אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
המלצה לאוזניות (in ear) לmp3 עד 500שח. אפשר לחרוג אם זה שווה את זה . ה E2C נחשבות לאוזניות טובות? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם (: חבר שלי רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית הכוללת DVD קורא DIVX + רמקולים 5.1 משהו בסגנון כזה: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=RW102C רק עם DVD ( אתם יכולים להמליץ גם על DVD בנפרד ) ושכל זה יהיה באזור ה 700 ש"ח ( אפשר קצת לגלוש מהתקציב, אבל לא הרבה... ) תודה (:
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לסוני אריקסון שלי ה- W800I נהרסו לי האוזניות שבאו איתו (נדפק החוט בקצה) הלכתי וביררתי כמה עולה אוזניה מקורית של סוני והם אמרו לי 150 ש"ח האם שווה לקנות את האוזניה או שעדיף לקנות אחרת? למי שלא יודע אני יכול לחבר כל אוזניה לפל' כך שאין לי בעיה... אני מחפש אוזניית כפתור (In ear נראה לי קוראים לזה) שתיכנס לאוזן ותחסום את הקולות שיש מסביב כי הווליום של הפל' לא ממש חזק... תקציב עד 150 ש"ח באזור המרכז. תודה.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
לא מתכוון להשקיע יותר מדי, אז יש משהו בתחום ה500 עד 800 גג, מומלץ וטוב? ועוד משהו לא ממש קשור, יש רמקולים אלחוטיים או משהו כזה? שלא צריכים את הכבלים המסורבלים האלה? אני פשוט רוצה לשים רמקולים מאחורי, וזה סיבוב ענק, שיכער קצת את מראה החדר..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כדאי? יש לי את שתי החבילות אחת של הפרו גיימר ואחת הרגילה.. נראה לי אני אלך על הרגילה עם יותר דברים שמגיעים.. בכל אופן אני קונה אותם פה בישראל ב350 יש מצב שאני מוריד את המוכר לפחות.. מה אתם אומרים כדאי?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
זה השנאי שרכשתי ל6021 הוא לא עלה בדיוק 200,עשירית מזה.בינתיים הוא בסדר אך אם לדעתכם לא כדאי להשאיר אותו אז בבקשה אמרו לי
-
- 7 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מי שמתכנן לקנות אותם שישכח מזה , אי אפשר לשמוע מוזיקה ולראות סרטים , הראש מתפוצץ ויהיה לכם כאב ראש כמה שעות [כמו שנוחתים במטוס], אני מחזיר אותם. וגם המיקרופון סיבוך להשתמש בוא. עדיף אוזניות של sm@rtcom.
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי יציאת סאונד אופטית מהלוח אם של המחשב, ואני מעוניין לחבר למגבר כדי לשמוע בסראונד...( הטלוויזיה גם מחוברת למחשב...) הבעיה היא שהמרחק הוא עשרה מטרים ( אין דרך לקצר...) והמחיר לכזה כבל אם קיים בכלל גבוה מאוד! אז ירדתי מהאופטי וחשבתי לחבר דרך קואקסיאלי, הבעיה היא שאין לי יציאה כזו בלוח אם, ושמעתי שאולי יש איזה קונברטור שאני אחבר לו כניסה אופטית והוא ייתן לי יציאה קואקסיאלית... בכל מקרה עשיתי בירורים וכרטיס קול עם יציאה קואקסיאלית מתחיל מ450 ש"ח (אם מישהוא מכיר יותר זול ושייתן לי סראונד אני אשמח לשמוע) אני מחפש את הפתרון הכי זול על מנת לשמוע בסראונד ...(אולי כבל מיוחד, מתאם , או שפשוט להשקיע את ה450 לכרטיס קול וזהו...) תודה מראש. תמיר
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא אוזניות אלחוטיות איכותיות (כמה שאפשר) ל IPOD בתקציב של עד 150$ כרגע יש לי אוזניות דיי איכותיות של SONY אך לא אלחוטיות. יש שתי אוזניות שמצאתי ואשמח לדעת מה יותר טוב ואם יש יותר טובים מהם 1. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826106944 2. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16855998416
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי כרטיס hauppauge מאפשר לי לשמע רדיו וגם טלוזיה... למשהו יש תוכנה טובה לשמוע רדיו (לא דרך האינטרנט)
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי לאחרונה ראיתי שמוכרים בהרבה חנויות את הרמקולים של חברת microlab. כמו כן, באתר iXBT הרוסי (הגרסה האמריקאית שלו היא digit-life) ראיתי כמה סקירות על הרמקולים שלהם שדווקא שיבחו אותם, לפי מה שהבנתי מהתרגום לאנגלית של גוגל. יש כמה יתרונות לרמקולים שלהם לפי הבנתי: א. שלט אלחוטי. ב. מגבר חיצוני בדר"כ אליו אפשר לחבר יותר ממקור אודיו אחד. ג. איכות סאונד גבוהה עבור הכסף? סעיף ג הוא בעצם הסעיף עליו אני שואל. האם יש פה אנשים שמכירים את הרמקולים של החברה? האם מישהו יכול להעיף מבט ב ixbt ולהגיד מה הוא מבין על הרמקולים? בקיצר, האם למישהו יש מושג מה טיב החברה הזאת? לינקים: http://66.249.93.104/translate_c?hl=en&u=http://www.ixbt.com/multimedia/microlab-x23.shtml&prev=/search%…
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
כרגע יש לי creative inspire 2500 והם לא ממש מספקים אותי, אני רוצה משהו שיתן סאונד נקי גם על ווליום מקסימאלי, התקציב כמו שאמרתי הוא 500 ש"ח אבל אם אין צורך אז לא חייבים לנצל את כולו אם הולכים על 5.1 אז חשוב שיהיו חוטים ארוכים של לפחות 4-5 מטר ואפשרות תליה
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי, קודם כל אם זה לא לכאן תעבירו.. לא היה לי ברור בכלל לאן זה מיועד. מה המחירים של Hercules Game Theater XP (בערך) בארץ? ומאיפה אני קונה את הכרטיס? אני מבין שהוא מאוד מומלץ.. באתר של הרקולס הוא לא מופיע בכל מקרה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
המערכת הנ"ל נמכרת בבאג ובמשרדיה, והיא מעבירה אודיו ווידיאו למשל ממיר בחדר אחד לטלוויזיה בחדר אחר ללא חוטים, בתדר 2.4 ג'גה הרץ. קישור: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=183&scat=274&tcat= 1. האם מישהו התנסה במערכת זו, מה דעתכם על איכות השידור ? 2. יש לי ראוטר אלחוטי הפועל באותו תדר: האם המערכת תנתק הקישור לאינטרנט במחשב הנייד שלי ? 3. האם קיימות מערכות אחרות דומות בארץ המומלצות יותר ממנה ? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי windows Media center יש לי בעיה התכנתי תוכנה ללוח מישדרים ובל אני לא יודע איך לשייך את זה מישהו יודע מה לעשות
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ? השבוע קניתי מחשב חדש ותוך כדי שמתי לב לבעיה הבאה: בזמן שאני מעתיק קבצים ממקום למקום או מדיסק למחשב .. או מתקין איזשהו תוכנה או משחק.. ויש שירים ברקע אז השירים נדפקים באותו רגע נהיים נורא איטיים או שממש נתקעים.. הבעיה הזאת יכול להיות נובעת מהכרטיס קול ? או מהמחשב? אשמח לשמוע דעתכם בנושא תודה מראש לכל מי שיעזור !
-
- 9 תגובות
- 695 צפיות
-
-
למשחקים סרטים ושירים :DJsmile:
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
כל רמקול שיש לי אני מחבר לורוד וכל מיקרופון לירוק? או שיש מצבים שזה ההפך?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
SCP - Snap/Crackle/Pop לי אומנם אין את הבעיות הנ"ל, אבל לא מעט אנשים דיווחו על כך. מדובר באחת הבעיות המרכזיות של ה-X-FI. האם יכול להיות כי הבחור זיהה את סיבת הבעייה? http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=soundblaster&message.id=87066 בקצרה - מדובר על כך ש-Creative משתמשים בקבלים הכי זולים שיש (Jamicons) בפס הייצור של ה-X-FI, כנראה על מנת לקצץ בעלויות. בעיות שונות נובעות מכך - וניתן לומר (ע"פי ההיגיון) כי מדובר בסיבה לבעיות ה-SCP. הבחור החליף את הקבלים על הכרטיס (recap) באיכותיים יותר וטוען לשיפור - גם באיכות הסאונד וגם בפיתרון בעיות שונות. הוא לא היחיד ד"א, אחד המגיבים ניסה גם הוא וטוען שנעלמו הרעשים ב-BF2142 כשארטילריה נופלת בסביבתו. בואו…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היו לי אוזניות ממש טובות של JVC שהלכו =\ ואז אני מחפש אוזניות חדשות בשביל מוזיקה ומשחקים צריך באסים כי אני רוב שומע פסיכודאלי.. אני במגמת תקשורת בתיכון אז הגיעו אלי אוזניות של AKG K55 ,נשמעות לי ממש טובות והמורה שלי אמר שהן עולות סביבות ה200 שקל . יש אופציות אחרות בתקציב? כי הן נראות לי די שבירות + האוזניים ממש מתחממות אחרי שימוש קצר.. תודה
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אבא שלי הביא איזה DVD ( מערכת ) מסין... הדגם: NEC NDV 106 ניסיתי לחפש על זה קצת פרטים אבל לא ממש מצאתי ולא משנה. בכל אופן, הרמקולים שלו דיי טובים, וחשבתי אותו לחבר אותם למחשב, יש כניסות, אבל אין לי מושג איזה כבלים צריך... מישהו מוכן להגיד לי איזה כבלים צריך לקנות בשביל לחבר את זה למחשב? עוד משהו ( לא יודע אם קשור ), יש לו שם כניסת VGA ( כמו הכבל של המסך ), ז"א שאם אני אחבר אליו את המסך שלי אני יראה את התמונה במסך? תודה מראש, יניב (: [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי רמקולים חדשים של לוג'יטק Z2300 2.1 אך לצערי אינם מתפקדים כמו שצריך, הבעיה היא שרמקול צד ימין חלש משמעותית מרמקול שמאל. רמקול שמאל לוקח עליו את עיקר עוצמת הקול ואילו רמקול ימין בקושי משדר משהו. ניסיתי להחליף בין כרטיסי קול, חיברתי חומרה חיצונית כמו MP3 פלייר ושום דבר עוצמת הקול בצד ימין נשארת חלשה. מה ניתן לעשות בנושא? האם זאת בעיה נפוצה? תודה רבה מראש SPIDER1
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש 6 יציאות/כניסות ואני ממש לא מבין בתחום כרטיסי הקול. מישהו יכול לעשות לי סדר או לתת לי לינק לאיזה מאמר שעוסק בנושא?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
אני לא חושב שאני אשקיע יתר מזה, אז אם אפשר את הרמקולים הכי טובים בכסף הזה, אני אשמח. Logitech/Creative תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם ניתן, ואם כן כיצד, לחבר רמקולים של מערכת סטריאו לכרטיס הקול. אני יודע שניתן לעשות זאת באמצעות AUX של המערכת, אך יש ברשותי רק את שני הרמקולים, ולא את המערכת עצמה. לרמקולים אין ממש חיבור, זהו כבל חשוף (2 כבלים לרמקול - 4 סך הכל) שמכניסים לחור מסויים, וניתפס ע"י "מתג" שמחזיק אותו. האם קיים איזשהו מתאם שבאמצעותו ניתן לחבר את הרמקולים למחשב, אם כן מה שמו (ומחירו, אם ידוע). (ניסיתי לחפש בגוגל, ומצאתי את זה: http://www.computerhope.com/issues/ch000203.htm לפי מה שכתוב, הדבר אפשרי, אבל ההסבר שם אינו מפורט כל-כך) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-