אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
טוב הכותרת אומרת פחות או יותר הכל אני מחפש מערכת שמע שתפיק את הצליל האיכותי ביותר ב700 שקלים לגביי כמה ערוצים, ש5.1 זה מה שאני מחפש. אני יודע ש700 שקלים זה לא הרבה אבל באמת שאני לא אודיופיל ומחפש משהו שירצה אותי בתקציב הזה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין בנגן mp3, וראיתי את iFP-190TC של iRiver ב-1000 ש"ח. (256Mb FLASH+FM stereo). רציתי לדעת אם יש נגנים נוספים מומלצים במסגרת התקציב הזה? אוהד.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
איך הרמקולים האלה : http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2173,CONTENTID=11126 ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
[table][tr][td][/td][/tr][tr][td]שלום חברים, אודה לעזרתכם בבחירת מסך 55 -60 המיועד בעיקר לצפיה בתכני HD דרך HTPC מתלבט בין 2 דגמים המוצעים באותו המחיר ו בגדלים שונים האחד LED והשני פלזמה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HC55LX6500 - 55LX6500 http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetail ... Id=7744069 - 60PZ550 ב-2 הדגמים ניתנת אחריות ל-3 שנים של קבוצת חי ... מה דעתכם יש סיבה לקחת את הדגם של ה-55 כאשר באותו המחיר אפשר לקבל דגם 60 ? ואולי בכלל שווה לחסוך 2.5K ולקחת את ה-פלזמה 60 הזו ? http://www.getit.co.il/Prod/63527/ - 60PK250 אשמח לשמוע את הבחירה שלכם או לקבל המלצה לכל דגם בגודל 55 (ומעלה) מכל חברה שנראה לכם שיהווה עסקה מוצלחת יותר מהנ"ל תודה !![/td][/tr][/table]
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום, קניתי את האלטק לנסינג 5021 2.1 בשביל לשמוע מוזיקה מהמחשב בלבד,קצת סרטים וללא משחקים יש לי כרטיס קול מובנה בלוח האם הכרטיס הכי זול של קריאייטיב בקיי אס פי הוא הCreative Audigy SE 7.1 (PCI) שעולה 150 ש"ח.האם במצב שלי שווה להשקיע את ה150 ש"ח האלו לשיפור איכות מוזיקה סטריאו בלבד?זה ייתן שיפור לעומת הכרטיס המובנה? אולי יש לכם הצעה מוצלחת יותר?
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי תיקיה שפתאום החליטה שהיא לא רוצה להימחק זה נותן הודעת שגיאה שאי אפשר לקרוא ממנה. מה עושים? מפרמטים את הדיסק ?? (נגן MP3 האורגינל שכולם מכירים)
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה על סט רמקולים 2.0/2.1 עד 250 שקלים לילד בן 15. צריכים להיות כמה שיותר איכותיים ! מה שחשבתי עליו עד כה זה אלו : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=737512
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של גיגהבייט עם כרטיס כול מובנה ac realtec97 עם אופטי וקוקסיאל בקבל נפרד שאלתי היא כזאת חיברתי את הקוקסיאל למערכת סטיראו שלי כמובן תמיכה ב dts ודולבי די וכוונתי בתוכנה 5.1 העניין הוא שהורדתי את שיבת המלך בac3 ואני שומע רק את קולות רקע בקידמיים משום מה אינני שומע את הסנטר והסראונד וכשכיוונתי ל2 channel שמעתי טוב איך אני מגיע למצב שאני שומע 5 ערוצים בתודה מראש אלעד
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מערכת רמקולים למחשב בשביל מוזיקה... אני רוצה שהמערכת תנגן באיכות סבירה גם במשחקים וסרטים, אבל הדגש הוא על מוזיקה!! חשבתי על X530 Logitech בגלל ביקורות טובות ששמעתי ובגלל שהמחיר שלה נוח. ה- X530 Logitech מתאימה למוזיקה או שהיא מתאימה בעיקר לסרטים ומשחקים? יש לכם הצעות אחרות של מערכות אחרות שיתאימו יותר לניגון מוזיקה?? (אני מוכן להשקיע עד 700 ש"ח). תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מהם ההבדלים בין שני הנגנים? רק המסך וחיי הסוללה? ומה בדבר ה U2? תודה
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש מישהו שיש לו אחד שיכול להגיד בודאות אם יש למחשיר line out רגיל??? (לא אופטי)
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
ל500 ל550 יש את אותו תג מחיר (סביבות ה-20$) כאשר לשניהם יש שלטים (כלומר נגדים משתנים..) רק שלMX550 יש הצתמגדות קטנה יותר, דבר טוב לנגנים ניידים. וה400 הוא כמו ה500 רק ללא שלט? ויותר זול ב-4$ + - תעזרו לי לעשות סדר בדברים... (דרך אגב לא מצאתי מידע על הMX550 באתר של סנייהזר...)
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית מדיה סנטר,התוכנית היא בקרוב מאוד לקנות טלוויזית LCD ולחבר אותה למדיה סנטר ולראות סרטים בסבבה בFHD השאלה היא:כדאי לשדרג את המערכת מדיה סנטר ולהפוך אותו גם למחשב שיהיה מיועד למשחקים?זאת אומרת לשים מעבד חדש וכרטיס מסך חדש כדי לשחק ביחד עם אחי משחקים?או שזה רק לסרטים,ולעשות הפרדה בין סרטים למשחקים?
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
עים מישהו יודע משהו בבקשה.! תודה THANKS אני רוצה להחליף אותו ב קריטיב LIVE 5.1 ,הייה איזשהו הבדל???
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי שלום אני מחפש המלצה לנגן MP3 ואולי גם DIVX לקנות בארה"ב הדברים היותר חשובים בשבילי הם 1. איכות שמע 2.הקלטה (LINE IN) 3. גודל 4.משקל 5.USB 2 6.שלט. איזה נגנים מומלצים? תודה רבה על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אם זה מעניין תגיבו, http://www.head-fi.org/t/433318/shootout-93-portable-headphones-reviewed-pioneer-se-mj71-coloud-colors-added-9-4-11
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הכרטיס הוא vibra 128 דגם ct4810. כשהמחשב עולה אז הוא רושם לי שהוא מזהה בקר קול, אך שאני מנסה להתקין אותו באשף (בצורה אוטומטית) זה רושם שהוא לא מצא עדכון כלשהו. יש לי win xp, ניסיתי להוריד את הדרייברים מהאתר של creative אך גם זה לא עזר. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
רציתי לישאול מה הו האבדל בין ה ipod הרגיל {g4} לבין ה{ipod photo {g4 עם זה מיתבתה בזמן נגינה או בזמן הטאנה או בכול דבר אחר אני מיתכבן לדגם 40 ג'יגה בית תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים איכותיים עד 300 ש"ח לשימוש במחשב בלבד. אין לי מקום בחדר לרמקולים עם סאב לכן אני צריך רמקולים ללא סאב. בתודה רבה...
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי. קניתי את האוזניות הללו אחר שקראתי ביקורת אוהדת בנידון באיזה אתר. נתחיל בזה: אני חייב להודות שניטרול הרעשים הינו אפקטיבי להחריד. לא הצלחתי לשמוע אף אחד שדיבר סביבי, גם אם צעק. המחיר היה סביר ביותר (בסביבות ה- 300 שקלים). השאלות שלי הן אלה: 1. אחרי כמה זמן אני מרגיש כאילו האוזניים שלי נלחצות למוות. למישהו יש אוזניות כאלו ויכול לאשש את זה? 2. שמתי לב שהאיכות בווליום גבוה אינה טובה במיוחד. אני שומע את זה בדיסטורשן אימתני. 3. זה דורש בטריה שאמורה להספיק ל- 20-30 שעות. ללא הבטריה האיכות נשמעת לא משהו גם בווליום נמוך יותר. רצוי לציין שאני משתמש בהן בנגן אייפוד (5G, אם זה עוזר). אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיניי, וחשוב מכל: האם מוטב שאחזיר אותן היום (או אפילו מחר) ואקח משהו …
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי, בנדוד שלי רוצה לקנות מערכת לחדר שלו ב2000 שקל, אז אני לא רוצה שהוא סתם יבזבז את הכסף על משהו לא טוב, אז אם אתם בבקשה יכולים להביא לי משהו טוב בעד 2000 שקל אני אודה לכם מאוד רק כמה דברים שחשובים לו: הוא רוצה לחבר את זה לטלוויזיה בינתיים (עד שהוא יוכל להעביר את המחשב לחדר) והוא רוצה 7.1 אבל אם יש נגיד 5.1 יותר טובים במחיר אז זה גם סבבה נראלי... אבל עדיף שתביאו גם 7.1 כי זה מה שהוא רוצה.. וצריך שיהיו לזה כבלים ארוכים כי הוא רוצה לפזר אותם ברחבי החדר מבינים? הוא רוצה לתלות אותם על הקיר, 2 מעל המיטה שלו2 בקיר ימין 2 בקיר שמאל ו1 בקיר מולו... תודה רבה מראש לכל מי שעוזר!
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אהלן חברים, קניתי לאחרונה dac שאותו אני מחבר למוניטורים. עד היום הם היו מחוברים לכרטיס קול המובנה בלוח האם, והשיפור שהתקבל הוא עצום. קראתי קצת באינטרנט על תוכנות לשמיעת מוסיקה וראיתי שכדאי להתקין wasapi או asio במידה והכרטיס תומך... אז התקנתי wasapi, עכשיו השאלה שלי היא האם יהיה הבדל אם אני משתמש בנגן ווינאמפ (עם wasapi) ולא ב foobar2000 או תוכנות הנחשבות איכותיות יותר מבחינה מוסיקלית ? במידה ויש הבדל, האם הוא יהיה משמעותי ? האם יש הגדרות מיוחדות שאני צריך לעשות בתוכנה foobar2000 חוץ מהתקנת ה wasapi ? חיפשתי באינטרנט ובכל מקום כתוב משהו אחר... בחלק מהמקומות ראיתי שאומרים להתקין resampler sox שאין לי מושג מה זה ולמה זה טוב. אשמח לעזרה ממישהו שמבין בעניין... תודה מראש :-)
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
[ right]well first of all i have to say "sorry" that my review is in english, i just landed in the U.s and got my player and i promise that in the seconde ill get back ill write a review in hebrow, but for now if someone wants to translate it ill be happy. so, first lets start of with the technical data.. this is the Creative Labs Zen Touch 20 GB MP3 Player and it holds about 10,000 songs... so first ill write the things i likedtehn the things i didnt, so, lets start: good things: the storge value is grate and campering bang for buck its about 80$ per gig, so thats very good, at leest for me. seconde things, it looks COOL!!!!!!!!! i would even dare to say it looks better…
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אז ככה, במחשב הקודם שלי (נייח) היה לי כרטיס טלויזיה שקניתי ב200¤ והאיכות צפייה היתה סבירה אבל ההקלטה על הפנים (וזה לא קשור למחשב כי היה לו Duel Core 2.7Ghz, 2GB, GeForce 9800gt) קניתי נייד חדש ( HP dv-5 1179ej) ויש לו את הכניסת firewire שאני יודע שאפשר לחבר מצלמות דיגטליות והאיכות היא טובה מאוד, לא מצאתי שום כרטיס טלויזיה לנייד או מתאם rca/S-Video ל firewire מצאתי רק מתאמים לUSB ואני מניח שהאיכות שלהם לא משהו בגלל הממשק... יש למישהו המלצה על פתרון כלשהו? :s05: כמובן שבמחיר מינמלי...
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-