אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן, ראיתי בקרביץ מבצע על ה-JBL Creature ב360 ש''ח. האם הם עדיפים במחיר הזה על ה-Microlab Solo 4C או שיש בכלל אופציה אחרת לרמקולים למחשב עד 500 ש''ח. השימושים שלי הם: -50% משחקים -40% יו-טיוב -10% מוזיקה הכרטיס קול שלי שמובנה בלוח אם הוא מסוג Realtek ALC889A codec. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
rca לכבל לחיבור דיגיטלי רגיל, הבעיה שלי היא כזאת קנינו מגבר חדש ואנחנו רוצים לחבר אותו למחשב אבל הבעיה שאם מחברים rca לכניסות הרגילות האיכות שמיעה לא טובה..
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מערכת 5.1, רמקוליים מדפיים, אני מתלבט איזה גובה למקם אותם. אני מצטרף תמונה להמחשה של מבנה החדר. ובסוף האם הפרשי הגובה בין הטלוויזיה למיטה טובים או שאני צריך להנמיך את גובה הטלוויזיה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
החיבור צריך להיות ישירות לDVD ללא מעבר דרך רסיבר כלומר חיבור RCA רגיל. כמו כן אני רוצה שתהיה אפשרות לחבר גם ישירות למחשב במידת הצורך. האם יש רמקולים עם חיבורים כאלו ? או מתאם ספציפי ?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מבקש עזרה במציאת רמקולים למחשב 5.1 איכותיים לשמיעת מוסיקה ממחיר 600 ש"ח עד 1500 +-
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי צורך ברמקול למחשב ישן שמשמש לעבודה. אני צריך רמקול רק בשביל פידבק, ולכן חשבתי שיהיה נחמד לחסוך מקום, תסבוכת כבלים, וחיבור החשמל הנוסף. קיים כזה דבר ? עריכה: חיפוש בגוגל העלה שקיימים DRIVE BAY SPEAKERS רבים ומחירם לא יקר בכלל!! ורובם (אם לא כולם) מספקים גם כפתור עוצמה וגם יציאה לאוזניות וכניסה למיקרופון. השאלה עכשיו איפה אפשר לקנות את זה בארץ ? חיפשתי באתרים של KSP ואיבורי וגם התקשרתי לשאול, ואין להם. אני ימשיך לחפש ויעדכן. לא מבין למה לא מוכרים את זה בחנויות, זה פיתרון נפלא למחשבי עבודה. אני הולך לדבר עם KSP ואיבורי שיתחילו למכור אותם.
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות טלוויזית LCD (פלסמה לא באה בחשבון, בגלל שיש לי תנאי תאורה מחרידים בבית לפלסמה) "42. השימושים שלי הם שידורי טלויזיה רגילים, הוט VOD והוט MAGIC, ולפעמים סרטים בDVD. לדעתי חובה FHD, בגלל שהמרחק צפייה הוא 2.5 מטר. אשמח לשמוע דגמים מומלצים. (חשבתי על זאת, אבל לא בטוח אם היא טובה) http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1899&CategoryID=469&Page=5 לגבי הרמקולים חשבתי על כמה מערכות, אבל אני לא ממש מבין ברמקולים, תשפטו אתם: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=29398 http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=12041 http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=21810
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אז ככה... מצאתי מישהו שמוכר את הרמקולים Wharfedale AT-100 SE ב-250 ש"ח (חדש עולה 730 ש"ח). האם שווה? נ.ב: האם חייב ספק שמוציא 100W x2 ? ---------------- Now playing: Simon & Garfunkel - Homeward Bound via FoxyTunes
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לפני מספר ימים רכשתי מחשב חדש, הלוח אם הוא Asus striker extreme , הכרטיס קול שמגיע עם הלוח אם - זה מה שמחובר. עכשיו כאשר אני פותח את התוכנה TS - Teamspeak 2 פתאום יש לי צליל של אורגן כנסייה, מופיע לי אייקון בצורת טלפון שחור עם אנימציה של השפורפרת עולה ויורדת. מתי שאני בתוכנה רוצה לשמוע אנשים מדברים, הוא פשוט עושה כל מני רעשים פעם ב... וזהו ... מה אני אמור לעשות... חשוב לציין שביצעתי ריסט מספר פעמים.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום! ברשותי כרטיס קול Creative Live ורמקולים Voica בקונפיגורציה 5.1. שתי בעיות: 1. כשעושים Test ל-Center הוא פועל, אך בפועל הוא לא משמיע כלום.. 2. הבעיה החמורה והחשובה יותר: בזמן השמעה, באופן רנדומלי, של שירים או סרטים, לעיתים בוקע מהרמקולים רעש צורם של "בזז", ממש כמו קצר של שניה והכל חוזר לתקינותו. התקנתי את הדרייברים מחדש אך ללא הועיל. Please :'( תודה מראש! אלון
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
טוב הכותרת אומרת הכל, אני מחפש משהו זול וטוב , שמאפשר הצגת שמות של שירים ומחיצות , ובכלל חיפוש ומעבר בין כולם בצורה כמה שיותר נוחה (אני יודע שלסוני יש רק שורה אחת) , גם רציתי לדעת לגבי איכות ווליום של שני הנגנים הנ"ל (אני יודע שלסוני מגבר 5 MW לערוץ לעומת 30 לדוגמה באייפוד), ואם אפשר להעביר מהר בתוך שיר אמ פי 3 ועד כמה זה נוח. אז אם למישהו יש או מכיר - אשמח לשמוע ולשאול שאלות, כמו כן אם למישהו יש המלצה דומה לצרכים שלי גם כן אשמח לשמוע (יש בשוק כל מיני לנקו , ארטק גייווין וכו') , ואם מישהו יודע את המחיר הכי זול לדיסקמן דומה של IRIVER או RIO - אז גם כן כמו תמיד אשמח לשמוע
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שווה לקנות על פני הIHP 120 שעולה בארץ 2600?... אני יודע שהIHP קיבל ביקורות יותר טובות אבל מה אתם אומרים? זה 900 שקל..
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליהם הם אוזניות טובות? אחרי שאני הולך להביא ביום רביעי ( אם יגיע ויהיה בזמן ) את הרמקולים microlab X23 אני רוצה להביא אוזניות למשחקים אני רוצה לדעת למי שיש או היה או שמע אם האוזניות האלה אוטמות את כל האוזן ואם שומעים בהם חזק אני משחק קאונטר 1.6 ואני חייב אוזניות שאני יישמע צעדים מרחוק כי כרגע אני עם אוזניות של 30 שקל מהסופר והווליום שלהם לא משהו אז אני רוצה להשקיע על משהו טיפה יותר איכותי... אבל אני צריך גם שיהיו איכותיות גם למוסיקה... יכול לעלות לתקציב עד 250 שקל אבל שהחנות תהיה בקריות משלם מזומן אין לי איך להגיע למקומות אחרים... ה- Logitech Precision PC Gaming Headset עולות 120 שקל ב- KSP בסניף של הקריות http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4103 אם מישהו מ…
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה... אני מתעסק במוזיקה ויוצר כבר 3 שנים בעיקר טראנס ברמה די טובה אפשר להגיד אני צריך כרטיס קול חזק והנה הדגמים שאני מתלבט לגביהם ESI WaveTerminal 192 M ESI WaveTerminal 192 X ESI WaveTerminal 192 L M-Audio Audiophile 192 E-MU 1212 E-MU 0404 E-MU Proteus X כמו כן אם תוכלו להמליץ לי כרטיסי קול בערך באותה רמת מחיר סביב ה 1200 פלוס מינוס ועם 192KHZ/24BIT עם דרייברים טובים ועם עכבה נמוכה 0 MS ותמיכה ב ASIO2 GSIF EWDM וכאלה על מה אתם ממליצים? תודה מראש מצפה לתגובות ושאלות
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום לכווווולם ! ברשותי מחשב עם כרטיס מסך HD3850 ולוח אם ג'יגהבייט פP-35 עם כ.קול מובנה 7.1 ערוצים ומעבד Q6600 ליפני שבוע רכשתי רסיבר ימהה RXV 863 חיברתי את המחשב לרסיבר בעזרת כבל DVI - HDMI וכבל קואקס את רסיבר מיציאת מוניטור OUT חיברתי לטלויזיה בעזרת כבל SVIDEO (טלויזיה סוני טרינטרון ישנה אך מעולה) לצערי לא קיבלתי תמונה אלה רק קול מקוטע גם בסרטים וגם שירים שהגיעו מהמחשב בכרטיס המסך יש זיהוי של הרסיבר אפילו בשם הדגם ורסיבר עצמו מצויין כניסת HDMI ובכרטיס הקול סימנתי את היציאה הדיגיטלית אך הקול שנשמע ברסיבר מקוטע לאחר הרבה ניסיונות להסתדר לבד ויאוש אחד גדול אני מבקש ,צריך ומאחל לעזרה ??? .תודה עמית
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם זה הפורום הנכון, אבל רציתי לבקש את עזרתכם. הנגן נחמד מאד, אך אינו מגיע עם תמיכה בכתוביות בעברית. יש דרך כלשהי להוסיף לו תמיכה בעברית (חיפשתי באינטרנט עדכון FIRMWARE אך לא מצאתי...)? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כרגע יש לי SL-CT580 של פנסוניק מלפני חמש שנים והוא (היה) ממש נגן מעולה - שזה אומר מאוד דק קל עם בטריית "גם פק" ואיכות סאונד מצוינת אני רוצה נגן חדש ואני חושב על SL-CT720 אבל רציתי לשמוע עוד הצעות לפני הקניה...
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
חשוב שיהיו באסים טובים.. כי לדוגמא לרמקולים 5.1 שיש לי עכשיו של genius.. אני יכול להגיד על הסאבוופר שלי שמה שהוא מוציא זה רק רוח.. אין באסים בכלל ככה שחשוב שיהיו באסים טובים :] ואם אפשר שהרמקולים לא יהיו כאלה מכוערים כי בכל זאת זה נמצא בחדר שלי שחבל לי שהוא יראה מכוער בגלל הרמקולים :] תודה מראש
-
- 164 תגובות
- 18.6k צפיות
-
-
שאלתי בפורום מארזים, אבל אולי דווקא פה מישהו יודע: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=343574.0
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
לא להתייחס לתקציב אלא לתועלת, בידיעה שהמחיר של הכל הינו 3000 שקל 2x polk monitor 70 onkyo sr508 polk psw10 מתכוון להזמין ביום יומיים הקרובים, מחכה לאישור של מביני עניין
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי לכולם, החלטתי להשקיע בערך כ-5000 ש"ח במערכת חדשה. המערכת צריכה לכלול רסיבר + רמקולים (רצוי לא סטלייטים), ואם ניתן לדחוף בתקציב גם DVD-DIVX. המפרט שבחרתי כרגע (דרך אינטרנט, לא משמיעה) : Harman Kardon AVR235 - 2200 JBL Balboa Set (5.1 Including the Subwoofer) - 3300 DVD APEX 811 - 250 אשמח לדעתכם, הצעות, שיפורים וכו'.. תומר.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שRP21 מאוד מומלצות ודובר עליהם רבות פה בפורום השאלה האם החיבור לאייפוד אפשרי ומה תיהיה איכות הסאונד שתתקבל ?? האם האייפוד יצליח לדחוף אותם ?? בתודה מראש Junior_mg ליאור,
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אהלן, אם אפשר אבקש המלצה לאוזניות INEAR עד 40$ עד היום השתמשתי ב KOSS the plug ומדי פעם AKG 412P (ה AKG לוחצים לי על הראש. הצליל סבבה לחלוטין) תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
האלטק שהיו לי (4.1) מתחילים לקרטע אחרי 5 שנים והגיע הזמן להחליף. אני לא משחק במחשב ולא רואה בו סרטים, רק מוסיקה. ככה שה4.1 פחות חשוב לי. אני רק רוצה לדעת שאני קונה משו שאני יודע שאיכותי ואני אהנה ממנו כמו שצריך. שווה להשקיע בזה 350 ש"ח? בכל זאת זה מוצר שכבר לפחות 3 שנים אם לא יותר בשוק...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה להתקין מקרן + מסך שירד מהתקרה (יש לי תקרה מונמכת) אשמח להמלצות בעיקר לענייני המסך החשמלי שאני חייב שיירד מתוך התקרה התקציב שלי לכל הסיפור הוא כ- 5-6K כולל המסך החשמלי איזה מקרן/איזה מסך שוב המרחק הוא כ- 3 מ' (כן אני יודע שזה לא הרבה ... זה מה יש רוצים לראות כדורגל בגדול...) תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-