עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מה אתם אומרים על: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=574990# ?

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  2. Started by vasser,

יש לי היום את האוזניות של סנהייזר ה-CX300 ומה שאני לא אוהב בהן זה העובדה שהן לא ממש מסכימות להכנס לאוזן, ניסיתי להחליף את המתאמי גומי שבאים איתם אבל עם כל אחד יש יתרונות וחסרונות. בעקרון האזניות מצויינות (איכות צליל, באסים ...), אבל אני לא ממש מרוצה מזה שהן בורחות לי מהאוזניים. אני מחפש אוזניות אחרות באותה איכות או טובה יותר, כמובן, שגם נכנסות לאוזן אבל נשארות שם (אולי פשוט יש לי אוזניים מיוחדות ... ? ) ושעולות משהו כמו 250-300 שקל.

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  3. שלום רציתי לדעת עם למכשיר הזה יש דיסק קשיח כי אני לא מוצא עליו מידע באתר היצרן ? וגם רציתי לדעת את חוות דעתכם על המכשיר? תודה

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  4. לכל מי שרוצה להוריד סרטונים של הפורמט HD המדהים 720P/ 1080P http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/musicandvideo/hdvideo/contentshowcase.aspx מוריד לי על 205K ...רואים פשוט מדהים.. (זה קבצי התקנה שבתוכם WMV )

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. חיבור מ DVD לרמקולים z-5500 (הגיעו היום )... כרגע אין לי אף אחד מהכבלים ואני שואל לפני הקנייה. תודה לעונים חיים בהמשך לתשובה שקיבלתי: לוג'יטק ממליצים על כבל קואקס 75 אום. האם מדובר בכבל סטנדרטי או שזה כבל מיוחד?

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  6. רמקולים ממש זולים שעדיין יהיו באיכות בסדר... אני לא צריך סאב וופר, לא צריך משהו איכותי - אני מאוד רחוק מאודיופיליה. באמת הכי זול שעוד אפשר להגיד שהוא טוב

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  7. אני מחפש לא מעט זמן אוזניות כפתור שישמשו אותי לריצות/הליכות שאני עושה, התקציב הוא עד 400 ש"ח, אני שומע רק מטאל ומה שקשור לזה, אני מעדיף שהבאס ישלוט בסאונד. הומלצו לי האוזניות האלה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=418509 ואז ראיתי גם את אלה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=418072 איזה מבין השניים טוב יותר? והאם ניתן למצוא משהו טוב יותר מאלה לתקציב שלי? אין לי אפשרות ליקנות בחו"ל אלא רק בארץ.

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  8. Started by Flea,

היי אני רוצה לחבר את המערכת קולנוע למחשב שלי.. אם אני לא טועה הם 6 רמקולים קטנים וסאב.. משמע 6.1 לא? או שיש שם 7.1 לא זוכר במדיוק. עכשיוו, יש לי כרטיס קול: Creative Sound Blaster Live .. לא בטוח בדגם המדויק אבל במנהל התקנים וב EVEREST כתוב ככה: Creative SB Live! Value (CT4830) והשאלה היא כמו בכותרת.. האם הוא יוכל לנצל את הרמקולים האלה וישמעו טוב את כל הרמקולים?? תודה!

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  9. אהלן חברים, סתם חשבתי לחלוק איתכם. הזוג האחרון של K340 שהכנתי לחבר מהולנד עבר ידיים והגיע למישהו אחר. אותו האחד רצה כבלים תואמים לכבל של האוזניות שיחברו בין הנגן למגבר, ובין המגבר לאוזניות (צריך שם מתאם). האוזניות נראות כך: הכבלים שהכנתי לו: הבנייה עצמה מאוד איכותית כמובן. כרגיל, חיווט טוב, סיכוך צפוף, הלחמות מצוינות עם Cardas, וגימור יפה כמו תמיד. מעבר לזה הלקוח הפעם לא הגביל את עצמו בתקציב, אז מדובר ברכיבים מצוינים. רק הקונקטור עם הזוית לדוגמא עולה משהו כמו 150 שקלים. Anatoli.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני שם לב שהמון המון הולכים היום על הגראדו S60 בגלל המחיר הנוח שלהם והאיכות הטובה שהוא מספק. אמרו לי בחנות שצריך קצת להתרגל לסאונד של הגראדו כי הוא שונה מהסנהייסרים. אני אישית מאוד אוהב את האוזניות של סנהייסר ולא בהכרח רוצה להחליף, הייתי שמח לשמוע איזה אוזניות של סנהייסר משתוות לאיכות ובעצם לכל היתרונות שיש לגראדו S60. * לא מחפש משהו מפלצתי, אבל משהו איכותי שאולי יהיה שווה להחליף בו את ה-HD457 הוותיקות והאהובות שלי. * אם בכל זאת כן כדאי ללכת על הגראדו, אז האם שווה להוסיף ל-S80 ומה בעצם ההבדל בינהם? * חשוב לציין שהאוזניות האלה הם רק לבית, ככה שלא אכפת לי אם הם יהיו ענקיות. * גם AKG נראים לי אחלה אופציה, אבל שוב אני דיי פאנבוי של סנהייסר (בלי שום סיבה, אני לא מבין מי-יודע-כ…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by snuffi,

אני מעוניין לקנות טלויזיית LCD 42 אינצ' בתקציב של 8000-9000 ש"ח... אני מקבל המון המלצות ואני לא יודע במה לבחור.... מישהו יכול להמליץ לי על דגמים טובים במחירים האלו...

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  12. שלום ברצוני לקנות רמקולים ניידים שיוכלו לעבוד גם על חשמל וגם על סוללות לאחר חיפוש והשוואה הגעתי לשתי דגמים שיכולים להתאים לי : 1 Logitech MM28 http://www.maximus.co.il/Product.aspx?ProductID=1837 2 sandisk sansa speaker dock http://www.zap.co.il/models2.asp?Sog=C-MP3Accessories&DB185935=185943&DB228910=229161 קראתי על שתיהם ביקורות טובות טווח מקסימום לקניה 400 ש"ח האם מישהו שמע את אחד הרמקולים האלה ויכול לאשר את הביקורות שקראתי או לא האם יש לכם הצעה במחירים הנל שיכולה להיות טובה יותר או מוצר שיש לכם ניסיון איתו אשמח לתשובות במהרה תודה מראש שרון

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  13. דבר ראשון מפרט בצד טוב נשבר לי המגבר אז אני משתמש במחשב בתור אחד... חיברתי את הגיטרה לחיבור שלו מאחורה בכרטיס קול (הבננה מונופונית) ואני שומע רק בצד שמאל(ברמקול או באוזניות) יש דרך לסדר ? הגיטרה Washburn mercury II

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  14. אני חיפשתי רמקולים 5.1 של CERWIN WEGA וגם MOREL לא מוצא באף חנות באיזור. תודה מראש לכולם....

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  15. Started by B.D.B,

אני מחפש Streamer למערכת קולנוע בייתי ואני לא מצליח למצוא אחד טוב. אני מחפש אחד בעל התכונות הבאות: - יציאת component ,עדיפות ל HDMI \ DVI (לפחות עד 1080i) - יציאת אודיו דיגיטאלית (לא משנה, אופטי או קוקסיאלי) - תמיכה מלאה בפורמטים הנפוצים באבחנה גבוהה (MPEG1/2/4, divx/xvid, WMV, VC1, H264) כולל תמיכה בקבצי MKV ולסיוט הכי גדול: - תמיכה בכתוביות בעברית (בשביל ההורים) אני חושב שאין צורך לציין תמיכה ב SMB (פורמט שיתוף התקיות של מיקרוסופט) זה אמור להיות ברור מאליו. אין צורך בwifi מאחר וכנראה הרוחב פס המעשי לא יספיק בכל מקרה. גם אין צורך ביכולת הקלטה \ הרדדיסק מובנה. יש רעיונות?

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  16. אחרי שניסתי את ה-h5 וכול מיני אוזניות, כולם נימעסו עליי, לא שומעים טוב ואני לא מהנה מהם. אני צריך אוזניות טובות בעיקר למטאל\רוק, בעיקר אני מחפש באס חזק. אני פתוח להצעות. תודה!!

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by uhabhv728,

אני צריך תוכנה שיכולה להקליט מאתרי אינטרנט שירים באורך יותר מ5 דק' תודה ענקית לעוזרים

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  18. Started by AdamS,

היי... ראיתי בהרבה תמונות וסרטונים באינטרנט שהסאב וופר של המערכת נמצא על חתיכת קרטון או משו דומה. זה משו חשוב או שזה סתם ככה? כי אצלי הוא יושב על הריצה ורציתי לדעת אם זה משנה משו? תודה רבה..

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  19. Started by nizzan7,

שלום, כידוע לרובכם אני מתכנן חדר שינה שתשולב בו מערכת קולנוע ביתית וטלויזיה וכו'... ויש לי מספר שאלות: 1) איזה סידור רמקולים עדיף לחמישה רמקוליים (אחוריים, קדמיים רצפתיים וסנטר.) 2) זה יעבד הרבה מערכו עם הרמקולים האחוריים יהיו בצידי השומע? (מדפיים) 3) מה המידות שלפיהן אני צריך לתכנן מקום בנישות לרמקולים? (ממוצע+ אקסטרה) 4) " " " " " " " " לטלויזיית LCD 32 אינץ? (ממוצע+אקסטרה) 5) האם רמקולים שקועים בקיר כמו אלה בלינק יכולים לשמש כאחוריים? ואם כן אז הם יהיו באיכות טובה מספיק למערכת נחמדה? 6) מה עדיף רמקולים אחוריים מדפיים או שקועי קיר והאם ההפרש גדול? 7) מי מבין הלינקים עדיף כאחורי? (קחו בחשבון את הבדלי המחירים הגבוהיים- יחס עלות תועלת!) לינק- http://zap.co.il…

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  20. Started by DeVieDeXP,

אהלן חבר'ה. יש לי תקציב של 3000 שח, אני אשמח מאוד לקבל עצה על רסיבר בטווח המחיר הזה.

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  21. אני לא יודע עם ככה זה אמור ליהיות או שזה רק אצלי אבל כשאני מגביר או מנמיך זה עושה את זה בשלבים... ולא בעליות כמו שצריך.. מין קפיצות בהגברה... וזה מאוד מעצבן יש דרך לתקן את זה?

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by IG,

אהלן. אני מחפש תוכנה שיודעת להשמיע תדרים מסויימים לפי בחירה שלי. ושאלה בנושא- איך כרטיס קול יכול להשפיע על השמעת התדר? (נגיד בתוכנה אני מגדיר 1KHZ- והאוזניות\ רמקולים לא מגבילים, איזה תדר הכרטיס יוציא לי? מדובר בכרטיס מובנה מג'אייף)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by SoapSeller,

באיחור אופנתי הגיע אלי ה-Meier Audio Corda Aria. (אחרי סיוט במכס) הוא דוחף את ה-K701 שלי נהדר. סופסוף יש באס כמו שצריך והכול הרבה יותר מדויק ויושב כמו שצריך. אני כנראה בן אדם של סיליקון(no pawn intended), כי הוא מתחבר לי הרבה יותר טוב מכול המגברי מנורות במפגש. ה-Crossfeed עובד נחמד, קצת פחות ממש שצפיתי. הבמה עוברת קצת יותר "קדימה" אבל משהו בצליל קצת מוזר, עוד לא החלטתי אם אני אוהב אותו. וגם בתור מקור הוא לא רע בכלל(הוא מחובר אצלי ב-USB למחשב). וזהו בנתיים, התרשמויות נוספות יבואו בהמשך. [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. יש לי שאלה...? אני רוצה לקנות רמקולים התקציב שלי הוא עד משהו כמו 700 המטרות העיקריות שלי זה סרטים ומוזיקה רציתי לבקש מיכם המלצות לרמקולים שיתאימי לדרישות שרציתי אני גם רוצה לדעת בתחומי עיסוק הנ"ל מה עדיף לי 5.1 או 2.1 ואם תוכלו להגיד לי איזה דגמים יש משתי הסוגים אני אודה לכם נ.ב. קיבלתי את הכתובת של הפורום מחבר שאמר לי שאתם הטובים ביותר ובינתיים תוך כדי שוטטות בפורום אני חייב להודות שאני מסכים איתו אז באמת כל הכבוד לכם

• 4 תגובות
    • 474 צפיות
  25. שתי שאלות בעצם: אני רוצה לצרף לסרט שאני צורב כתוביות אז אני משנה את השם של הקובץ לשם הסרט (בפורמט SRT), אבל מה אני עושה אם אני רוצה לצרף יותר מסוג אחד של כתוביות? והשאלה השניה זה איך אני משנה את הגופן של הכתוביות ואיך אני יכול לראות איך זה יראה לפני שאני צורב?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים