבור RCA, ואם כן- איך? תודה מראש לעוזרים. אביעד.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ההודעה לעיתונות ששוחררה : טוב אז זה נראה דיי רציני לפי המידע בפורום שלהם,הכיוון הוא מערכות אודיו עם דגש על High-End אני מתכוון להיות שם ולנסות לטעום קצת את טעמו המתוק של ה High-End ... מה אתכם ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי רמקולים MicroLab X13 ואני שומע בהם ממש טוב אבל אני מחפש לשפר תמיד ובעקרון אני מחפש תוכנה לשיפור סאונד (למשל כזו שמדמה צליל היקפי יותר ממה שכרגע). נכון לעכשיו מותקן אצלי הדרייבר הכי חדש של Realtek hd audio driver ויש כמה אפשרויות של ״משחק״ עם הסאונד בממשק שלהם שבלוח הבקרה אבל זה רק משנה אותו ומוסיף אפקטים אך לא משפר אותו. קראתי קצת וראיתי שיש תוכנה בשם THX TruStudio Pro מישהו מכיר אותה ויכול להסביר קצת עליה או מצד שני לתת המלצה על תוכנה אחרת שיכולה לשפר את הסאונד? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כבר 3 חודשים יש לי את אותו בעיה שהמחשב פשוט הורס לי האוזניות אני תמיד מחבר את האוזניות מהצד הקדמי. מאיפה אפשר לקנות כבל מאריך כך שאוכל לחבר את האוזניות לצד האחורי של המחשב? אני זוכר שפעם היה לי כבל כזה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה חינמית אשר ממירה קובץ אודיו מפורמט ape לקובץ בפורמט mp3 אשמח להמלצות. תודה מראש.
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין באוזניות איכותיות עם אטימה. E2C SHURE עולות 560 ש"ח ברשת באג, PX200 עולות 390 ש"ח באדר. איזה אוזניות יתנו לי את הסאונד הטוב ביותר?
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת קולנוע של סמסונג, בת כמה שנים, ואני בקרוב אעבור למבנה אחר ורציתי לדעת מראש אם אפשר לקנות כבל מאריך לרמקולים. החיבור שלהם נראה כזה: יש שני חוטים (אדום ושחור) שנכנסים לרמקול ולמערכת קולנוע זה חיבור אחד (לרסיבר). אשמח לדעת איך כבל מאריך כזה נקרא כדי שאוכל לחפש (באיביי למשל). תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה המלצה למערכת קולנוע חשוב שתהיה עם רמקולים גדולים עם מגבר והכל והכי חשוב צבע כסף יש בתקציב עד 1500 תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי לוגיטק X540 אני צריך מעריכים ואני לא יודע איך קוראים לאותו סוד של חיבור, זה לא הסטנדרטי שמיתחבר לכרטיס קול, אלא מה שמיתחבר לבופר
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לשם מה משמש כבל שכתוב עליו pc ofc interconnect for home theater? בין אילו רכבים הוא מקשר? והאם הוא בא במקום או בנוסף לחיבור האופטי שיש לי? yamaha s796- dvd מגבר yamaha rx-v2095 ???
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום ..חבר שלי רוצה לקנות רמקולים למחשב בעיקר למוזיקה (המלצתי לו על X530) ...בקיצור הוא הלך לבאג ואמרו לו שבמוזיקה הוא לא ישמע את הרמקולים האחוריים (לא דווקא ב X530 אלה בכל 5.1) זה נכון הדבר הזה ??ואם כן כדאי לו לקחת JBL 2.1??
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
כותרת חשובה לי נוחות השימוש (הכוונה שפאנל כונון השמע יהיה מלפנים) איכות טובה גם ברמות גבוהות של שמע יופי 2.1 בלבד כבלים ארוכים (מעל 1.5 מטר) חשבתי ללכת בכיוון של LOGITECH ככה שיתאים לעכבר המתוכנן ולמקלדת חח. (WAVE וG9) מלוג'י חשבתי על X240 וX230 1. האם בX240 פאנל כונון השמע נמצא מלפנים? 2. האם שווה להשקיע את ההפרש בין X230 לX240? 3. האם יש מתחרים באותו תג מחיר הטובים מהשניים שציינתי?
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
בעוד כחודש אני טס לחו"ל ואני הולך לבקר בגרמניה הייתי רוצה לדעת על נגן קטן (כנראה זיכרון פלאש) במחיר נמוך (400 ש"ח) תנו רעיונות תודה
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום,ברשותי אוזניות HD202 שקניתי לפני שבוע,ואיך לומר..זה לא זה..הם לא מספקות אותי משום בחינה...רציתי לשאול איך ה515HD ואיך הHD555 והאם ההבדל הגדול במחיר בין שתיהן (470,680~) שווה את ההבדל בסאונד,וושאלה אחרונה האם שתי האוזניות יתפקדו היטב ללא מגבר יעודי וחיבור למחשב בלבד
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות את הרמקולים של altec lansing (או איך שקרואים להם) מדגם ATP 3 ובאיזה מחיר אולי יש הצעות אחרות . התקציב שלי הוא 600- 800 אם כבר האם כדאי להחליף את כרטיס הקול שלי creative live! value ????