עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by wowohw,

http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2841 איך הם? השימושים שלי זה בעיקר מוסיקה, דיבר ב- skype ומשחקי רשת כמו CS כולל CSS התקציב שלי נע בין 230 עד 255 שקלים ( לא שקל יותר כי זה מה שנשאר לי בחשבון בנק ) אפשרות לקנייה אך ורק בחנויות KSP ובחנות TMS עריכה: מעדיף שהאוזניות יסגרו לי את כל האוזניים עריכה 2: שמעתי ביקורות טובות על אלו: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6205 גם חברה מעולה לפי מה שאני יודע.... ( זה ה- HD202 לא ה- HD201 )

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  2. למישהו יש ניסיון עם ה-DVD של LG דגם RC-288? המחיר נראה מאוד מפתה 200$ בדיוטי פרי אבל אני בספק כמה איכותי ניתן לעשות מוצר במחיר הזה. בתודה מראש, אור.

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  3. שלום, ברצוני לקנות נגן חדש, ה-Creative Zen Vision:M 30G או Apple iPod Video/5th Generation 30GB. קראתי כמה ביקורות לא כל כך נלהבות לגבי איכות השמע של ה-Creative. אשמח לשמוע את דעותיכם לגבי איכות הסאונד של שני הנגנים, ובכלל, כל הערה והארה על הנגנים. עד כה, יש כמה דברים שגורמים לי להתלבטות: א. ל-iPod יש תמיכה בעברית ע"י שדרוג Firmware מאתר Yeda. ב. את ה-iPod שמעתי ואיכות הקול שלו מעולה, ואת ה-Creative עוד לא שמעתי. ג. ה-iPod פשוט יפהפה. מצד שני ד. ל-iPod יש מטען רק ל-USB, למרות שאפשר לקנות מטען AV. *ה. ל-iPod יש פחות שעות נגינת וידאו. *ו. ל-iPod איכות הוידאו טובה פחות(65 אלף צבעים מול 250K). *לא קשור לנושא הדיון, אבל עדיין התלבטות. **חשוב לציין, שאני אשתמש ב-Grado SR-80 ולא…

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  4. אני מתלבט מה יותר כדאי לקנות: http://us.creative.com/products/product.asp?category=3&subcategory=20&product=9200&nav=technicalSpecifications או שאת זה??? http://us.creative.com/products/product.asp?category=3&subcategory=20&product=4884&nav=technicalSpecifications נראה לי שאת השני עדיף ,לא????

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  5. Started by matvey99,

שלום , אני מחפש אוזניות טובות אך לא יקרות ל SANSA E140 שלי... הרבה המליצו לי על CX300 אבל הם יותר מידי יקרות בשבילי... אז השאלה היא כזאת , יש אוזניות כפתור טובות ולא יקרות? מה אתם אומרים על אלו ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_2127&products_id=13974 (אוזניות ב 100שקל +- זה בסדר בשבילי )

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  6. היי...קניתי את הבלוטוס הזה ואני מנסה להשתמש בו במחשב לדוגא סקאיפ וכאלה המחשב מזהה את האוזנייה אבל בגלל שאין לי דרייבר הוא לא מאשר לי להשתמש בו. ניסיתי לחפש דריבר דרך חיפוש אוטומטי וזה לא נתן. וגם בגוגל חיפשתי וזה נתן לי להוריד תוכנה של ג'ברה בשם jabra pc suite אבל שם כבר הסתבכתי ולא ראיתי את הדגם שלי ברשימה של הדמגמים המופיעים בתוכנה. האם יש אפשרות כול שהיא שאני יכול להשתמש באוזנייה דרך סקאייפ ? תודה רבה !

7. מישהו מבין? מה בעצם היתרון של נגן נפרד? מישהו גם יודע קצת פרטים טכנים על הPSP בתור נגן : 1. כמה ערוצים של אודיו היא מוציאה? 2. באיזה פורמטים היא תומכת?

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  8. שלום אנשים יש לי הזדמנות לקנות אוזניות באמריקה ואני מחפש המלצה. תקציבי הוא עד 100 דולר לאוזניות שיהיו שוות את זה. אם לא אז עד 80. חשבתי אולי המחירים שם זולים יותר. אני רוצה לציין שהאוזניות לא יהיו מיועדות למשחקים אלה למוזיקה משובחת נטו. תודה!

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  9. http://www.anandtech.com/gadgets/showdoc.aspx?i=3701 מתאים במיוחד לנטבוקים, מחשבים ניידים ומערכות אטום נייחות ללא אפשרויות שדרוג. מקווה שזה באמת טוב כמו שזה נראה.

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  10. Started by רונן09,

Sound Blaster X-Fi Titanium HD http://asia.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=874&product=19749 משהוא יודע איפה ניתן להשיג כרטיס קול זה ? יש כרטיסי קול מהמשפחה הזאת אך לא הכרטיס הזה

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  11. Started by eladsh,

אני מעוניין ליקנות רמקולים למחשב שלי.. התקציב הוא 1000 ש"ח +- השימושים שלי הם לרוב יהיו למוזיקה(טראקים) למשחקים קצת וגם קצת לסרטים, אבל הכי חשוב לי זה למוזיקה. לאחי יש את ה"SoundSticks 2.1וHarman-Kardon" והוא מרוצה מאוד..הוא אבל אמר לי שבטח יש דברים יותר חדשים וששווה לי ליקנות משהו יותר חדש ואיכותי מהHKSS2.1 אז שאלתי חבר שלו שהוא מאוד מבין ברמקולים והוא המליץ לי לקחת אותם כי מה שחשוב אצלי זה יותר האיכות של הרמקולים ולא העוצמה(כי במקרה שלי יש בד"כ אנשים בבית ואם אני שם על פול ווליום אז זה מפריע) אז אני מבקש ממכם שאולי אתם יכולים להמליץ לי על משהו איכותי מבחינת הסאונד,2.1 ושנמצא בטווח של התקציב הנ"ל

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  12. אני צריך המלצה לכרטיס קול איכותי שיתחבר למערכת ולרסיוור שימושים: הכל. מוזיקה, סרטים, משחקים. מחיר: כמה שיותר נמוך. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  13. Started by Omri.Bd,

שלום לכולם! אני מתחדש ב-42" לחדר שלי, עד 4000 ש"ח. הסתכלתי עכשיו ב-ZAP, ראיתי פלזמה שנראית מעולה של SAMSUNG - PS42B430 עכשיו, השימושים שלי הם כאלו: 50% HOT אנלוגי [לא HD], עוד 30% - XBOX 360 ועוד 20% צפייה בסרטים וסדרות ב-HD מהמחשב.. עכשיו, הפלזמות זולות משמעותית מה-LCD, והבנתי שאיכות התמונה אף טובה יותר, ואני לא רואה סיבה שהמגרעות של הפלזמה פוגעות בי, בחדר שלי יש חלון קטן שכל היום סגור כמעט... הפלרוסנט בחדר דלוק וזהו. רק עניין חיבור המחשב, אני לא הולך להשתמש בטלוויזיה כמחשב עצמו, אלא רק כדי לראות סרטים \ סדרות, זה יפגע משמעותית? והאם יש פלזמה שווה את ההפרש בטווח המחירים שציינתי. בנוסף, אשמח אם תגידו לי שעדיף לי פלזמה \ LCD וכו' לאור הנתונים שהצגתי. …

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  14. שלום לכולם, ברשותי מגבר JVC רגיל ולא חדש במיוחד שלא מוציא סטריאו ב7 ערוצים רק סראונד רגיל(DD וDTS). רוב השימוש במגבר נעשה ע"י המחשב שאליו הוא מחובר. רציתי לשאול, אם המחשב מסוגל לשלוט על הסאונד שיוצא מכל רמקול(5) יש אולי תוכנה שמדמה דרך המחשב סטריאו ב7 ערוצים? מיועד כמובן לשמיעת שירים ב7CH STEREO. תודה.

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  15. Started by Myt0s,

לי יש חדר קטן שמותאם מעולה ל4 רמקולים אז אני הולך לקנות אותו... רציתי לדעת מה דעתכם עליו.... תודה ;D

• 12 תגובות
    • 820 צפיות
  16. יש לי YAMAHA TSS-1.. איך עדיף לחבר למחשב? עם 2 הכבלים הרגילים? או עם חיבור דיגיטלי..?

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  17. רכשתי אותן בחנות DJ שלייד כלי זמר בדיזינגוף סנטר. קיבלתי אחריות לשנתיים אך קבלתי אותם באריזה מקרטון OEM. אני מצרף תמונות של האוזניות[br]פורסם בתאריך: 18.04.2010 בשעה 22:02:49 תמונה נוספת[attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  18. Started by gladiator1105,

יש לי מחשב טוב מאוד עם כרטיס מסך HD4870 יש בו מתאם DVI ל HD ויש לי מסך סמסונג 40 אינש שתימך FULL HD ורציתי לחבר אותו למחשב דרך כבל HD ל HD הבעיה שמרחק המחשב מהמסך הוא כ 7 מתרים ואני לא יכול לקרב אותו .. אמרו לי שקבל 10 מתר HD לא מפעיל רוזלוציות כבדות .. מה אני יכול לעשות ?

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  19. hercules digiFire 7.1 הנה פרטים על הכרטיס: http://europe.hercules.com/showpage...&b=0&show=2&f=1 במחיר של 376 האם המחיר שווה את זה והאם אתם ממליצים על כרטיס יותר טוב במחיר של עד 400 ש"ח? (אני אפילו מוכן להעלות קצת, אבל לא יותר מדי את הסכום שלי)

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  20. יש לי בעייה מאוד מוזרה בכרטיס קול של הלוח אם. בהתחלה חשבתי שזו בעייה תוכנתית (דרייברים וכאלה), אך לא כך הדבר, מחקתי והתקנתי מחדש 3 פעמים את הדרייברים של הכרטיס ללא שום הצלחה וגם פירמוט של הוינדוס לא עזר. אני חושד מאוד שקרה משו לכרטיס קול מבחינת חומרתית. מה שמחזק את זה אפשר לראות בתמונה הבאה. מה שמסומן באדום זה בעצם החיבורים של הבננות על גבי הכרטיס שנראים דהויים מאוד, ולפי מה שזכור לי במצב תקין הצבעים אמורים להיות יותר בולטים וחזקים. עוד משו שאני זוכר שהיה קורה שהכל היה עובד הוא שברגע שהייתי מנתק את אחת הבננות היה קופץ לי חלון שהודיע על ניתוק של החוט מהמחשב ועכשיו זה לא קורה. מה שמסומן בכחול אני זוכר שבכלל לא הופיע כך. כשהכל עבד כל הדיגיטל הזה לא היה...היה כתוב משו אחר …

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  21. Started by stojakovic,

קראתי את הביקורת (אחלה ביקורות ד"א :xyxthumbs: ) ושמתי לב שרשמו שהכרטיס לא יפיק צליל סראונד מהיציאה הדיגיטלית במשחקים שלא קודדו בDD או DTS בגלל שאין בכרטיס המרה בזמן אמת... עכשיו, אני שואל את זה בהקשר ל Z-5500 של לוג'יטק, שלפי מה שהבנתי, לה כן יש המרה בזמן אמת... אז אם אני אשלב בין הרמקולים האלה לאקסטרים-מיוזיק כן יהיה לי סראונד במשחקים או לא? ובכללי, איך יהיה השילוב בין הרמקולים האלה לכרטיס קול הזה? האם הכל יתמך כמו שצריך? תודה... וסליחה על החפירה...

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  22. Started by icebreak,

http://www.techmanifesto.com/archives/2005/07/28/tux-on-ipod-mini/

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  23. קניתי בתחילת השבוע את הHARMONY 525 והבנתי שאפשר בעזרת התוכנה GIRDER לשלוט על המחשב בעזרת השלט הורדתי את התוכנה (גירסה 3.3) רק שאני לא מבין איך לקנפג אותה אני משתמש בMV2PLAYER לצפייה בסרטים ומעוניין לשלוט באופציות הבסיסיות דרך השלט (VOL +\-, SEEKING וכו') קיצר, אני מחפש מדריך לקינפוג התוכנה

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  24. ככה רשמים ראשונים הוא נוראה קטן לעומת הipod 15 דור שלישי של אחותי וגם יותר קל. הצבעים עכשיו יותר חזקים לעומת מה שראיתי במיני הישן זמן סוללה עדין לא בדקתי אבל בסה"כ הוא ממש חמוד

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  25. Started by PT,

רק DVD רסיבר ורמקולים לא משהו בומבסטי שיהרוג את השכנים משהו נחמד לחדר לא גדול. משהו בסיסי. תודה

• 14 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים