עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. טוב אני מתכנן שידרוג אוי מחלת האוזניות כואבת. תצביעו, תציעו חלופות עם יש . כרגע בתחום ההגברה יש לי ld2++ (מנורות חדשות בדרך) ו m^3 שאני מקווה שיעבוד בקרוב -המקור שלי זה 1212m. אהה ולאנטולי ,אסור לך להמליץ על k340 ,נראה עם אתה יכול לחשוב על אופציה אחרת

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by ag43,

אני מחפש נגן MP3 ורמקולים למישהי שמלמדת ריקוד לילדים. דרישות: רמקולים ניידים שיהיה אפשר לשמוע אותם בחדר מלא ילדים קטנים שעושים רעש ונגן ידידותי מומלץ בעברית. התקציב כנראה לא יהיה גבוה והבעיה העיקרית שלי זה הרמקולים (נגנים אני מכיר). אשמח להמלצה על רמקולים ניידים בעלי עוצמה מספקת. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  3. ניתקתי את המחשב חיברתי ומאז אני לא שומע כלום מהמחשב ניסיתי להתקין מחדש את הכרטיס קול ניסיתי לשמוע באוזניות ,לשחק בהגדרות וכלום לא עזר מה אני יכול לעזות תתנו לי עצות בבקשה. תודה.

4. Started by ranran,

רמקולים 5.1 למשחקים וסרטים עד 1000 שקל עדיף אפילו פחות אם אפשר תודה

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  5. Started by intel suck,

תגידו מה ההבדל ביניהם חוץ מצורת הכבלים והגודל האם יש גם הבדל באיכות השמע?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by Avivo,

שמעתי תיאוריה לפני כמה ימים- שטוענת שכל היצרני אלקטרוניקה בעולם היום מייצרים את המוצרים שלהם עם אורך חיים קצר בכוונה בהתחלה זה נשמע מופרך, אבל אחרי שהסבירו לי את הסיבות, אני חייב לציין שזה נשמע הגיוני לחלוטין. התאוריה אומרת, שהחברות הבינו, שכדי להרוויח כסף לאורך זמן עליהן ליצור מוצרים מתקלים, כך שכל כמה שנים נאלץ לקנות טלויזיה\מקרר\פלאפון חדשים מהם, כי אם המוצר שלהם יחזיק יותר מידיי לא נצטרך אותם יותר... הרי למי לא היתה טלויזיה ישנה שעבדה כמו שצריך במשך 15 שנה לפחות? או איזה מזגן עתיק שעדיין עשה את העבודה נאמנה.. ולעניינינו- רמקולים "חדשים" כל החפירה המוקדמת הזאת נבעה מזה שנזכרתי פתאום, שפעם, למורה שלי לפסנתר, היתה מערכת מדהימה, ישנה מאוד, אני לא זוכר של מי, שהיה לה צליל…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם; אני מעוניין לקנות אוזניות למחשב שישמשו אותי בעיקר למשחקים (למרות שאני כנראה גם יחבר אותם לאייפוד שלי). טווח המחירים שאני מעוניין בו הוא עד 180 ש"ח, אני רוצה אוזניות קשת, סגורות. אני מתלבט בין שני דגמים, עקרונית אני לא ממש מבין בתחום, כך שאם למישהו יש איזושהיא המלצה אחרת, או יודע מי מהן עדיפה יותר אני יודה לו מאוד. שני הדגמים: אלה של סנהייזר שיותר מצאו חן בעיני - http://www.headphones.co.il/store/main/producat_ver.aspx?id_prod=96 או אלה של קוס - http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=ur15&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=387&aff=Zap〈=he# תודה לעונים -רון

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  8. Started by asaf16,

מה הדרך הזולה ביותר להביא את הדבר הזה מארה"ב? כולל מיסים משלוח וכו'. נניח ואני מזמין מNEWEGG http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16836121120

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  9. שלום . יש לי רמקולים X530 של לוג'יטק. אלה הרמקולים : http://zap.co.il/model.asp?model_id=37907 ויש לי לוח אם של אסוס עם כרטיס קול מובנה זה המפרט של הלוח אם : http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1295&modelmenu=1 התקנתי sound max מתוך הדרייבר של הלוח אם . אבל עדיין האחוריים לא פועלים לי . מה אני צריך לעשות כדי שהם יפעלו ? נ.ב אין איזה מסך מיוחד של הכרטיס קול שדרכו אני בודק כל מיני אפשרויות ? למשל להפעיל טסט או משהו כזה תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  10. Started by kawaii,

היי, קניתי היום בשעה טובה את הממיר DV393 של פיוניר. יש לי ממיר שחור גדול של יס, אחד מהישנים, וטלוויזיה ישנה עם רק כניסת VIDEO IN אחת ואודיו מונו. איך אני מחבר את הDVD לממיר?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  11. אהלן אחרי שהאוזניות האחרונות שלי נשברון לי...החלטתי שהפעם אני לא אקנה אוזניות 2 ב- 10.....אהם..TEAC אהם.... אז אני מחפש המלצה לאוזניות איכותוית (רצוי 5.1) שכוללות מיקרופון מובנה . התקציב בעיקרון הוא 250 שח..אבל עם יש משהו מיוחד ב-300 אז אפשר לחרוג. תודה לעזורים ולמנסים לעזור.

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  12. Started by LaCostE,

שלום לכולם . אני רוצה לקנות אוזניות עם מיקרופון למשחקי מחשב . אני לא רוצה משהו יקר , היו לי ג'נריות של 40 שקל שסחבו שנתיים . עכשיו אני מתקדם לאט לאט . אני מתלבט בין 2 דגמים : LOGITECH Extreme PC Gaming Headset Logitech® Precision PC Gaming Headset שניהם עולים בדיוק אותו מחיר , 214 שקל . http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13683&catid=134 http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13153&catid=134 מה שכן ,LOGITECH Extreme PC Gaming Headset לא מופיעה באתר . יש משהו אחר בסביבות המחיר ? תודה .

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  13. Started by kawaii,

שלום. הגיע הזמן לקנות DVD אחרי שנים של וודיאו(כן כן, אני באיחור, אני יודע) אני מוכן להשקיע 500-600 שקל, בתמורה למשהו *טוב* ולא זבל. דרישות ככה: שיקרא DIVX (אני מניח שברובם יש) יתמוך בכתוביות בעברית כמו שצריך REGION FREE אם אפשר, וזהו בעצם... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  14. Started by ben060,

אני מחפש DVD מקליט שיתמוך בכל סוגי הקבצים, שיקליט לי כל מה שאני רוצה מהטלויזיה.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  15. Started by alfus73,

היי. תקשיבו לתעלומה הבאהף המחשב שלי מחובר לממערכת סטריאו באמצעות מפצל Audio אשר נכנס לכרטיס קול שלי אשר מתחבר ליציאת Aux שיש לי במערצ הסריאו. שאני משחק במשחק קומפי אני שומע את המוזיקה ואת הקול בשני הרמקולים וכאשר אני משחק במשחקים אחרים - מתקדמים יותר - כגון COH או COD2 או Fifaf אני שומע את המוזיקה הוקל רק מרמקולאחד. בדקתי את ה- Balance והוא מכוון על האמצע. אני ממש אובד עצות. נא תשובתכם.

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  16. Started by AggResivE,

שלום לכם, יש לי שאלה קטנה ואני אשמח אם תוכלו להנחות אותי/להביא לי מדריך או משהו שיעזור לי. יש לי בבית רשת בין 3 מחשבים, ובנפרד גם מערכות סאונד ו- DVD. בעקרון, הוקמה בבית תשתית לחיבור רשת המחשבים ישירות ל- Reciver דרך SERVER כלשהו, או ישירות. מה זה בעצם אומר? שאני יכול להפעיל במחשב סרט מסויים, ויראו אותו על ה- DVD בסלון. אך אני לא בקיע כל כך ולא יודע כל כך איך מבצעים זאת. אם מישהו מבין סנושא אשמח לעזרה. נ.ב. - נראה לי שראיתי איפשהו שקוראים לזה HTPC או משהו כזה. תודה.

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  17. שלום, קניתי מחשב חדש, עם לוח אמ GigaByte 945P-S3, יש לי רסיבר של קולנוע ביתי + רמקולים 5.0, הייתי מעוניין לדעת איך אני מחבר את הכבל עם היציאה הקוקסיאלית (משהו כזה) מהרסיבר ללוח אמ ולשמוע באיכות המתאימה? בתודה מראש, חביב.

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  18. Started by Zaks Sharon,

היי חברה, קודם כל חג שמח לכולם! יש לי שאלה - אם אני רוצה איכות מוזיקה ממש מעולה - כדאי לי לקנות ATP3 או מערכת סטריאו (פשוט ראיתי שניתן לחבר נגן MP3 ל-ATP3)? שימו לב שההבדל במחיר הוא פי 3... זה שווה את זה? אישית נראה לי שעדיף ATP3 כיוון שהאיכות מדהימה, כפי שנאמר כאן, הוא זול יותר וגם אפשר לחברו למחשב... אבל עד כמה איכות של מערכת סטיריאו ב-1000-1500 ש"ח טובה יותר משל ה-ATP3?

• 46 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by רקred,

בבקרת העוצמה לא מופיע לי האפשרות העוצמה שלline in(גם לא ב realtek audio manager). זה קשור לכרטיס קול או סתם בעיה בווינדוס? הכרטיס קול שלי הוא של realtek (הגיע ביחד עם לוח האם של ג'יגה בייט ga-945p-s3) תודה מראש ומצטער אם טעיתי בפורום.

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  20. מה ההבדל בין הכרטיס קול XtremeGamer Fatal1ty לרגיל? בין זה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6584 לזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6586 המחיר שווה את ההבדל?

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  21. Started by eli308,

קיבלתי במתנה מערכת רמקולים 5.1. הדגם הוא Philips mms460. כשפתחתי את האריזה קצת התבאסתי כי ראיתי שהחיבור שלהם הוא לא USB, אלא חיבורי 3.5mm (לא יודע בדיוק תשם) שחור ירוק וכתום. בגלל שיש לי כרטיס קול onboard פשוט (אם אני לא טועה, Realtek ac 97) אני לא יכול לנצל את הרמקולים. כמו שאני מבין אני צריך לקנות כרטיס קול שתומך ב 5.1 . רק לציין שאני לא מחפש משהו יקר או משהו באיכות גבוהה במיוחד, אלא פיתרון זול (אך לא דרעק) כדי שאני אוכל לנצל את הרמקולים. חשבתי ללכת על הכרטיס קול Creative live 5.1. בחיפושי אחר חנות זולה לקנות בה את הכרטיס, מצאתי כרטיס קול חיצוני 5.1 המתבחר ב USB. ופה אני בעצם מתלבט וצריך עזרה. מה עדיף לקנות? המחיר הוא אותו מחיר, אך השאלה האם יש הבדל באיכות או הבדל ביכו…

• 12 תגובות
    • 967 צפיות
  22. Started by AsD[eyal],

אוזניות in Ear חשבתי על mx500? אני מעדיף צליל של באס מטרבל שמעתי שזה משנה את הבחירה

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  23. אני יהיה קצת יותר מפורט - הסאבוופר שלי ממוקם צמוד לקיר מול דלת הכניסה לחדר שלי והחדר נמצא בסוף המסדרון... מה שקורה שאני שומע מוסיקה או רואה סרט ויש קטעים שיש בהם קצת באס אז שומעים בכל המסדרון מן "וווווםםם" כזה של באס כי הפיר של הסאבוופר מופנה לכיוון המסדרון, והחדר שלי אבא שלי הוא בדיוק בצד השני של המסדרון והוא שומע את כל ה"וווווםם" הזה וזה מפריע לו... אז איך אפשר לעשות שאני עדיין יוכל להינות מבאסים מבלי שזה ישגע את אבא שלי?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by shai265,

אני מחפש מערכת קולנוע ביתית הן לסרטים והן למחשב שתכלול הכול כולל סאב . אני לא מחפש משהו יותר מידיי וגם לא פחות מידיי באמצע שיהיה טוב ויספק. התקציב שאני נותן הוא 800 -1200 ש"ח. ואיני מבין בדברים האלה לכן אני שואל את טובי המוחות פה בפורום ומקווה למצוא תשובה הולמת ,כמו שאתם יודעים לתת.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  25. Started by yossi126,

אז ככה יש לי ברכב זוג רמקולים אחוריים סבירים של פיוניר שמתחברים לרדיו דיסק אני מעוניין בקניית סט קומפוננט(של מורל, 2 וופרים ו-2 טוויטרים) ואין לי תקציב למגבר, יהיה בהמשך השאלה שלי היא כזו- האם מספיקים החיבורים לרדיו דיסק גם לקומפוננט וגם לרמקולים האחוריים?

• 5 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים