עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אז ככה, אני על תקציב מוגבל, בערך 2500 ש"ח ורציתי לדעת מה הפתרון הכי טוב למצב שלי: אני קונה רמקולים לחדר ובנוסף כרטיס קול טוב. את הרמקולים אני מחבר למחשב. השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה וסרטים ופחות משחקים. אז ממה שהבנתי, למוזיקה: 2.0, לסרטים: 5.1 מה עושים כשרוצים את שניהם מבלי לאבד מהאיכות?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  2. מה נשמע? רציתי לדעת מה נחשב למחיר הגיוני +- לקניית ipod mini דור ראשון (4gb)? הציעו לי את המכשיר, כבל למחשב, מתאם ac, שני iskins כאשר אחד במצב כמעט חדש והשני טיפה קרוע. עכשיו הסיבות שבגללן אני מתלבט הן שעל גבי המכשיר יש מספר שריטות (דבר מובן בהתחשב בכך שהמכשיר אינו חדש אך בכל זאת), הסיבה השניה שיותר מטרידה אותי היא שהמכשיר היה מחובר לאורך זמן לחשמל שלפי מה שזכור לי מהדורות הקודמים של ה ipod זה דבר שפגע בחיי הסוללה. הייתי מעונין לשמוע מה את דעתכם והאם הקניה משתלמת, תודה.

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  3. <נושא>. החלטתי להחליף את הקריאטיב לייב 5.1 המעפן שלי במשהו קצת יותר רציני. תודה!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שעולה לא יותר מ-400 דולר באיביי. (us-144? maudio? tascam?)

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  5. שלום חברים, לאחרונה שדרגתי מחשב ונאלצתי למכור את ה X-FI Elite pro עקב מחסור ב PCI . עכשיו אני מחפש מחליף ראוי . מהו הכרטיס קול הכי טוב כיום ? כעקרון אני רוצה כרטיס שיהיה טוב גם במשחקים וגם למוזיקה. הכרטיס יחובר למגבר . מה המלצותיכם ?! בגדול אין הגבלה בתקציב (יכול לעלות גם 2000 שח אם הוא שווה).

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  6. Started by zerocool15,

שלום לכם.. רציתי לקנות מגבר\רסיבר... הבנתי שהרסיברים הם קצת יותר יקרים ממגברים... רסיבר של jvc מתצוגה יעלה 800 שקל וחדש 1000. בכל מקרה חשבתי ללכת על קצת נמוך מזה, רסיבר נמוך מ800 שקל אני יקבל רק חרא.. כמו הפרו סאונד וITT וכו'.. אז חשבתי על מגבר כמו שחבר שלי הציע לי אבל מצאתי רק מגברים לרכב, חבר שלי אמר לי שאני ל איוכל לחבר לחשמל וכו'.. הצעות? אולי איזה מודינג למגבר של רכב כי לא מצאתי מגברים לבית אני רוצה לשמוע בעיקר מוסיקה ולראות סרטים. מוסיקת פסיכודלי - טראנס. וסרטים קודם כל לקנות מגבר או רסיבר מה שיותר זול ואיכותי ואז נדבר על זוג רמקוליים רצפתיים אולי... בכל מקרה אני צריך הצעות למגבר טוב לבית..עד 500 שקל אפשר גם מתצוגה נראה כבר ))

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. , עד כה , אני די התאכזבתי מאיכות ההקלטה של מיספר נגנים שהתאפשר לי ליבדוק אצל חברים . תגידו לי ,אם יש נגן שעונה , לפחות על מרבית הקריטריונים הבאים : 1.מיקרופון מובנה בתוך המכשיר אבל איכותי ורגיש ,כך שהוא מסוגל לאפשר הקלטה של הרצאה בצורה טובה או לחילופין כניסה למיקרופון חיצוני - mic in או כניסה line in רגישה במיוחד ,כך שהיא גם מתאימה לחיבור של מיקרופון חיצוני. 2. הקלטה ישירות לפורמט mp3 ( לא כמו הסידרות river 8xxx , 7xxx שדורשים המרה באמצעות תוכנה מיוחדת על גבי המחשב ) 3. disk on key ,plug and play ( לא כמו river 8xxx , 7xxx שדורשים שימוש בתוכנה מיוחדת על גבי המחשב כדי להעביר קבצים אל הנגן ) 4.מופעל באמצעות סוללות אצבע רגילות ( רצויי aa ) 5. רצוי ,אבל לא הכר…

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  8. ה-Jokebox 3 של קריאטיב ? או אולי משהו אחר..? ניסיון אישי\לינקים לביקורות\כמה שיותר מידע יועילו בהחלט...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. פרטו

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  10. Started by eladbu,

שלום לכולם! מישהו יכול הסביר לי ולהרבה אחרים מהו הרוקבוקס??????? שמעתי כל מיני דברים ולא ממש הצלחית להבין מה הסיפור שלו! לאיזה נגנים הוא מתאים?מה זה עושה?האם יש תמיכה ל X5L? יש איזה לינקים לתמונות?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  11. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, לאחר שלא מצאתי במנוע החיפוש מידע על יציאת SPIDF הייתי מעוניין לדעת מה בדיוק תפקיד החיבור, כיצד הוא שונה מחיבור אודיו רגיל ואיך הוא תורם או טוב יותר ? בתודה, אסף.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. PCI Express X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series PCI Express X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series PCI Express X-Fi Titanium X-Fi Platinum Fatal1ty Champion Series X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series X-Fi XtremeGamer Sound Blaster X-Fi Go איזה מבין הכרטיסים האלה הוא נחשב למתקדם יותר , Fatal1ty? אני מעוניין לקנות את הכרטיס הטוב ביותר עבור סט רמקולים z5500 של לוג'יטק , חשבתי על כול האפשרויות האלה , ועוד אפשרות לקנות את החיצוני X-Fi Surround 5.1 השאלה חוזרת על עצמה איזה מבין הכרטיסים נחשב למתקדם ביותר .

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  13. שלום חברים, רציתי לדעת איזה סוג חיבור יתן את הפרדת הצלילים הטובה ביותר במכשיר DVD שמחובר לרסיבר קולנוע ביתי. קואקסלי, אופטי, או אנלוגי 5.1 ? יחד עם סוג החיבור אני מבקש המלצה לכבל איכותי מאותו סוג במחיר של על 150 ש"ח. בנוסף כרגע ברשותי רסיבר קולנוע ביתי שמחובר ל-4 רמקולים בלבד, האם לאחר רכישת סנטר וסאב אתם ממליצים לחבר את כל המערך ליציאות של הסאב ואת הסאב בחיבור דיגיטאלי, או כל רמקול בנפרד ליציאה הישירה שלו במגבר ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם, מהי הדרך הטובה ביותר להעביר מוזיקה ממיני דיסק למחשב? יש לי מינידיסק של Sony ואני רוצה בעזרתו לשמר הרבה קלטות שיש לי (קסטות) ולהעביר אותן למחשב. האם הדרך היחידה היא לחבר כבל בננה כזה מהמינידיסק למחשב ולהקליט עם soundforge או כדומה, או שמא יש דרך אחרת? שכן מינידיסק הוא סוג של פורמט דיגיטלי אז זה עושה רושם שיש דרך דיגיטלית ונקייה יותר להעביר ממנו מוזיקה.

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. אני רוצה לראות סרטים על הטלויזיה ולהעביר אותם מהמחשב בכבל. טוב, אז התמונה עוברת בסדר גמור, אבל האיכות של הסאונד לא משהו, שומעים רעשים.. העברתי מהיציאה של הסאונד אצלי שזו יציאה של פין אחד לאחד מהכניסות ברסיבר. (אדום או לבן) וממש לא שומעים טוב, למישהו יש רעיון, אולי אפשר להעביר סאונד ב-usb או 21 פינים וזה יהיה יותר טוב?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. מעבד amd 4800X2 2GB זיכרון ATI 2900XT - כרטיס מסך. האם אני יכול פשוט לחבר את הטיים דק או הפטיפון או הוידאו לכרטיס המסך ולבצע לכידה ? עזרה תתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  17. היי. יש לי טלויזיה ישנה עם חיבור RCA. מהמחשב הנייד שלי יש יציאת חיבור של HDMI וVGA. אני רוצה לחבר את הטליזיה למחשב הנייד כדי שתשמש לי כמסך לצפיית סרטים. מאיפה הכי זול וכדאי לקנות חיבור, ואיזה? (RCA TO HDMI או RCA TO VGA)?

18. מהי התוכנה המהירה ביותר והנוחה מבחינת GUI לדחיסת שירים מדיסק ל MP3

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  19. Started by shmuel,

אתם מכירים את התוכנות האלה Ejay',prodj....... וכל השאר יש לכם משהו להמליץ לי?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום, אחרי שהחלטתי אחרי המון בריאה על כרטיס הקול ‏Asus Xonar D2X PCI-E‎ אני מחפגש כמובן מערכת 5ץ1 שתואמת אותו בצורה טובה. מה לדעתם המערכת הטובה ביותר? התקציב הוא קצת שולי מכיוון ולא אכפת לי לקנות יד שניה או מחו"ל. אני מאמין שלמשל את הZ5500 אצליח להשיג ב1200 ש"ח עד 1500 מקסימום.. למרות מחירם המטורף בארץ. השאלה היא האם אלו הרמקולים הטובים והמתאימים ביותר? או שישנם רמקולים שווים יותר? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  21. לאחרונה נתקלתי במושגים הנ"ל ולא ממש הבנתי מה הם אומרים....

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. רוכש בפעם הראשונה טלוויזיה ומעוניין להבין . בחרתי בטלוויזיה סמסונג UE40H6400 . האם אני מקבל את הטלוויזיה ומתקין ומפעיל לבד או שחייב להמתין לבואו של טכנאי? האם יש אפשרות לקחת ולהתקין לבד? האם הגעת הטכנאי מחייבת הוצאה כספית נוספת או שזה חלק מהמחיר ? מה ההבדל בין אחריות של 3 שנים ,לשנה + שנתיים? אם מופיע באתר אחריות 3 שנים ע"י -י.שלום ,האם זה יבואן מקביל /רשמי? אשמח לעצות נוספות של בעלי ניסיון . אשמח גם להמלצות על חנויות עם מחירים טובים.. תודה

• 14 תגובות
    • 3.9k צפיות
  23. שלום לכל חברי הפורום. יש לי טלוויזיה LG מדגם M228WA ורציתי לחבר אותה עם כבל קומפוננט לממיר HOT HD. 1. האם הכל יכול להגיע לאיכות של HD? 2. אם אני משווה אותו ל HDMI עד כמה הבדל יש ביינהם? 3. האם אני יוכל לראות את כל הערוצים באיכות טובה יותר ולא רק את הערוצי ה HD? נכון לעכשיו אני מחובר עם כבל בננה הצהוב הרגיל. תודה מראש לכל מי שיתן תשובה !

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  24. Started by THE FOX,

מהי תועלת מגבר האוזניות מבחינת הצליל המתקבל? האם תוכלו לשתף את נסיונכם האישי בהוספת מגברים שונים אל האוזניות שברשותכם?

• 5 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים