עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלומות לכולם אני מחפש את האוזניות הללו Sony MDR-EX71SL במחיר סביר כאן בארץ חיפשתי בזאפ ולא מצאתי אותן לצערי. אז אם מישהו מכיר חנות שמוכרת אותם אשמח לשמוע עליה

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  2. לפנטיום 4 כרטיס טוב אבל לא יקר מידי, שאני אוכל בהמשך להשים רמקולים 5.1 בשביל סראונד כל המלצה תתקבל בבקשה תתנו לי של חברה נורמלית אבל שלא יעלה יותר מדי

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  3. Started by thatsmyname,

שלום,,.. יש לי PS3 שכרגע מחובר עם HDMI לLCD של TOSHIBA 32", אבל מדי פעם אני רוצה לחבר אותו פה בחדר ולהנות גם מאיכות HD על מסך המחשב. אז לחבר ישירות למסך - בלתי אפשרי מכיוון שהוא לא תומך בHDCP ולקנות את המכשיר שמסיר את הHDCP יעלה הרבה כסף ואני אוותר על התענוג של המכשיר הענק הזה והכבלים שלו מסתובבים פה. אז חשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה עם חיבור HDMI שתומך בHDCP, קיים דבר כזה? ואם כן, למרות שהמסך לא תומך בHDCP, אני אקבל תמונה? (המסך מחובר בDVI) ואם לא, אז ישנם כרטיסי טלוויזיה שתומכים בקומפוננט? זהו גם פתרון לא רע, האיכות בקומפוננט לא נופלת בהרבה מHDMI אני ארשה לעצמי להתפשר על איכות של קומפוננט.. תודה רבה לעוזרים (: עריכה: בקשר לאם הכרטיס מסך תומך בHDCP, אני לא בטוח אבל אני חושב…

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  4. לאחרונה שידרגתי את המחשב הישן שלי,K6-2 500 למפרט הנוכחי שלי(<----ראו מפרט). לפני השידרוג הייתי מתקין את DivX505Bundle מWWW.DIVX.COM והסרטים היו עובדים די סביר(היה קול וגם תמונה, קצת לא מתואמים אבל די סביר :-\) עכשיו אחרי השידרוג היה בעיה יותר מוזרה: כל הסרטים פעלו בהילוך מהיר,בכל התוכנות של המחשב התקנתי את הבאנדל DivX505Bundle , לא עזר(עדיןן עבד מהר מדי). התקנתי את הוינדוס 98SE מחדש, ואח"כ את הבאנדל, לא עזר. התקנתי WINDOWS MEDIA PLAYER 7.1 וגם זה לא פתר את הבעיה, בסוף ניסיתי את WMP9, ועכשיו אני לא יכול לראות כלום (אפילו לא בהילוך מהיר ;D) הסאונד מחובר ועובד מעולה במשחקים ושירים(שמתנגנים בWINAMP) בWINDOWS MEDIA PLAYER הוא רושם CANNOT ALLOCATE MEMORY BECAUSE NO SI…

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  5. Started by Ski Farm,

שלום לכולם אני יודע ששאלות כאילו כבר נשאלו בעבר אך אני עדיין מבולבל מאוד !!! אני נמצא בדילמה מבחינתי ואשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ולכוון אותי לכיוון הנכון ! אני הייתי באופיס דיפו וראיתי את הSANDISK SANSA E250 ( גודלו 2GBYTE) שמעתי בו רדיו, שירים , התנסיתי במקשים ובגלגלת, ראיתי סרטים ותמונות ולדעתי מדובר בנגן טוב מאוד עם סוללה של לערך 20 שעות נגינה !!ושיש לו אפשרות הרחבה !! - הוא גם לא בנוי על בסיס HARD DISK כך שיש פחות סיכויים לנזקים ותקלות עקב שימוש בו בטיולי אופניים , ריצה, וכ"ו !!!- מחירו כ 1000 ש"ח ראיתי שם גם את ה I RIVER H10 6GBYTE אשר לא יכולתי לבדוק אותו כמו שעשיתי ל SANSA E250 אולם קיבלתי חוות דעת שהוא טוב מאוד ושאיכות הסאונד שלו עולה על זה של ה SANSA E250 , ושהו…

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  6. אהלן לחבר שלי יש יום הולדת ואנחנו מנסים לארגן לו אוזניות, אני אשמח לעזרה שלכם. אנחנו הולכים על headset כי כמו שאמרתי, הוא מתופף.לכן, האוזניות צריכות לעמוד ברעש חזק (ד''א, אם יש דרך לבדוק תיאורטית [כי לא נראה לי שבחנות מחשבים יש מערכת תופים] עד כמה האוזניות בולמות רעשים זה גם יהיה טוב). אני יודע שהדסט טוב ב300 זה די תלוש, אבל המלצות יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  7. שלום אני מחפש אוזניות גיימינג באזור ה500 600 שקל. יש לי 3 התלבטויות ואני אסביר.. ראשית יש לי את ה Barracuda של Razor ששמעתי פה בפורום שהם ממש לא טובות ולא כדאי עליהם.. אבל על Reviews שקראתי באינטרנט דווקא הבנתי שהם מצוינות, למה יש את ההבדל הזה פה? השניות הם הMedusa, שעוד לא קראתי עליהם אבל פה בפורום הבנתי שהם יותר טובות מהBarracuda, ואני מעדיף 7.1 על 5.1 כמובן אבל אני לא בטוח שאני ארגיש את ההבדל באוזניות אבל תעזרו לי פה. האוזניות האחרונות הם הPlantronics GameCom 777 שאותם יש לחבר שלי וניסיתי אותם והם היו אחלה, שומעים מצוין ונוחות סבבה. מה שאני מחפש פה זה כמובן שמיעה טובה בגיימיניג בלבד מוזיקה וסרטים אני שומע ברמקולים שלי (2 סטים של ATP3 שמוגדרים כ 5.1 וזה אכות מדהי…

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  8. שלום. יש לי בחדר רסיבר של pioneer, דגם SX205RDS. 2 רמקולים של Mb quart 15". כל הסט הוא די ישן,אבל הוא מתפקד כמו שצריך, רק הרמקולים עלו בזמנו 3000 שקל עכשיות השאלה שלי היא כזאתי : יש לי Hercules Game theater XP 6.1,קניתי את הכרטיס הזה כי אני אוהב לראות סרטי DVD במחשב ולשחק במשחקים ( ). האם כדאי לי להוסיף למה שקיים מערכת Creative Inspire 4400 4.1? (סאב ו4 לוינים) מביחנת הספק אין לי בעיה גם עם 2 הרמקולים הקיימים,מי שיודע ומכיר יוכל להעיד על טיבם האמיתי. אך אין להשוות משחק\צפייה בסרט עם 6 רמקולים וסאב לצפייה עם 2 קדמיים בלבד. לא נראה לי שה 6.1 קשור כי אם אני אבצע צעד זה זה יהיה כאילו מערכת 6.1,פשוט המערכת מחוברת ל Aux in על הכרטיס עצמו וה Creative לראק. כסף הוא גם …

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  9. Started by The Ball,

אני קניתי את הלוח אם של אסוס (A7N8X DELUXE) וראיתי באתר שלהם משהו שאני לא ממש מבין באתר הבא http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7n8x-d/overview.htm יש להם משהו שנקרא SoundStorm / Dolby® Digital Audio ומשהו אחר שנקרא 6-Channel Audio מה בדיוק ההבדל ביניהם ומה כל אחד עושה במידה וכן יש הבדל? עריכה: 6-Channel Audio זה כרטיס הקול ה- AC97 שהוא בברור הרבה פחות טוב מה- HERCULES FORTISSIMO 3 אז למה אנשים אומרים שהכרטיס קול על ה- NFORCE2 יותר טוב? תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  10. שלום. בזמן הקרוב אני מביא מערכת סטריאו משומשת (מגבר+זוג רמקולים; כנראה שגם פטיפון בעתיד הקרוב). מכיוון שיש לי חדר קטן אז הפתרון הכי טוב שמצאתי למערכת זה לשים את הרמקולים בצד אחד ואת המגבר מולם בצד השני. זה אומר שאני יצטרך לעשות עיקוף של החדר עם הכבלים, מה שיצא בערך 8 מטרים. השאלה שלי היא אם יכולה להיות פגיעה בצליל אם אני משתמש בכבלים כאלה ארוכים (הכבלים באיכות מעולה)? תודה, levelone.

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  11. יש לי אייריבר H10 כבר כמעט חודשיים . האם כדאי להחליף לאייפוד נאנו? לאייפוד נאנו אין טייפ מנהלים ורדיו שזה דברים שלא משנים לי כל כך. מישהו יודע כמה צבעים יש למסך שלו?

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  12. חיברתי את הכרטיס בחיבור קאוקסאלי לריסיבר שלי ושאני שומע מוזיקה אז או משחקים נדלקת לי המנורה של PCM . ואם אני בודק דרך המחשב סאונד שישדר לאחוריים או לסנטר אני לא שומע כלום אבל עם אני שם את הריסיבר על 5 CHANEL אז שומעים דרך האחוריים . האם תקין ? ואם לא מה אני צריך לעשות ... בבקשה

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  13. נימעס לי מהאיכות הירודה של WINAMP2.73 ואני לא אוהב את WMP הWINAMP5 די טוב אבל עולה חצי שנה אם רשימת שירים של 1000+. אים איזו תוכנה אתם מישתמשים לניגון שירים? אני מיתכוון להזמין דרך חבר שלי שכרגע בגרמניה ועוד יומיים באמריקה(טיול פסח 5ימים בגרמניה+שבוע בארה"ב)אוזניות ואני מיתלבט מה לקחת KOSS PORTA PRO או שעדיף Sennheiser PX 200??? אני אוהב מאוד באס! האוזניות יחוברו למיני שלי,אני שומע רוק/אלקטרוני/פופ ודורש באס איכותי עד כמה שאפשר מידי איכותי וטראבל סביר אבל לא מיתחת לסביר...לא חייב עוצמה אבל שיהיה סביר כמו אוזניות רגילות המלצות דעות יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  14. Started by aviman,

יש לי מגבר/רסיבר של sherwood . הוא 4 ערוצים נתתי אותו לחבר למסיבה והוא אמר שהוא נהרס . עכשיו חיברתי לו רמקול ואני רואה ששומעים מוזיקה אבל יש רעשים אני מתכוון שומעים כזה פחחחחח מהרמקול (זה לא הרמקול כי בדקתי שנים) . מה יכול להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  15. שלום לכל המומחים אני בונה מחשב HTPC שישמש מקור למערכת סטריאו / סראונד. בשלב ראשון אוכל לחבר את המחשב רק למערכת מיני ישנה, אולם בהמשך אני אקנה את הרכיבים הנצרכים (מגבר, רמקולים) למערכת טובה. אגב, להלן הדיון שפתחתי במפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=287891.0 כמה שאלות ברשותכם 1.כרטיס טלוויזיה : הומלץ לי להכניס את הכרטיס הבא: Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit for use with Windows XP Media Center Edition: אמרו לי שהיות הוא תומך ויסטה עלולה להיות לי בעיה אם ארצה להפעיל אותו ב- WINXP ומצד שני לקנות כרטיס שאינו תומך ויסטה לא יהיה נכון אם ארצה לשדרג מערכת בהמשך. האם אתם יודעים משהו על הנושא? האם זהו אכן הכרטיס המומלץ? 2.כרטיס קול הבנתי שכדאי…

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  16. Started by רונן09,

Sound Blaster X-Fi Titanium HD http://asia.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=874&product=19749 משהוא יודע איפה ניתן להשיג כרטיס קול זה ? יש כרטיסי קול מהמשפחה הזאת אך לא הכרטיס הזה

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  17. אחר"צ טובים מצאתי בסלוני 2 רמקולים מדפיים ורסיבר(הכל די ישן..) גיגלתי את שמם ולא מצאתי כלום. אני מקווה שתוכלו לעזור לי. על הרמקולים: Peerless Model: RX-1000 120 watts R.S.M Sensitivity 92 db 8 ohm speakers made in Denemark. אגב, חיפשתי גם ביוטיוב ומצאתי את אחיהם הגדול ככל הנראה, הRX-1000PRO, אך הם רצפתיים.. הרסיבר: Pioneer SX-255R אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי עד כמה טוב הציוד שברשותי. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  18. Started by ofirr,

צריך המלצה לרמקולים עד 200 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  19. Started by modgod,

לא מזמן קניתי אוזניות מהום-סנטר ב-60 ש"ח, ואני לא כל כך מרוצה מהם. לפני חצי שעה נכנסתי לפורום כאן כדי לתת לכם תקציב ושתמליצו לי על אוזניות, אבל מצאתי כאן בהודעה מסויימת קישור לאתר שממליץ על אוזניות. אני מצאתי שלוש אוזניות שמתאימות לי, בתקציב נמוך כמובןן, ורק רציתי שתגידו מה כדאי לי לקנות מבין השלושה ואם הפרש המחירים ביניהם שווה...... ובנוסף, רציתי לדעת אם זה יהיה לי יותר משתלם לקנות מחו"ל? בבקשה תמליצו על חנויות לקנות מהם גם.... המחיר+המשלוח יעלה פחות מ-50$, כך שאין לי מה לדאוג מתוספת של 17% מע"מ או מכס (שכחתי איזה מהם). אלה האוזניות: http://headphone.com/layout.php?topicID=3&subTopicID=26&productID=0020130050 http://headphone.com/layout.php?topicID=3&subTopic…

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  20. שלום, ראיתי אחד כזה של WD (מחירו 150 ש"ח באופיס דיפו) אבל אין לו חיבור למסך מחשב. האם יש כאלה שמתחברים גם לרשת הביתית? האם אפשר לנגן ישירות ממחשב ברשת ולהציג על מסך מחשב שנמצא בסלון (אין לי בסלון טלויזיה אלא מסך מחשב שלא מחובר למחשב. מדי פעם אני מחבר אליו נייד אם אני רוצה לראות סרט אך אני מעוניין לחסוך ממני את הטרחה הזו ולכן אני מחפש סטרימר מתאים). תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  21. ברצוני לקנות עוד סט רמקולים לבית (למחשב) ורציתי לדעת האם הבחירה ב-ATP 3 כל כך ברורה כאן ? בינתיים הוא נראה לי הבחירה היחידה למערכת טובה במחיר הזה, האם להמשיך איתם ( ובכך לקנות את הסט השלישי לבית) או שיש לכם הצעה מענינת אחרת שכדאי לבדוק ?

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  22. Started by Stastyle,

האם מישהו מכיר אתר בחו"ל, אשר מוכר את האוזניות הנ"ל - ועושה משלוחים לארץ ? אשמח אם תביאו לי קישורים לאתרים כאלה! מצאתי בwww.music123.com את האוזניות הנ"ל ב100 דולר, אך בסוף מתברר שהם לא עושים משלוחים לישראל... אם מישהו מכיר מישהו שמוכר יד שניה - זאת גם אופציה.. תודה, סטס.

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  23. Started by Lioriiii,

שלום חברים, אני מעוניין לקנות טלויזיה 32' ורציתי לברר איזו מבין הטלויזיות הבאות כדאי לקנות? 32LG30R 32LG33R 32LB9R 32LG60UR תודה רבה, ליאור.

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  24. שלום לכולם! לאחר שקניתי לאחותי SB Live 5.1 נתקלתי בבעיה. הבעיה: משום מה הוא לא משדר את ערוצי ה- center וה - Sub Woofer, ברגע שמנגנים סטריאו (קבצי MP3 או סרטי AVI שמקודדים ב-2 ערוצים). הכרטיס מחבר אנלוגית למגבר עם 3 כבלים RCA->PL . הגדרתי אותו ל- 5.1 וערכתי בדיקה (באמצעות התוכנה שלו), שם כל הרמקולים עובדים. הכרטיס מסרב להוציא סיגנל מהחיבור הרלוונטי ברגע ששומעים סטריאו. ברגע שרואים סרט שמקודד ב- AC3, יש סאונד מכל הרמקולים והכל נהדר. אני מעוניין לשמוע את הסאונד מכל 6 הרמקולים שמחוברים לה למגבר. לא יכול להיות שאני אקנה כרטיס עם 6 ערוצים שמנגן 6 רק כשמתחשק לו. לי למשל יש את ההרקולס פורטיסימו 3 המעולה, שלא עושה את הבעיות האלה, ומנגן מכל 3 היציאות את אותם 2 הערוצים כשמדובר ב…

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  25. Started by the red dragon,

חיברתי את המחשב לטלויזיה 42 אינץ אבל האיכות גרוע כול עוד אני עולה ברזולוציה האיכות נהיית יותר גרועה. ניסיתי לשחק במשחק הגראפיקה ניראת מגעיל המשחק רץ כאילו בהילוך מהיר מה אני עושה? אה והמסך רוטט לי בלי הפסקה. בקיצור הכול מטושטש כזה מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים