אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
ל500 ל550 יש את אותו תג מחיר (סביבות ה-20$) כאשר לשניהם יש שלטים (כלומר נגדים משתנים..) רק שלMX550 יש הצתמגדות קטנה יותר, דבר טוב לנגנים ניידים. וה400 הוא כמו ה500 רק ללא שלט? ויותר זול ב-4$ + - תעזרו לי לעשות סדר בדברים... (דרך אגב לא מצאתי מידע על הMX550 באתר של סנייהזר...)
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני בדרכי להיות גאנקי של אוזניות, אני מודה. גיליתי שאני הולך להוציא סכום לא מבוטל של קרוב ל200 דולר על זוג אוזניות אחד. ובעתיד מגבר בשבילהן, גם הוא עולה באיזור ה100 דולר. לצערי רוב האנשים ששומעים על זה מנקים את הסנטר אחרי שהוא פוגע ברצפה... ואני שואל את עצמי, למה? הרי רמקולים שמגיעים לרמת האיכות של האוזניות הללו יעלו כפול כמה מונים, לא יהיו ניידים וידרשו מגבר שגם הוא יקר בהרבה. החיסרון היחידי זה שרק אני שומע, אבל אולי זה גם ייתרון שכן אני יכול לשמוע באיזה ווליום שבא לי במשך כל היום. אגב האוזניות כמובן מחו"ל כי המבחר בארץ כל כך נמוך שזה מפחיד חוץ מאיזה חנות או שתיים שמייבאות קצת איכות במחיר יחסית גבוה הכל זבל. יש לי חברים שמתלהבים מהסוני 818 (איר באדס) שלהם.…
-
- 304 תגובות
- 62.8k צפיות
-
-
קניתי נגן MP3 של חברת AXON, אך אני לא מצליח להוריד שירים לנגן. יש לי WINDOWS 98 וכתוב בהוראות ההפעלה שיש להתקין "player managment software" שלטענתם נמצא בדיסק המצורף שקיבלתי, אך לא מצאתי שום קובץ יישום setup.exe. יש שם קבצים בגודל 1k אך לא קובץ exe, מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס קול on board בעל 6 יציאות יציאת אחת ל2 רמקולים קדמיים אחת לסבופר אחת ל2 רמקולים באמצע וכו' ממש מוכן למערכת קולנוע ביתית כרגע אני משתמש ברמקולים למחשב שלא מממשים את מלא הפונטציאל ואני רוצה לחבר למחשב 6 רמקולים רגילים לאחר ניסיון התגלה שלמחשב אין מספיק זרם לספק לרמקולים (ללא מגבר פנימי כמו של מערכת) ושומעים חלש בעוצמה מקסימאלית לכן אני מחפש מגבר בעל לפחות 6 ערוצים כדי שאוכל לחבר צד אחד למחשב וצד שני לרמקולים אם מישהו מכיר חברה או מקום או אתר שמוכר מגברים כאלה אשמח לדעת המחיר שאני מוכן להשקיע הוא עד 500 שח אמ יש יותר יקרים אני עדיין רוצה לדעת עליהם כדי להכיר את המוצרים בשוק תודה רבה מראש ski farm
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום כל חברי הפורום ברצוני לקנות אוזניות למוזיקה נטו. הנושא קצת נדחה בגלל לחץ כלכלי שנבע מהוצאות כבדות.. עכשיו, כשהכל נרגע, אני מוכן לקנות אוזניות. המועמדים האחרונים הם: (בתקציב של 500-550 ש"ח) Audio Technica ATH-AD700 Sennheiser HD280 Pro Equation Audio RP-21 על שלושתם קראתי שלל ביקורות מהללות. אני בעקרון מחפש אוזניות בעלות באס חזק, למוזיקה בסגנון פסיכודלי וטראנס. אך חשוב גם שלא יהיה מוגזם, לקחת גם את זה בחשבון. והדבר הכנראה הכי חשוב, הכרטיס שלי, כנראה לא יגיע בקרוב. איזה אוזניות "יסתדרו" הכי טוב עם ה-X-FI XtremeAudio ולאחר מכאן ה-ASUS Xonar D1 (הקרייטיב בכל מקרה עובר למחשב של אחי) מה דעתכם בנושא?
-
- 38 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לכם מושג איזה חנויות מוכרות Mini Ipod 4GB בניו יורק\גירזי. ביקשתי מדודה שלי להזמין מהחניות האלה: http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=370530&is=REG http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore?family=iPodmini ועכשיו ראיתי בAMAZON IPOD ב 130 דולר! זה חדש משומש מה זה? הינה זה: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0006HTPQ2/ref=pd_luc_mri/103-0555059-7719004?%5Fencoding=UTF8&v=glance למה לעזאזל זה כזה זול?
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני שומע מוסיקה בצורה לא רעה דרך הכרטיס קול שנמצא בלוח אם. רציתי לדעת האם יש אפשרות לשדרג את איכות המוסיקה שלי דרך הוספה של כרטיס קול שלא קשור ללוח אם. אני מאוד אוהב מוסיקה, יש לי רמקולים איכותיים של אלטק לנסינג, הייתי שמח אפילו להמלצה על כרטיס קול. תודה, יוסי.
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מביא לכם תמונות של הרדיו-טייפ שקיבלנו היום. ישנה אופציה לחבר לשם ציינגר. יש לנו אחד של Pioneer במכונית עם ציינג'ר 6 דיסקים, ורמקולים של Kenwood, יש 2 מקדימה ו-2 מאחורה ו-2 רמקולים מובנים (6 סה"כ) אולי נחבר את זה למכונית, למרות שה-Pioneer יותר טוב. Manual LET THE PICS SPEAK 8)
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, למישהו יש מושג כמה המכס גובה על אזניות? האם זה רק ה16% מע"מ? תודה (: *עריכה: - מדובר על חבילה שתשלח בדואר ולא על חבילה שמגיעה עם מישהו בטיסה. - אין לי מושג למה, אבל החבילה כבדה, מעל לשלוש קילו. חברים שלי מחו"ל שולחים לי אז יש סיכוי שהם הוסיפו משהו לחגים שהעלה את המשקל. בגלל שאני לא לא יודע אז תתייחסו לזה כאילו שזה אזניות במשקל שלוש קילו בבקשה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחיר בשוק שלה הוא 1760 ואני יכול לקנות אותה חדשה ב-1300 ש"ח. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את Z-5500, הפתיעו אותי עם הקופסא הענקית. ואני לא ממש מרוצה, אני חושב שהמערכת לא נשמעת כמו שהיא אמורה להיות. חיברתי את כל הרמקולים לסאב כולל את Control Panel, עכשיו איך אני מחבר את Control Panel למחשב?! הגיע כבל 3 חיבורים מכל צד(חיבור ירוק שחור וצהוב)אני חושב שזה נקרא 3.5? שאותו אני מחבר למחשב, אבל הבעיה שאין לי שלושה חיבורים במחשב, אני אמור לחבר אחד מהם? אני אמור לקנות כבל נפרד ? יש ב Control Panel עוד חיבורים , COAX ו OPTICAL, מהם ? צריך לחבר אותם? איזה הכי טוב? ד"א יש לי hp dv6160ea שיש בו חיבור 3.5 ו SPDIF שאין לי מושג מזה... בקיצור יש לי כאב ראש מכל הכבלים האלה , אם מישהוא יכול לעשות לי סדר? :-\
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
בעקבות זה שעברתי טסט ביום חמישי האחרון אני מעוניין להחליף את הרמקולים ברכב של אמא למשהו קצת יורת איכותי ועוצמתי אני לא מוכן להוציא יותר מ 700 ש"ח ואני לא יודע מה צריך להחליף קודם אחוריים או קדמיים ?? חבר'ה אני פשוט אובד עצות HELP!! בתודה עמי למנהלים : אם זה לא הפורום המתאים - תעבירו אני התלבטתי קשות איפה לשים את זה ובסוף שמתי כאן כי זה קשור לאודיו (חשבתי לשים בכללי)
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
השאלה שלי היא מה עדיף מבחינת איכות יותר טובה? כאילו, זה לא בעיה לדעת מי יותר טוב מבין 2 CBR, וגם מי יותר טוב מבין 2 VBR, לפי הממוצע, אבל איך אני יכול להשוות בין VBR ל CBR ולדעת מי יותר טוב? לדוגמא יש לי CBR של 256, ו VBR של 187, ושניהם נשמעים לי אותו דבר.. אבל ה 256 תופס יותר. מי יותר איכותי? תודה לעונים, ואשמח לקבל תשובה כללית גם כן, ולא רק ספציפית לדוגמא הזאת.
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
ואיפה מומלץ לקנות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי תקציב מאוד נמוך (גג גג 200) עדיף 100-150 אבל שיהיה איכותי, שיבינו טוב מה שמקליטים.. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
-
שלום שיהיה 5גיגה ומעלה ובתקציב של בין 300-400 דולר בארץ ובחו"ל, האם זה יהיה אותו נגן?
-
- 14 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני שוקל להתקין את הפירמוור הקוריאני על הH10 האירופאי שלי, האם זה אפשרי? אם כן, מה הייתרונו/חסרונות בכך?
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
האם הפירמוור הבא הוא רשמי? האם מישהו כבר עידכן איתו? http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?searchProductIdx=61&searchCategoryIdx=1&searchString=&page=1&idx=711&tmpSearchProductIdx=&tmpSearchCategoryIdx=&tmpSearchString=
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
אם יש משהו ששווה להשקיע בשבילו עוד 100 שקל אז אין בעיה.
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אם אני רוצה לראות טלוויזיה דרך המחשב, מה אני צריך בעצם? כרטיס טלוויזיה צריך ממיר או שהוא "עובד לבד"? יש לי ממיר ישן tad 55a של ערוצי זהב, זה יכול לעזור במשהו? כעקרון מספיק לי רק ערוץ 22, אבל כמובן אם אפשר יותר אז עדיף
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צהריים טובים אני מחפש רסיבר עד 1500-1600 שקל יד שניה בא בחשבון וגם הזמנה מחול עם יש צורך כמובן השימוש הוא בעיקר מוזיקה וסרטים, בשביל הרמקולים תקציב של 1000 שקל תודה רבה והמשך יום נעים עריכה: קיבלתי המלצה על רסיבר של ימאה דגם 373 עם אפשר קצת דעות עליו אשמח מאוד.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 שיהיו רק לשמיעת מוזיקה ושיהיו הכי טובים במחיר של עד 600 ש"ח שמעתי על ה SonicGear EVO7 איך הם? ועל עוד רמקולים רק לשמיעת מוזיקה שיהיו עם צליל עמוק איכותי נקי .. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי רמקולים 2.1 מחוברים כרגע למחשב, ומערכת 5.1 שוכבת אצלי בחדר שאני רוצה לחבר. איך אני מחבר שניים?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-