עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. חיברתי מיקרופון לחיבור הנכון וגם בדקתי בלוח בקרה והכול נראה תקין, אתם יכולים להסביר לי מה לעשות? (אצל אח שלי המיקרופון עבד)

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  2. מה הפתרון הזול אך האמין ביותר להשמעת מוזיקה בשתי מעליות ולובי גדול? אני מניח שיש צורך ב-2 רמקולים רחוקים בלובי ועוד שניים אחד בכל מעלית. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  3. שלום, ברשותי הטלויזיה הזאת: http://www.elkol.co.il/?CategoryID=361&ArticleID=732 מה שאני רוצה לעשות זה בסה"כ לחבר אוזניות ולשמוע את הסאונד דרך האוזניות. הבעיה היא שהטלויזיה מחוברת לכבלים ע"י חיבור אנאלוגי (כבל RF של אנטנה רגיל) ועל פי הנסיונות שלי, היציאת קול מהטלויזיה לא מוציאה קול אלא אם החיבור הוא חיבור RCA/ חיבור דיגיטלי אחר. השאלה שלי היא: 1. האם נתקלתם בבעיה דומה? או מכירים פתרון 2. ידוע לי שניתן לפתור את הבעיה בעזרת חיבור של מכשיר וידאו שאליו תחובר ה RFוהוא יוציא RCA לטלויזיה, אך אני לא רוצה לחבר וידאו רק לצורך זה. תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני יודע שהתקציב דיי דל, אבל הלכו לי האוזניות הישנות ואין לי הרבה לבזבז. עכשיו יש לי בעיה בצורה של האוזן שהיא לא מסוגלת לתפוס ממש טוב את הסוג אוזניות הסטנדרטי/סטייל אייפוד ( ) ואחריי כמה צעדים של ריצה זה נופל. אז מבחינתי אוזניות כפתור רגילות הם מחוץ לתחום. אז בשביל לרוץ אני צריך או In ear או סטייל כזה - , בקיצור משהו שיחזיק ולא יפול או יזוז במהלך הריצה. תקציב של 250 ש"ח. מתכוון להזמין היום/בימים הקרובים אז בבקשה תתנו תגובות כי אני לא רוצה להתקע בלי אוזניות. לאחר קצת חפירות אני חושב שכדאי לי ללכת על ה Sennheiser CX300, Sennheiser omx70/80 דעתכם?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. למבינים אני רוצה לראות שידורי YES או HOT דרך המחשב בלבד ,שכרטיס כלשהו יקלוט את האות דרך קומפוננט או HDMI למחשב המחשב יצבור את המידע ונגן של PDVD8 בלבד !!! ישדר זאת ONLINE ( בהפרש של כמה שניות ) יש לשים לב : אני לא מעוניין בשום נגן אחר או מכשיר מקליט אחר ורק השיטה הנ"ל שציינתי ראיתי אצל אדם איך שזה עובד ולכן מעוניין לדעת מאדם שמבין איך כן ניתן לעשות זאת

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  6. קיבלתי אוזניות AKG אולפניות שהיו בשימוש, והבד הפנימי (שמפריד בין האוזן ופנים האוזניה) הפך למלוכלך קצת עם הזמן. האם יש מקומות שיכולים להחליף לי בהם את הבד הזה לבד חדש?

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  7. לפני כמה ימים קניתי כרטיס קול של creative : sound blaster audigy2 ומערכת רמקולים inspire 6.1 6600 התקנתי את הכרטיס בעצמי, פתחתי את המחשב והתקנתי דריברים ואת חבילת התוכונות. המחשב זיהה את הכרטיס והתוכנות עבדו אבל אחרי שמיעת מוזיקה למשך כמה זמן או באמצע משחק מחשב, צלילים צורמים היו יוצאים מן הרמקולים והמחשב היה נתקע ללא יכולת להזיז את העכבר. אחרי שעשיתי ריסט המחשב היה נתקע אפילו בדוס. משהו נתקל בבעיה הזו? המחשב שלי ישן אבל לא צריכה להיות בעיה עם הכרטיס: פנטיום 3 450. win xp . היה לי כרטיס קול מובנה בתוך לוח האם אבל אחרי שהפכתי אותו ללא פעיל בתוך רשימת ההתקנים המחשב היה נתקע אחרי שהכנסתי והוצאתי את הכרטיס כמה פעמים והתקנתי את הדריבים מחדש, התכונות שבאו יחד בדיסק לא עובדות…

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  8. Started by aerocool,

אני לפני קבלת החלטה והשאלה היא האים ה DENON 2105 (מהדורה מלאה כולל מיקרופון חיישן לכיוון הסאונד וכניסה לפטפון) שווה 1000 ש"ח יותר בהשוואה לדנון 1905 אני נעול על דנון אז נא לא להיתיחס לחברות אחרות. הרסיבר החדש צריך לשרת אותי לפחות 5 שנים ומיועד לקולנוע ביתי 60 אחוז ומוזיקה 40 אחוז. נתוני המערכת: גודל הסלון 5*6 ענק רמקולים MOREL SOLUS 5 סט שנותן תמורה היסטרית ביחס למחירו (2200 ש"ח) סאב WESTRA אינץ 12 אינץ 150 ווט RMS מיפלצתי (שלא רואה מימטר שום סאב אחר עד למחיר כפול מימנו) DVD פיוניר 575 TV TOSHIBA 34SZ8 דן

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by TaLTooL17,

שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים לצורך שמיעת מוזיקה, עכשיו יש לי התלבטות, חשבתי לקנות רמקולים למחשב (1000+-) ALTEC LANSING MX5021 + כרטיס קול טוב(באיזור 700-800 ש"ח). השאלה היא מה עדיף רמקולים למחשב + כרטיס קול או שעדיף זוג מוניטורים אולפניים, אני יכול להשיג זוג מוניטורים אולפניים ברמה טובה ובמחיר טוב + כרטיס קול טוב סביבות 800-1000 ש"ח. איזה שילוב יתן לי איכות סאונד יותר גבוהה וטובה? תודה מראש, טל.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום רציתי לדעת האם אפשר לחבר למערכת סטאריו רמקוליים ורסיבר ? ואם כן זה אמור לתת יותר עוצמה איכות וכו' ? או שזה לא מוסיף כלום ?

11. Started by nadaw,

המודעה: http://www.playerblog.com/archives/000567.shtml הפירמוור : http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?searchProductIdx=61&searchCategoryIdx=1&searchString=&page=1&idx=685&tmpSearchProductIdx=&tmpSearchCategoryIdx=&tmpSearchString= רק לגיסה האמריקאית!!! לארופאית בקרוב..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. לא מזמן קניתי את הדגם הנ"ל , Hyundai HU-9000 מקליט וקורא DIVX ותומך בכתוביות עברית .... קצת היה קשה לי להוציא עליו מידע באינטרנט ואני לא מכיר את הסוג אז אני פונה אליכם ... האם ה DVD הנ"ל יכול לעדכן גרסאות ואם כן איך ? הדי וי די קורא רק כתוביות מסוג SRT וגם צריך להפוך את המילים בשביל שיקרא אותם האם יש דרך לסדר את זה ? ואם מישהו ניסה את רוב הפונקציות שיכתוב חוות דעת בבקשה ...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by eegg,

אני מחפש אוזניות 300-600 שח בלי מיקרופון רצוי עם מגבר פנימי תודה

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  14. Started by indescrimonous,

שלום, לאחרונה אני חושב לקנות כרטיס קול חדש למחשב שלי. נכון לעכשיו יש לי אחד מובנה בלוח, ואני רוצה להחליף אותו כי יש לו הרבה רעש סטטי בצליל שהוא מוציא, וגם כי יש לו אפקט הד שנשמע זול בטירוף במשחקי מחשב. אני חשבתי לקנות את ה-Xonar DX, אבל רציתי לדעת כמה דברים לפני זה: האם זה כרטיס טוב למחיר שלו? האם יש כרטיסים באותו טווח מחיר שהם יותר טובים ממנו? מה ההבדלים העיקריים בינו ובין ה-D2X? כמו כן, עכשיו במחשב שלי יש מעבד E4300 2G זכרון כרטיס מסך ATi X1950 512mb וכל זה עם ספק הכוח HEC-TRT400 האם ספק הכוח יוכל להתמודד גם עם כרטיס מסך בנוסף לכל הדברי האחרים? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by As-21,

טעות למחוק

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  16. שלום, אני מעוניין באוזניות כמה שיותר איכותיות (הווליום פחות חשוב לי) שיתחברו למחשב (יותר נכון למערכת aiwa שמחוברת למחשב), בעיקר לצפיית סרטים וסדרות מול המחשב. אך אני מוגבל בקנייה אך ורק מבאג (הסיבות שמורות איתי, בבקשה לא להמליץ ממקומות אחרים). ההתלבטות שלי היא בין הדגמים הבאים: 1. AKG K 512 2. Pioneer SE-M280 3. audio-technica ATH-T22 Hi-Fi 4. audio-technica ATH-SJ3 והאם שווה להשקיע תוספת לכסף בשביל האוזניות הבאות? AKG K430 בתודה רבה מראש מיכאל..

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by shimon16,

מי מהרמקולים הנ"ל יותר איכותיים? 2 אלה הם האפשרויות היחידות שלי מKSP ככה שאין לי הרבה ברירות בתקציב של 350. תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_238&products_id=3405 והאם הן משתלמות או שעדיף לקנות את SR60?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. אהלן חברה, אני רוצה לחבר את המערכת הביתית למחשב.. הציוד שיש לי: -רסיבר -חמש רמקולים (סנטר, רמקולים אחוריים וקידמיים גדולים) -מחשב עם כרטיס קול משולב רגיל עכשיו, אני חיברתי את המחשב למערכת אבל אין אווירה קולנועית איך חיברתי? לקחתי כבל עם חוט שמתחבר לשחור ואדום ברסיבר ולמחשב כניסה רגילה של אודיו, בחיובר לרסיבר זה בV-AUX אבל השאלה פה למה אני מרגיש שאין אווירה קולנועית כלומר אני צריך לעשות משהו מיוחד יותר ממה שעשיתי?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by sim,

יש לי בבית מקלדת נגינה ( midi ) וגיטרה. המקלדת מנגנת על ערוץ 1 ( למי שמכיר vst). והגיטרה גם מנגנת על ערוץ 1 ( למי שמכיר amplitube ) בקיצור שניהם תוכנות שמנגנות על אותו ערוץ ואני רוצה להפריד בניהם . חשבתי שאולי כדאי לי לקנות כרטיס קול נוסף כך שכל כלי יעבוד עם כרטיס אחר . מה אתם אומרים אפשר לחבר 2 כרטיסים למחשב אחד ולהפריד בין כלי הנגינה. עריכה: אני אשאל בקיצור- האם אני יכול לחבר למחשב אחד 2 כרטיסי קול.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by avidan28,

שלום יש לי את ה EMU 1212M והוא כרטיס מעולה.האם יש כרטיס ברמה שלו פנימי עם יציאה אופטית וקואקסלית עם 5.1\7.1 לקולנוע ביתי? ראיתי שיש הרבה אבל אני אשמח לקבל כיוון. תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אז הגיע הזמן לשדרג לאוזניים מערכת סאונד חדשה. בתור התחלה אני חייב לציין שאני לא ממש מבין בתחום הזה. אז מה טוב ? מה רע ? מה משתלם ? האם כדאי ללכת על סט למחשב או אולי כבר להוסיף ולקנות מערכת יותר רצינית עם רמקולים שווים ? מטרות : משחקים, טלוויזיה, סרטים, ומוזיקה. חדר: קטן אבל יכול להשתנות בשנה הקרובה לבינוני פלוס. רעיונות :, המלצות , נימוקים , וחילוקי דעות יתקבלו בברכה ;D תודה מראש לכל המגיבים

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  23. Started by amir69,

אני רוצה לקנות את הרמקולים g51 כמה הם עולים היום באופיס דיפו אם יש עדיין את ההנחה? צריך בשבילהם כרטיס קול מיוחד? תודה.

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  24. לצערי אני לא מצליח לשמוע בכמעט בכל האתרים משהו שבעבר הצלחתי עם אותה חומרה .. במשחקים אני כן מצליח לשמוע אבל רק בחלק מהם . מותקנת אצלי התוכנה של SOUNDMAX שקיבלתי עם הלוח אם והיא מקוונת על רמקולים 5.1 סטראופונים. ןלי יש רמקולים עם סאב . אני לא מבין איך בעבר הצלחתי לשמוע ועכשיו לא .ד"א ניסיתי את שאר האופציות של הרמקולים באשף ההתקנות של התוכנה . תודה מראש לכל העוזרים. [br]פורסם בתאריך: 19.07.2007 בשעה 11:09:30 שכחתי לציין שבמדיה פלייר של הWIN אני כן מצליח לשמוע .אם מישהו נתקל בתופעה דומה עם התוכנה הנ"ל [sOUNDMAX]?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  25. Started by noambaum,

כמו שכתבתי יש לי כרטיס קול אונ בורד ורציתי לדעת אם זה יפריע לי או יוריד מאיכות שאני אשמע אם הרמקולים הנ"ל או שכדאי לקנות איזה אודיגי 2 משהו לא ייקר????

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.