אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
- 

אני רוצה לקנות טלויזיה 21"\19" אם יש.. ודיוידי (קורא DIVX אם אפשר..) כמה שיותר זול משהו הכי פשוט שיש..לא איכותי מדיי אני ממש לא מבין בטלויזיות וכל זה... וחשוב שיתפוס כמה שפחות נפח לא יודע אם הפורום המתאים אבל זה היחידי שיכולתי לחשוב עליו תודה
 - 

האם ישנו חיווי על מצב הסוללה ? הכוונה לחיווי קצת יותר מפורט מהחיווי הסטנדרטי בנגני הפלאש שמראים מלא/שני שליש/שליש וריק ... אני מתכוון האם יש חיווי בפורמט אחוזים או משהו דומה ... תודה
- 

- 1 תגובה
 - 595 צפיות

- 

- 

נמאס לי מהמערכת "זבל" סטריאו שלי (200 דולר בדיוטי פרי), אני רוצה להשקיע במשהו איכותי שיחזיק לאורך זמן... ידע בתחום אין לי ממש... אני רוצה בעיקרון מערכת עם איכות סאונד טובה ומחיר בסביבות ה 2000 ש"ח -השאלה היא אם במחיר כזה אני יכול למצוא מערכת טובה או סתם בינונית... תודה מראש
- 

- 21 תגובות
 - 3.5k צפיות

- 

- 

שלום,אני מחפש רמקולים טובים למשחקים ולמוזיקה עם איכות צליל טובה. תקציב כ:450 מוכן להוסיף אם ההמלצות טובות.
- 

- 1 תגובה
 - 757 צפיות

- 

- 

יש לי במחשב כרטיס קול של soundstorm 5.1 עם 3 יציאות מאחורה. כתום ירוק וכחול. חבר שלי אמר לי שאני יכול לחבר את הרמקולים שלי לוג'יטק 2.1 לחיבור אחד(הירוק) מאחורה, ואת המערכת סטריאו לחיבור הכחול השני. וככה לשמוע דרך הרמקולים של המחשב והמערכת יחדיו.(נ.ב יש לי פלאג קטן שמחבר בין הפלאג האדום והשחור שיוצא מהמערכת לפין אחד בלבד שאני אוכל להכניס אותו למחשב..) האם זה אפשרי? האם צריך לכוון או לעשות משהו מיוחד? והאם חיבור הכל ביחד יחליש את העוצמה הכללית של המערכת או משהו כזה?.. תודה לעוזרים...
- 

- 6 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

תומך בהיי דפנישן ופשוט לתפעול אני משתמש עם דיסק קשיח נייד
- 

- 1 תגובה
 - 699 צפיות

- 

- 

השבוע יצא לי לשמוע באיזה סופר/מכולת רמקולים של מגנט, מעין רמקולים קטנים כאלה (לא קיובס), מזכירים קצת מוניטורים. התרשמתי בעיקר מהבאס הנחמד שהצליחו להוציא הרמקולחים הקטנים האלו (או שהיה חבוי שם גם סאב, למרות שלא נראה לי.) בכל אופן אם זה עוזר שמעתי אותי בסופר בת"א AM PM, אם מישהו במקרה מכיר...
- 

- 3 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

כמו בכותרת,חובה מהארץ חנות אמינה בדקתי בארקדיה ואין להם (ולא יהיה) כנ"ל בבאג מישהו מכיר חנות? תודה
- 

- 11 תגובות
 - 818 צפיות

- 

- 

המחשב של חברה שלי, והבעיה היא זו: יש לה M2V של אסוס עם הרלטק הזה אונבורד, וכל פעם שעושים ריסטרט אין סאונד, אחרי התקנה של הדרייברים ואתחול הכל עובד, עד האתחול הבא, שבו שוב ין סאונד. מה מקור הבעיה לדעתכם?
- 

- 3 תגובות
 - 636 צפיות

- 

- 

שלום קניתי רמוקלים creative t6060 5.1 ויש לי כרטיס קול סאונד בלסטר 5.1 של קראטיב בכל אופן חיברתי הכל כמו שצריך הגדרתי במיקסר 5.1 ואני שומע בכל הרמקולים חוץ מהסנטר עשיתי במיקסר test אפשררות שבודקת את כל הרמקולים ואכן הכל עובד גם הסנטר אבל שאני שומע מוזיקה אני לא מצליח לשמוע בו הבנתי שאפשר לשמוע אותו רק בסרטים של 5.1 אבל גם הבתי שיש איזה קובץ שמתקינים וזה מסדר שהיה אפשר לשמוע גם שירים דרך הסנטר תודה
- 

- 0 תגובות
 - 497 צפיות

- 

- 

אני רוצה לקבל את דעתכם איזה טלוויזיה כדאי? יש לי עד 2000 שקל תקציב..32 אינץ full hd http://www.hashmalsh.co.il/Product.asp?Pid=991&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=10&aff=Zap〈=he הביקורות של סמסונג מעולות הוא LCD ויש רק שנה אחריות רציתי לדעת אם יש לכם משהו יותר טוב להמליץ? תודה
- 

- 0 תגובות
 - 760 צפיות

- 

- 

שלום, אני מחפש אוזניות טובות שאפשר יהיה לשמוע בהם בווליום סביר באיכות טובה, גם במכון כושר, או ברחוב שעובר אוטובוס לידי. אני מבין שאני צריך לחפש משהו כמו EAR BUD. תקציב? כמה שיותר נמוך. לא נראה לי אני יוציא יותר מ250, אבל מעדיף להוציא פחות אפילו. אני לא אודיופיל חשוב לי רק לא להרוס לי תשמיעה. איך הKOSS SPARK PLUGS? ואיזה חנויות בארץ מוכרות אותם?
- 

- 0 תגובות
 - 538 צפיות

- 

- 

בעקבות תאריך השחרור מצהל הקרב ובא וההחלטה לשפץ ולעצב את החדר שלי,החלטתי לרכוש מסך טלוויזיה לחדר. לפי קריאה קצרה של כמה ביקורות באניטרנט הכיוון שלי הוא lg 42"60fr מסידרת scarlet . מהביקורות ראיתי שזה מסך FULL HD ולפי מה שהבנתי זה מיותר וגם מוריד באיכות התמונה בשידורים רגילים. המסך ישמש לצפיה בהוט (רוב הזמן) ,צפיה התבכנים מהמחשב בתקוה גם לתכני HD. מרחק הצפיה יהיה או 2.5 או 3.5 עוד לא הוחלט איפה להציב אותו. אז על מה אתם ממליצים חוץ מהמסך הנ"ל? ועוד שאלה, איך המסך יתפקד בשימוש שוטף בתור מסך מחשב ולא רק צפיה בסרטים(משחקים/אינטרנט) ?
- 

- 7 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

יש לי אייפוד 4, נהרסו לי קצת האוזניות, אני מרגיש שאוזניה אחת לא טובה, אני יכול לשמוע אבל האיכות ירדה משמעותית, עכשיו אני רוצה לקנות אוזניות לפחות באותה הרמה של מה שיש (היה) לי, אבל אין לי מושג מה מי ולמה. הייתי בחנויות וראיתי אין ספור דגמים, והם כולם בשבילי אותו הדבר. איך לעזאזל אפשר לדעת מה איכות הסאונד של אוזניות?? מותג? מחיר? אני צריך אוזניות שנכנסות לאוזן, ואין לי צורך בידבורית כי יש לי אייפוד ולא אייפון. אני מוכן לשלם בין 200 ל-300 שקל, אני יכול לקנות בכל רשת ארצית (ksp, bug וכו), אני יכול לקנות באיביי, אני רק צריך לקבל המלצות כי ממש לא בא לי לשלם 200 שקל ולהתבאס כי קניתי משהו שכבר יש לי.
- 

- 2 תגובות
 - 834 צפיות

- 

- 

היי אני מחפש המלצה לאוזניות איכותיות למחשב (לא earbuds, אוזניות ששמים על הראש)... אפשר עם מיקרופון ואפשר בלי, לא משנה לי ממש.... חשוב שאיכות הקול תהיה איכותית ושישמעו טוב מוזיקת מטאל וכו'... התקציב הוא עד 300-400 שקל, אבל אפשר משהו ב200 גם כל עוד זה איכותי... תודה רבה מראש!
- 

- 2 תגובות
 - 785 צפיות

- 

- 

טוב אז ככה הייתי הרבה זמן בhead-fi והם עזרו לי להגיע לדאה מגובשת על האוזניות הבאות: ue-10 pro יתרון: מותאמות אישית ולכן הן מאוד נוחות וגם מאוד קלות (אני לא מתייחס לאיכות כי אין כל כך מה לחדש עליהן חחח) חיסרון: זה שהן מותאמות אישית זה החיסרון הכי גדול שלהן כי אין אפשרות למחירה שלהן ובנוסף הן לא מגיאות לתדרים שיותר גבוהים מ16KHz w5000 יתרונות: מגיעות לתדרים הרבה יותר גבוהים (עד ל45KHz שזה הרבה יותר מהue-10 pro אך את רובם בני אדם נורמליים לא מסוגלים לשמוע) בס הרבה יותר טוב (לפי מה שאומרים שם) נותן למחירה בקלות יותר זולות מהue-10 pro חסרונות: גדולות וכבדות בהרבה מהue-10 pro וסגורות (שזה חיסרון בשבילי כי כניראה הן גם לוחצות) אזז אלה הבחירות שלי אני ישמח לייעוץ נוסף
- 

- 21 תגובות
 - 1.8k צפיות

- 

- 

אני עוד כמה ימים אקנה את הרסיבר DENON 1601 שמעתי אותו היום וממש אהבתי את האיכות שלו. אחרי שהסתובבתי בכמה חנויות רמקולים ממש אבל ממש אהבתי את הPOLK AUDIO MONITOR 30 עכשיו מה שאני יודע שהפולק הם 100 וואט. והרסיבר הוא 5 ערוצים 60 וואט לכל ערוץ. האם הם יפעלו טוב בשילוב עם הרסיבר הנ"ל? או כמו שאומרים האם הרסיבר יפתח את הרמקולים כמו שצריך או שהוא לא יפתח אותם כמו שצריך ואז ישמעו חלש מידי... או שכמו שראיתי בכתבה לגבי הרסיבר http://www.audioenz.co.nz/2000/1203.html פיסקה 6 שורה 7: "All of this means that the 60 watt Denon will play louder (and more importantly, control the speakers properly) better than many 100 watt receivers." אם אכן הדבר כך משמע הם יפעלו טוב. האם הדבר אכן כך?
- 

- 1 תגובה
 - 608 צפיות

- 

- 

קניתי לבן-דוד שלי סרט dvd ובטעות קניתי אחד בלי תירגום... אז הורדתי לו מהאימיול גירסא עם תירגום מובנה בפורמט .mpg אבל משום מה אני לא מסוגל לנגן אותו באף תוכנה מישהו יכול בבקשה לעזור? תודה מראש
- 

- 2 תגובות
 - 652 צפיות

- 

- 

האם יש משהו איכותי במחיר הזה? אשמח אם זה יהיה מ KSP או מפנדה. המטרה העיקרית היא שישמעו עם באס כמה שיותר חזק. תודה ויום טוב.
- 

- 2 תגובות
 - 700 צפיות

- 

- 

כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש אז יש את הקול של הפעלת הווינדווס , אני משמיע מוזיקה ויש קול , אבל לאחר כדקה פתאום נפסקת ההשמעה , למרות שניראה במחשב כאילו השיר ממשיך לרוץ , אבל אני לא שומע אותו (וגם לא קולות אחרים במחשב). בדקתי את הגדרות השמע , אין מצב של השתק והכל נמצא בווליום הכי גבוהה . מה יכולה להיות הבעיה ? תודה ממראש לעוזרים !!!
- 

- 0 תגובות
 - 635 צפיות

- 

- 

MICROLAB A-6321 CREATIVE 2.1 INSPIRE M2600 ALTEC-LANSING 2.1 XA2021E - GAMING AUDIO LOGITECH 2.1 X-230 - 32W מה היתם ממליצים?
- 

- 1 תגובה
 - 722 צפיות

- 

- 

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3240831,00.html 3 כוכבים מתוך 5 "הנגן הוא לא מציאה" וזה למה? כי בעוד 50 דולר אפשר לקנות AV500 תודה גם שהם לא מזכירים שIPOD יותר זול והוא "יותר טוב" פשוט מגעיל
- 

- 11 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

אני ממש צריך טלוויזיה קטנה לחדר, אבל הבעיה היא שאני מחפש משהו זול אבל איכותי. במקרה נכנסתי ל-P1000 וראיתי את הטלוויזיה של PROSOUND, ישר חשבתי על נגן MP3 של אותה חברה שיש לחבר שלי, וכזכור לי - לא משהו. השאלה היא: האם הטלוויזיה טובה לדעתכם? למישהו יש כזאת או דומה (כלומר מאותן חברות לא מוכרות) - מה דעתך? http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=7097538
- 

- 1 תגובה
 - 534 צפיות

- 

- 

יש לי DVD של Pioneer אשר נקנה לא מזמן. הבעיה שלי היא שבחלק גדול מהסרטים אני לא רואה מסך אלא רק שומע קול וזה כולל גם לגבי divx שה DVD בוודאות צריך לקרוא אותו. לעומת זאת, יש לי סרטים שעובדים מצויין והם נצרבים באותם דיסקים ואותה שיטה (צריבת Data DVD) מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים! סומך עליכם
- 

- 0 תגובות
 - 521 צפיות

- 

- 

מעוניין לרכוש כרטיס קול שיחליף את ה CREATIVE Live! Platinum 5.1 ששירת אותי נאמנה. דרישות: לפחות חיבור סטיראו כניסה ויציאהשל אודיו RCA איכות שמיעה טובה מהקריאטיב. המחשב מחובר למערכת חלקים דיי מושקעת. אני מחפש משהו פשוט מבחינת חיבורים, אבל באיכות שמע כמה שיותר טובה בטווח מחירים הזה.
- 

- 6 תגובות
 - 951 צפיות

-