עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני לא הכי מעודכן, אבל מעניין אותי לדעת איזה מערכות מומלצות.. ראיתי שדווקא לאחרונה יש ירידת מחירים של נגנים שתומכים בחיבור נגן אמ-פי-3.... אז אם יש לכם המלצות למערכת (בלי מגברים, רק קידמית) שתומכת כמובן בחיבור PL למוזיקה ועולה עד 700 שקל (למרות שעדיף משהו באזור ה 500), אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  2. שלום לכם כפי שציינתי מערכת קולנוע ביתי שמיועדת לטלויזיה ללא קשר למחשב. רשמתי 5.1 למרות שאם יש מערכת 7.1 מומלצת אני מוכן לשמוע. אני מעוניין שזה יהיה כולל מגבר ואין צורך ב-DVD שכן ברשותי Apex 811. התקציב הוא עד 1,000 שקלים (אם למישהו יש מערכת שהוא מרוצה ממנה בפחות מהסכום אני אשמח לחסוך כמה ג'ובות ;D)

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  3. Started by dodo9876,

נא לבטל את ההודעה הנ"ל

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  4. אני רוצה לקנות רדיו דיסק MP3 לאוטו.משהו טוב בלי יותר מידי פוזה רק שיעבוד טוב ויהיה אלכיפק לא מחפש מותג או יותר מידי דאווינים ולא מחפש משהו זול וזבל אחד שאני יוכל לעביר בו תיקיות כמו צריך שיהיה לו כפתור MUTE ויראה את השיר על המסך בצורה ברורה תקציב:עד 700 ש"ח על מה ממליצים?(רק מנסיון בבקשה) תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Spook,

שלום לכולם, אני מחפש משדר FM לנגן IRIVER HP140. הייתי רוצה שיהיה לו גם מטען (שימו לב שהנגן לא נטען מה-USB אלא דרך חיבור חשמל). המשדר צריך כמובן להתחבר לשקע המצת של הרכב. האם יש למישהו המלצה על משדר מתאים, או לפחות לתת הנחיות מה לחפש כדי לוודא שקונים משדר איכותי שלא יפגום קשות באיכות הקול? תודה

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  6. היי עדיפות לאוזניות IN EAR אך אם אין אוזניות כאלו מחברה נורמלית אסתפק בEAR CLIPS וחוות דעתכם על האוזניות הנ"ל http://www.bambila.co.il/index.asp?product=1&id=14234 http://www.discclub.co.il/product.asp?Product_id=5956&Cat_Id=66 http://www.bambila.co.il/index.asp?product=1&id=13599

7. האם הגיוני שע"י חימום אם פאן לדוגמא על רמקול יתן באס רחב יותר הגיוני או מיתוס?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  8. פעם קראתי פה שהוא לא משנה כלל שכן הרסיבר מעבד את הסאונד. האם זה נכון ? אשמח להסבר קצת מפורט יותר.. תודה רבה

9. אני חושב שהכרטיס שלי הוא 7.1 אבל אני לא בטוח בגלל זה אני שואל לפני שאני אקנה את ה-X530 כרגע מחוברת שם מערכת סטריאו שתופסת כבל אחד של סאונד, וגם יש מיקרופון (מה שלא אמור לשנות). עכשיו מה שאני שואל, זה כמה "מקומות" תופסת מערכת 5.1 כדי שאני אדע אם זה מתאים.... זה אמור להיות מתאים רק אני רוצה להיות בטוח תודה לעוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  10. Started by marlboro,

קידדתי ב WMA 22/20 voice הייתי מאוד מרוצה מהתוצאות, אבל!!!! קבצים מעל גודל מסויים (נראה לי 10 מגה), לא עובדים לי בנגן וגם לא בעוד נגן שבדקתי, אין לי מושג למה מה האלטנרנטיבות לקבל צליל תואם למקור בגודל כמה שיותר קטן

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  11. Started by Odedb52,

שלום..! לאחרונה אבא שלי התעניין שוב בנושא הפטיפון ששוכב אצלנו במחסן. הדגם הוא Technics sl-1700. השאלה שלי היא כמה הוא שווה היום? הפטיפון עובד ללא כל שום בעיה.. הדבר היחיד שאני לא יודע אם משפיע הוא סדק קטנטן (לא שבור..) במכסה העליון. אז אשמח אם תענו לי.. גם את השווי בלי קשר לסדק הזה ,וגם אם הסדק משפיע בכלל - מה יהיה המחיר כאשר הוא קיים? תודה מראש, עודד ב.

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  12. Started by approx,

אני מחפס אוזניות ב250-+ שקל השימושים היו בעיקר מוזיקה מישחקים וסרטים ראיתי את אלה מה אתה אומרים http://www.djshop.co.il/?catid={AA385921-9F18-4DAF-9229-CA6C7245D2FF}&itemid={8427F69A-DD38-4B4E-86E7-8BE1B7E26D6C} או את אלה http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={08C8A7DB-B793-457F-86F5-F804DCA9FDB4}&details_type=1&itemid={B88F5539-7D9E-4E8E-9381-A329AF8CAD6D}

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  13. Started by skrew,

אני שוקל קניה של אוזניות ( לא ear phones ) , כשהתקציב הוא 200 ש"ח. יש אפשרות להזמין דרך mustop את הפיליפס מחיר של 180 ש"ח. השאלה היא אם יש זוג עדיף במחיר הזה ( עדיף בארץ כמובן ) ?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  14. Started by K_D,

היי למישהו יש את הכ.קול הזה?מה אתם אומרים עליו? אני בעיקרון רק בקטע של סרטים ומוסיקה,כמעט ולא משחק...ככה אני חושב שאני לא צירך את כל הדברים שCREATIVE מציע אלה משהו שיכול לשפר את המוסיקה שלי... עוד שאלה,יש לי מגבר ורקמקולים מדף אז איך כדי לחבר את כ.קול ככה שאני אקבל את התוצאה הכי טובה?כאילו יש את כל הSPDIF ןOPTICAL וCOAX...ואני לא ממש מבין בזה...ככה שאני אשמח לקבל תדריך קצר כרגע כל העסק מחובר לכ.קול מובנה דרך חיבור רגיל* המחיר של כ.קול הנ''ל 480 ש''ח בKSP,בנתיים לפי הביקורות שראיתי ממש ממליצים עליו במיוחד לאנשים שרוצים לשמוע מוסיקה ברמה גבוה תודה

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  15. חייב יציאת AUX שהיא מתחברת לרסיבר שלי . הרבה סרטים קצת משחקים . תודה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by manga05,

אהלן, המטרה שלי היא לשחק במחשב ולראות סרט DIVX על הטלויזיה. יש לי כרטיס מסך של NVIDIA, אפשר לומר גיפורס וכל ההגדרות שאתם מכירים בכרטיסים האלה קיימים גם אצלי, מצאתי אופציה שמאפשרת לשים במסך המשני (הטלויזיה) FULLSCREEN של סרט שמריצים (כשזה במצב של CLONE) שזה כמעט מושלם! הבעיה היא שאם אני מריץ משחק (שלא רץ בתוך חלון) אז זה CLONE אמיתי - ורואים את המשחק ולא את הסרט. אז איך עושים את זה? ובכלל, האם מחשב מספיק חזק בשביל לעשות את שני הדברים האלה ביחד ?

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  17. Started by fairyscorp,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך חדש 7950GT עם יציאת DUAL DVI ויציאת HDTV יחד עם הכרטיס קיבלתי כבל HDTV ואין לי שמץ של מושג איך לחבר אותו לTV שלי , הטלויזיה (CRT) לא חדשה במיוחד יש לה חיבורי S-VIDEO וחיבור A\V RCA רגיל. אני לא ממש יודע איזה כבל או מתאם צריך בשביל לחבר את השניים האלו יחד... מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  18. שלום לכולם, אני כרגע מחבר את המחשב במולטי צ'נל לרסיבר שלי. האם יש יתרון לשימוש במכשיר שבכותרת וחיבור אופטי/קואקסלי לרסיבר? תודה.

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  19. יש לי ממערכת סטריאו ישנה שני רמקולים איכותיים (אייווה). החיבור שלהם אנלוגי (זה המונח? שני חוטים אדום-שחור גלויים בסופם?) וכל אחד מהם צורך 40W ובעל התנגדות של 6 אוהם.(נשמע כמו שיעורי בית)... רסיבר לא בא בחשבון שכן הם עולים הון... אז אני סומך עליכם שתתנו לי פתרון... (תקציב של 200 ש"ח לכל היותר) אין לי ניסיון רב באלקטרונירה ואני לא מבין גדול במערכות שמע למיניהם... אז אבקש מהפונים לענות בפירוט רב ככל האפשר אך אל תחסכו את הטרמינולוגיה המקצועית... ברשותי: לוח ג'יגהבייט 945P-S3 ספק JSP-TECH 500W למעוניינים לעזור אתם יכולים ליצור איתי קשר באימייל : itamar_ts@walla.co.il תודה רבה...! !

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אני לא מבין גדול בתחום הזה ונמאס לי מהרמקולים הלא טובים שיש לי ורציתי המלצה לרמקולים טובים במחיר של עד 300 שקל וכמו שאמרתי אני לא מבין גדול אז יש לי שאלה האם אפשר לחבר למחשב 2 סאבוופר? תודה

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  21. תקציב של 100 שקל ומעלה 100-300 אבל לא 500-600 שקל. אוזניות במיוחד לCS ולגיימינג כללי. תקציב נמוך בבקשה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by t_elad,

יש לי את הרמקולים של Alpha Technology יש פה קישור אליהם רציתי לדעת מה הם שווים באמת כי קניתי אותם לפני כ-5 שנים ב-800 ש"ח http://www.yellowstore.co.il/yp/product.asp?pc=49717 נ.ב. זה היה עוד לפני שאנשים ידעו מה זה מכירה פומבית.

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  23. טוב אז ככה ... סוף סוף החלטתי להעיף את המערכת הישנה ולקנות מערכת רמקולים נורמלית . המערכת שאני מחפש בעקרון היא בעיקר לסרטים וסדרות שאני רואה מהדיוידי ומהמחשב גם למוזיקה אבל הרבה פחות . עשיתי חיפוש קצר התקציב שלי לא הכי גבוה עד ה 700 שקל ככה ... מצאתי 3 דגמים כל אחד והיתרונות שלו אולי תוכלו לעזור לי פה : הראשון : Genius SW-HF 5.1 5000 מערכת 5.1 נראת חזקה 150 RMS לפחות יתרון טוב יש לה שלט יציאות למחשב ודיוידי קישור לנתונים: http://www.geniusnet.co.uk/produktdetail.php?ID2=112&ID=41&ID3=472 המערכת השניה : MicroLab X-23 5.1 גם כן 5.1 מסך LCD שלט 99RMS עם יציאות נוספות קישור לנתונים : http://www.microlab.cn/product/speakers/home%20system/x23.htm המ…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by alexanDer,

שלום לכולם, אני חדש ואני מתלבט בין שלוש האוזניות האלה: Grado SR 60 Grado SR 80 וה-Sennheiser HD 485 השימושים שלי הם רק למחשב (מוסיקה סרטים סדרות ומשחקים), אני מקשיב לכל סוגי המוזיקה (מרוק ועד קלאסי ועד לג'אז) כך שהאוזניות יהיו רב שימושיות, וגם שיהיו נוחות לשימוש ארוך.

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  25. Started by pringles,

אני מחפש רמקולים + מגבר 80 אחוז מהשימוש הוא מוזיקה 10 אחוז סרטים ו10 אחוז משחקים תקציב 800 שקל תודה מראש. אלכס.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים