עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מחפש לחבר נגן איכותי עד 1800 ש"ח, חשוב מאוד שיתמוך ב-MPC.

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by oded6188,

יש לך Motu Ultralite, זה כרטיס קול שמתחבר למחשב ב FireWire... כשאני מחבר אותו למחשב הרגיל אז הכל עובד טוב... עכשיו יש לי מחשב נייד ואני רוצה לחבר את הכרטיס אליו.... אבל בגלל שיציאת הFIREWIRE בנייד היא 4 פינים, אז קניתי כבל מתאם (מ 6 פינים ל 4 פינים) אבל כשאני מחבר אותו לנייד (עם הכבל 6-4), הנייד אפילו לא מזהה שחיברתי חומרה חדשה....... אמרו לי שאולי זה בגלל שבנייד יש לי מעבד Core2Duo, ושאני צריך להתקין איזה דרייבר לפני שאני מחבר את הכרטיס... אבל לא מצאתי שום זכר לדבר כזה באתר היצרן.... יש לכם רעיונות?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  3. הי חברים, אני מעוניין לרכוש מערכת קולנוע ביתי שכרגע תחובר למחשב (שם רוב עיסוקיי - שזה בעיקר מוזיקה ולעיתים גם סרטים בבלו-ריי). בעתיד מערכת זו תחובר לטלויזיה מן הסתם. אני צריך רסיבר ורמקולים. אין לי צורך בווליום מטורף או פיצ'רים שלא אשתמש בהם לעולם. כל מה שאני מבקש זה איכות צליל טובה! תקציב: 2500~ שקלים חדשים (אם עוד 500 שקלים יעשו את ההבדל אז על הכיפאק). תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by timac,

יש לי LCD ואני רוצה לחבר אותה למחשב עכשיו יש לי כבל VGA לתמונה השאלה שלי איך אני מעביר קול מהמחשב לטלויזיה כי VGA זה רק תמונה...

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  5. Started by Drek Boy,

היי... לא נכנסתי לפורום שנים אבל זה תמיד מקום טוב לחזור אליו להתייעץ על דברים שאני לא מבין בהם. אני רוצה לבנות לעצמי מערכת סאונד ניידת חזקה שתיהיה בעצם קופסא עם רמקולים מגבר (ואם צריך קרוסאובר) וסוללה נטענת. יש לי בבית רמקול גדול של isophon חסר מעש שאפשר לדעתי להכין ממנו את העניין. הסאב שלו גדול נראה לי 8.5' יש גם מיד 4' וטוויטר... (כשאני מחבר אותים למערכת שלי אני מרגיש שרק הסאב עובד... אפשר לבדוק תעניין הזה) לפי מה שרשום על זה זה 8 אום watt80 ו60 RMS הרמקול קצת כבד אבל לדעתי הכי פשוט להכין מזה תמערכת. מצאתי באיביי סוללת ליטיום 12v 9800mah שאמור להספיק לכזה רמקול... במקרה הרע אפשר לקנות עוד בטריה... זה דיי זול. עכשיו אני מגיע למגבר... יש באיביי איזה חרא זול http://cgi.eba…

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  6. Started by eitanb3,

יש לי את הATP3 שזה שני רמקולים וסאב. החיבור מתבצע דרך הסאב למערכת. אם אני מנסה לחבר את הסאב מבלי שהרמקולים מחוברים אליו (באחד מהם יש את השליטה והבקרה) אז הוא לא עובד, האם יש דרך להפוך אותו לפאסיבי שכזה ושכן יוכל לעבוד? וככה אוכל לחבר כל אחד בנפרד...? תודה, איתן.

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  7. אני חושב לקנות רמקולים כאלו, בודק האם ניתן למקם אותם מבחינה לוגיסטית בחדר כך שיתקבל האפקט הרצוי. מה הוא לרוב אורך הכבלים שמגיע עם רמקולים כנ"ל? באילו מרחקים מומלץ למקמם מהצופה ובינם לבין עצמם? האם ניתן להשתמש בכבלים מאריכים (עבור אות הסאונד) מבלי שתהיה פגיעה באיכות? מה המחיר של כבלים כאלו? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by n9555,

יש לי רמקולים מסוג LOGITECH X530 וכול פעם שאני מדליק את האור אני שומע פיצוצים מהרמקולים- עכשו עשיתי חיפוש קטן בנוגע לזה בפורום ומצאתי שזה קשור בעצם לחשמל בבית או whatever.... הבעיה נובעת כשאני משחק על coh ואני שומע מן חריקות כאלה מהרמקולים- רק אחרי שהם עושים קולות פיצוץ כאלה---- עכשיו השאלה שלי אם זה לעוד מישהו קרה ומה הוא עשה עם זה

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  9. Started by T-boon,

שלום לכולם, עד היום היתה לי מערכת מיני מחוברת למחשב (2 ערוצים) והכול היה בסדר, היום חיברתי מערכת מיני נוספת כדי להוסיף שתי ערוצים נוספים כסראונד.. הגדרתי בדרייבר את מערך הרמקולים מ-2 ל-4 והסראונד עובד מצויין. עכשיו, לקחתי מגבר ישן שהיה לי וחיברתי אותו על היציאה של הסאב/סנטר בכדי שיהיה לי גם סאב, הגדרתי בדרייבר את המערך מ-4 ל-5.1 ואז יש לי בעיה, אני שומע את כל ה 5 רמקולים עובדים אבל לא שומע את הדיבור כשהסרט מנגן.. כאשר אני מחליף את הסאב שיעבוד כסנטר, אני שומע את הדיבורים אבל, זה עדיין נשמע פחות טוב מהמערך של 4 רמקולים בלבד, כאילו שחסרים צלילים. בסך הכול רציתי להוסיף סאב למערך של 4 רמקולים.. אז אני מניח שהשאלה שלי היא, האם ניתן לחבר מערך של 5.1 ללא הסנטר? ולשמוע את הדיבורים…

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  10. היי, יש לי XP PRO SP3 וכרטיס קול מובנה של RealTek HD. הורדתי דרייברים אחרונים ועדיין לא מופיע לי בצד למטה האייקון של הלוח בקרה של הכרטיס - איפה שיש הגדרות של הכרטיס קול(סביבה, אקולייזר וכאלה). זה נקרא RTHDCPL.exe. מישהו נתקל בבעיה כזו? אני שוקל לקנות כרטיס קול חדש.

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  11. משהו יודעאולי באיזה חנות מוכרים תמוצר הזה KSC75 KOSS אני לא מוצא חנות באינטרנט .....

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  12. http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/microlab-200-sub-sat-remote-phones-aux-black-40w-rms-p-8245?language=he http://ksp.co.il/?uin=12987 תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by nehmia,

כן כן...לפני כמה ימים ממש רצית פאטיפון...אז אבא אמר שיש לו אחד אצל סבה וסבתא... אז הלכנו להבי אותו...פאטיפון מלפני 29 שנה עובד כמו חדש כמובן...וגם חיברתי למחשב...וזה פשוט בסט!!! איזה איכות!! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  14. Started by THE FOX,

מחפש המלצות לאלבומי מוזיקה ב 5.1.

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  15. ??? אני פשוט יכול ליקנות אותם מחבר שלא מישתמש בהם איזה מחיר כדי לי ליקנות אותם ועל תגיד שקל תהיו רצינים תודה מראש

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  16. Started by Comrade_Gun Man,

.אני מחפש נגן מיני דיסק/MP3 עד 150 דולר(אפשר גם 200 אבל מאוד לא רצוי) שאתם מביאים לינק אליו תפרטו קצת.... כמה קיבולת יש לדיסק שלו.... סוג הבטרייה ובאיזה פורמטים הוא תומך 2. אבא שלי טס לכנס עסקים בהונג קונג..... ולפי מה שהבנתי אלקטרוניקה ומחשבים מאוד מאוד זול שם.... אז בעיקרון אם יש לכם אז חנות בהונג קונג שמוכרת בזול... 3. לנגן צריכה להיות תמיכה בMP3. תודה רבה

17. Started by uzi4u2,

האחד מקרן השני מסך 26" יש לי את האופציה לאחד מהם, השימוש הוא משחקים וסרטים. אני לא יודע איזה לקחת מהסיבה שהקטע של מקרן + יכולת לשחק על מסך 60" או אפילו 100" פשוט קורצת לעין. יש מישהו עם ניסיון שניסה ? או יכול לעזור לי קצת בבחירה ?

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  18. Started by RonR,

שלום, אני קניתי מחשב לא מזמן, מרוצה אם זה מעניין אתכם, אז כמובן התקנתי כרטיס קול הכנסתי את הכבל לתוך המחשב והופה יש סאונד, מעלה אותו עד הסוף, ומה לעשות, זה לא מחזיק. עכשיו אני במצב שאני חושב שהבעיה עצמה בהגדרות או במשהו כלכך מטומטם שאני לא מצליח לחשוב עליו, אז במקום זאת החלטתי לפנות אליכם בבקשה שאם אתם מכירים איזה תוכנה שתגביר לי את הסאונד מעל ה100% במחשב שלי, שאני מאמין שיש איזה אמפליפייר שאתם מכירים, ואחרי ניסיונות רבים אני העדפתי לפנות אליכם, תודה מראש. אני מקווה מאוד שהת'ראד מתאים לפורום.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Shmonzi,

אהלן, התעניינתי באוזניות האלה. בחול עולה בסביבות 250-350 שקל פחות. האם שווה את ההבדל? הסיכון במכס? הבנתי שעד 1200 ש"ח משלמים רק 18% מע"מ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by nadav2605,

שלום, אני לא יודע מה להחליט בבקשה תעזרו לי!!!!! אני מתלבט בין הh320 לx5! לh320 יש מסך יותר גדול ויותר ברור הx5 מנגן וידאו ב15 FPS לעומת 10 FPS של הh320 הx5 שוקל הרבה פחות וגם קצת יותר קטן h320 בא יותר מאובזר עם אוזניות טובות ותיק עוד לעומת הx5 שבא עם אוזניות חרא וצריך לשלם עוד כסף כדי לקנות אוזניות נורמליות.... לh320 יש איכות סאונד טובה יותר הx5 זול יותר ואני יכול להביא אותו מארה"ב עוד שבוע עם דוד שלי לעומת הh320 שאי אפשר להשיג אותו שם וכאן הוא יותר יקר בהרבה מאוד לעומת הx5 בארה"ב... מה אני יגיד לכם אני יכול להמשיך ככה עד מחר אבל אני צריך כבר להחליט !!

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by talje,

שלום רב, עד אתמול נראתה הקונפיגורציה שלי כך: מערכת סטריאו של KENWOOD אליה מחוברים ארבעה רמקולים על אותם פורטים, כלומר ללא סראונד אלא פשוט הקול יוצא לארבעת הרמקולים בו זמנית. המערכת הייתה מחוברת למחשב כך שכרטיס הקול שלי היה מוציא את הסאונד למערכת. קיבלתי במתנה רסיבר ישן (בן כ5 שנים) של AIWA (כשאגיע הביתה אפרסם דגם). הפעם חיברתי זוג רמקולים בחיבור הרמקולים הקדמיים, וזוג רמקולים נוסף לחיבור הסראונד. מלבד העובדה שזו פעם ראשונה שאני משתמש בסראונד וצריך לדעת לכוון את הרסיבר להגדרות פשוטות כדי להפעיל את הסראונד בלי כל מיני אפקטים, הכל עובד בסדר. עכשיו עם הרסיבר קיבלתי זוג רמקולים נוסף של חברת MicroStudios או משהו כזה. לא מצאתי עליהם יותר מידי פרטים באינטרנט. ברצוני לשאול מספר שא…

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  22. הי, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים שיחליפו את הרמקולים הנאמנים ב 30 שקל שהיו איתי כבר שנים רבות. מעולם לא היו לי רמקולים יותר רציניים מאלה כך שאני לא ממש יודע למה לצפות מרמקולים. הדרישות שלי פשוטות: * אני לא ממש רגיש למוסיקה כך שמבחינת "איכות הצליל", כל מה שאתם מחשיבים כסביר הוא מעל ומעבר בשבילי... * עיצוב שחור/אפור * מינימום אורות מנצנצים, או לפחות שיהיה אפשר לכסות את האורות בקלות. * ניצול מקום טוב- לדוגמה הרמקולים שיש לי עכשיו מעצבנים כי החוט ביניהם קצר מידי ואני לא יכול למקם אותם בדיוק איפה שאני רוצה. * אין לי כוח להתקין רמקולים על קירות או למתוח כבלים על הקיר וכו'. * חיבור לאוזניות משיקולי ניצול מקום ופשטות, אני מסתכל בעיקר על 2 רמקולים או 2.1 רמקולים. ויש לי שאלה: …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by DXT,

? אני מדבר על AC97 עם שני ערוצי סטריאו כמו שיש נגיד ב epox 8k3a לא +.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by tangush,

הגעתי למסכנה שחיבור כזה יהיה הכי זול עבורי. לחבר את המחשב(יציאת AUDIO OUT ) היציאה הירוקה של כרטיס הקול... למגבר (אודיו אין -ימין שמאל) מהמגבר להוציא (אודיו OUT LEFT RIGHT ) משם להתחבר לבורר הרמקולים שיש לי (10 רמקולים בקליניקה של רופא שיניים) וזהו. האם זה חיבור נכון והאם זה יכול לעבוד? תודה מראש טנגוש

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  25. Started by Rubber Duckey,

אני יודע שזה קצת בהצתה מאוחרת, אבל רק היום שמתי לב שהיה עידכון לנגני ה - H3xx. חיפשתי ברחבי פורומים פידבקים של אנשים אבל לא מצאתי הרבה... (ניסיתי גם פה להשתמש באופציית החיפוש, לא הניב הרבה תוצאות...) בכל אופן, רציתי לדעת אם שווה להוריד את העידכון האחרון (תומך מלא בעברית?). תודה מראש, יאיר.

• 7 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.