אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות את אחד הנגנים הללו בנפח 512MB, אני יודע ש- iAudio מייצרים נגנים מצויינים, אבל גם ה- SanDisk לדעתי עושה את העבודה (קניתי אחד לחברה...). מי שישתמש בו צריך נגן אמין, פשוט ונוח להפעלה, בעל קליטת FM טובה וצליל סביר+ מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
-
שלום חברה , אני מתלבט בין ה CREATIVE CD MP3 M100 לבין ה IRIVER IMP-50 , איזה מהם עדיף ? (לקרייטיב יש שלט !)?. הסתכלתי והSPECS שלהם כמעט אותו דבר אבל ההבדל במחיר הוא 200 ש"ח (שבהם אני קונה עוד 256 DDR RAM !). אז מה אתם אומרים ?(תגיבו מהר בבקשה).
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
חברה אני צריך המלצה לרסיבר ורמקולים במחיר כולל של 2500 מקסימום.. המערכת (5 רמקולים (לא חובה סאב)) בעיקר למוזיקה.. ושתהיה חזקה ולא רמקולים לויניים.. החדר בגודל של כ 3X4 תודה על העזרה מראש
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
נפלה כאן טעות. נא למחוק. זה היה רלוונטי עד לפני כמה שעות, אך עכשיו יהיה סתמי להמשיך את זה.
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
קניתי היום טלוויזיה LCD 32 אינץ' חיברתי אותה קבל HDMI ל DVI עובד סבבה רואים פצצה אבל יש לי בעיה קשה! אחרי איזה 10 דקות אם סרט או שיר זה עושה לי כזה זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז ברעש חזק מה זה יכול להיות עזרה בבקשה כרטיס מסך Navidia 9800 GSO
-
- 31 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
עמדת מחשב בחדר שומע Dance קצת באסים וזה אבל עוצמה נמוכה בדרך כלל רגיל כזה לא משהו מפוצץ וגם רק מהיוטיוב, הכי זמין. יש לי מגבר משולב DVD ישן אבל איכותי, לא מהזולים LG כזה 5.1 על 50W הוא ממש סבבה לי אבל הוא מתחיל להראות סימניי עייפות מחובר מהיציאה הירוקה בלוח המובנה של המחשב לAUX IN שהוא STEREO בלבד, כך שהרמקולים האחוריים מחוברים ליציאה של הקדמיים כי אין באמת סראונד אבל אני אוהב את זה ככה, כל הפינות בחדר שוות מבחינת צליל זה נותן אווירה טובה זה מתאים גם כשרואים סרט בלילה בפינה השניה של החדר הימין והשמאל מתפקד נכון בחלק האחורי ואני בכלל לא שומע במחשב תכנים 5.1 סראונד אין לי חייה כזו. חדר מרובע עם תשתית בתוך הקיר לרמקול בכל…
-
- 25 תגובות
- 8.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש סט רמקולים תפקוד עיקרי לסרטים יש לי רסיבר 516 של פיוניר התקציב הוא 5000 -5500 לא כולל סאב אני אשמח לקבל המלצה לסאב זול וטוב בנתיים חשבתי על JBL E80 רצפתיים סראוונד וסנטר JAMO מה אתם אומרים???
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מחליף אוזניות כל שני וחמישי , ונמעס לי כבר , קניתי G5 לפני 3 שנים ועד עכשיו כמו גדול עובד ואני נהנה איתו , אני ממש רוצה אוזניות כמו הSTEELSERIES האלו , אני גיימר אבל לא משהו הארדקור אבל אבא שלי אמר לי קח 350 ש"ח תקנה לעצמך ושלא תצטרך להחליף יותר להרבה זמן , אז אני רוצה משהו אמין , נוח אם סאונג גבוהה מאוד ( אוהב לשמוע רוק) אני משחק CS לעיתים נדירות ומשחקי FPS לעיתים נדירות גם בכללי אבל עדין אני רוצה משהו ממש טוב בסביבות ה350 ואני ממש אשמח להמלצות! תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לאחרונה אני שומע לא מעט רעשי רקע, וזה די מעצבן בסרטים, רציתי לשאול האם מגבר אוזניות מסוגל לסנן את רעשי הרקע האלה (וכמובן, להוסיף ל-SR60 שלי אפשרות לכוון את הווליום שלא דרך הדרייבר של כרטיס הקול), ואם כן, אז האם יש מגבר קטן, קומפקטי, בתקציב של עד 500 שקל, שלא יהרוס את איכות הצליל, וכמובן, שישתלב טוב עם ה-GRADO PRESTIEGE SR60 שיש לי כרגע? (עדיף כזה שיתחבר ליציאת ה-SPDIF שעל לוח האם שלי, כי כרטיס הקול לא משהו, וכמובן, יקבל את חיבור ה-PL 3.5 זכר של האוזניות).
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מטרה - שידור תכנים ב 720P 1080P מהמחשב. תקציב: עד 700 ש"ח. ראיתי כמה דגמים, כולם בתאכלס אותו הדבר מבחינת השימושיות שלהם (ז"א חיבורים, תמיכות, כו') יש לי בבית רשת בתקן N.. וזו השיטה שאני מתכוון להשתמש בה. הנה השאלות שלי: (והן מכוונות למשתמשי הסטרימרים למיניהם! תודה) האם זה נתקע לפעמים באמצע? מה קורה כאשר אני מקפיץ לדקה אחרת בסרט? הוא מוריד מחדש? לוקח לו זמן? או שזה 100% זמן אמת? בעיות ודברים שמציקים לכם.. אני אשמח לשמוע. והשאלה הגדולה: איזה סטרימר עושה את העבודה הכי טוב? בנתיים נצנץ לי ה Xtreamer משום שהוא כל כך נמכר. תודה רבה לכל העוזרים D: !
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
הייה לי תכרטיס קול MADIUO ריבלושן שלא תומך בווינדוס 7 עשיתי הכול בשביל שהכרטיס קול היסתדר קניתי עכשיו תASUS D1 עכשיו הכול פועל בסדר גמור רק הבעיה שאני מחבר מי הטלוויזיה לכרטיס קול לא שומעים כלום! חיברתי לקול החיבורים של הכרטיס קול ולא הצלחתי עכשיו בכול חיבור רשום איזה משהו אבל ממש ממש קטן היא אפשר לראות מה רשום מרוב שזה קטן בלתי אפשרי אז אני מחבר לכולם אז יש 2 אפשרויות 1 הכרטיס קול לא תמוך אבל שמעתי שכן ... עם לא אז עשיתי טעות שקניתי תכרטיס קול הזה .. ואפשרות שנייה זה ההגדרות שבמחשב אמרו לי תמחשב אפשרות של LINI IN עכשיו לא מוצא שום אפשרות כזאות חשפתי בדריבר ראיתי שזה מסומן על אדום כזה זה נמצא שם נMIXER עכשיו זה מסומן על אדום והיא אפשר לסמן שלא יהיה על אדום אפשר לעביר את …
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי, יש לי שני סטים של רמקולים: 1. Microlab X-16 2.1 - הרמקולים גוססים, הסאבוופר בסדר גמור. 2. Microlab SOLO 6C 2.0 - חדשים ותקינים, ללא סאבוופר. יש לי כרטיס קול מובנה (Asus Maximus Hero VI), ושניהם מתחברים באותה הדרך: RCA לרמקולים ו PL (?) למחשב. האם יש דרך לחבר את הסולו והסאב ביחד? חשבתי על לחבר אחד מהם לחיבור הקדמי של המארז, אך אני לא בטוח שזה כל כך פשוט. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הכיכדאי ליקנות? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&DB58893=129102&DB26647=26967 :) :D > :o
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אוזניות בנויות היטב שיושבות טוב על האוזן - עם עור ולא קטיפה אוזניות עם ווליום על הכבל אוזניות שמסוגלות להפיק צליל טוב ונקי לאורך כל התדרים. אוזניות שמחזיקות יותר זמן אוזניות שיגרמו לי לשמוע לכל פרט ושיגרמו לי להרגיש כאילו אני נוכח בחדר ההקלטות/סרט אוזניות שנותנות לי הרגשה טובה בלב במוח באוזניות (רק לא בארנק) מיועד למחשב, טלויזיה, מערכת סטריאו אוזניות עם אחריות-אם צריך? אל חוטי אני חושב שמאבד צלילים , תקנו אותי אם אני טועה מחיר מיועד בין 250-400 שקל
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הם כתבו חמש סיבות למה לא לקנות את האיפוד והנה קישור לכתבה http://reviews.cnet.com/4520-6450_7-5102324-1.html?tag=cl כמו כן Dell הוציאו נגן משלהם שמשמש אלטרנטיבה מצוינת לאי פוד האומנם? כמובן שיש יתרונות ויש חיסרונות אני יתן לכם תקציר קטן מהיכולות והבעיות של הנגן ותחליתו בעצמכם אני כמעט קניתי אותו אבל אז עשיתי סקר שוק מעמיק יכולות: * בטריה שמחזיקה ל - 20 שעות נגינה רצופות!!!. * סאונד נקי ואכותי. * 0.86 מגה לשניה בהעלת קבצים מההרדיסק לנגן ביואסי 1.1 * 2.4 מגה ליואסבי 2.0. * ניתן לטעון מחדש ע"י חיבור USB לנגן. * זמן טעינה כ - 6 שעות * יש לו שלט נוח לשימוש * מיקרופון מובנה בנגן שמאפשר הקלטה של עצמך בכול מצב. החסרונות כמובן שיש * מסורבל למדי בסגנון הנומאד זן * סובל מאיבוד כוח ח…
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות טובות , תקציב בערך עד 50 דולר , כמה שפחות אבל שיהיו די איכותיים . רק בבקשה תשתדלו שזה יהיה או פה : http://www.jandr.com/ או פה : www.compusa.com תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם אבא שלי הוא חובב רמקולים וותיק. בנה עשרות בצעירותו. בזמן האחרון הוא הזכיר רמקולים של פיליפס מלפני 30 שנה בערך הדגם של הרמקולים הוא AD5061/M מתוצרת פיליפס (התנגדות של 8 או 4 אום) רציתי לעשות לו הפתעה ולקנות לו כאלה אבל לא ממש מצאתי מאיפה פיליפס כבר הפסיקו לייצר רמקולים (לא משתלם, הסינים מייצרים ביותר זול) היבואן בארץ לא ממש הצליח לעזור בנושא אולי אתם תוכלו לעזור לי אני מחפש מקום שאפשר לקנות בו את הרמקולים הנ"ל אם אתם יודעים על חנות שמוכרת כאלה רמקולים בארץ או בחו"ל אני אשמח אם תגידו ערן
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם, ***אודיע מראש כי אני בחיפושים אחרי מוצר טוב כבר כמה ימים אבל נכנסתי למערבולת מוצרים שלא נגמרת. מעוניין להתחדש בציוד שמע (כרגע אני שומע דרך הרמקולים של הטלוויזיה עצמה). אין לי כוח או עניין להתחיל להעביר חוטים ולתלות מערכת 5.1 ברחבי החדר, בזכות זה תפסו לי את העין מקרני הקול. באתר "זאפ" אני נבלע קצת בבלגן ובסופו של דבר, בפורום בו יש אנשים שבאמת מבינים בתחום, אני אשמח לעצות. קצת מידע: גודל החדר הוא 3.5*2.5 מטרים. הטלוויזיה תלויה באמצע הקיר הרוחבי (3.5), ומרחק הצפייה ממנה הוא כ-2.5 מטרים. הטלוויזיה Samsung LED UA40H5100 Full HD התכנון הוא פשוט לתלות מתחת לטלוויזיה את המקרן. השימוש: סרטים (צופה בגרסאות Remux \…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ישלי ככה 2500 שקל להשקיע במערכת טובה אני צריך המלצה על רמקולים מגבר ונגן דיסקים בתקציב של סביבות 2500
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול שאני לא בטוח של איזה חברה, האקס פי שלי מזהה אותו כקריאטיב ... בכל מקרה כשאני הולך לבקרת ווליום בשורת התחל, אני צריך שהחלק של"wave" והכללי יהיו על הכי ימין כדי שאני אשמע טוב.. אם אני שם אותם על האמצע אני שומע מוזר ביותר את כל מה שאני שומע.... זה קרה לי ברמקולים הישנים ועכשיו קניתיתי את האינספייר 2500(2.1), וגם בהם זה עושה את אותה הבעיה. פה זה אפילו לא משמיע לי את הבאס מהסאב וופר כמו שצריך! אני בקושי שומע באס אם בכלל! ???בתודה מראש למי שיש פתרון לבעיה המוזרה הזאת, שי.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את כרטיס ה וידאו וטלוויזיה LEADTEK WINFAST PVR3000 LP http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1119 רוצה לחבר למחשב את הכבלים (HOT) >> האם אני מחבר דרך הממיר ? עם הכבל שיכנס למחשב במקום למכשיר TV ? >> או אני מחבר את הכבל של הכבלים, ישירות למחשב/לכרטיס?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי, אני מחפש רמקולים עבור הטלוויזיה ( LG 60fr, 42", lcd), עם שימוש משני עבור מוזיקת רקע. יש 3 מקורות קול (כרגע): 1. מחשב htpc - מכרטיס קול onboard ויציאת mini-plug סטנדרטית, המקור העיקרי עבור מוזיקה באופן כללי (חיבור rgb + miniplug, יכול להיות שבהמשך אעבור לממיר dvi to hdmi). רוב הקבצים הם mp3 ברוחב של 192kps ומעלה, בערך 10% הם loseless. כנ"ל סדרות וסרטים, רובם mp4 סטנדרטיים (480p), ובמקרים חריגים 720p, או 1080p (כמובן שאין קשר חח"ע לאיכות הקול) 2. קונסולת wii + ממיר ל hdmi. 3. ממיר עידן+, חיבור hdmi. אין דרישה אודיופילית מיוחדת, אלא בעיקר שיפור חווית הצפייה, ולשים קצת מוזיקה לילדה. הטלוויזיה נמצאת על זרוע דו-מפרקית, לכן עדיף soundbar ע"מ שיהיה אפשר לתלות מתחת למכשיר (א…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני ממש לפני קנייה של אוזניות ולא כל כך עוזרים לי בפורום גאדג'טים אז החלטתי לשאול כאן: הן שוות את ההבדל במחיר אחרי burn in? לכל בעלי הAKG: אתם לא מפחדים עליהן? זה לא היה שיקול ביחס ל220? כי הכבל שלהם ממה שהבנתי ניתן להגדלה במרחק של שתי האוזניים פשוט על די משיכה שקורעת אותן אחת מהשניה (2 כבלים מוצמדים). הAKG לא עדינות ביחס לJBL? כי אני בחדר עם אחי שהוא בן 5 וכבר הרס לי קריאייטיב EP880, אז הכבל התפור והנרתיק של הJBL הם רק יתרונות. דרך אגב, הAKG מגיעות עם נרתיק? מישהו יכול להעלות תמונה? ובעיקרון חשוב לי שלגבי האיכות התשובה תבוא ממישהו ששמע אחרי burn in, כי הJBL צריכות אותו ולי אין בעיה לעשות, אני מעדיף לחסוך ולקבל אוזניות יותר עמידות. השנה אחריות יותר שיש לAKG שווה את ההפרש?…
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-