עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי מקליט dvd hyundai dvrw-407 ואני לא מצליח להעביר את ההקלטה מהדיסק למחשב ,החברה הגנה על זה מפני זכויות יוצרים, איך אני עוקף את זה ?

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  2. שלום לכולם. ברצוני לקנות אוזניות "המתלבשות על האוזן" המיועדות לפעילות ספורטיבית, בתקציב של 150-200 שקלים. חשבתי על האוזניות של Sennheiser בשני הדגמים: OMX50 ו- OMX52. האם למישהו יש נסיון בשימוש עם אוזניות אלה? כמו כן, במידה וישנם, הייתי מעוניין לשמוע על הצעות לאוזניות נוספות המיועדות לפעילות ספורטיבית בטווח מחירים הנ"ל. בתודה מראש, קובי.

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  3. היי, יש לי שאלה ואני מקווה שתוכלו לענות לי רציתי לדעת אם יש רכיב שמתחבר למחשב ושדר אלחוטית למערכת (רכיב שיחובר פיזית למגבר ויקלוט) אני מאמין שיש כזה דבר אז אם אתם מכירים ותוכלו לשלוח לי לינקים או המלצות וכו' יהיה נחמד תודה.

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  4. Started by OZIO,

אשמח לישמוע חוות דעת מאלו ששמעו את אחד מהרמקולים בפעולה. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. היי, ברצוני לרכוש כרטיס קול בעל יציאה אופטית (הכי איכותי, לא?) באיכות טובה. ההתלבטות שלי היא בין 2 אלו: AuzenTech HDA X-Mystique 7.1 Gold PCI Sound Card AUDIOTRAK Maya 7.1 שוב - יציאה אופטית חובה. אלא אם כן אני טועה ואופטית לא תתן את האיכות הטובה ביותר... אז אשמח לשמוע ולהתעדכן. תודה רבה לכם.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  6. Started by NIVs,

DENON אוו YAMAHA. אלה הדגמים שיש לי במחיר הזה: AVR-1906 AVR-1706 AVR-1306 Yamaha RX-V457 RX-V450 RX-V359 מה הכי מומלץ, ד"א אני מחבר רק 2 קדמיים,2 אחוריים וסנטר. אולי בעתיד אני יוסיף סאב. הקטע אם אני צריך להוסיף כסף על 7.1 שאין לי שימוש בו? ד"א, אם אני קונה אחד מהרסיברים האלו אני צריך לקנות גם מגבר הספק בשביל מוזיקה??, כי בחנות הוא לחץ על כפתור ברסיבר שניתרל את הסראונד והפעיל רק את ה -2 הקדימיים כמו שצריך.

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. קיבלתי במתנה מערכת רמקולים 5.1 מחברת Cambridge SoundWorks השייכת ל Creative המערכת מדגם MegaWorks 550 THX עכשיו שני בעיות קטנות , 1. החיבור לחשמל הוא לא חיבור ישראלי הוא חיבור עם שני פינים ארוכים וכתוב עליו In 230V אני חושב שזה חיבור אמריקאי אבל אני לא בטוח בכך . איפה אפשר להשיג טרנספורמטור לחיבור כזה ? 2. החיבור לשלט של המערכת חסר (אין לי אפשרות להשיג את הבנאדם ) איפה אפשר להשיג את השלט הזה למערכת? (כי בלי החלק הזה , המערכת לא יכולה לפעול) לינק למערכת http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=240&nav=1 תודה .

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  8. שלום לכולם, אני בספק אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא כאלה אבל שווה לנסות.. ייש לי רמקולים ישנים מאד (בני בערך 20 שנה..) של BOSE דגם SERIES 301 .. לפני כעשר שנים הוחלפו להם גומיות הממברנה של הוופר לאחר שהמקוריות הפסידו במאבק שלהם נגד הטבע ונקרעו.. לפני מספר שנים גם הגומיות ה"חדשות" נקרעו .. מאחר ולא היה לי זמן או ידע מאיפה בכלל להשיג גומיות כאלו ויתרתי על ההחלפה ועברתי לחלופה חאפרית - הדבקה. כן זה נשמע רע, אבל למרבה הפתעתי הצליל לא היה כזה רע וככה אני איתם כבר מספר שנים.. בזמן האחרון חשבתי לשפץ אותם ולהתקין להם גומיות חדשות .. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא כאלו ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני מחפש אוזניות איכותיות [עד כמה שאפשר בתקציב כמובן] למוזיקה וגם לגיימינג.. חשבתי על הסנהייזר PC150 שבאות עם מיקרופון [עולות 250] אופציה שניה הם הסנהייזר hd202 [עולות 214] מה לדעתכם עדיף? או שמשהו אחר בכלל.. פתוח להצעות! תודה..

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  10. Started by D.r Bit,

שלום אני מחפש חיווט למערכת ברכב אני מחפש משהו איכותי .... אני צריך ככה כבל הספק מהמצבר למגבר ..... וכבל RCA איכותי ... אני לא רוצה לשמוע רעשים והפרעות בכלל .... הכוונה עם סיכוך איכותי בגבול המחיר הטוב ... עכשיו אני רוצה את הכבל הזה לפי מטר'ז אני הולך להלחים בננות לבד כול החיבור הולך להיות DIY ;D ואיזה כבל איכותי יש לרמקולים 2 גידים ? כמה גייג לקחת כבל הספק למגבר ? ואיזה כבל לרמקולים ? אנטולי ...... אני לא רוצה לקנות חיווט דרעק :'( מזמן יכולתי להתקין חיווט זבל וזהו ...

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. שלום לכולם חברת Realtek אחת מהחברות המובילות בעולם ליצור כרטיסי קול /סאונד הוציאה דריברים חדשים לכל הגירסאות שלה Windows 2000, Windows XP/2003 32/64 bits Vista Driver 32/64 bits הכרטיסים שלה מגיעים בגרך כלל עם מחשבים הקישור לחברה http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false#1 בהצלחה

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  12. המטרה העיקרית היא להקשיב למוזיקה בזמן שאני מתכנת\גולש. כרטיס הקול מובנה בלוח אם ברגע זה. אני מקשיב בעקר לBEATLES QUEEN GUNS&ROSES ומוזיקה קלאסית. גג קדוש 750 שח. אבל זה רק במקרה שבאמת שווה. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by IG,

מערכת 2.1 פעם ראשונה שאני "שומע" עליה... למישהו יש ניסיון איתה\ חוות דעת "מקצועית"? http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=152063 מהאתר של באג על המערכת:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ^ יש לי קודק DIVX עדכני והוא גם מודיע לי על דואל אודיו אבל אין שמע בכל זאת תודה

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  15. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי Z5500 ויש לי סרט שהוא שהקידוד שלו הוא DTS, אני פותח את הסרט הזה עם הנגן Mv2Player בשביל שיהיה אפשר להכניס תרגום והנגן הזה משתמש בפילטר AC3 שהתקנתי. הבעיה שלי היא שאני רוצה להשתמש בנגן הזה ולשמוע בDTS, מה אני אמור להגדיר בפילטר AC3 ע"מ לשמוע ב DTS? או שאני אמור להוריד את הפילטר הזה לגמרי? או שיכול להיות שהנגן Mv2Player לא תומך ב DTS?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  16. ערב טוב ויום אהבה שמייח לכולם קניתי היום את הכרטיס סאונד X-FI XtremeMusic (שלא קיבלתי איתו אף מתאם ליציאה אופטית,אני אמור לקבל משהו,מתאמים,כבלים?) קיצור,עד עכשיו השתמשתי באוזניות 5.1 USB וחשבתי שהן עובדות דרך המשאבים של הכרטיס קול ובסוף טעיתי. יש להן טכנולוגיה משל עצמן והן אפילו לא צריכות כרטיס קול בשביל לעבוד.כלומר,אין שיפור בסאונד כשאני משתמש באוזניות הללו ): עכשיו נוספה לי עוד הוצאה של אוזניות, אני מעוניין באוזניות 5.1 (שבאמת יתנו סראונד 5.1) בחיבור רגיל,ישר לכרטיס קול. אני מעוניין באוזניות: בעיקר למשחקים ולסרטים 5.1. איכותיות. מגיעות לעוצמת סאונד גבוה. עשירות בבאס,שלא יזייפו כשאני מגביר את הבאס(באס זה החיים שלי ..). עד 450 ש"ח. והכי חשוב לנוחות,שיתלבשו על…

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  17. Started by Idanbs,

יש לי כרגע את המובנה של הלוח.. מעפן לגמרי לכן כל כרטיס קול טיפה איכותי יתן לי ביצועים הרבה יותר טובים.. מה אתם ממליצים במחיר הזה? משהו גם שינצל את המדוסה 5.1 כמו שצריך..

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  18. Started by Dr.Drek,

אהלן אנשים! רציתי לדעת האם ה LANTEC ATP3 שווה את ה 100 שקל הנוספים לעומת LOGITECH X230? מה ההבדלים הרציניים בין השניים? תודה, אמיר.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  19. Started by MOFRA,

צריך המלצה לאוזניות קשת אכותיות ולחנות בסביבת חיפה שמוכרת אותם עדיף בסביבת בצק פוסט או הטכניון בסביבות 200 שקל (עד300)

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  20. Started by Reze,

שלום אני קונה כרטיס קול חדש בעןד חצי שעה אני לא יודע מה לקחת את ה XTREAMUSIC אן ה XTREAMGAMER בבקשה תענו לי יש הפרש של מאה שקל ביניהם הם יבואו עם LOGITECH 5400

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by AstaL,

שלום לכולם אני רוצה לרכוש אוזניות חדשות,התקציב הוא 350,חשבתי בנתיים על sennheiser HD212 ד''א מה הבדל בין גרסאות HD וEH? ראיתי גם כמה אוזניות של AKG,אבל בטווח מחירים שלי אני חושב שsennheiser נראה יותר רציני אשמח לקבל הצעות נוספות האוזניות יהיו מחוברות לכ.קול AUDIGY 4 SE 7.1 תודה

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  22. Started by Kitt0s,

ערב צך, ערב זך, ברשותי מכשיר X5L שקצת התקלקל (שומעים רק רדיו.. השאר לא שומעים כלום אלא בתנוחות מוזרות של המכשיר..) קניתי אותו מבאג, שנותנים אחריות לשנה.. אבל הקטע הוא שקניתי אותו ב08/01/06.. שקצת עבר לפני חודש.. אז מה אני עושה? אני יכול להביא אותו לבאג והם יתקנו לי? בתשלום אפילו? או שאני צריך ליצור קשר עם היבואן?!

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  23. Started by RoyShefy,

יש באפשרותי לקנות אחד מהכרטיסים הנ"ל. מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהכרטיסים והאם יש גרסאות שונות של הכרטיסים כמו Fatal1ty ו-Fatal1ty FPS, או שזה אותו כרטיס. הפלאטינום והFatal1ty PRO לא נכנסים לתקציב שלי. האם במיוזיק שומעים יותר טוב? או שהפאטאליטי פשוט כרטיס מיוזיק משודרג בתוספת X-RAM. צריך מישהו שיבהיר לי את הדברים. תודה.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  24. Started by night-fire,

אממ אני מחפש DVD עד 400 ש"ח.. רצוי שיקרא פורמטים כמו AVI וכו... תודה רבה ..!

• 12 תגובות
    • 736 צפיות
  25. עד כה השתמשתי באוזניות של הנגן שלי IRIVER שהן של סנהייזר MX300, שהם די סיפקו לי הסחורה, כי יחסית לאוזניות שאני הקשבתי בעבר הם אחלה.... ואני גם לא כזה רגיש לצלילים..... בימים אלה הם נהרסו לי לצערי הרב :s05: ולכן החלטתי להשקיע מ"מיטב כספי" במשו קצת יותר טוב... מה שאני מחפש זה כמעט אותם האוזניות רק שיספקו באסים יותר טובים.... והתקציב שלי עומד בסביבו 150 ש"ח.... תודה רבה מראש לעוזרים...

• 11 תגובות
    • 959 צפיות

דיונים חדשים בפורומים