אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
http://www.pure-acoustics.com/ סתכלו איזה אתר הם פתחו הם אפילו יופיעו בתערוכות בברלין ובהונג קונג אני לא חושב שאפשר לקרוא להם חברת מדבקה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הריצפתים שיש לי התקצים הוא 6K אם זה חשוב אז יש לי מגבר של KENWOOD לא זוכר את הדגם אני יבדוק אם צריך
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות TV LCD כמובן. השאלה מה אומר HD READY. האם כוונה לתוספת שאני אצתרך בעתיד להוסיף בכדי לראות שידורי HD? ואם יש לי כרטיס מסך שיש HDMI (יש גם HDCP) אני אראה שידורי HD?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מתחיל להתאמן במכון כושר בקרוב, ובגלל שאין לי נגן פלאש לקחת, אני מתכנן להשתמש ב-X5. באימון עצמו, מדובר רק באימוני כוח, זאת אומרת הרמת משקולות בישיבה/עמידה. לא מעורב פה אירובי בשום צורה (ריצה וכו'). מבחינה הגיונית, נראה לי שלא אמורה להיות בעיה להשתמש בנגן בזמן האימונים, כי התזוזה היא לא קריטית, בדיוק כמו הליכה ופחות גם. רק ליתר ביטחון, שלא אדפוק את המכשיר, רוצה לוודא שלא אמורה להיות פה בעיה. תודה .
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי אני רוצה לחבר את המחשב שלי לרסיבר כי אני רוצה לחבר את המחשב למקרן ולמערכת קונלוע עם רסיבר ולראות סרטים ולשחק במשחקי מחשב. אני צריך המלצות לכרטיסי קול שיעזרו לי לחבר את המחשב לרסיבר. תודה
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום קודם כל מה נישמע טוב אז ככה קניתי את מערכת ה-x530 כמו שהמליצו לי רבים אבל הופתעתי לגלות שרק שתיים עובדים התקשרתי לחנות שממנה קניתי את הרמקולים ואמרו לי שצריך להוריד איזה תוכנה שקוראים לה kx משהו והמחשב שלי ינגן בכל הרמקולים כיאילו עכשיו הוא מנגן בצורה מסויימת וצריך לשנות תהגדרות ולא הצלחתי למצוא מישהו יכול לעזור לי או לתת פתרון לבעיה... בתודה מראש עידו
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה מערכת למחשב, 2.1 כאמור, עם איכות סאב מעולה, שהבאס יהיה נקי ועמוק, איכותי ללא פשרות... מתחבר יש למחשב, לכרטיס קול OB... המון מוזיקה, סרטים... משחקים גם אבל פחות, שוב מה שחשוב הוא הבאס... תודה לעוזרים... Aviko
-
- 11 תגובות
- 992 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה נגן DVD זול מדגם פיילוט 1122 בשופרסל, וראיתי שמאחורה יש לו חיבורים לאודיו אופטי, קואקסלי ו-6-ערוצי. הבעיה היא שבטלוויזיה הענתיקה שלי יש רק כניסת סטריאו ישנה (אדום/לבן)... איך אני אמור לחבר את הקול?
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש המלצה לזוג רמקולים מדפיים או מערכת סטליטים המגבר הוא JVC RX-8012P התקציב הוא בערך 1K שקלים והיעוד.... מוזיקה... סרטים... סאונד של טלויזיה ושל הפלייסטיישן.... תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
שלום אני מחפש תוכנת עיבוד קול למחשב התוכנה לא צריכה להיות קשורה לנגן אלא נפרדת ממנו עדיף שיהיה לה אקןלייזר 3\1 (עדיף לכל ערוץ בנפרד) ועם אפשרות דיליים לכל רמקול תודה שרון
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, קניתי נגן MP3 חדש שאני רוצה לצאת לריצות איתו. אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אוזניות ריצה טובות עד 300~ ש"ח עדיף כמה שפחות תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל מרוצה מכל שניה שלי איתן אוי I Love You So Much ברור אחרי חברה שלי =] לא בוגד באמת יש בעיה של סאונד ממש קלה וזה בסדר כי אצלי זה מחובר למגבר רגיל אני נהנה מכל רגע פירוט מטורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אין לי כוח לפרט עוד תודה לכם על ההמלצות עליהן באמת קנייה שווה אני עושה עכשיו Burn In קטנטן=]
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! אני יודע שזה קצת מוזר אבל אני צריך כמה שיותר סאונדים של צלצולי שעון (תיק ..תק ) תודה מראששששש :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום ! יש לי את ה - Creative X-Fi XtremeMusic ויש לי את הרמקולים Creative Inspire GD 580 5.1 . http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=9137&nav=0 עכשיו יש את הדבר הזה שקיבלתי עם הרמקולים, מן רסיבר כזה או לא יודע איך לקרוא לזה ... שאם תראו באתר יש לו גם כמה יכולות פיענוח או משו. שאליו מתחברים בעצם הרמקולים, יש לו ארבעה חיבורים - 2 אנלוגי [ירוק/שחור/כתום], [אדום/לבן], 2 דיגיטלי - קואקסיאלי ואופטי. אליו מתחבר הפלייסטיישן 2 בחיבור אופטי, הממיר של HOT בחיבור אנלוגי [אדום/לבן]. אליו גם מתחבר הכרטיס קול וכל ספריית הוידאו, סאונד ומשחקים. השאלה שלי עם איזה חיבור עדיף לחבר את הכרטים לרסיבר הזה ולרמקולים בעצם. ל - X-Fi יש …
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות אלחוטיות למחשב בתקציב של 80-100$ כפי שכתבתי בכותרת
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים איכותיים כאילו לא כאלה שעולים 2000 שקל אלה בסכום של עד 500 ואני גם צריך כרטיס קול שיתמול לי ברמקולים האלה מכיוון הכרטיס שיש לי עכשיו הוא בכלל על הלוח אמ יעני לא משו בכלל....(מכיוון הלוח אםשלי ישן) ויש לי שאלה האם כל כרטיס רקול שאני קונה אני יצליח לחבר ? או שאני צריך לחפש את החיבור המתאים ואם כן אז איך אני בודק איזה חיבור של כרטיסי קול יש לי בלוח אם... כי למשל הכרטיס מסך שלי זה AGP אז אם זה אותו חיבור מאיפה ובכמה אפשר למצוא כרטיס קול AGP (לא יקר) שתומך ב5.1 תודה רבה לעוזרים וד"א מה אתם אומרים על הרמקולים האלה http://zap.co.il/model.asp?model_id=37907
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מקווה שאני מפורום הנכון יש לי כרטיס 8800 320 MB כמו שאתם יודעים יש לכרטיס 1 SVIDEO 2 DVI שאלתי היא כזו יש לי מסך וטלויזיה שמחוברים אליו DVI ו-SVIDEO ברצוני לחבר טלויזיה נוספת ליציאה הפנויה ל-DVI עם הצד שני ל-SVIDEO בטלויזיה האם זה יעבוד ואני אוכל לראות סרטים על הטלויזיה הנוספת
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד עים כרטיס מסך אינטל קניתי את המכשיר האלחוטי ואני מחבר חלק אחד למחשב לכניסת svideo והחלק השני לטלויזיה ואני לא מוצא את האופציה בכרטיס מסך לעבור לשידור חוץ כדי שאוכל לראות ניסיתי את תוכנת tvtools היא לא תומכת בכרטיס שלי? למישהו יש עצה מה לעשות אני נואש? תודה אים זה לא הפורום הנכון אז בבקשה ממהנהלים שיעבירו לפורום המתאים לא ידעתי איפה לרשום תודה
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אני מעוניין לחשב את המחשב שלי לרסיבר ולמקרן בשביל לראות סרטים ולשחק במשחקי מחשב, אני לא מבין כל כך בכרטיסי קול למחשב, מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס קול למחשב שאני אוכל לחבר את הרסיבר אליו. תודה
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
כמו בכותרת אני צריך 2.1 פשוט עד 200 ש"ח (למחשב משרדי). בסגנון Creative S380 או ALTEC-LANSING 2.1 121i, או כל דבר אחר שאתם ממליצים. הרמקולים הנ"ל חייבים לבוא מ-IQPC. בנוסף אני צריך רמקולים 5.1 למחשב משחקים שלי, תקציב עד 800 ש"ח (אפשר גם בפחות) נשמע לי סביר. המחשב מיועד למשחקים וקצת לסרטים (לא שומע מוזיקה כלל), אלא אם כן מישהו יוכל לשכנע אותי ששווה להוציא יותר על רמקולים למחשב משחקים. רצוי מאוד מ-IQPC אבל לא מחייב... תודה.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
משהו מאוד מוזר קרה בימים האחרונים BSD שהיא חנות די מוכרת ועם פידבקים מעולים בזאפ מתמחרת את ה CX300 ואת הקריאטיב EP630 ב129 ש"ח! שזה אומר 130 שקל יותר מהחנות הכי אמינה בארץ לדעתי, Dj shop מה אתם אומרים? זיוף או לא? שווה לקנות?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם (: אני צריך המלצה לאוזניות, לא כאלה: אלא כאלה: הכוונה היא שלא מאלה שחודרות לאוזן... התקציב הוא באזור ה 150 ש"ח... בנוגע לכבל, אני מחפש כבל מאריך לרמקולים, אני צריך משהו שיאריך את הסנטר והימני אחורי ב X530 יש כזה דבר? אם כן, אשמח לקבל קישור.. תודה מראש, יניב (:
-
- 13 תגובות
- 939 צפיות
-