עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by MeTaLhAmMeR,

השאלה בכתורת, ואם כן איך אני יוכל לדעת ש5.1 יוצא כמו ש5.1 אמור לצאת ולא שהכרטיס קול עושה לזה איזשהי המרה ואני שומע בעצם סטראו של 4 רמקולים? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  2. Started by zoyaniv,

שלום משום מה הוא רושם שדרוש מקודד ולא מוצא אותו גם באינטרנט אני אשמח לקישור למקודד טוב והוראות התקנה בנוסך אם יש תוכנה יעילה להשמעה של קבצי קול משהו נוח ופשוט אני אשמח מאוד

3. Started by gabriel6,

שלום, יש לי פלאזמה 50 אינטש של סמסונג תלויה על קיר גבס אני רוצה לתלות מדף אשר יחזיק רסיבר + נגן אופטי (כרגע DVD אוטוטו בלוריי) וממיר כבלים משקל מוערך 15 ק"ג רוחב של 60 ס"מ עומק של 45 ס"מ MAX (המידות די גמישות) האם יש מדף כזה בנמצא עם קיט להרכבה על קיר גבס? סכום בסביבות כמה מאות... אסתטיקה לא מעניינת אותי - אבל לא להגזים - הכוונה זה לא צריך להיות משהו מדהים ביופיו אבל לא חתיכת פח מוחזקת על ידי 100 נעצים... תודה, גבריאל למודים - אם הנושא מתאים יותר לכללי - נא העבירו - תודה

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. שלום חברי הפורום היקרים. אני כותב מדריך זה עבור כל מי שיש לו לוח אם עם יציאה אופטית - אך אין לו את האופציה להפעיל DTS Interactive או Dobly Digital Live מה אלו הפורמטים הללו? הם מאפשרים לבצע סנכרון בזמן אמת לפורמט DTS/DD במחשב האישי (גם במשחקים) על הסיב האופטי. בעקרון - יצרן לוח האם צריך לכלול את התמיכה בכך - אך אם הוא אינו עושה זאת - התמיכה נשארת על "הנייר" בלבד. כך שאם תנסו לנגן סראונד על גבי סיב אופטי - תקבלו 2 ערוצים בלבד (PCM) ולא סראונד מלא. המדריך הבא בא לענות על הבעיה הזאת שלב 1: הסירו כל תוכנה שקשורה לאודיו במחשבכם שלב 2: הורידו את תוכנת האודיו עבור מחשבכם (R2.81 מRealtek, או כל תוכנה אחרת מאתר יצרן לוח האם) …

5. לאחרונה יצא לי להתקל בפורומים השונים ובכלל באנשים אשר נהרס להם הקונקטור באוזניות והם זקוקים להחליף אותו (מתאפיין לרוב באוזניות יקרות ולא בכאלו ב-20 ש"ח). המדריך הבא שיצא לי במקרה להתקל בו ביוטיוב (עקב כך שנהרס לי הקונקטור של ה-HF5 שלי) יסביר לכם במפורט שלב אחריי שלב את ההליך הפשוט של החלפת הקונקטור הפגום והלחמה של קונקטור חדש ותקין. ככה תוכלו להמשיך להנות מהאוזניות הישנות והטובות שלכם לאורך עוד הרבה זמן. -ניתן להשיג קונקטורים פשוטים ולא ממותגים בשקלים בודדים בחנויות האלקטרוניקה. תהנו מהמוזיקה! :ylsuper:

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  6. Started by -ohad-,

חשבתי שירצו לראות את זה גם פה אז הנה: http://www.arcadia.co.il/wizforums/display_topic_threads.asp?ForumID=7&TopicID=889&PagePosition=1 תהנו!

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  7. Started by War-Hammer,

אני רוצה לבנות לעצמי רמקולים ושמעתי שיש מדריכים לזה, אם מישהו מכיר בבקשה שיגידו לי איפה ניתן ללמוד לעשות את זה. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 7.5k צפיות
  8. Started by Haim Louzon,

קניתי מחשב חדש וזה המפרט שלו מעבד i7-7700 זיכרון-8GB-DDR4 לוח-asus-B250 כרטיס קול קרייאטיב אופטי SSD-240GSSD אני קונה כבל אופטי Optical Audio האם זה יתאים למערכת קולנוע שלי? מצרף תמונות של מערכת הקולנוע וזה יהיה מעולה אם תוכלו להגיד לי אם יש במערכת הקולנוע שלי חיבור HDMI? ועוד שאלה האם אפשר להוציא קובץ סאונד מסרט קולנוע ישן ולדגטל אותו(הכוונה לעשות אותו דיגיטלי)לא באולפן בבית בתוכנת עריכה ביתית

9. אז רציתם לנגן וידאו HD אבל יש לכם מחשב חלש? אל דאגה, כל עוד המחשב שלכם נמצא מעל הדרישות האלו לא תהיה שום בעיה. דרישות מערכת: 480p video at 24 frames per second * 1.4 GHz Intel Pentium 4 or faster processor * At least 256MB of RAM * 64MB or greater video card * Windows 98, 2000 or XP 720p video at 24-30 frames per second * 2.2 GHz Pentium 4 or faster processor * At least 512MB of RAM * 128MB or greater video card * Windows 98, 2000 or XP 1080p video at 24-30 frames per second * 2.8 GHz Pentium 4 or faster processor * At least 1GB of RAM * 256MB or greater video card * Windows 98, 2000 or XP למה תזדקקו? (לא להוריד ולהתחיל להתקין עדיי…

• 10 תגובות
    • 11.7k צפיות
  10. Started by Anas-Nanas,

אני שמח לבשר לכל בעלי האייפוד למיניהם שאפשר להחליף את הבטריות מבלי לשלם לאפל 150 דולר! היום קיבלתי את המגזין Popular Science של החודש הזה (מרץ) ויש שם מדריך מפורט מאוד איך אפשר לעשות זאת לבד בבית! יש שם עוד כל מיני טריקים שאפשר לעשות עם האייפוד! אמנם הסוללה החלופית עלתה 60$ ולאחר שהבנאדם הזה גילה את האפשרות הזאת אפל הכריזה על תוכנית החלפת הסוללות האייפוד... בתוכנית זאת אתה משלם 60$ ולא מקבל את האייפוד שלך אלא מקבל אייפוד משופץ עם סוללה חדשה! אם יהיה ביקוש אני אוכל לסרוק את העמוד..אבל מכיוון שזה באותיות קטנות וזה בטח יפגע בסריקה הייתי מציע לכם פשוט ללכת לקיוסק הקרוב לביתכם שמוכר פופיולר סיינס ולקנות אותו ב 33.00 ש"ח *עריכה* לאלו ממכם שמסתדרים טוב עם אנגלית מצאתי עבורכם את …

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  11. שלום לכולם, אחרי שכמה אנשים ביקשו ממני כתבתי מדריך להתקנת Rockbox אם עברית טובה (מימין לשמאל) על נגני IRIVER H120/140 אני לא לוקח אחריות על כל בעיה שזה יכול לעשות לכם, לי ולכל מי שעזרתי עד עכשיו זה עובד http://thebaumers.com/rockboxguide.htm

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Jules Winnfield,

יש דבר כזה? אם מישהו מכיר אני אשמח לקישור. תודה.

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  13. שלום לכולם, אם למישהו יש מדריך למשתמש/הוראות הפעלה של הרסיבר הישן הזה אשמח לדעת (ברשת ניתן להשיג את ה-SERVICE MANUAL שזה משהו אחר), תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, אני דניאל וקבלו ממני מדריך קצר ופשוט לקניית אוזניות: טוב דבר ראשון כמו בכל קניה אתם צריכים לבחור לאיזה מטרה הקניה: אפשרויות: DJ - אוזניות יקרות מאוד, איכותיות,בעלות אטימות גבוהה מוזיקה בדיסקמן - המחיר משתנה, אפשר להשקיע ואפשר לא מחשב: משחקים - לא צריך להשקיע, עד 250 שקל TOP!! מוזיקה - משתנה עריכה ויצירת מוזיקה חובבנית מ250 עד 650 שקל בערך עריכה ויצירת מוזיקה רצינית - 650+ אחרי שהחלטנו בוא נסתכל על הפרטים, למשל אני רוצה אוזניות לעריכת מוזיקה חובבנית ומשחקים, אז אני אלך אל אוזניות עד ה300 שקל ככה, אבל אפשר יותר (בשביל המוזיקה), על מה אני מסתכל? 1. קשת/טווח תדרים: תינוק בן 1 ומטה שומע בין 20-20000 הרץ, כל 10 שנים אדם מאבד מטווח שמיעתו 1000 הרץ, בנוסף נדיר מא…

• 10 תגובות
    • 4.5k צפיות
  15. Started by Killer Storm,

אני צריך מדריך להתקנה ושימוש בסאב-וופר, לא של מחשב סאב למערכת קולנוע - סטריו איך להתקין כמו שצריך ולתפעל.

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  16. http://www.paintingbynumbers.com/bootcamp/ נראה חביב, חשבתי שאולי יעניין פה אנשים, איש לעשות באופן בסיסי את כל ה MASH הזה (כשלוקחים שתי שירים שונים ומחברים אותם ביחד).

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by m83b4,

אני רוצה לצרוב VCD או SVCD, מה המדריך הטוב ביותר שאתם מכירים שקיים ברשת? לא אכפת לי אם זה באנגלית או בעברית.. תודה מראש.

18. אהלן חברים, כיוון שלאחרונה אני רואה התעוררות כלשהי של הפורום בנושא עניין בכרטיסי קול, כמו גם כניסה של דגמים חדשים של כרטיסים לשוק, החלטתי לפרסם מדריך שימוש בתוכנת RMAA. התוכנה ששמה המלא הוא RightMark Audio Analyzer עושה מדידה של יכולות כרטיס הקול. למרות שהיא מסוגלת למדוד גם חיבורים דיגיטליים, וגם לעבוד עם שני כרטיסים במקביל (שלא בהכרח על אותו המחשב, וזאת לצורך בדיקת רכיב מסוים יחיד), נהוג להשתמש בתוכנה לצורך מדידה של הפוטנציאל של כרטיס בודד על ידי מצב loop שבו מגשרים את היציאה של כרטיס הקול אל הכניסה שלה. ניתן לראות את המדידות האילו בשימוש דיי נרחב, בין היתר בביקורת שעשיתי על כרטיס ה-X-Fi XtremeMusic פה באתר בעמוד 6. למרות שמדובר בבדיקה אובייקטיבית לחלוטין אשר לא בהכרח …

• 0 תגובות
    • 4k צפיות
  19. המדריך קל לביצוע ולוקח בדיוק 5 דקות. הרעיון מאחורי המדריך הוא לבודד את דרייבר השמע הראשי ולגרום לפרוטוקול wasapi של מערכת ההפעלה "לתפוס עליו אחריות" ובכך לבטל הפרעות של מערכת ההפעלה בהעברת המידע בין המחשב לרכיב השמע. עניין של software>hardware בקיצור. השיפור הוא מיידי ושמיע וזה לא עולה כסף דרישות: מערכת הפעלה חלונות 7 כרטיס קול - לא משנה איזה - גם מובנה לצורך העניין זוג רמקולים/אוזניות שלב 1: נכנסים להגדרות Sound דרך לוח הבקרה. הכי טוב לעשות לזה קיצור דרך לשולחן העבודה כי תצטרכו את זה מדי פעם. שלב 2: 1. אופציה למחמירים - עושים Disable לכל הדרייברים שלא ישמשו ל playback, כלומר לניגון. לצורך העניין, בתמונה מופעל כברירת מחדל. מי שנראה לו מוג…

• 27 תגובות
    • 6.8k צפיות
  20. איך לרכוש מערכת סטריאו משומשת - עם דגש על מערכות וינטאג' בטרם קריאת מאמר זה, הייתי ממליץ לקרוא את המאמר הקודם שלי, מבוא למערכות סטריאו וקולנוע ביתי. במאמר הבא אני עושה שימוש במספר מושגים ומתבסס על הבנה מינימאלית שלחדשים בתחום ייתכן ותהייה חסרה חלקית. קריאה של מאמרי הקודם תיישר קו ותאפשר הבנה מלאה ומיקסום התפוקה ממאמר זה. וינטאג'? נתחיל מהשאלה הראשונה תמיד. מהי בכלל מערכת וינטאג'. ובכן. מערכות וינטאג' נבדלות מאחיותהן, שהן מערכות "משומשות" בלבד עקב גילן המופלג. מערכות וינטאג' אפשר להגדיר ציוד מתקופה רחבה מאוד. עם זאת, השימוש שלנו יהיה פחות או יותר מתחילת-אמצע שנות ה-70 עד אמצע שנות ה-80 (עם חריגות קלות לפה או לשם). היחוד של המערכות האילו אל מול מערכות חדשות/משומשות אח…

• 6 תגובות
    • 12.7k צפיות
  21. (אם אתם בעלי iPod, ונכנסתם לפה בגלל הכותרת, ואין לכם אייריבר, תקפצו לסוף ההודעה) אז ככה, ohad (שמשתתף פה בפורום) - הוציא לא מזמן עדכון לfirmware עם פונט עברי. והמון תודה לו אבל הוא שיחרר את הקובץ כקובץ hex (גירסת הfirmware כשהיא מוכנה לשימוש על המכשיר) - ומאז יצאו גירסאות חדשות של הfirmware - האחרונה שבהן היא 1.27. ולא רציתי להישאר מאחור עם גירסה ישנה, אז בדקתי איך, ומי, ומה. וגיליתי שזה הכי פשוט בעולם לעשות את השינוי הזה. אז כבר ניצלתי את ההזדמנות - ועדכנתי את הפונט, כי הפונט שאוהד השתמש בו לא כל כך מצא חן בעיניי, הוא היה קטן מהפונט האנגלי, ותווים כמו ( ) [ ] ' - נראו גדולים ליד האותיות העבריות הקטנות יותר. אז לפני הכל - הנה הצצה לאיך זה נראה אחרי: http://img53.exs…

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by jetman,

שאלה פשוטה, כמה באמת מספיק לסלון קטן? יש לי אפשרות לקנות 2 אקטיבים של 60W, לכל צד 30W, לא הצלחתי למצוע שום טבלה ברשת כמו שיש נגיד גודל מסך למרחק צפיה, יש משהוא כזה לעוצמת רמקולים וגודל החדר?

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  23. Started by shibby15,

ואי אני נזכר בימים שהייתי נוב לגמרי וכל הנושאים שלי נשמעו כאלה לא קשורים....טוב בכל אופן. מה עוזר לי הסימון הזה? כלומר על מה הוא מצביע? קשור לעוצמה המאקסימאלית של הרמקולים (ווליום)?

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by XMB,

מזה Hz שאומרים נגיד מ 25 עד 25,000 Hz ומה זה אום נגיד אומרים 30 וסמל של אום כזה ומה זה db דציבילים או איך שלא קוראים את זה (זה הבאסים אם אני לא טועה..) תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  25. ? תודה

דיונים חדשים בפורומים