אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
פרסמתי בעבר פוסט לגבי הרמקול הנייד שבניתי והחלטתי שהוא יהיה בתיבה אטומה (מדובר על רמקול 2.1) שמתי 2 רמקולי פול ריינג' 4' מעאפנים יחסית מקדימה וסאב בתחתית הקופסא. אטמתי את כל הקופסא בצמר אקוסטי שקניתי מאומגה אודיו בחולון (מהמפעל). כאשר שומעים בווליום בינוני גבוה, מרגישים שהבאס נבלע ומזייף בצורה מוזרה כאילו של לו איזו חתיכת נייר צמוד לממברנה.. הזיוף לדעתי לא נובע מעיוות של הרמקול מכיוון שכאשר פתחתי את המכסה הוא נשמע אחרת ולא זייף באותה צורה \ הרבה כמו עכשיו (וכשהוא עבד מחוץ לתיבה הוא לא זייף בכלל). בנוסף התיבה שוקלת יחסית הרבה ולכן זה גם לא נובע מקפיצות שלה (עשויה מעץ סנדוויץ' יחסית עבה). מידות פנימיות : 33X19X51.5 (לא כולל הפחתה של הצמר שבעצמו כנראה תופס נפח מ…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. דוד שלי נוסע עוד מעט לארה''ב ואני רוצה לבקש ממנו כרטיס קול יש לי כרגע אוזניות של סנהייזר HD 415 ואני מחפש כרטיס קול תואם.. חשבתי על זה : http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8014926&type=product&productCategoryId=cat01053&id=1156203598151 הכרטיס מיועד אך ורק למוזיקה לא לשום דבר אחר תקציב עד 100 דולר בערך.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
היי.. אז אני בעיקרון רוצה לקנות מחשב + טלוזיה המטרה העיקרית זה לצפות בסרטים / סדרות (גם אונליין - איכות פחות טובה לרב) אבל שיהיה גם אפשרות סתם לגלוש באינטרנט ולקרוא מידע וכאלה השאלה זה איזה מסך טלויזיה יתאים לי.. כלומר נניח אני קונה מסך טלויזיה 40" ואני גולש באינטרנט, אני אוכל לראות ולהבין את מה שכתוב? אם אני במרחק 3 מטר מהטלויזיה נניח.. משהו כזה? ראיתי שממליצים פה על המסך של סמסונג http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=850381 אז לדוגמא הוא, זה מתאים לצרכים האלה? ואם לא כל כך אז מה כדאי לי לחפש..? דרך אגב.. יש מסכי טלויזיה.. בלי רמקולים? חח כאילו נניח ויש לי רמקולים משלי
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום אני כנראה עומד לרוכש סאונד בר של jbl 5.1 surround ( הדגם שלא כולל את הרמקולים האלחוטיים ) עכשיו השאלה היא כזאת , אני רוצה להשתמש בסאונד בר הזה לטלוויזיה למחשב ולפלייסטיישן 4 לצערי אין למערכת יציאה של aux שניתנת לחיבור למחשב , האם זה אפשרי לקנות כבל אופטי עם יציאה של 3.5 שיתחבר למחשב בלי בעיות וזה יתייחס אליו כאל רמקול רגיל או שחובה לקנות מתאם מסויים ? ובנוסף האם זה אפשרי לחבר כבל hdmi מלוח האם/ כרטיס מסך ליציאת hdmi in במערכת ? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש המלצה לרמקולים 2.1 במחיר של עד 400 ש"ח ראיתי שיש את הרמקולים CREATURE 2.1 JBL בסביבות המחיר הזה ורציתי לדעת האם יש רמקולים אחרים שעדיף לי לקנות בתקציב הזה.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלויזיה 42 FULL HD , יש לי מספר חברות שאני מוכן לקנות מהן, מצאתי כמה דגמים שנראים לי מספקים. רציתי לבקש חוו"ד של אנשים שיש להן אחד מהדגמים האלו. אם הם מרוצים מהמוצר , אם היו הפתעות רעות וכו הדגמים 42 LCD FULL HD פנסוניק דגם TH-L42U20 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1SVTHL42U20 42 LCD FULL HD מסדרת Toshiba Regza דגם: 42RV600. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JW42RV600 42 LCD LG Full-HD עם 4ms וחיבור USB Divx בפורמט HD http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HC42LD460 42 LCD LG Full-HD עם 4ms וחיבור USB Divx http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HC42LD420 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מעוניין באוזניות סראונד טובות עד 450 ש"ח אם אפשר מחנויות מאזור המרכז. לפי מה שהבנתי אין להשוות אוזניות לרמקולים לכן אודה באמת לאוזניות איכותיות עד כמה שאפשר.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הכרטיס קול שיש לי כרגע מובנה . אתם חושבים שכדי שאני אנצל את איכות האוזיניות הללו אני צריך לקנות כרטיס קול ? הנה לינק לאוזניות http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05342# המטרה היא למשחק counter strike . תודה
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום שלום! לאחרונה הגעתי למסקנה שהLUXEON שלי בהחלט קקי... למרות שבעוצמות נמוכות הם יחסית מצויינים אני חייב לציין! בכל מקרה, אני רוצה לקנות 2.1 למוזיקה בעיקר וגם לסרטים קצת ומשחקים. כרטיס קול יש לי 5.1 מובנה של REALTEC AC97 מהלוח AI7 של ABIT, בכל מקרה אני לא רואה צורך רציני לרכוש חדש כאשר אני רוצה לשמוע בסטריאו. רציתי לדעת איזה רמקולים מומלצים, עדיפות גבוהה יש לALTEC LANSING, אבל אני לא בטוח איזה דגם הכי טוב ATP3 \ 2100 \ 4121. ויש בעיה שבחנות לא בטוח שיש את כולם. בכל מקרה יש 2.1 הגון ומשתלם מבית קריאטיב \ לוג'יטק? אני אודה אם תוכלו לעזור לי ולהגיד מה ההבדלים בין דגמי אלטק, עדיפות למוזיקה מסויימת, איכות , עוצמה וכו'. נ.ב - אני שומע מוזיקה אלקטרונית וראפ, חשיבות גבוהה לבאס…
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אוקיי ככה יש לי כרטיס קול o.B שושה לי פצפוצים בשמע.. לפעמים יש תיקים כאלה.. בכל מקרה מה שהיה הספיק לי.. אני רוצה לקנות כ. קול פשוט וטוב.. עדיף של חברה מוכרת כמו creative ושיהיה כמה יותר זול.. פחות מ200 ועדיף אפילו בסביבות ה100- תודה
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום! יש לי מיקרופון קונדנסר של YOGA דגם BM-38 שמחובר למיקסר PHONIC דגם AM120 עם PHANTOM POWER של +48V (המיקרופון דורש מתח פאנטום של 52~9). המיקסר מחובר מהיציאת Line במיקסר לכניסת Line In של כרטיס קול On-board (צבע כחול) במחשב (Realtek AC97). הרמקולים שלי הם Altec Lansing FX6021, והם מחוברים לכניסת רמקולים בכרטיס קול (צבע ירוק). הייעוד העיקרי של המיקרופון הוא תוכנות מסרים מיידיים כמו Skype ו-Xfire. הצבתי את המיקרופון על השולחן מולי בין המקלדת למסך. אני מקליט את עצמי כשאני מדבר רגיל באמצעות sndrec32. כאשר אני משמיע את ההקלטה, אני לא שומע את עצמי. כאשר אני מגביר את הווליום לעוצמה גבוהה (3 נורות מתוך 5 בשלט של הרמקולים), אני שומע את עצמי חלש. כאשר אני מגביר את הווליום…
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
וובכן התפרסם לא מזמן בתפוז שתי כתבות שמשכו את עיניו של ידידי COM והוא ראה אותם והחליט לשלוח לי הכתבה הראשונה עוסקת בחברת רמקולים, שנמכרת בארץ תחת מותגים רבים במחירים מופרזים תוך הטעיית הציבורת בהחלט מצאתי אותה כחומר קריאה מעניין וחשוב. כתבה 1 הכתבה השניה עוסקת בכיצד לבחור מערכות רמקולים לבית, גם את הכתבה הזאת מצאתי מעניינית ולא פחות חשובה. כתבה 2 וובכן תנו תגובות ונתחיל בדיון...
