עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Asaf.Y,

בוקר טוב, אני מעוניין שתגידו לי מה הכי טוב בין שלושת המערכות האלה,מאחר ואין לי מושג במושגי אודיו. התקציב עד כ-500 שקלים. 1. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2775 2. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3433 3. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4761 **חשוב שהמערכת תהיה 4.1 ומעלה** תודה לכל מי שיעזור.

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  2. שלום לכולם אני מתכנן לקנות רמקולים כבר בחרתי את הבחירה שלי(ADA880) אבל עדיין לא החלטתי על כרטיס הקול, הרמקולים יחוברו ליציאה הדיגיטלית של כרטיס הקול. בתחילה חשבתי לקנות איזה אודיגי 2 או איזה הרקולס נחמד אבל עכשיו עלה לי רעיון אחר. הלוח שלי ממש ישן והיום כול הלוחות החדשים מגיעים עם כרטיס קול עם יציאה דיגיטלית ONBOURD, רציתי לשאול איך הכרטיס שמגיעה על הלוח, העם זה ישפםיעה על הביצועים של המחשב?, הלוח שחשבתי עליו הוא הP4P800

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by qwerty1987,

עם הסאב הגדול מגיע פתק המתריע ממיקום מכשירים אלקטרוניים ברדיוס של 60 ס"מ ממנו. עם זאת, כבר זמן מה שהראוטר נמצא ממש עליו, ואין שום בעיות. השאלה היא האם מדובר בכסת"ח (שרלוונטי למסכי CRT), והאם ניתן למקם את מארז המחשב ליד הסאב?

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  4. Started by fp581,

אני צריך שלט על חוטי, ואני רוצה 2.1 או 2.0 או ששמעתי על שלט על חוטי שמיתחבר למחשב בעזרת INFRA RED ואני יכל לשלוט איתו על כל מני פונקציות במחשב (מישהו ראה את זה?, והאם כדאי את הדבר הזה? (בגלל קרינה ודברים כאלה))

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  5. Started by tyoker,

שלום, יש לי בעיה מוזרה ב- windows media center כאשר צירפתי ספריה של סרטים שיש לי במחשב לתוך ה-windows media center וניסיתי לראות אותם דרכה ה- windows media center הוא רושם לי שחסר codec אבל מוזר כי התקנתי קודדקים וגם הסרטים שניסתי להריץ הם עובדים לי כשאני מריץ אותם בכל תוכנה אחרת (אפילו רץ על ה- windows media player ) מה יכולה להיות הבעיה ? נ.ב. מותקן לי על המחשב ויסטה 64bit

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  6. Started by aviran_n,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/future/product.asp?pf_id=YH707 יש לי אפשרות להשיג אותו ב840 שקל.. זה שווה? ואיך הוא בכללי?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  7. שלום אז ככה אני מחפש מערכת למוזיקה בתקציב עד 1300 ש"ח חשוב לי האיכולת אמרו לי שהמערכת הזאת Panasonic SCAK640 הכי מומלצת ואיכותית העם זה נכון או שיש איכותיות מזאת בטווח מחירים זה?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  8. שלום יש לי מחשב פנטיום 4 עם לוח אם jetway 865gdmp (זהו לוח אם שמבוסס על chipset 865 של intel ), הכרטיס קול הוא OB. כל פעם שאני משמיע קבצי מוסיקה או סרטים ולא משנה מאיזה תוכנה (windows media player או winamp או כל תוכנה אחרת) אחרי כמה שניות אני מפסיק לשמוע את הצלילים , אך בתוכנה הכל רץ כמו שצריך. ניסיתי כל מיני סוגים של רמקולים, מגברים וכו'. שקוף לציין שהורדתי את העידכונים האחרונים מהאתר של microsoft ן intel. עצות ? ?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by MDK,

אתם מכירים את האוזניות האלה ZALMAN 5.1...זה שווה לא? עולה רק כ- 300 שקל...נשמע חשוד 8) אני חושב שמישהו פה אמר פעם שאוזניות זה לא מתאים לסראונד או משהו ושזה לא טוב. מה אתם אומרים..? נ.ב. --- זה נחשב אוזניות אבל זה 5.1 ערוצים אז איך הכרטיס קול יזהה את זה ? דבר נוסף : איך ניתן לשלוט על הווליום של האוזניות חיצונית למחשב, אם אין את הגלגלת הזו

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by ranwsn,

אהלן, אני טס עוד 3 ימים לארה"ב ואני רוצה לנצל את ההזדמנות לקנות אוזניות טובות בזול.. אני מחפש אוזניות לאייפוד שלי, במחיר עד 200 שקל (אפשר לחרוג ל-250 אם זה כדאי, אבל עדיף שלא). המטרה העיקרית שלי היא שהאוזניות יאטמו את הרעש מהסביבה, כדי שאני לא אצטרך לשים על ווליום מטורף ולהרוס את האוזניים כשאני רוצה לשמוע מוזיקה ברחוב. הבנתי שיש איזו טכנולוגייה כזאת שאוטמת את תדרים מהסביבה איכשהו... ברור שאני מחפש גם סאונד איכותי כמה שיותר. עכשיו, אני רוצה שהאוזניות לא ייראו גדולות ומגושמות כמו אוזניות באולפן, גם כדי שזה לא ייראה בולט וגם כדי שיהיה קל לסחוב אותן. אני מעדיף אוזניות שנכנסות לכיס (כאלה שנכנסות לכל אוזן) ולא הולכות עם גשר מאוזן לאוזן. אבל, אני מהאנשים שהאוזנייה של האייפ…

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  11. Started by gal10_private,

שלום לכולם! אני עובד במפעל ולצערי האטמים הפשוטים לא עוזרים ב100% אני מחפש אזניות איכותיות שישמשו אותי כ10 שעות ביום בעבודה (במשרד רועש ביותר) סביבות המחיר 700 ש'ח סגנון מוזיקה שאני אוהב הוא עם המון בס (דאבסטפ ומסביב) אלקטרוני וגם רוק / מטאל. לבינתיים ראיתי את AKG K242 אבל אינני יודע עד כמה הן מבודדות. אשמח להצעות!

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  12. שלום כולם, יש לי DVD DIVX של SANYO דגם 7222dx בעל אותו התפריט כמו של הDVD של HYUNDAI ושל ITT (לפחות מה שראיתי) הבעיה היא שאת חלק מהסרטים הוא מנגן מקוטע (אני חושב שזה קשור באפשרות ה BVOP של XVID). האם מישהו נתקל בבעיה ומצא פתרון? אולי FIRMWARE יעשה את העבודה? תודה מראש! BraNco

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  13. Started by D.r Bit,

תשמעו אנשים אני עד עכשיו בהלם טוטאלי ...פשוט לא יאמן מה מוד של בלו טאק מסוגל לעשות לאוזניות של 180 שקל האוזניה השתנתה פלאים הסאונד פשוט מחרמן לעומת הסאונד המקורי והמקור שמע הוא נגן סיני צריך לשמוע אותם על אייפוד ומוזיקה באיכות טובה הבאס נהיה באמת באס הדוק עם עומק כשצריך ונותן בראש ! ולא מרוח ולא הייתה מבין מאיפה הוא בא בכלל אחד הדברים המועילים והטובים שעשיתי לאוזניה ... פשוט פצצתי בפלסטלינה הזואתי את כול החיפוי הפנימי של האוזניה ... והורדתי את האטימה מהרמקול היה שם סוג של נייר ככה שאלמנט מנגן ישירות לחלל האוזניה שעכשיו אטומה רצח ! :'( האוזניות נשמעות עכשיו סוף הדרך אבל אני מרגיש שהנגן עכשיו קצת חלש בשבילי ! נו טוב אני סתם מתלהב ;D ;D :anim-jjd: :an…

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  14. איך בודקים אם הכרטיס קול שלי נשרף או לא ? תודה

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  15. Started by alsal,

אני מעוניין לקנות בחודשיים הקרובים רמקולים 4.1-5.1 של חברה טובה ושאני אהיה מרוצה מהם התקציב שלי הוא 1500 ש"ח ואני מחפש משהו בסביבות ה-60W-120W RMS עכשיו לא חובה הרמקולים הכי משובחים והנה גם כמה דגמים שמצאתי בהם עיניין ואשמח לקבל את הדעה שלכם עליהם, כמו כן תביאו לי גם המלצות אולי אני אתרשם מהם יותר! בכל מקרה מחר או מחרתיים אני נוסע "לדגום" את רמקולים אז ככל שתגיבו יותר מהר יעזור לי יותר Altec Lansing ATP5 (4.1) - 1250-1350 NIS http://www.plonter.co.il/webcatalog/computerstore/ordernow.tmpl?item=ATP5 VIDEOLOGIC VL-60537-ZXR-500 (5.1) - 900-950 NIS http://www.pure-digital.com/Products/Product.asp?Product=VL-60537&PageType=Features Genius SW-5136-1199GAR (5.1) - 850-950 N…

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  16. שלום לכולם. יש לי בעיה באחד הרמקולים שלי, הרמקול המרכזי. מידי פעם אני שומע רעשים(זמזום) מהרמקול המרכזי, לפי דעתי ברגע שנדרש ממנו להפיק צליל באס. ניסיתי כרטיסי קול שונים, גם און בורד וגם של קריאטיב, אך זה לא משנה. גם כשאני מוריד את הווליום שלו ל 0, דרך הדריבר של הכרטיס קול, הזמזום לא נעלם, גם לא חושב שהוא קטן. היש מה לעשות בנידון?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  17. היי קיבלתי היום מערכת קולנוע ביתית LG LH-T6340 http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1704&CategoryID=107&Page=1 ויש ברשותי כרטיס קול AC97 המערכת פועלת חלק, שומעים בכל הרמקולים, ובבדיקה של המערכת אין בעיה בזיהוי הרמקולים, חיברתי את המערכת (דרך רסיבר) למחשב רציתי לדעת אם בכלל אוכל לקבל היקף שמיעה 5.1 ואיך, מכוון שהמחשב מזהה רק 2 רמקולים (קדמיים, ימין ושמאל) מתוך ה5.1 . עכשיו במחשב כאשר אני מנגן שיר, אני שומע בכל הרמקולים, הבעיה היא שהמחשב לא מזהה את התפקיד של כל רמקול חוץ מהקדמיים. תודה לתגובה מהירה. עמרי. (עדקנתי את הכרטיס עכשיו ואין שינוי)

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  18. http://www.amazon.com/Headphone-Wireless-Bluetooth-Built-inMIC-Rechargable/dp/B00ZQSLDYI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1437202060&sr=8-1&keywords=NT-2+minix אני רוצה לדעת אם להזמין - - - תגובה אוחדה: - - - אבל איך יכול להיות שמחיר הסופי יוצא כזה יקר? ראו תמונה http://postimg.org/image/urp3nzqzh/

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  19. נראה מעולה יחסית למחיר הזול שלו לא? http://www.wallabuy.co.il/sap.aspx?xip=65749

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  20. Started by Rule The Pc,

אהלן....... אני רוצה לקנות את הH340 (של אני נהר) ורציתי לשאול אם כדאי לקנות באירופה או בארץ....... והאם אין שום בעיה לעדכן את הFIRMWARE או קונים באירופה........ כי מן הסתם אני לא רוצה שזה יהיה לי בגרמנית

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  21. שלום. אני מעונין לקנות אוזניות חדשות בתקציב של עד 300 שקל, כאשר בשביל הSIBERIA V2 אני אחרוג קצת אולי. פתחתי נושא כי לא מצאתי על ה512 כמעט שום דעה כאן ולא השוואה בין השתיים. מה שחשוב לי באוזניות שיהיה כבל ארוך של לפחות 2.5 מטר, שיהיו נוחות מאוד ושהסאונד יוציא את המיטב (כמובן בהשוואה לאחרות בתקציב הזה, אני לא אודיופריק אבל דורש סאונד סביר) . האוזניות הן לשימוש ביתי ולכן גם הכבל הארוך לצפייה מהמיטה בסרטים, שמיעת מוזיקה וקצת משחקים (בעיקר UT 99 שאוזניות טובות יכולות לעזור). לצורך השוואה אני כרגע משתמש בJVC HAV570 כבר כמה שנים ובסה"כ הן סבבה בהשוואה למחיר הנמוך שבו נרכשו (85 ש"ח), אבל חשבתי שהגיע הזמן לשדרג בהתחשב בזה שציפוי הספוג מתפורר עלי. אני רוצה אוזניות סגורות שמקיפות את…

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  22. Started by spide220,

היי, יש לי את הרמקולים הנל מחוברים לכרטיס קול המובנה של P5B-delux ועם הדרייברים המעודכנים מהאתר של ASUS , מערכת הפעלה VISTA 64BIT שאני מגדיר את הרמקולים בתצורה 5.1, רק הימני והשמאלי עם הבאס מנגנים ללא הCENTER או האחוריים בכל משחק סרט או שיר שניסיתי יש מישהו שיודע מה התקלה ואולי איזה הגדרה צריך לתקן? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  23. Started by AreaDooM,

אני יודע שזה תקציב מסכן ,אבל זה מה יש , למשחקים ולשיחות . תודה. *אם אין משהו בתקציב הזה אלא קרוב תמליצו לי גם

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  24. אם אפשר שיהיה MP4 או פורמט אחר של סרטים אבל זה בכלל לא חובה אבל שיהיה בצבע אם אפשר תודה

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  25. אהלן. יש לי תוכנת הקלטה מהמחשב והתחלתי לדבר והיא הקליטה אותי, ואז הבנתי שיש לי מיקרופון פנימי במחשב. (לא היה מחובר מיקרופון). ואז שינתי משהו בהגדרות והוא כבר לא מקליט... מישהו יכול לעזור לי להחזיר אותו? יש לי Windows 7 ומחשב Dell Studio XPS 1640. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.