אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
תיכננתי לקנות את האוזניות ATH-A900, אחרי שהאוזניות ATH-FC7 נשברו לי, וה-GRADO SR-60 כבר מזמן זרוקים בצד. אבל התקציב קטן לחצי, אז חשבתי לקחת את האחות הקטנה שלהם, ATH-A500. השימוש היחידי יהיה למוסיקה, לרוב מטאל. חשוב לי שהאוזניות יהיו ממש נוחות, סגורות ושהאיכות תהיה סבבה (במחיר הזה לא מצפה לניסים, אבל למשהו סביר). המחיר לאוזניות עם משלוח מיפן, 430 שקלים. יש אוזניות טובות יותר בתקציב? המליצו לי גם על ה-AKG K-81 DJ, שהם במחיר דומה, רק שאני לא מצליח למצוא חנות ששולחת אותם לארץ.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שהפונקצייה העיקרית שלהם זה שהם חוסמים רעש אני מאזין בעיקר בבית, השאלה אם הם שווים את הכסף? הבנתי שהם נוחים ונראים טוב שזה גם חשוב אם לא אותלם על מה תמליצו? אני מוכן לשים עד 3,000 ש"ח שאלה 2: איך הם בהשוואה לרמקולים מאוד יקרים? האם מאוזניות אני יוכל לקבל אותה איכות כמו שאני מצפה מרמקול ב-20K? (רק בעוצמה נמוכה יותר) (ואני יודע שקצת הגזמתי עם המחיר) שאלה 3: למה בחו"ל הם עולים 300 דולר ובארץ כ-2500 ש"ח??? שאלה 4: האם לקנות מגבר אוזניות? (אם כן איזה) או שגלאקסי 2/איפון יעשו את העבודה? (לא לשים בחתימה) ואני מקווה שלא הפלתי אותכם עם אוזניות במחיר כזה לחבר לאיפון, אבל אני לא מבין בנושא וצריך לדעת את התשובה בתודה, ביבו
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל עכשיו לקנות את האוזניות האלו Brainwavz M1, יש למישהו אותם או שיש לו חוות דעת עליהם? בנוסף שוקל קניה של FiiO E5 בשבילהם (לא בשביל הD2, בשביל נגן אחר)
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת רמקולים למחשב שתהיה זולה (עד 500) ושתהיה טובה למאוד למוזיקה אבל גם למשחקים מצאתי את : Creative INSPIRE 4.1 4400 מה דעתכם על המערכת הזאת?
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מה דעתכם על creative sound blaster audigy 1394 ב- 300 ש"ח? שווה לקנות? השימוש הוא לשמיעת מוסיקה
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
SRS-3D נשמע מצויין עם הקלטות מסויימות, אבל הוא לא מגיע עם אף מגבר כמעט, מלבד כמה דגמים ישנים יחסית של קנווד (או כיחידת DSP חיצונית). Dolby Pro Logic המקורי היה די מחורבן לטעמי, אבל אומרים שגירסה 2 שלו הרבה יותר טובה. למישהו יצא לשמוע מוזיקה עם DPL2? ואני חוזר שוב, לא מעניין אותי איך זה נשמע עם סרטים :smoke: Prog.
-
- 21 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
מפרט טכני: HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II תדר: 44 הרץ 20 קילוהרץ צריכה: 65 ואט (מקסימום), 4 ואט (עומד לא בשימוש) חיבור: 3.5" אנלוגי רמקולים: הספק: 10 ואט RMS לכל ערוץ ממדים: 5.08 ס"מ על 25.4 ס"מ משקל: כ- 670 גרם סאבוופר: הספק: 20 ואט RMS ממדים: 23.2 ס"מ על 25.8 ס"מ גודל וופר: 15 ס"מ משקל: כ- 2.24 ק"ג.
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
-
מה דעתכם עליו, בתור נגן תומך DIVX במחיר סביר? כמובן שאין להשוותו ל-XORO 415 או ל-PIONEER 470, אבל איך הוא לדעתכם בהשוואה לנגנים של APPEX, AIMA, VERTEX, TENSAI? אני הבנתי שבטווח המחירים הזה יונדאי הכי טוב, מה דעתכם? ובאיזה מחיר בערך אפשר להשיג אותו?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת האם כדאי לקנות את האוזניות האלו - http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=PP&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=231&aff=Zap לפי הביקורות שקראתי הן טובות יותר (לפחות לצרכים שלי) מה cx-300 של סנהייזר מכיוון שאני חובב באס. מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על מערכת ה-5.1 של לוג'יטק Logitech X-530 איך האיכות שלה ? ראיתי ביקורות טובות עליהם (למרות שבחול הם עולים בהרבה יותר זול מהארץ, 80$)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בימים הקרובים ארכוש טלוויזיה חדשה, היום ראיתי את הפנסוניק TH-L42S10, מסך LCD 42 FHD. עושה רושם מצוין - מישהו מכיר את הדגם, ויכול לחוות עליו את הדעת? דף מוצר מZAP בתמונה המצורפת. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
נפלה לי היזדמנות לקנות זוג רמקולים קדמיים של פירלס תוצרת דנמרק (המקוריים של פעם ולא הפירלס של היום). אני זוכר את פרסומם בטלויזיה בשנת 2000. עד כמה שאני זוכר, הגדלים של הוופרים : 8",10" הספקם 300W , לא ידועה לי ההיתנגדות. יוגברו ע"י רסיבר YAMAHA RX-V800 תגובות מאלו שבאתם יודעים על מה מדובר. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כמו הכותרת,האם שווה להתקרב אליהם ? או שעדיף (Inspire 4.1 4400) ? ההתלבטות היא בין שתי המערכות האלה...