-
- 32 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות LCD או פלאזמה בגודל של 37-42 אינ'ץ(הספה במרחק של 2.5מ' פחות או יותר מהמסך) שבעיקרון השימוש המרכזי זה לראות סרטים ב דיוידי או YES. התקציב שלי הוא עד 6000 ש' אבל אפשר לחרוג טיפה. באופן כללי אני רוצה לדעת מה אני צריך לבדוק אם אני קונה LCD או אם אני קונה פלאזמה ומה עדיף LCD או פאלזמה לשימושים שהזכרתי. בנוסף יש לי אפשרות לקנות את הדגמים הבאים במחירים יותר מוזלים: http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=650 ב 5900 שח' http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=L40A9A&Cat2Cat1ID=1885&Cat2ID=2141&aff=Zap〈=he ב6200 ש' http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1661&CategoryID=138&Page=2 ב 6000 שח' האם הם טובים?כדאיים? ובנוסף האם ז…
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם ! לפני כחודש קנית טלויזית LCD לחדר. הLCD של סמסונג מדגם A330 . חיברתי את הטלויזיה למחשב באמצעות כבל DVI (מהמחשב) ל HDMI (ל LCD), אורך הכבל כ 5 מטר. עכשיו כאשר אני מעביר את התמונה הכל עובד מצויין , חוץ מסרטים , ולא משנה באיזה איכות. אני פשוט רואה תמונה שחורה ורק שומע את הקול של הסרט. מול זה כאשר אני רואה סרטים און ליין מאיזה אתר הכל עובד כרגיל. הכרטיס הגרפי של ד"א הוא Radeon 9600 XT . עוד חשוב לציין שכאשר העברתי את התמונה של המחשב לטלויזיה הקודמת שלי ( 21 אינץ רגילה) זה אף פעם לא עשה לי בעיה דומה . האם תוכלו בבקשה לעזור לי ולהגיד לי מה הבעיה ? בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי תקציב של עד 2500 שקל לקניית רמקולים לסלון לאחר שבדקתי מחירים ראיתי שבתקציב כמו שלי רק כ- 1500 שקל צריכים ללכת על המגבר מה שמשאיר אותי עם כ 1000 שקל בשביל הרמקולים עצמם לעומת זאת ראיתי ברמקולים למחשב את Z5500 Logitech שניתן לחבר למערכת קולנוע ביתי וכאן באה השאלה שלי האם הרמקולים האלה של Logitech יהיו פתרון טוב לבעיה שלי או שהם טובים רק בשביל חיבור למחשב ומה כדאי לי לעשות ללכת על הרמקולים זולים +מגבר או לקחת את הרמקולים האלה של לוג'טק ממה שהבנתי שהם מצוינים למחשב
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי מערכת רמקולים של לוגיטק x530 לאחרונה כאשר ניסיתי להרכיב אוזניות עם רמקול מובנה לא עבדו לי אז ניסיתי לשנות את סידור הפינים ועכשיו שכחתי את הסידור הדרוש ולא כל הרמקולים עובדים אם יש מישהו שיכול לעזור לי אני אודה לו מאוד (לוח אם DQ6 של גיגהבייט)
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להשקיע בטלויזיה חדשה. עד היום די נרתעתי מהטלויזיות השטוחות כי אני צופה בעיקר בערוץ 22 / 10 ולצערי, התמונה נראית טובה יותר בטלויזיה רגילה. חזרתי מחו"ל אחרי שנתיים אני צריך לקנות טלויזיה חדשה. בחו"ל הדשא של השכן ירוק יותר, אז רוב הערוצים היו בHD.. נגיד, תקציב של עד 10,000 לטלויזיה חדשה. 46". תמיד אהבתי את התמונה של פיליפס אבל הבנתי שסמסונג עושים פאנלים לא רעים בכלל. לא אכפת לי תלת מימד! במיוחד שאין לזה עוד סטנדרטים או ערוצים.. אכפת לי שאני אוכל לראות תמונה סבירה גם בשידורים רגילים. יש כזאת חיה? או שאני משלה את עצמי וכל המתיחות לא עובדות והפתרון זה לשנות את זה התצוגה ל3:4 ? קצב ריענון של 100HZ או יותר? זה משנה? זמן תגובה של מתחת ל4 MS משנה משהו? יש לי רמקולים ישנ…
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה בהרצת סרטי HD 1080P, הסרט לא רץ חלק ואין סנכרון בין הסאונד לוידאו. המפרט שלי הוא: intel pentium dual E2140 1.6 2g ram ddr2 533 geforce 9600 gso מסך - benq g2220hd הורדתי כבר את הcccp חבילת קודקים ואת ה-core avc pro 2 וגם זה לא עזר. אני אשמח אם תעזרו לי ונמצא פיתרון תודה.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
כמו בכותרת... אוזניות בעיקר שביל מוזיקה ולא koss porta pro
-
- 10 תגובות
- 917 צפיות
-
-
במדריך פריצה שפורסם פה באתר ישנה אופציה לשינוי הפונטים, האם מישהו מוכן לסכן את האייפוד שלו ולנסות להוסיף פונטים עבריים... ?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
רציתי לברר איזה רמקול יותר כדאי לי את Philips SPA7650 רמקולים: 12.5 ואט*4 סאבוופר: 25 ואט מרכזי: 15 ואט מחיר 811-900 זאפ HARMAN KARDON רמקולים: 10 ואט*2 סאבוופר: 20 ואט מרכזי:אין מחיר:900 באג לפי הנתונים נראה שהקרדן בכלל לא מתקרבים לפיליפס אבל בכל אופן הם עולים אותו מחיר האם זה בגלל העיצוב או גם בגלל האיכות ובכלל איך הרמקולים האלו Philips SPA7650 כי על הקרדן ראיתי המון תגובות חיוביות משא"כ עלהם לא ראיתי אף תגובה בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי בבעיה הזאת במגבר שלי, של חבר ושל עוד כמה חברה באינטרנט. הרבה מגברים של קנווד שיצאו בערך בתחילת שנות ה 2000 סבלו מבעיה שאחרי זמן מה - יכול להיות חודשים ויכול להיות שנים, המכשיר הפסיק להגיב לשלט או שהיה מגיב לפרקים. אתחול של המגבר לא היה פותר את הבעיה. הפתרון הוא כך, קודם כל יש לבדוק את תקינותו של השלט ואם הוא תקין אז הבעיה היא במגבר: ההלחמה של העין של ה IR ללוח שעליו היא יושבת בוצע בד"כ ע"י הלחמה קרה/יבשה ולאחר תקופה נוצרים סדקים בהלחמה ואובדן מגע. הפתרון הוא שחרור ההלחמה הישנה והלחמה מחדש של הרגליים ללוח. שמעתי על כמה אנשים שפשוט חשבו שהשלט נדפק וזרקו אותו לזבל, למרות שהוא היה תקין והבעיה היתה במגבר..
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום! אני שומע הרבה מוזיקה ובעיקר אקלטרונית..הייתי שמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אוזניות איכותית יחסית לתקציב שהצבתי בכותרת. בשום אופן אני לא רוצה שהאוזניות יהיו IN-EAR ואני יותר שואף לכיוון אוזניות ה-DJ למיניהן בתודה רבה אלכס
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הנה המוצר זכיתי בו ב 501 שקל. כדאי לקנות ? נ.ב. בבקשה לענות מהר כי אני צריך לחזור אליהם תודה
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-