אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן, רציתי לדעת אם יש לכם המלצות על טלוויזית LCD שתחובר למחשב (שיזרים סרטי HD בעיקר), וקצת לצפייה בטלוויזיה רגילה (יס). הטלוויזיה היא לחדר שלי וגודלה צריך להיות 32 אינצ'. הסתכלתי על דגם של 32LG30R : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=704402 אך כמה אנשים אמרו לי שהוא לא משהו... הומלץ לי הדגם הזה : http://d.zap.co.il/model.aspx?modelID=688694& Panasonic TX32LX77 אך אני לא מוצא עליו מידע כמעט באינטרנט מלבד בזאפ ובאתרים בודדים, אפילו באתר החברה הוא לא מצויין (פנסוניק). האם אחד מהדגמים האלו שווה יותר מהשני או שיש בכלל דגם אחר ששווה יותר משניהם? תודה!
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
האם סאב שממוקם 5 ס"מ ממסך LCD יכול ליפגוע בו? מדובר בסאב של JBL Creature 2
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
לא בטוח מה ההבדלים בין LCD ופלאזמה, אבל אני מחפש את האיכות הכי טובה במחיר הכי נמוך (גישה חדשנית משהו הא ?). בכל מקרה, למישהו יש הצעות בשבילי?
-
- 13 תגובות
- 789 צפיות
-
-
טוב הכותרת אומרת פחות או יותר הכל אני מחפש מערכת שמע שתפיק את הצליל האיכותי ביותר ב700 שקלים לגביי כמה ערוצים, ש5.1 זה מה שאני מחפש. אני יודע ש700 שקלים זה לא הרבה אבל באמת שאני לא אודיופיל ומחפש משהו שירצה אותי בתקציב הזה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי את הKOOS R200 אני שומע אמום ולא תמיד ברור , האם הבעיה יכולה להיות בכרטיס הקול? יש לי כרטיס קול און בורד שאמור להיות טוב (או משהו כזה) אגב הבעיההיחידה שיש לי את ה KOOS שהם נשברות פעם בשנה פחות או יותר וצריך לתקן אותם (התיקון אמור להיות חינם ועולה 30 ש"ח - חינם נוסך ישראל)
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
האם לקנות מגבר ביתי או כרטיס קול ייעודי? איזה רמקולים כדאי? בעקרון אני מחפש 5.1 או 2.1 סופר איכותיים שייתנו איכות קול גבוהה במשחקים, צפייה בטלויזיה או קבצי מוזיקה עוצמה גבוהה לא כ"כ דרושה מכיוון שהחדר שבו המחשב הוא 9-10 מ"ר מרובע. תודה
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם אני רוצה לקנות דיסקמן ואני זקוק להמלצות מאנשים שמבינים \ בעלים של דיסקמנים ויכולים להמליץ לי על דיסקמן טוב בתקציב של עד 400 שקל בלי חריגה תוכלו לעזור לי ?
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
Headphone output: 32mW/channel (into 16ohm load/earphones) והאם זה טוב????
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך עזרה בבחירת טלוויזיה לחדר שתהיה בגודל 32-37 אינץ.. מוכן לשלם עד 3500 שקל.. הטלוויזיה הטובה ביותר למחיר הזה..32 או 37 אינץ.. שיהיה HD לחיבור yes max hd. שיראו טוב בערוצי ספורט במיוחד כדורגל - בלי מריחות בטלוויזיה. אני פשוט לא מבין בזה ולא רוצה לקנות משהו שלא יענה לי על הצרכים ואז סתם זרקתי כסף. תודה
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם זה מקטין את חייו של הרמקול הפטנט הזה,והאם זה מופיע גם בכול הרמקולים למחשב ולא יעדתי.??? תודה על שיתוף הפעולה.!
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הסאב שלי בפעולה חחח http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/?action=view¤t=IMGP0002.flv
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מה אמור להתחבר שמה? הלוח הוא Gigabyte GA-8SQ800
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
I am using the ATP3, and the bass is not so muddy ... i dont really like it. Anyway i connected the inspire's sub... to the rear channel in the audigy... right now i am on 4.1 mode on the audigy, its ok or there is some double streo option in the sound card and if it does where specifically can i find it ? Sorry for the bad language.. i am trying to practice as much as possible and i am pretty hurry right now! Have a GREAT day !
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני יודע שPROSOUND זה חרא...אבל האם המגבר הנ"ל שווה את ה478 שקל? מגבר לרכב... http://shops.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1037994
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אנחנו מסדרים את הבית ופתאום מצאתו כרטיס קול עכשיו אני לא יודע אם הוא טוב ואני גם לא יודע איך קוראים לו הוא של חברת pina זה מה שכתוב על הקופסה הוא ניראה לי טוב יש לו עוד חיבור אחד גדול השאלה שלי אם כדאי לי להכניס אותו למחשב, אני יש לי כרטיס קול רגיל שמובנה על הלוח שלי יש לי p4p800 איך אני יכול לדעת איזה כרטיס זה ואם כדאי לי אותו?
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
Sound Blaster X-Fi Titanium HD http://asia.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=874&product=19749 משהוא יודע איפה ניתן להשיג כרטיס קול זה ? יש כרטיסי קול מהמשפחה הזאת אך לא הכרטיס הזה
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני מחובר ברשת ממחשב ראשי לללפטופ את הלפטופ אני מחבר לטלויזיה בכבל HDMI. כשאני רואה סרטים וסדרות בחיבור של הכבל hdmi יש על התמונה לפעמים כמו פסים כאילו שהטלויזיה לא מספיקה לעכל את התמונה ונורא מעצבן לראות ככה דברים. על הלפטופ אין את הבעיה הזאת ככל שאני זוכר. חשבתי שזה הכבל בהתחלה וקניתי אחד אחר, אבל הבעיה ממשיכה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום. אחרי שיש LCD חדש, מערכת סראונד בסדר+- וערימות של תכני HD. נמאס לחבר את המחשב למערכת בסטריאו.. לכן אני מחפש כרטיס קול סראונד למחשב הנייד (inspiron 6400) בחיבור ExpressCard או USB או אפילו פיירווייר אם קיים כזה כרטיס. השניים שנתקלתי בהם הם: Zalman - ZM-RSSC בחיבור USB, שאותו יש בפלונטר. הכרטיס יהיה מחובר כל הזמן למגבר וכשאני ארצה לראות סרט אני פשוט אחבר את הUSB ואת הVGA. והשני הוא Creative Labs ExpressCard Sound Blaster X-Fi Extreme שהוא כמובן, בחיבור ExpressCard.. הX-fi יותר איכותי זה ברור.. אבל הרבה יותר יקר ומסורבל מכיוון שהוא בולט קצת מחוץ למחשב וגם אז צריך לקנות Docking Station לחיבור הסראונד. השאלה היא, האם באמת כדאי להשקיע יותר כסף בX-fi? נראה לי שזה יוצא פי 2 …
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מישהו יודע מי מייבא את הכרטיסים שלהם לארץ? אני כבר מנסה להשיג הרבה זמן את אחד מהכרטיסים שלהם ובכל מקום אומרים לי שחסר. אם מישהו יכול לעזור בבקשה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.... שבת שלום! איתן
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס הנ"ל לשם עריכת מוזיקה (אני עוסק בעריכת סרטים) השאלה שלי היא כזו יש לי מערכת קולנוע של ימאהה בחדר עריכה (שזה גם החדר שלי) האם הכרטיס הזה יכול להוציא בסראונד ביציאה קוקסואלית ממנו לכניסה קוקסואלית לרסיבר ? (יותר פשוט: האם אני אקבל סראונד מהמחשב לרסיבר?) וכמו כן האם יש לו כניסה לקליטה של סראונד? ופרטים ולמה הוא טוב ולמה הוא לא טוביעזרו מאוד.... (אני צריך כרטיס לקידוד כיוון שאני צריך לשמוע את המוצר=הסרט הסופי גם בסראונד וגם בסטריאו במערכת הבדיקה משמע המערכת של ימאהה) תודה!
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אוקיי הבנתי שליצרן Sennheiser יש אוזניות איכותיות. הלכתי לצליל בסניף אחד, והיה להם את HD437, HD202, HD212. ובסניף אחר היא להם גם את HD457. חשבתי גם לקנות את PX-200/100 , כי שמעתי שהם יותר קטנות ונוחות. תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול רכשתי DVD של Mieler דגם ML-6500 ואני מרוצה מאוד ממנו. יש לי רק בעיה קטנה, הכתוביות נראות קטנות ובגופן מוזר. אני חייב לציין שהכתוביות לא מובנות וזה דיי מציק ומעיק. חיפשתי ב-MANUAL ובגוגל ולא מצאתי שום פיתרון. אם מישהו יוכל לעזור לי ולומר לי איך לשנות את הפונט של הכתוביות, אני אשמח מאוד.
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין לרכוש מקרן קדמי, הרכישה תתבצע פיזית בארה"ב ותועבר לישראל. המקרן יהיה לשימוש ביתי, לא במקום מסך טלויזיה, אלא בנוסף, כאשר השימוש יהיה סטנדרטי חוויתי עם משפחה/חברים לצפייה בסרטים. אינני יודע לומר באיזה גודל תמונה נרצה לצפות וגם לא מאיזה מרחק צפייה, אני יודע שאלו פרמטרים חשובים, אבל לא אדע אותם טרם הרכישה. אני כן יודע שיהיה בבית מסך טלויזיה של "60, אז אני מניח שלצורך החוויה מדובר ב "100-180". המקרן לא צריך להיות נייד אלא יותקן/יוצב במקום ספציפי כדרך קבע. 1. אשמח לדעת לאילו פרמטרים חשובים יש לשים לב בבחירת המקרן, כגון: רזולוציה - 1080p או שהסטנדרט (במחיר סביר) הוא לפחות 4k? זום באיזה יחס? עוצמת רעש באיזה גובה?…
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
- 1 follower
-
-
לכרטיס הנ"ל יש שתי ציאות אדיו אחת ירוקה ואחת שחורה (אשר מוגדרת כיציאה לרמקולים האחרים אבל בתכלס יכולה לפעול כיציאה רגילה לכל דבר) בכל אופן אני לא מצליח להוציא מתוכה שום קול. מישהוא מוכן להסביר לי איך אני מפעיל את היציעה הנ"ל . בתודה....
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-