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
אני אשמח לתשובה לגביהן.... ושאלונת קטנטונת... יש לי אוזניות פשוטות של 40 שקל עם מיקרופון אפרי לנתק את המיקרופון ולהפריד בין האוזניות ולבין המיקרופון? סתם בשביל הניסוי כי מיקרופון יש לי כבר בנפרד אם כן יש מדריך קטן איך לעשות את זה? עריכה: שכחתי לרשום שהשימושים הם למוסיקת היפהופ R&B טראנסים רוק ומזרחית ( בדגש על טראנסים והיפהופ )
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
1300 ש"ח בזאפ. האם יש יתרון משמעותי לטלוויזיות יקרות יותר ששווה את ההפרש? הנה מפרט מאחת החנויות: טלוויזיה 32" HD READY LCD פנל 1366X 768 צריכת חשמל נמוכה מתג הפעלה/כיבוי 3 כניסות HDMI וחיבור USB לתמונות ומוסיקה זווית צפייה 178 מעלות DNR - מנגנון להפחתת רעשים גודל מסך 80 ס"מ (32") פנל HD READY 1366 X 768 צריכת חשמל נמוכה מתג הפעלה/כיבוי כניסת HDMI תצוגה גודל מסך אלכסוני נראה 80 ס"מ/ 32" רזולוציה: HD READY 1366 X 768 פנל כחול סריקה פרוגרסיבית תצוגת תפריט על גבי המסך בהירות: 500 cd/m2 זווית צפייה 178 מעלות DNR - מנגנון להפחתת רעשים מערכת שמע סראונד וירטואלי/ דולבי Digital Amplifier- לאיכות שמיעה גבוהה מספר רמקולים 2 הספק הרמקולים (ואט): 10 + 10 מצבי…
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני הולך ליקנות אותו בסוף החודש ורציתי לישמוע כמה דעות רצוי חיוביות עליו וכמה שיותר מפורטות אני ממש מרוצה ממה ששמעתי בחנות ואצל חברים ורציתי לישמוע חוות דעת מיקצועית.... בתודה THE GYVER
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, ברצוני לקנות רמקולים, וחיפשתי כאן בפורום וחלק אמרו שהרמקולים הנ"ל טובים חלק בנוניים. עכשיו המחיר שלהם {לשבוע} הוא 644ש"ח- שזה דיי זול 8) אז הם שווים את ה644 ש"ח? השימוש הוא משחקים, לפעמים סרטים ומוזיקה דיי הרבה, הדבר העיקרי הוא שאני מתכוון גם להעביר אותם למחשב הבא שאני אקנה {בחופש הגדול} אז אני רוצה להשקיע במשהו טוב+. יאיר
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
בבקשה תגידו אם אתם מכירים. אלה אוזניות עם מקרופון, עם מתג ווליום.עולות בארץ בסביבות 350. לפי המחיר בארץ הוא שווה? וגם בכלליות מה דעתכם עליו
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
חבר'ה מה דעתכם על הדגם הנ"ל? אמור לשמש בעיקר לסרטים הנה גם קישור: http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05177?Open&print= תודה
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יצא לי להשתמש בכמה ימים האחרונים ומאד התלהבתי. הן שוות את תג המחיר של 400+ שקל?
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום. לרוב שאני שומע מוזיקה אני עושה את זה בזמן הריצה בחדר כושר. וכול פעם אני מעיף את החוט עם היד ומפיל את כול הנגן +האוזניות. לחרונה ראיתי גדם שאולי יכול לפתור לי את הבעיה אבל אני לא סגור על עינין השמע שלו. הוא לכם עם תבועו את דעתכם את המצור הוא אולי תיתנו אפשריות אחרות. הדגם שחשבתי אלוי הוא http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=logitech&Cat2Cat1ID=5038&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני מחפש אזניות בתקציב של עד 500"שח למשחקים ונתקלתי באלו ב-rsm, מישהו מכיר אותם או שיש לו המלצה על אזניות טובות למשחקים (עדיף כאלה שכוללות סראונד וירטואלי).
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר ? יכול לחוות דעה בנוגע למכשיר הנ"ל ?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-