אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה ברצוני לרכוש את המערכת הזאת , מה אתם חושבי עליה? ניתן לראות אותה כאן
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לא מזמן את הרמקולים העננקיים האלו !! עכשיו הערכתי את הרמקולים האחורים עם שני כבלים של RCA דרך אגב קניתי משהו איכותי ויצא לי ממש זול מי שרוצה פרטים שידבר איתי!! נחוזר לשאלה מהרמקול הקדמי יוצאת רצועה של שלושה כבלים בשלושה צבעים למי שמכיר!! הכבל המפוצל ל-3 מרחוק מהמחשב שלי . איך אני מעריך אותו שיגיע לי לכרטיס קול?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אח של חברה שלי רוצה לקנות jbl creature 2.1 אמרתי נשאל פה לפני שהוא קונה.
-
- 14 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יכול ליהיות שנשרף לי רק כרטיס הקול?! היה נפילות/עליות מתח ששרפו לי כמה דברים שהיו מחוברים ופתאום גיליתי שאני לא יכול לשמוע מוזיקה. האם זה יכול להיות??? אם כן איך אני מוכיח לחברת חשמל?
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
CREATIVE X-Fi XtremeGamer ראיתי אותו ב-ksp ב-475 ש"ח. האם אני אשמע באיכות סאונד בהרבה יותר טובה מאשר בכרטיס קול המובנה שיש לי?
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יכולה להיות בעיית תאימות? אני רוצה לחבר Logitech X-530 5.1 לכרטיס קול Creative S.B X-Fi XtremeMusic אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
טוב די. אני באמת רוצה כבר להנות מיכולות ה HD של הטלווזיה החדשה שלנו. אני לא מתכנן לקנות נגן BlueRay בקרוב וגם לא לקנות PS3. איך אני יכול לראות שידורי HD כיום?
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
הבאנו טלווזיה חדשה הביתה. LCD 42" של LG. היא תומכת ב High Def - איך אני יכול כבר להנות מהאפשרות הזו? אני מודע לזה שרוב השידורים בארץ לא תומכים ב HD, אבל אני רוצה לדעת איך אני כן יכול להשתמש בזה. אם זה עם דברים שאני מוריד מהאינטרנט, משחקים ל Playstation 2, סרטי DVD - ערוצים מחו"ל - מה שיש.
-
- 11 תגובות
- 799 צפיות
-
-
השגתי אחד , האם הוא שווה משהו או שכרטיסי OB עכשווים טובים ממנו? תודה
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום קניתי היום את הרמקולים של לוג'יטק Z5500 אני משתמש בכרטיס קול Sound Blaser Live 5.1 האם לדעתכם אני צריך להחליף לכרטיס קול טוב יותר או שזה מספיק מה שיש עכשיו? מאוד התרשמתי מהאיכות של הרמקולים בינתיים למרות שרק שמעתי בהם שירים ולא שיחקתי הסאב ממש ענקי! (אולי אפילו יותר מידי) אבל בסה''כ עד עכשיו נראה לי כמו מערכת רמקולים מצויינת... מה דעתכם? תודה
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מה דעתכם על המכשיר שנמכר ב"מגה" DVD DIVX מקליט ? האם שווה לקנות אותו , מה איכות ההקלטה שלו ? http://www.mega-sale.co.il/Mega_Electro.html
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
היי, הגעתי למסקנה שאני צריך לקנות אוזיות in ear מכיוון שפשוט אי אפשר לשמוע כמו שצריך באוטובוס- המקום בו אני שומע הכי הרבה מוזיקה. בקיצר, אני דיי מעוניין ב CX300. הבעיה היא שהמחיר בארץ קצת גדול עלי כרגע. ראיתי אותן ב EBAY בסביבות ה 30 דולר+משלוח. האם זה נראה לכם סביר? או שזה כנראה זיוף או משהו כזה? (יש שם חנויות שכאילו מראות איך להבדיל בין מקורי לזיוף... ומוכרות אותן במחיר הזה) בנוסף- איך The Plug ביחס לאוזניות ברמה של ה MX400? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס קול Creative 24bit Live! מובנה ורציתי להחליפו למשהו יותר רציני. תקציב עד 600 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/1174402334/55866/ מתי הם יגיעו לארץ ואתם תיבחנו אותם באתר
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
הבאתי פה לדוגמה נתונים של אוזניות: Acoustic system: Closed Diaphragm: Mylar dome Frequency response: 20 - 25 000 Hz Impedance: 32 Ohm Magnet type: Neodymium Maximum power input: 500 mW Sensitivity: 106 dB Speaker diameter: 32 Voice coil: CCAW אני הייתי רוצה הסברים לגבי כל אחד מן הנתונים (כלומר מה ההשפעה של אותו נתון, ואיזה ערך ניחשב טוב). תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ראשית, אני חייב להודות לאנטולי על עוד ביקורת מקיפה ומאלפת. כל הכבוד! (בהצלחה בצה"ל) כאשר קראתי את תג המחיר בחו"ל של הiDome ואת הפסקה שמשווה אותו לרמקולים אחרים בתצורה דומה עלתה במוחי השאלה המתבקשת: איך הרמקולים משתווים לfx6021 שהם המומלצים ביותר בארץ? (בתקציב של 200$) האם שווה להוסיף עוד 70$ בשביל הiDome ?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תודה הכוונה mp3 Variable Bit Rate
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
חבר'ה אתם יכולים בבקשה לימצוא לי תיבה לסאבוופר 15 אינטש??
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תסלחו לי מראש אם זה לא המקום. אני חייב לספר לכם שקניתי את הatp 3 רמקולים פשוט מדהימים.היום קיבלתי וחיברתי אותם. עד עכשיו היו לי רמקולים no name זולים (שמתפקדים 10 שנים !!!!) ואין בכלל מה להשוות:עומק,צליל מדהימים וכל זה באמת במחיר טוב (יחסית כמובן). ניסיתי לשמוע גם את הJBL-CREATURE וגם את הENCOUNTER ולדעתי הatp עולה על שנייהם.בוודאי יותר מהדגם הראשון שאפילו הוא עולה יותר. הבס מעולה (עד לרמה מסוימת) אפילו השכן אמר לי שהוא הרגיש רעידות בתקרה אצלו מי שמחפש רמקולים איכותיים ולא רוצה להוציא יותר מדי כסף שירוץ לקנות. אני מוסיף שאלה,האם אני יכול והאם בכלל כדאי לי להחזיר את שני הרמקולים הישנים כך שתהיה לי מערכת 4.1 ?
-
- 32 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי מחפש אוזניות + מיקרופון טובות תקציב: 300+- שמתי לב של KOSS יש אחריות לכל החיים , שזה דיי מדהים ויחסית מרגיע! מתלבט בין PLANTRONICS Audio 360 ל-KOSS SB40 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7015 -PLANTRONICS Audio 360 http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/p?openform&pc%5Emm%5ESB40 - KOOS SB40 אם יש לכם המלצות לאוזניות אחרות או נסיון אם האוזניות אשמח לשמוע תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שאלה..!!! מאוחרי האקוליזר יש יציאה שכתוב עליה ככה ac outlet/unswitched 400W זה ניראה כמו יציאה אמריקאית של חשמל.!!! תודה לעוזרים..!!
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס PVR הייתי שמח לקבל המלצות על כרטיס , שיספק את העבודה כמו שצריך כמובן יש לציין שההקלטה מ ה TV תהיי כמה שיותר חדה
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
האם ישנה תוכנה משהו?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש חנות ליקנות את הרמקולים של קרייטיב הt20 ואני לא מוצא שום חנות שיש להם אותם .. אז עם מישהו מכיר חנות שיש להם אותם .. שיגיד לי .. ועדיף בעזור חיפה !!
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
לכרטיס און בורד שלי אין יציאה דיגיטלית אז אני צריך המלצה לכרטיס עם יציאה דיגיטלית 5.1. לרסיבר יש כניסה קואקס וכניסה אופטית.
-
- 13 תגובות
- 763 צפיות
-