עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. רשמתי שתקציב לא רלוונטי מכיוון שאני לא בטוח שיש בכלל רמקולים 2.1 עם אלחוטי אם מישו מכיר אז בבקשה תעזרו לי למצוא כי אני לא הצלחתי או שאולי במקום זה יש אפשרות לחבר שלט חיצוני או משו כזה שישלוט על הרמקולים.... אבל האופצייה הראשונה של רמקולים שיבואו ביחד עם שלט אלחוטי היא עדיפה בהרבה... תודה רבה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by aka_katz,

תודה מראש לכל העונים. קניתי HTPC לפני כמה ימים שבין השאר יש לו כרטיס מסך 8600GT עם 2 יציאות DVI ותמיכה ב-HD. קניתי כבל DVI ל-HDMI אבל הבעיה היא שאני לא מצליח לקבל רזולוציה מתאימה או שזה גדול מדי או קטן מידי וניסיתי הכל כולל להתקין את הדייבר הכי חדש וגם לשחק עם ההגדרות של NVIDIA DISPLAY ואפילו הורדתי תוכנה POWERSTRIP שאמרו לי שהיא תסדר את המצב אבל גם זה לא עבד. אני כולי מבואס פצצות ומישתגע אנא אם יש למישהו פיתרון עזרו לי. (המסך הנ"ל הוא Philips LCD 32) מריץ ויסטה אולטימט X86 על המחשב הנ"ל.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  3. Started by מנחם,

יש לי לוח אם של msi: neo p965 עם שבב אודיו realtek 883 7.1. בארון יש לי sblive! value. הרמקולים: altec lansing sx6021 (2.1( מה עדיף: להמשיך להשתמש במה שהגיע עם המחשב, או להוציא את הלייב מהפנסיה? חיפשתי קצת בגוגל וזה לא היה חד משמעי.

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  4. מובן ש MP3 זה כיווץ ירוד... קניתי כרטיס קול חדש, ויש לי מערכת יחסית פשוטה של המילטון 5.1... אבל אני רוצה לבחון אותם כמו שצריך, מישהו יכול להעלות לי בבקשה קובץ מוזיקה, שיר איכותי? upload-il.com שרת ישראלי מהיר להעלאת קבצים, זה ממש יעזור לי! גם יספיקו לי כמה שמות של פורמטים מומלצים ואני אדאג להשיג שירים באותם פורמטים! תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי LCD והורדתי קובץ 720P יש לי במחשב את הקודקים של K LITE.

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  6. אני לא רוצה להגעיל אותך בהודעה הזו אבל האוזניות האלה נכנסות עמוק לאוזן , ומתלכלות לפעמים אפילו מבפנים כזה איפה שפליטר או אך שקוראים לזה החורים הקטנים האלה , בכל אופן רציתי לדעת עם זה יכל לגרום נזק או איכות ירודה ועם יש דרך לנקות את זה. תודה מתנצל על הגועל או עם מישהו חלילה נפגע

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  7. הדגמים הם: AKG K26P Efficiency 125 dB SPL/V Frequency range K 26 P: 12 Hz to 28 kHz Rated impedance 32 ohms THD <1% Cable 1.5 m (5 ft.) Connector Stereo mini plug Net weight (without cable) K 24 P: approx. 2.2 oz. K 26 P: approx. 2.6 oz. Special features Folding mechanism Philips SHS8001 Sound Acoustic system : Open Magnet type : Neodymium Voice coil : CCAW Diaphragm : Mylar dome Frequency response : 6 - 23 500 Hz Impedance : 16 Ohm Maximum power input : 50 mW Sensitivity : 102 dB Speaker diameter : 15 mm Type : Dynamic Connectivity Cable connection : Two parallel, symmetric Cable length : 1.2 m Connector : 3.5 mm stereo Finishing of …

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. שלום,מקווה שכאן המקום. אני מעוניין לחבר עוד זוג רמקולים למחשב שכבר קיימת בו מערכת atp 3.האם אני יכול לחבר משהו לקבלת סאונד איכותי יותר ? אני יכול לחבר אותו לסאב באמצעות מתאם או משהו כזה (כדי שהצליל יותאם לרמקולים הקיימים) או שאני יכול לחבר אותם ישירות ללוח אם ? אם זה בכלל אפשרי על איזה רמקולים (זולים) אתם ממליצים לי,אני מאוד מרוצה מהמערכת הקיימת אבל אני רוצה לשדרג אותה במעט. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by allybamba,

הי, אני חדשה אז קודם כל שלום מישהו יכול לתת לי קצת מידע על המכשיר החדש של בזק? אני מחפשת סטרימר טוב כבר הרבה זמן ועד עכשיו לא ראיתי משהו כזה ממש בארץ. תודה

• 11 תגובות
    • 897 צפיות
  10. המדריך הזה הוא בגדר המלצה בלבד! בבחירת מערכת שמע, דבר ראשון יש להחליט מה יהייה התפקיד המרכזי של המערכת. ככלל אצבע: לשמיעת מוסיקה מומלץ מערכת 2.0, למשחקים וסרטים מומלץ 5.1, ולשימוש כללי מומלץ 2.1. חשוב לדעת! מערכת במחיר מסויים תהייה בד"כ איכותית יותר ממערכת באותו מחיר, אך עם יותר רמקולים- כך שמערכת 2.1 במחיר מסויים תהייה בד"כ איכותית יותר ממערכת 5.1! מערכות 2.0 לעומת זאת, עד תקציב של כ-700 ש"ח לא יהיו איכותיות כמו מערכות 2.1, כנראה בכלל העלות הגבוהה יחסית של ה"שידרוג המשמעותי" שנותן למערכות ה2.0 סאונד טוב יותר. דבר שני שיש לזכור הוא שהנתונים הטכניים של המערכת בד"כ יהיו רחוקות מהמציאות, וככול שהמערכת זולה יותר- כך המרחק גדול יותר! לדוגמא: הנתונים של הדאלי הליקון 300…

• 25 תגובות
    • 10.9k צפיות
  11. Started by lisly,

המחיר שווה את המוצר ?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  12. אז ככה,אני רוצה לחבר אוזניות למחשב,בלוח אם שלי (965p-dq6 ) יש שתי אפשרויות,האחת מאחור והשניה מקדימה. משום מה המחשב לא מצליח לזהות בחיבור בקדמי.באחורי אין שום בעיה. ניסיתי דרך ההגדרות של הלוח אם (מעודכנים כמובן) ושום דבר לא עזר.פתחתי את המחשב לראות האם פישלו בהרכבה שלו ולא חיברו את הכניסה הקדמית ולא ראיתי משהו מיוחד עריכה:אוקיי הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  13. Started by barrab,

סתכלו.. עד עכשיו הכל עבד טוב אבל היום רציתי למחוק איזה קובץ ובטעות מחקתי את intel audio studio ואני לא מצליח לשחזר את זה.. בלי זה אין לי רמקולים משום מה.. מישהו יכול לתת לי הורדה לתוכנה הזאת לגרסא 3.1/גרסא יותר גבוהה.. פשר עזרה???

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  14. Started by FIRE-KID,

שלום קניתי את המכשיר I AUDIO X5L ושאני מעביר סרטים\סרטונים הם לא ניתנים לצפייה לא משנה איזה פורמט הם למרות ששמתי לב שהסרטונים שמגיעים עם המכשיר הם בפורמט AVI ועובדים מצויין!! (ניסיתי להעביר 10 קבצים למכשיר.. הם הועברו ומופיעים על הצג במכשיר אבל כאשר אני לוחץ PLAY הוא חושב 5-10 שיות ומעביר לקובצים אחרים שעוברים.. -שירים וכאלה).. דרך אגב גם תמונות שהעברתי לא רואים.. ניסיתי להעביר גם דרך העתק הדבק וגם דרך התוכנה שמגיעה עם המכשיר (שבמקרה הדבר היחיד שהיא עושה זה גם העתק הדבק) קיצר שום דבר לא עובד חוץ משירים.. למישהו זה קרה? מה עושים?

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by Ic3 CuB3,

שלום לכולם :hi: אני מעוניין לקנות מכשיר DVD שחשוב לי שיהיו בו התכונות הבאות: תמיכה בכל סוגי הכתוביות ובכל סוגי הפורמטים שיהיה כמה שיותר איכותי. פיצ'רים כמו הארדיסק, קורא כרטיסים או כניסת USB זה נחמד אבל לא מחייב. שיהיה נוח לתפעול, מחברה טובה. אני חשבתי על זה: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=2702# מה דעתכם עליו ? למישהו יש איתו נסיון ?? אשמח גם אם תוכלו להמליץ לי על אפשרויות נוספות בתקציב של 450-400 ש"ח. תודה רבה :xyxthumbs:

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  16. רכשתי אתמול זוג אוזניות cx 300 מקלימבו יבואן רשמי שנייזר ..המחיר 288 בחנות ממש טיפשי מוכרים את זה באתר שלהם ב 259 אבל לעזעזל אני לא יתן כרטיס אשראי . קיבלתי אחריות , ושנתיים אחריות מהיבואן הרשמי , כך שאין צורך לבדוק עם הם מזויפות בכלל מקורי להפליא קיבלתי אותם באותה חבילה שמראים בטרד כאן לגביי זה שהם מזוייפות יש תמונות בעמוד הראשון . מקבילים איתם מתאמים לאוזניים ושום אריזה , החנות יצאה בטענה שזה עולה להם 80 שקל רק ליבא אירזה וזה טיפשי תחשבו עם הראש עם הוא יצירתי נצלתם . אני משתמש בגדול הכי קטן של ההאתאמה . אלה האוזניות הראשונות שרכשתי בחיים שלי לעצמי ...חיברתי אותם לאייפוד 80 גגה וידיאו . נהנה מהתוצאה . לגביי האוזניות היו טענות שהם מרעישות שמזיזים את הכבל לא נתקלתי בבעיה …

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  17. איזה אוזניות אתם ממליצים לאייפוד מהחברה הזו ? אוזניותוMX500וSennheiserו ? אלה החדשות לא ומה ההבדל בין mx לה cx תודה ורוצים לתת לי את הגירסא הזו mx 400 יש הבדלים בינהם ? לבין השאר... כאלה גדולים

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. לא מסתדר לי כל כך... מישהו יכול להסביר לי?

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  19. Started by er0101,

קניתי בגרושים 3 מכשירים עתיקים כאלה. אני לא מצליח להבין מה השם המדויק של הכבל, וחשוב מכך, איפה ניתן להשיגו?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  20. היי. קניתי את האוזניות הללו אחר שקראתי ביקורת אוהדת בנידון באיזה אתר. נתחיל בזה: אני חייב להודות שניטרול הרעשים הינו אפקטיבי להחריד. לא הצלחתי לשמוע אף אחד שדיבר סביבי, גם אם צעק. המחיר היה סביר ביותר (בסביבות ה- 300 שקלים). השאלות שלי הן אלה: 1. אחרי כמה זמן אני מרגיש כאילו האוזניים שלי נלחצות למוות. למישהו יש אוזניות כאלו ויכול לאשש את זה? 2. שמתי לב שהאיכות בווליום גבוה אינה טובה במיוחד. אני שומע את זה בדיסטורשן אימתני. 3. זה דורש בטריה שאמורה להספיק ל- 20-30 שעות. ללא הבטריה האיכות נשמעת לא משהו גם בווליום נמוך יותר. רצוי לציין שאני משתמש בהן בנגן אייפוד (5G, אם זה עוזר). אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיניי, וחשוב מכל: האם מוטב שאחזיר אותן היום (או אפילו מחר) ואקח משהו …

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  21. Started by nir567,

אהלן! 1. למה אני לא לרואה את המסך של המחשב שלי על הטלוויזיה(LCD 26" של גרונדיג, חדשה ואני מתלהב!!) אחרי שאני מחבר את המחשב מה s-video ל scart של הטלוויזיה? 2. איך אני משיג תמונה יותר ברור ויותר חדה במעבר מהמחשב לטלוויזיה? ישנן אי אילו הגדרות במחשב\טלוויזיה שצריך לשנות? תודה!!

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  22. Started by sharon669,

מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל ביניהם? הסתכלתי באתר של לוגיטק לא מצאתי הבדלים משמעותיים, ההפרש במחיר הוא כ 200 ש"ח מישהו יודע? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אם יש תגידו אני אפרוש את מה שאני רוצה.. =]

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  24. שלום לכולם יש לי כרטיס 8800 אני מחבר ל-TV OUT את הטלויזיה אגב הטלויזיה שלי היא הרגילה לא LCD או פלאזמה החיבור בכרטיס המסך הוא מסוג 7 פינים המתקדם בטלויזיה יש S-VIDEO מסוג 4 פינים אני משתמש מתאם בינהם והתמונה על הטלויזיה היא בשחור לבן יש אפשרות לראות על הטלויזיה בצבעוני אולי דרך חיבור DVI אולי בשיטה אחרת בתודה לכול העונים שרון

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  25. מה ההבדל בין שני הכרטיסים? X-Fi XtremeGAMER X-Fi XtremeAudio אז מה ההבדל ביניהם? ואני מדבר על הכרטיסים שנמכרים אצל KSP במחירים של 355 ש"ח ו-450 ש"ח... כי לא יודע, לא מצאתי הסברים וממש כלום כלום!

• 9 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים