עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. למי שאוהב לשמוע דרך האייפון/איפוד-יש אפשרות לקנות רמקול איכותי(?) שמתחבר לג'אק של האוזניות, או לקנות תחנת עגינה לאייפון ששם המחיר עולה דרמטית לפי האיכות. לדוגמא תחנת עגינה באיכות סבירה מתחילה מ-850, ורמקולים..אני לא כל כך מכיר בגלל זה אני שואל. יש לציין שאני צריך משהו יחסית קומפקטי כי זה למטבח(בזמן שאני שוטף כלים).

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. שלום ובוקר טוב! יש לי מחשב חזק ואני משחק הרבה ושומע מוזיקה המחשב שלי מחובר למערכת סטריאו של JVC בת 7 שנים שרק הAUX עובד,הדיסקים וקסטות כבר לא.מחוברים למערכת שני רמקולים גדולים ושומעים הכל סוף הדרך אפילו שאין לה סבוופר לפני שבוע קיבלתי מתנה רמקולים 2.1 של BOSE עם סבוופר שכתוב 1800W מה עדיף: המערכת JVC ללא סבוופר או של BOSE עם סבוופר? האם מרגישים את ההבדל כאשר יש סבוופר לכאשר אין? תודה רבה ליאור

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  3. נגן MP3 128 זיכרון http://pcandgo.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=MP3USB128&Category_Code=UMP (חבר שלי אומר בינתיים לא כדאי, אלה שאני אחכה כמה זמן ואחרי זה כבר המחירים ירדו כי זה מוצר חדש) דיסקמן MP3 http://mdk.co.il/indexf.html?http://mdk.co.il/product-19.html#SL-MP70 או DVD http://www.netactive.co.il/product.php?item=1217&cat=137&ref=zap מה אתם הייתם קונים?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by CRT,

שלום חברה רציתי להתעייץ מה לבחור. אני רוצה רמקולים למחשב בעיקר לשמוע מוזיקה ומידי פעם משחקים. סגנונות המוזיקה הם בעיקר בלוז, קלסיק... אחרי בירורים די הגעתי למסקנה שאני רוצה 2.0 ומה שנסגרתי לבנתיים זה הSOLO7 וה GIGAWORKS T40 II. הרמקולים יחוברו לכ.קול מובנה על לוח אם gigabyte p55-ud3l. Realtek ALC892 codec

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ppe,

שומע כל סוגי המוזיקה,סרטים,ומשחק,מעדיף סגורות,מחפש אוזנייה שיש לה איכות שמע הכי טובה DT 770 PRO Audio-Technica ATH-M50s AKG K-242 HD AKG K-272 HD K-240 Grado SR225 DT-990 Pro תודה לעוזרים כי אני כבר לא יודע מה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. קודם כל, אל נא להסתמך על הרמקולים שברשותי, השיקול הוא כללי גם לי וגם לחברים שלי, וכמובן שרמקולים משתנים מאחד לשני... כרגע אני עם AC97 מובנה, וזה כבר מחרפן, מילא עם רמקולים פחות שמים לב, אבל עם אוזניות זה ניהיה ממש מעצבן כל הרעשי רקע והרשרושים ומלמולים חשמליים וציקצוקים ומשמושים וקירצקרוצים ו... הבנתם תרעיון... יש מספר כרטיסי קול נפוצים בארץ, הייתי שמח לשמוע לא רק מה עדיף מבינהם, אלא חשוב לי מאוד לדעת גם מה ההבדל וכמה מילים על כל כרטיס בנפרד (איכות קול, סתם לקטע האם אני בכלל אשמע הבדל עם ה ATP3 או רק לאחר שדרוג או אוזניות טובות, איך הדרייברים כי אני יודע ששל קריאטיב למשל נחשבים לבעייתיים, וכו וכו...)... הראשון הוא ה-Xtreme Audio של קריאטיב שמגיע במחיר מממממש מפתיע, ולפי…

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  7. אני מחפש מערכת שאני אוכל לשמוע בה בצורה הכי איכותית עד 1000 ש"ח אני צריך רק שני רמקולים , יש לי קולנוע ביתי בחדר, שבו אני רואה סרטים... מעל המחשב יש לי מערכת סטריאו ישנה שמחוברת למחשב ואיתה אני שומע מוזיקה... אני רוצה להחליף אותה בסכום של עד 1000 שח ואני פריק של שמיעה באיכות... אז השאלה היא : רמקולים למחשב או מערכת סטריאו? מה ייתן יותר איכות? אני מזכיר שזה רק לשמיעת מוזיקה, לא לסרטים או משהו אחר... מבחינת מקום, יש לי מקום לשניהם... אשמח להמלצות על דגמים... תודה מראש!

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by bar barbar,

יש לי סלון פתוח עם טלוויזיה 65 של סמסונג רציתי לקבל בבקשה חוות דעת האם כדאי לי לרכוש מקרן קול איכותי או להשתמש עם הרסיבר שיש לי יאמאה ax-v430 עם רמקולים גדולים

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אמרו לי שעדיף רמקולים..אכן? ואם אפשר להמליץ לי על כה דברים בינונים במחיר הזה.. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by cain_not_abel,

מכרים שלי מגיעים עוד חודש או שניים לארץ, הם גרים בארצות הברית ואין להם בעיה להביא את הנגן לארץ אם אני אשלח אליהם את הנגן הביתה דרך החנות. עד לאחרונה האייפוד היה בנחיתות רצינית בגלל המסך הלא צבעוני, אך ביום כיפור אפל הוציאה אייפוד שתומך בסרטים, בגלל שעדיין לא ידוע במה באיזה קבצים בדיוק הנגנן יתמוך אתייחס לכך כאילו כל קובץ יכול להתנגן בו. רציתי לדעת (כן, שוב) למה האייפוד "דפוק" ואיזה נגנים עולים עליו. אני מחפש נגנים מבוססים דיסקים קשיחים עם נפח גדול כמה שיותר (60 הכי הרבה, והכי רצוי).

11. Started by eliranl,

מה ההבדל בין פלזמה לLCD?? פלזמה של 42 אינץ' עולה 6900 שקל LCD 32 אינץ' טוב עולה גם 6900 שקל בערך לא עדיף לקנות כבר פלזמה 42 אינץ'?

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. אני קצת מבעוס אחרי ששמעתי אתמול אצל חבר שלי 5 רמקולים של פירלס, ולמרות שזה פירלס זה נשמע חמדמד. לי בחדר, אין מקום ל5 רמקולים גדולים יש לי לקטנים, אז הבררה שלי זה 5 לוויניים וסאב. אז מה אתם חושבים שישמע יותר טוב: 5.1 של אלטקס (סטח אתם יודעים למה אני מתכוון כבר תחנטי לכם תמוח ) או 5 רמקולים גדולים, בא נגיד לא של פירלס, אבל של שכנותיה... כמו שאמרתי, מה שיהיה לי זה מערכת 5.1 כלשהי (לא סגור אלטקס) אז אני רוצה לדעת שאני "בוחר" את הבררה הנכונה עוד אפשרות זה 5.1 של ג'מו (310A) אבל פה אני בטוח שזה עדיף על 5 רמקולים גדולים.. (נכון?!! :)

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  13. Started by liornet,

היום הייתי בבאג וראיתי תאוזניות היפיפיות האלה. אחריי שראיתי שמשבחים את AKG הרבה אמרתי לעצמי אוליי שוה קניה. אז איזו מהם עדיפה יותר?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  14. מה עדיף: 2 מערכות altec lansing vs4121 או altec lansing fx6021? היעוד הוא לשמיעת מוסיקה דרך המחשב, כרטיס קול: soundblaster audigy 1391 המחיר של שתי מערכות 4121 הוא 1100 ש"ח בערך המחיר שך 6021 הוא 1400 ש"ח בערך

15. Started by noambaum,

מה עדיף מבין שני הכרטיסים הנ"ל: 1.Gamesurround Fortissimo III 7.1 2. SBlive 5.1 Digital

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by אליאור,

שאלה למבינים שביניכם, אנא הגיבו רק אם אתה יודעים על מה אתם מדברים. מה עדיף מערכת ראש Plantronics DSP-500 או מערכת ראש Plantronics .Audio 90 וכרטיס קול Creative Audio PCI? בתודה מראש, אליאור.

17. Started by Drek Boy,

אני בהתלבטות קשה האם לקנות את ה IPOD VIDEO החדש עם הזמן סוללה משופר או לקנות את ה ZEN Vision W אני רוצה שזה ישמש לסרטים אבל לא רק כאילו שאני אוכל לשמוע מוסיקה כל הזמן אם יהיה משעמם ולא יהיה לי כוח לראות משהו... אז זה לא ישמש רק מוסיקה ולא רק סרטים או סדרות את שתיהם... המחירים הם 250 דולר אייפוד + 35 דולר הכיסוי שלו לעומת 300 דולר קיאייטיב שהוא מגיע כבר עם כיסוי מטען וקבל כדי שיהיה אפשרי לראות בטלויזיה... אז אפילו מבחינת מכיר עדיף את הקריאייטיב אבל תגידו לי אתם לפי מה שאתם יודעים אם זה יותר טוב מהאייפוד או אם מישהו התנסה בזה אז שיספר קצת תודה

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  18. Started by junior_mg,

תקציב 1800 שקל מה עדיף?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום רב, חבר שלי נמצא בחו"ל ויש לו אפשרות לקנות אחד מהאוזניות מהנ"ל: Sennheiser HD497 תמורת 69$. Sennheiser HD212 pro תמורת 61$. Audio Technica ATH M20 תמורת 76$. בהנחה שאין אפשרויות אחרות, ואלו המחירים - מה כדאי לקחת, ולמה? (השימוש העיקרי הוא לצורך שמיעת מוסיקה, אבל רצוי פשוט התמורה הטובה ביותר לכסף) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  20. Started by Fetalo,

אני רוצה לשדרג ת'אקוסטיקה של המחשב (כרטיס on-boardו ו2 רמקולים ב 100 ש"ח פשוט לא מספקים אותי :saint:) אז מה אתם מציעים לי א. כרטיס קול חדש וסט רמקולים טוב ב. כרטיס קול חדש ומערכת מיני סטאריו תקציב... בו נגיד לא מעל 1000 ש"ח נ.ב אשמח גם לקבל הצעות למה לקנות (דגמים מחירים) תודה חבר'ה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by A1eX,

איזה סט לדעתכם עדיף? אשמח לחו"ד ממישהו ששמע את שני הסטים. אציין כי אני אוהב צליל איכותי, טויטר חד ובאס עמוק.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by jhracham,

היי לכולם. קניתי מערכת Q6600 חדשה ובלוח אם מסוג GIGABYTE 965-S3 יש כרטיס קול אונבורד. במחשב הקודם שלי יש הרקולס פורטסימו 7.1 יש לי מערכת רמקולים 5.1 של Logitech רציתי לדעת מבחינת ביצועים ואיכות איזה כרטיס יהיה יותר מהיר או איכותי? תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  23. Started by מנחם,

יש לי לוח אם של msi: neo p965 עם שבב אודיו realtek 883 7.1. בארון יש לי sblive! value. הרמקולים: altec lansing sx6021 (2.1( מה עדיף: להמשיך להשתמש במה שהגיע עם המחשב, או להוציא את הלייב מהפנסיה? חיפשתי קצת בגוגל וזה לא היה חד משמעי.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  24. השאלה בכותרת, בעקרון יש ברשותי X-fi platinum pro - עם הלוח שמכיל עוד חיבורים + שלט. - עלה בזמנו 1000 ש"ח. וקניתי מחשב חדש ועל הלוח אם ישנו כרטיס שהוא סה"כ לא רע, מי מהם עדיף? השימושים הם, סרטים, מוזיקה, משחקים, הרמקולים הם דיי פשוטים של קראיטיב - לדעתי לא יהיה הבדל נשמע לאוזן. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  25. יש לי כרטיס S.B Live, ועכשיו קניתי לוח EPOX 8RDA+ שבא עם כ. קול על הלוח. פרטי הכרטיס שעל הלוח: six chanel audio with analog and digital output using ALC-650E AC'97 CODEC חוץ מזה שהכרטיס שישה ערוצים, זה לא אומר לי הרבה ואני בכל מקרה משתמש רק ב-2.1 (ATP3). אז מה כדאי מבין השניים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים