אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
אני מחפש המלצות ל: 1. רסיבר לקולנוע ביתי לחיבור למחשב HTPC, לצפייה בוידאו והאזנה למוסיקה. 2. שני רמקולים קדמיים רצפתיים איכותיים. תקציב - בסביבות 4K, פחות אם זה יותר מדי, יותר אם זה מעט מדי... תודה, אורי
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים חדשים כי המחבר של הcreative A200 שלי דיי נהרס אחרי שימוש של 4 שנים, אני מעונייןלהשקיע הפעם קצת יותר, כ400 שקל, אבל לפני זה אני רוצה להיות בטוח שאני לא סתם זורק פה כסף. האם יציאת האוזניות של הנייד תצליח להפיק את המיטב מהרמקולים האלה, שהבנתי שאוהבים בפורום הזה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה נגן DVD שקורא DIVX הכי ממולץ? אני צריך שהוא יוכל לקרוא צרובים, שאני אוכל להכניס על דיסק של DVD כמה סרטים ותרגומים והוא יוכל לקרוא אותם...
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי מערכת של 4.1 אינספייר 4400 כפי שציינתי בכותרת אבל הכבל של הרמקולים האחוריים קצר מדי איך אני מאריך אותם?? תודה רבה, ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי הצלחתי בכשרון רב לסתום את אחת האוזניות שלי שהן מדגם סנהייזר CX300 חדרה לשם קצת ג'יפה ולא שמתי לב ככה שכרגע כמעט ולא שומעים באותה אוזניה. האם יש משהו שאפשר לעשות כדי לתקן את המצב? אם לא, חשבתי להשתדרג טיפה. יש המלצות? אני חובב סנהייזר. האוזניות משמשות בעיקר לפעילות ספורטיבית שזה הליכות/ריצות/חדר כושר, ומדי פעם בנסיעה. הCX300 היו מצויינות פרט לשימוש בזמן ריצה - שאז הן נהגו לקפוץ החוצה מדי פעם. האם נראה לכם שאני צריך להשאר עם הליין "הקלאסי" (CX300,CX400, CX55....) או לעבור לליין "הספורטיבי"? האם ישנם הבדלים בסאונד בין 2 הקטגוריות? והאם בכלל יהיה הבדל מורגש בין נגיד CX300 ל-CX500? המחיר של ה500 יותר מכפול וכל מה שמופיע במפרט זה שהן מגיעות ל2 הרץ פחות בנמוכים ו1000 יותר ב…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אם אני משדרג את האודיג'י 2 שיש לי כעת לרוולושיון 5.1, האם אני ארגיש שיפור משמעותי בשמיעת מוזיקה? וגם, האם זה יועיל לי משהו בהקלטות של שירים ממקור אנלוגי או הקלטות של עצמי שר? תודה. נ.ב. הרמקולים שלי הם הרמן קרדון השקופים.
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שאלה פשוטה, ואני מניח שגם התשובה אליה פשוטה: על הסטלייטים של ה- Inspire 6600 מורכבים מגנים, המסננים אבק ולכלוכים אחרים. המגנים האלו מאוד מכערים את הסטלייטחם, ורצית לדעת אם אפשר להוריד אותם (זה גם ישפר את חווית השמיעה, לפי מה שהבנתי). פעם, פתחתי ת'רד ובו שאלתי שאלה דומה, רק על הסאב. אנשים עזרו לי, והכל הלך מצוין. אנא, אנשים שבבעלותם המערכת (או כל מערכת Inspire אחרת, הן בנויות באותה שיטה) - עזרו לי. תודה מראש, רועי
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי בין 1500 ל 2000 ש"ח , ואני מחפש מערכת חדשה לבית . אני מתלבט בין קנייה של מערכת למחשב (FX6021?) או זוג מדפיים פשוטים ומגבר. אני מניח שזוג מדפיים (יד שניה?) יתנו תמורה הרבה יותר טובה מאשר כל מערכת למחשב בתקציב הזה , אבל אין לי ממש מושג איפה להתחיל לחפש , ולאילו דגמים לשים לב . תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
האופציה היחידה שעלתה לי לראש היא Altec Lansing 221... הרמקולים טובים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מחיפוש קל ברשת, לא נתקלתי ביותר מדי חנויות שמוכרות IAUDIO בארץ (חוץ מ- TOP100.CO.IL) הרוב מוכרות SANDISK, IRIVER ו CREATIVE
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
האם האוזניות האלא יעבדו (בסריאו כמובן) דרך הבלו תות' עם הפלאפון שלי? ( Nokia 6230i )
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום חברים, אני אפתח בבקשה ממנהלי הפורום - נא לא להעביר נושא זה לפורום אודיו. פתחתי שם את הדיון הזה במקור. 600 צפיות ואף לא תשובה אחת. חיפוש בפורום אודיו אחר דיונים דומים העלה גם הוא נושאים שנותרו ללא תשובה אחת לרפואה. מכיוון שאני יודע שיש בפורום זה לא מעט גיימרים, אולי אחד מהם יוכל לעזור לי בשאלה שלי. אז יש לי שאלה לגבי אוזניות סראונד למשחקים: נתקלתי בביקורות על האוזניות כדוגמת Logitech G35 שאמורות להיות 7.1 וירטואלי. כל הביקורות שיבחו את האוזניות האלה, אבל במהלך הקריאה גיליתי שלא מדובר בסראונד אמיתי, אלא בוירטואלי. כלומר, בכל אוזן יש רק רמקול אחד, ותחושת הכיווניות מתאפשרת ע"י מניפולציה של התוכנה. השאלה שלי: האם הסראונד הוירטואלי הזה באמת טוב כמו אוזניות סראונד אמיתיות ע…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יצא לי להשתמש בכמה ימים האחרונים ומאד התלהבתי. הן שוות את תג המחיר של 400+ שקל?
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
את האייריבר אני משיג ב415 ואת הפנסוניק ב380... אני קונה בלי משלוח... תודה רבה... ועוד משהו קטן... החנות...-PCH אם אני הולך אליהם ביום ראשון... אני יכול לשלם ולקבל ישר את המכשיר...(אני משלם במזומן...) או שצריך לחכות 10 ימים... כמו שמישהו אמר לי פעם... תודה רבה...
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
בלי קשר למחיר איזה כרטיס עדיף ... הייעוד שלו לחבר את המחשב לרסיבר ברמה הכי גבוהה, ושאולי ישפיע על הסאונד למרות שזה תלוי בעיקר ברסיבר. מאוד חשוב לי הסאונד !! המלצה מקצטעית בלי קשר למחיר .. חיצוני/פנימי .. הבנתי שחיבור אופטי הוא האידיאלי .. אז שיהייה איכותי תודה !!
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצאתי הזדמנות מצויינת לקנות טלווזיה איכות (PH9 של PANASONIV בגודל 42") מיד שניה. הטלווזיה היא בת שנה וחצי. ואני הולך לראות את הטלווזיה בעוד כמה ימים. על מה אני צריך להסתכל לפני הקניה? תודה לעוזרים! אלון
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
זה לא מופיע גם במיקסר תודה
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אהלן אהלן, אני מעוניין לרכוש רמקולים 2.0 לסלון בגודל של 3.8x5 בערך. הרמקולים יהיו בתקציב של עד כ 1000 שקל. העדיפות היא למגבר מובנה בתוך הרמקול משיקולי אסטתיקה. רוב השימוש הוא לשמיעת מוזיקה בחיבור למחשב וחיבור לטלויזיה. יצא לי לשמוע על סדרות ה MICROLAB אך לא יצא לי להתנסות ולשמוע אותם. מה ההמלצות?
-
- 9 תגובות
- 7.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי DVD של פיוניר 400V וחיברתי אותו כHDMI אמרו לי בחנות שהוא יעבוד רק בסרטי HD וכו באמת זה ככה ואמרו לי שבסרטים רגילים של DVD יורדת האיכות ל587 משהו כזה ואם אני רוצה שהאיכות תעלה אז להשתמש בקומפוננט לטלויזיה ובקומפננט האיכות נשארה אותו דבר כמו הHDMI ורואים מעפן מה לעשות, אני שוקל להחזיר את הDVD
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש דרך לראות את זה דרך המחשב?אני רוצה לדעת איזה סוג וחברה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הנני מעוניין לקנות מסך LCD Full HD 40'-42 ומתלבט בין סדרת ה Bravia של SONY לבין סדרת ה Scarlet של LG. אשמח לקבל המלצות וחוות דעת. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מצטער על הבורות אבל אני חייב לשאול מה קורה בעצם בזמן ההגנה ואחרי ה25 דקות
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש לי את כרטיס הקול CREATIVE Audigy 2 Value, והייתי משתמש בלוח הבקרה שבא על הדיסק שלו, שמאפשר לשנות מצב נגינה (רוק, אלטרנטיבי וכו') של הקול ועוד כל מיני טוויקים. הבעיה היא שהדיסק נאבד, ובאתר של CREATIVE לא מאפשרים הורדה מלאה של הדיסק, רק הורדת עדכונים! או שאני לא עשיתי חיפוש טוב באתר שלהם. יש אולי תוכנות אחרות (טובות) שיכולות לבצע את אותם הפעולות? אולי אפילו מקור הורדה לדיסק של כרטיס הקול... תודה
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-