עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ido-nava,

שלום אניצ ריך להאריך כבל אחד של הרמקולים שלי(Z5500) יש לי כבל אחד ארוך שלא קיבלתי עם הערכה והוא בסדר ושל הרמקול האחורי השני יש לי 2 כבלים "ארוכים" שקיבלתי עם הערכה של המערכת ... עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לחבר בינהם על מנת לקבל כבל ארוך אחד בלי שזה יפגע באיכות ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  2. שלום לכולם. יש לי כרטיס קול SBLIVE PLATINUM עם החיבורים החיצוניים במגירת 5.25 - LIVE DRIVE 2 באתר של קריאיטיב כתוב שהם לא יכתבו דרייברים חדשים לויסטה עבור סדרת SBLIVE וכנראה צריך להשתמש בדרייברים הלא טובים של מיקרוסופט, האם יש אלטרנטיבה לדרייברים שיפעילו את כל הפונקציות של הכרטיס, ניסיתי דרייברים של KX וגם של NGO אבל הם לא עשו את העבודה. מה דעתכם?

3. Started by RoNeR,

יש ברשותי מגבר של סוני FH-E828 שמחוברים אליו 9 רמקולים ל2 יציאות.. בערך כל רמקול בממצוא זה 80W ויש 2 רמקולים של 220W ואין לי מושג כמה המגבר מוציא לא רשום על המגבר ולא מצאתי באינטרנט. השאלה שלי עם יש סיכון בזה שיש כל כך הרבה רמקולים..

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  4. Started by RDS,

אוקי... אז החלטתי לקנות מחשב, וכמו כן גם ציוד הקפי הכולל רמקולים... היעוד של המחשב יהיה משחקים... אחרי כמה בדיקות הגעתי למסקנה שאצטרך להשקיע לפחות 350 שקל ברמקולים, וגם זה תקציב צנוע... בכל מקרה... כמה שאלות... מהי מערכת הרמקולים 5.1 הכי זולה שנחשבת לאיכותית? כמו כן... מה עדיף לדעתכם: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15414 או http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=8760 ברור לי שהאיכות של ה-ATP3 טובה בהרבה, אבל השאלה אם זה מתגבר על צליל הקפי למשחקים... האם אשים לב לאיכות בין הרמקולים? יש צורך בללכת לחנות כדי לשמוע את הרמקולים? בקיצור... תענו לי בבקשה על כל השאלות... תודה רבה ושבת שלום

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by 1gnition,

שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש בעל לוח אם Asus P5B. כשפירקתי את המחשב הישן שלי גיליתי שעד אותו הרגע השתמשתי בכרטיס Creative ולא בכרטיס קול מובנה כמו שחשבתי. הדגם של כרטיס ה-Creative הוא CT4810. יש לי כרגע דילמה אם להתקין על המחשב החדש את הכרטיס קול שכרגע הזכרתי או את כרטיס הקול המובנה על לוח האם. כמובן שזה תלוי בשאלה לאיזה מהם ביצועים טובים יותר. אני יודע שזאת שאלה קצת תובענית, אבל בכל זאת אם מישהו יוכל לעזור זה יהיה נחמד. תודה.

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  6. שאני מתקין את הכרטיס קול שלי הוא נותן לי את 3 אפשרויות לבחור.מה לבחור? http://img92.imageshack.us/img92/4333/4583tw5.jpg

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  7. Started by Dn2k,

דגם: שלום לכולם, אתמול 15/11 ב 9 בלילה התקשר אלי שליח מחברת קו אחר ואמר לי לרדת לאסוף את הרמקולים, אותם רמקולים שהזמנתי יום קודם לכן ב 6 בערב פשוט הרמקולים הגיעו במהירות מגולדטופ שבראשון לציון עד בירת הנגב ועכשיו לעיקר, מדובר ברמקולים 2.1 2 רמקולים לויניים קטנים בגודל 15*8*9 (גובה*רוחב * עומק) ס"מ בעוצמה של 40 וואט כל אחד = 80 וואט 1 סאב וופר ענק יחסית לדגמים אחרים בגודל 27.5*27.5*37.5 (גובה*רוחב*עומק) ס"מ בעוצמה של 120 וואט יחד על פי נתוני יצרן 200 וואט RMS הקופסא כללה בנוסף: חוברת באנגלית ושאר השפות לא בעברית "איך לחבר את הרמקולים" והכל בציור אחד פשוט שלט חוטי במשמש כמו המוח של כל המערכת הזאת ( אני יסביר בהמשך ) חוט חשמל חוט המחבר בין אוזניה לבין שני חיבו…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by THE FOX,

אוזניות PX100 שמתי לב שבמוזיקה עם באסים יש צליל מוזר בצד השמאלי הייתי חייב לבדוק את העניין והודרתי תוכנה שמאפשר בדיקה בתדרים מסויימים בצד הימני אין שום בעיות ואילו בצד השמאלי יש רעש של "טיקים" כאילו ורמקול שבתוך קרוע או משהו... מה לעשות? :-\

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  9. Started by AsD[eyal],

מי שלא הבין קובץ "מוזיקה" שמפיק צליל באס גבוה משהו שעושה פוםםםםםם מקווה שהבנתם חחח

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  10. Started by mor_shalev,

מתי יגיע לארץ הX-FI החדשים--> ל GAMER??

• 50 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. Started by hiyal,

הוריתי את העידכון צרבתי כמו שכתוב במדריך וזה לא עבד מישהו יודע איך עושים את זה ??? הדיוידי 402 פלוס

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  12. Started by irounet,

שלום, התקנתי היום את הגירסא האחרונה של התוכנה, הסרט עולה ורץ כמו שצריך אבל כאשר אני מנסה להריץ אותו קדימה עם החצים במקלדת או ע"י לחיצה עם העכבר התוכנה נתקעת ואז מופיע לי סמל מוזר ליד השעון שנקרא ffdshow מישהו מכיר את הבעיה, עזרה בבקשה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  13. Started by rikimaru,

התחדשתי לי באוזניות של Speed Link Home Editon (תודה) ובזמן שאני שומע מוזיקה אני כל הזמן שומע קיטועים מעצבנים, אני לא חושב שהבעיה היא באוזניות מאחר וניסיתי אותן עם מכשיר אחר (ושמעו ממש פצצה), אני חושב שהבעיה היא בכרטיס קול המובנה אבל לא בטוח (לוח האם שלי הוא D945GNT של Intel), השאלה היא האם יש מה לעשות (כמו למשל להוסיף כרטיס קול או משהו אחר)?

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  14. Started by talevi,

מה זה HDD?

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  15. Creative I-trigue 3600, הם עולים כ 800 שקל ב ZAP.. עכשיו אני רוצה את הדגם היותר חדיש של Creative אבל אני חושב שהוא לא הגיע לארץ, אם למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות אותו אני ישמח הדגם הוא 3800. בכל מקרה כרגע אני הולך על הרמקולים האלו, אם למישהו יש או יכול לתת לי חוות דעת רצינית אנ ישמח, האם יש רמקולים באותה רמה של LOGITECH או חברה אחרת? תודה לכל העוזרים, ניר

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום אני מחפש רמקולים לאי פוד/רמקולים שאפשר לחבר עליהם את האי פוד.. (מה צריך שהיה ברמקול בשביל שיוכל להתחבר ישירות לIPOD?) אפשר שהיה מחובר לחשמל עד 200$ אני יכול לקנות גם בבלגיה/ארצות הברית/דיוטי פרי.. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  17. Started by THE FOX,

Chaintech AV-710 היכן ניתן לקנות בארץ? חיפשתי בכמה אתרים ולא מצאתי... ראיתי בביקורות שהוא מעולה ביחס למחירו.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  18. סוף סוף הגיעו אוזניות ה PX-100 הם ממש נוחות כאילו והן לא שם איכות הצליל הרבה יותר טובה מהאוזניות המעפנות שהיו לי לפני... כעת ניתן לזהות המון יותר פרטים בשירים MP3 [וגם אין הדחיסה שמורידה פרטים...] אבל ציפתי ליותר מכך משום מה אני מרגיש שהן לא מנוצלות מספיק... [שומע מכרטיס קול מובנה] מה ניתן לעשות כדיי לשפר את העניין? :-\

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  19. Started by YI572,

שלום לכולם (: יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם ( 915GAV של INTEL ) ורציתי לדעת אם שווה לי לקנות את הכרטיס קול הבא: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13935&catid=252 אני רוצה שהאיכות שמע תהיה יותר טובה, וגם הבנתי שכרטיס קול שלא מובנה בלוח אם אמור להוריד קצת עומס... או שווה לי להשקיע יותר ולטווח הארוך יותר ב http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13285&catid=252 ? או שאתם חושבים שבכלל לא שווה לי להחליף? ( אני שוקל בקרוב לקנות מערכת 5.1... )

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  20. Started by Matankzr23,

אני רוצה שתעזרו לי לבחור רמקולים מהאתר www.newegg.com לא משנה לי איזה אבל שיהיו מעולים עד 150 בערך $ תודה

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אני לא מצליח לעשות DISABLE לכרטיס קול בביוס כי אני לא מוצא אותו.מה עושים? יש התנגשויות ובעיה בשמיעת השירים הלוח שלי הוא 945P S-3 אם זה עוזר

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  22. קניתי כרטיס X-FI XTREME MUSIC להתקין את הדיסק שקיבלתי או עדיף מהאתר שלהם?

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  23. Started by ram.freedman@gmail.com,

שלום לכולם, אני זקוק לעזרה - ואני מקווה שפה זה המקום המתאים למצוא אותה... יש לי קבצים בפורמט של mp3של הקלטה שבוצעה לפני כמה שנים. איכות השמע מאוד מאוד לא טובה - הקול עמום ולא ברור. האם יש תוכנה שבעזרתה אני יכול לנקות את הרעשים ולחדד את הקול כך שניתן יהיה להבין את המלל? העלתי לכאן דוגמאות: איכות לא טובה: http://rapidshare.com/files/3298275/bad_quality1995-4.mp3.html איכות טובה (ככה זה אמור להישמע): http://rapidshare.com/files/3298960/good_quality_JLPT4_1998_L.mp3.html אגב - המלל ביפנית - אז אין לכם מה לדאוג אם אתם לא מבינים מה אומרים שם ... תודה מראש, רם

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  24. שמתי כרטיס קול חדש והתקנתי אותו.אם אני שומע דרכו זה בטוח משמיע לי ממנו? כי בביוס לא מצאתי אותו כדי לבטל את הכרטיס קול שמובנה בלוח

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  25. Started by Amit_S,

שלום לכולם! אני חדש כאן ב hwzone... ;D אני מחפש רמקולים עד 600 שקל... עכשיו אני לא בטוח שאני רוצה סראונד כי אין לי ממש איפה לשים 5 רמקולים אז...אני חושב שאני ילך על 2.1 יש לי שתי דברים חשובים שאני חייב ברמקולים: עוצמה הכי חזקה שיש ב600 שקל איכות הכי טובה שיש ב600 שקל ולא שקל יותר כי זה המקסימום שלי.... תודה לכם!

• 5 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים