עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי מקרן קול Harman Kardon SB20 ואני מנסה לחבר אותו עם בלוטוס לטלויזיה. משום מה הטלויזיה לא מזהה אותו, יש כפתור ליד הבלוטוס, מין חץ כזה בתוך עיגול, בתמונה שהעלתי, מישהו יכול להגיד לי מה תפקידו?

2. מה זה המספרים האלו שיש על הדיסקמנים? כמו 10...40 אני יודע שזה שניות אבל מה הם מייצגות? תודה

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  3. Started by homart,

ואיזה אוזניות ממולץ לקנות עם התנגדות גבוהה או נמוכה?? (יש לי H320 [אם זה משפיע בכלל] )

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  4. Started by MeTaLhAmMeR,

אני רואה את זה על רמקולים של אלטק לנסינג ובניד פור ספיד אנדרגראונד 2 בהתחלה של המשחק, מה זה אומר?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by AdiR^SiNaI,

???

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  6. Started by B0necrack3R,

אם אני מחבר מערכת עם DECODER של AC3 ואני רוצה שהDECODER הוא זה שיפענח את האותות ל AC3 אז איך צריך לחבר אותו לכרטיס קול דרך DIGTIAL OUT או יציאות רגילות או שזה לא משנה?? תודה.

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. קניתי מערכת קולנוע עם רסיבר של YAMAHA RX-V440 עכשיו התקנתי הכל עם כבלים כאלה אדום לבן וצהוב אבל הרסיבר לא זהה את ה 6 רמקולים אלה כתב שיש בו רק R ו L עכשיו זה מועיל אם אני מתקין את המערכת עם "כבל אופטי" שאין לי מושג מה זה ולמה ואיך !? מה זה כבל אופטי והאם האיכות שלו טובה ומה זה עוזר והאם זה לאודיו או לוידיו ? שאלה אחרונה מאיפה להשיג ? יש באינטרנט ,? תודה רבההההההההההההההה

• 5 תגובות
    • 10.8k צפיות
  8. Started by The-Fox,

שלום, בחיפושיי אחר מגברי סטריאו ישנים ואיכותיים נתקלתי בשני סוגים של מגברים שלא שמעתי עליהם אף פעם וגם אין לי ממש מושג מה הם עושים, אני ישמח לקבל מידע/הסבר מה התפקיד, ומה השימושים של "מגבר הספק" וגם "קדם מגבר" או באנגלית Pre Amp. תודה לכל העונים.

• 27 תגובות
    • 16k צפיות
  9. Started by tamiravigan,

חיפשתי בגוגל כלום! קראתי פה כמה ת'רדים ורשמו פה משהו על זה ואין לי מושג מה זה ואני מתחיל להתעניין בודיו וכל מה שקשור.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Chymes,

אני מחפש סט 2.0 איכותי למחשב. במהלך החיפוש באתר של M-Audio נתקלתי ברמקולים הבאים: http://www.halilit.com/index.php?action=recshow&subcat_id=36&item_id=773 הרמקולים לא דורשים מגבר חיצוני כי הם מגיעים עם מגבר מובנה. מה מבדיל את הרמקולים הנ"ל מרמקולים אחרים? האם העובדה שהם מיועדים לבקרה באולפן פוגעת באיכות הצליל בסרטים/משחקים?

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  11. Started by DAVIDD,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=342933 עלה 1790 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=374890 עלה 1590 :'(

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי רסיבר של סוני STR535 (כבר הרבה זמן אצלי) ראיתי שבצד האחורי כתוב לחבר רמקולים קדמיים עם התנגדות של 8-16אומהם ואחרויים 8-16 אומהם. רציתי לשאול על מה זה יכול להשפיע אם אני מחבר רמקום של 4 אומהם גם מאחור וגם מקדימה ולמה הם בכלל כותבים את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. יש לי כמה שאלות בנוגע לסאבים : מה זה סאב אקטיבי וסאב פסיבי ואיך אני מבחין ביניהם ? איר אני מבחין בין סאב מוגבר ואחר לא מוגבר? האם יש השפעה בחיבור סאב של רכב 4 אום למגבר מערכת ביתית 6 אום ? יש אפשרות להפעיל את המגבר שברכב בבית ? איך אני יכול להפעיל סאב בבית אם הוא פסיבי עם איזי מגבר ? תודה על הקריאה והתגובות

• 12 תגובות
    • 12.1k צפיות
  14. Started by Radeon38,

ראיתי את זה בוואלה שופ וכמה פעמים המושג הזה צץ פה מאנטולי... :silly: האם זה תחליף למחשב או לכרטיס קול חיצוני ? זה כמו ממיר ? אשמח לקצת הסברים בנושא פשוט יש לי כמה רעיונות שאולי זה יתאים לי בסלון..

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by dodoboy,

קניתי mp4 תומך רק סרטים MVS לא ממש הבנתי מה זה מישהו יכול להסביר לי? העם סרטים רגילים גם הם ב MVS

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by dids22,

ובשביל מה הוא טוב?זה מוריד באיכות של השיר? ומה ההבדל בין wma ל mp3?מי עדיף מביניהם? ומה האיכות של שיר מדיסק מקורי?320kbps? תודה!

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Dante_9,

מה זה VBR? נתקלתי בקובץ MP3 VBR מה זה אומר?

• 17 תגובות
    • 5.5k צפיות
  18. Started by ZeeD,

שלום, שמעתי המון על המכשיר הזה ואף פעם לא הבנתי באמת למה הוא נועד. אם תוכלו לתת הסבר קצרצר אודה לכם מאוד

• 4 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. Started by itaim,

אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול בוא את השאלה הזאת

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by lover323,

על פי מה שהבנתי ההבדל העיקרי בין ALTEC LANSING ADA- 880W ל ADA 890 שADA- 880W לא תומכת בתקן זה ואילו 890 כן מה פרוש הדבר?

• 16 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. Started by AgEnT_OrAnGe,

אחים שלי עיזרו לי!!! איך הדבר שבתמונה נקרא בעיברית ואיפה אפשר לרכוש אותו באזור הצפון?

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  22. Started by tmpusr,

מוכרים בטריידזון: http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/21772/cat/all שווה משהו? למה מיועד בעיקר?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by xena,

לאחר קריאה מרובה באינטרנט לקראת רכישת נגן MP3 פלאש, נקלעתי לדילמה. אשמח אם תעזרו לי. ההתלבטות שלי מתחילה כאן. אני חושב לרכוש אחד משני מכשירים של IRIVER: 1. IFP-990 256MB מחיר: 495 ¤ 2. IFP-795 512MB מחיר: 630 ¤ אני מבין ששניהם נותנים אותה איכות סאונד, וההבדלים העיקריים הם בכך שלסדרת 900 יש מסך צבעוני וסוללה נטענת. אני יכול לוותר על שניהם לטובת 512MB. אוקי, היכן הדילמה בדיוק? אני מבין שהאוזניות מהוות חלק חשוב מאוד באיכות הסאונד הפוטנציאלית שאפשר להוציא מהמכשירים האלה. חשבתי לרכוש אוזניות של Sennheiser מדגם PX-100 (כנראה במחיר 250 ¤). אך יחד עם הנגן אני ממש עובר את התקציב שלי. השאלה שלי היא מה חשוב יותר: אוזניות או נגן? כלומר, מה עדיף, למשל, משתי האפשרויות הבאות: 1. אחד…

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  24. יש לי יציאה דיגיטלית באודיג'י שלי. היא ניראת כמו יציאת PL רגילה, אבל כאשר אני מחבר אליה משהוא רגיל אני מקבל רעש. מה הקטע של היציאה הדיגיטלית? מה ההטבות? האים אני יכול להשתמש בה עם קבל PL רגיל? איך היא עובדת? איך אני יודע אם המכשיר שלי תוך בא (למשל יש לי מינידיסק עם יציאה וכניסה אופטית אז אני משאר שהוא גם תומך ביציאה הזאת, לא?) סליחה על כל השאלות אל אני ממש מסוקרן תודה רבה, יאיר.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Bugo,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות רמקולים למחשב (או מערכת רמקולים או משהו כזה). קראתי את המאמר למעלה על מערכות והוא לא ממש מדבר על מה שאני מחפש. אז העניין הוא שהתרגלתי למגבר עם 4 רמקולים גדולים שהתחבר למחשב ועכשיו אין לי את זה יותר (הכל היה נורא ישן אבל בכל זאת). אז אני רוצה משהו שנשמע טוב, לא צריך מקצועי וסופר מגה אולטרה... במקום להסביר במשפטים אני פשוט כותב בנקודות מה אני מחפש, יותר נוח לכולנו: - זה בעיקר בעיקר למוזיקה וקצת לסרטים (ממש קצת). שיהיה מתאים גם לחיבור לדיסקמנים ודברים כאלה. - לא משהו גדול, כמה קופסאות שאפשר לשים על השולחן של המחשב או על רהיטים ליד. זה גם לא צריך להיות נורא עוצמתי זה בחדר די קטן. - מחיר של נגיד עד 400-500 שקל, עדיף פחות מ- 400. אני לא כל כך מבין בזה…

• 11 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים