אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אתמול אחרי שעשיתי ריסט למחשב קיבלתי פתאום הודעה שהכרטיס קול לא מזוהה וזוהתה חומרה חדשה וצריך להתקין אותה. נתתי לווינדוס לחפש את הדרייבר בעצמו במחשב - לא הולך, הכנסתי את הדיסק של הכרטיס שהוא יחסית ישן כבר 5-6 שנים אצלי - גם לא מזהה אותו. הבעייה שבגלל שהכרטיס כ"כ ישן אני לא מוצא לו דרייברים, מדובר ב CREATIVE VIBRA 128, ואף פעם לא הייתה לי בעייה כזאת, למישהו יש פיתרון ??? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי, אודה על המלצתכם לאוזניות לפי המפרט הבא: מבודדות מהסביבה. בכוונתי לשמוע בהן מוזיקה תוך כדי לימוד בכיתה רועשת, אינני מעוניין לשמוע את הרעש, וגם אינני מעוניין בזליגת קול מהאוזניות החוצה. איכות צליל טובה מאוד. קלות משקל ככל האפשר. עמידות לאורך שנים. תקציב: עדיף 300 ש"ח, אבל אם האיכות יוצאת מהכלל, גם 600 ש"ח ויותר בא בחשבון. היו לי כמה זוגות של אוזניות סנהייזר שעלו הון תועפות, נתנו איכות קול מעולה אבל התפרקו כמו נייר וזלגו קול כמו מסננת. לא בזה אני מעוניין. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול התקנתי ווינדוס XP. יש לי מחשב יחסית ישן מבוסס מעבד P3 ולפי אוורסט הכרטיס קול שלי זה VIA AC 97 הורדתי דרייברים של הכרטיס קול והתקנתי,הורדתי את כל ההיתקונים של הווינדוס(אם צריך לציין את זה בכלל) הרמקולים מחוברים טוב למחשב. ואין פשוט אין קול אני פשוט נואש מה לעשות.?? מי שעוזר אני מאוד(בחזקת מליארד) יודה לו!
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני קונה שבוע הבא מסך חדש. ואני צריך כרטיס טלויזיה עד 350 שקל כדי שאני יוכל לראות טלויזיה בחדר במסך מה אתם ממליצים אני לא מבין בזה עדיפות לחנות סקאי פיסי משם נקנה המסך
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול לראות את הטלויזיה הזאת בכפר סבא או באיזור?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
תמליצו לי על כרטיס קול בעיקר לשמיעת מוסיקה בסביבות 400 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אהלן. קניתי כרטיס סאונד של CREATIVE AUDIGY שתומך עד 7.1 והתקנתי כמו שצריך - התקנה מלאה. חיברתי את הרמקולים שלי - מערכת 5.1 ויש סאונד. אבל גיליתי שיש 3 רמקולים שלא משמיעים כלום. עשיתי בדיקה דרך התוכנה של הכרטיס - וכל הרמקולים עובדים - יש את האישה הנחמדה שעוברת אחד אחד ואומרת איזה רמקול עובד עכשיו וכולם תקינים! אבל כשאני מנגנת מוסיקה - רק חלק עובדים. אני ממש לא יודעת מה לעשות - שיחקתי במיקום של 3 הפלגים אבל מצאתי שרק הירוק משמיע קול - שני האחרים שחור וורוד בכלל לא עושים כלום. תודה רבה למי שיוכל לתת עצה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האפשרות לשמיעה בסטאריו לחמישה ערוצים מחלקת את הסטאריו לרמקולים האחוריים ולקדמיים בדיוק אותו הדבר? מדיבר במגבר של ימאה ( ), אבל זה בטח אותו דבר בכל המגברים.
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
בהנחה ששתיהם עולות בערך אותו דבר איזה יתרונות וחסרונות יש לכל אחד מהם תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה אוזניות ממולצות עבור משחקים ? תקציב: עד 400 ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ערוצים: 5.1 תודה רבה..
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
נוסע מחר לתל אביב רוצה px100 או sr60/80 מעוניין בחנויות שמוכרות ציוד מהסוג הזה מישו יכול לעזור? גם חנויות בחיפה זה יהיה נחמד...... בכלל זה רעיון דיי טוב לעשות רשימה ארצית של חנויות לאודיופלים בארץ (סטיקי והכל כן?).
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי כאן בפורום רק לIRIVER יש אפשרות להצגת השירים בעיברית וזאת רק על ידי עידכון הFIRMWIRE איך הנגן הזה מבחינת איכות הסאונד?!?!? מבחינת זמן הסוללה ומבחינת רשימות ההשמעה שלו? איך הIRIVER לעומת הנגן של CREATIVE ZEN???? מה עדיף בתודה מראש גדית
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אוקי יש לי כרגע 400 ש"ח רציתי לדעת איזה מכשיר הכי שווה לקנות במחיר הזה ? יש היום הרבה כאלה שחורים פשוטים הם שוואים משהוא ? או עדיף לחסוך למשו רציני אני באמת לא צריך יותר מידי משו מינימלי יספיק הרבה מקום גם יעזור
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים למשחקים עד 200~ ש"ח, לא משנה אם או בלי סאב (אני מעדיף מה שהכי טוב)
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתי חדשה לסלון ביתי. תקציבי הוא 30K. אני מעוניין שמישהו שמבין בתחום יבנה לי מערכת קולנוע ביתי הכוללת: 1) טלוויזיה - חשוב שתהיה טלויזיה לפחות 42 אינץ' ושתהיה טוב גם לצפייה יומיומית בערוצי הטלוויזיה הרגילים, וכמובן גם שתתמוך בסרטי HD 2) אודיו - אני לא מבין בזה הרבה אבל שתהיה מערכת סראונד איכותית 3) מחשב HTPC - אם אני צריך? כמה להשקיע? והאם שווה להשקיע? *חשוב שהמערכת כולה תהיה אסטתית ויפה. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מי שמכיר את המנגינה הזאת יודע על מה אני מדבר, מה יש במנגינה הזאת שהיא גורמת לרמקולים ''לנוע'' כלכך ? גם מבלי להשמיע קול . מסקרן אותי לדעת , תודה
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
האם צריך להפוך את הפונטים קודם ? יש איזה תוכנה שעושה את זה ? המכשיר של פיוניר , יש אולי איזה פונקצייה לשנות ? (בשפות אין ישראל)
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי! מחפשת רמקולים למחשב, למוזיקה, אזור 600-700 שח (גם בהזמנה מאתרים) ראיתי הרבה המלצות על Harman Kardon אבל בפורום הזה די קטלו אותם. לא חשוב לי עוצמה,ולא קריטי בס, אבל כן איכות ושמיעה של פרטים. איזה דגמים אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
עד כמה ה-VS4121 טוב יותר מה-ATP3 והאם התוספת של ה-100שקל+- שווה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
איך kenwood ברסיברים ואיך בכלל הדגם הזה צפציפי למערכת סטנדרט KRF-V5060D וכמה RMS היא מוציאה לערוץ רב תודות.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי סאב וופר של רוקפורד ועד שאני יוציא רשיון (שנה וחצי) אני רוצה לחבר אותו למחשב.. אין לי בכרטיס קול כניסה של סאב זה כרטיס קול מובנה. מהסאב יוצא כבל + - איך אפשר לחבר? ???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב ש-TDK מייצרת גם רמקולים למשל מוצר זה בשמו tremors150 יש לו עיצוב לא רע... האם הרמקולים (בכלליות לא רק אלה) שלהם טובים?
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
מה יותר טוב??? לכרטיס של קריאיטיב יש גם כניסות ויציאות אופטיות כמו לשל הרקולס? יש לו גם כניסות ויציאות מוזהבות? מכרתי את הכרטיס שלי של הרקולס GTXP 5.1 ב480 שקל ואני רוצה לקנות חדש מה כדאי מכרתי אותו במחיר טוב? ???
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הרסיבר הזה ושאני מנסה לשנות בהגדרות שלו את הרמקולים הקדמיים לקטנים הוא לא משנה לי אותם ואת האחוריים כן יכול מישהו יודע מה הבעיה? ועוד בעיה יש לי את ה dvd של lg שנקנה בדיוטי פרי הוא תומך בפורמט dtd וכשאני מכניס סרטים בפורמט זה הרסיבר לא מזהה לי אותו בפורמט dts מה יכול להיות הבעיה ,יש לי 5 רמקולים הקפיים קטנים של פירלס ללא סאב וופר :-\
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-