אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
האם יש לקריאטיב כרטיס קול עם שלט אבל בלי פאנל\ראק? כי זה ממש יעזור לי אבל כל החיבורים שבאים עם הפאנל ממש מיותרים בשבילי.
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה החלטתי לשדרג את כרטיס הקול onboard שלי למשהו טוב יותר. אין לי רמקולים למיניהם (5.1, 7.1), מה שכן יש לי זה אוזניות, כך שאני צריך עזרה בבחירת כרטיס-קול טוב, שהדברים היחידים שיהיו מחוברים אליו הם אוזניות ומיקרופון... תודה מראש
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה שמחבר את המחשב לממיר(yes) אני משתמש בויסטה ויש לי הום סנטר(יהיה נחמד אם תיהיה לכרטיס אפשרות לפונקציה הזאת) אני מחפש איכות צפייה והקלטה טובה תודה רבה לעוזרים!!!!
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול של החברה הנ"ל הוא יהיה בעיקר למשחקים ומוזיקה עד 1000 שח ומישה אל תקפוץ ישר השתמשתי בחיפוש וזה לא ענה על שאלתי אז איזה כרטיס אתתם ממליצים לי ואין לי איזה אוזן של מוזקאי אז אני צריך ברטיס איכותי אבל לא מקצועי נ.ב איך הכרטיס x-gamer? תודה לעונים גיא
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות EPOX 8K9A2 ואני מקבל איתו AC97 5.1 ויש לי עכשיו CREATIVE LIVE! 5.1 וכמובן שהקריאטיב יותר איכותי, אבל האם זה משהו שאני ירגיש עם הHERCULES 5.1 שלי? שגם ככה הם לא רמקולים מהשורה הראשונה (למרות שאני אוהב אותם!)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, ברשותי מחשב ישן (P4 2.4) ששדרגתי למטרות לכידת וידאו. המקום שאני קונה ממנו את הציוד שלי הציע לי כרטיסי TV של ג'יגה בייט מהסוגים הבאים :Gigabyte GTP5100 TV Card PCI או Gigabyte GTP6000 TV Card PCI + FM מטרתי היא לכידה לא ב- HD תוך כל האפשרויות הרגילות של DVR - הקפאת תמונה, הקלטה וכו'. האם מישהו מכם מכיר את הכרטיסים ויכול לחוות את דעתו לגבי כדאיות, כמו כן האם יש כרטיסים אחרים של ג'יגה בייט שאתם ממליצים עליהם? תודה!
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
דבר ראשון... מה יותר מומלץ. M-Audio Audiophile 2496 Sound Card או AUDIOTRAK Maya 44 Mk.II ? האם היציאות אופטיות שלהם יוכלו להתחבר לרסיבר. ושאני יקבל SOUND של 5.1 מDVD או ממשחקים שתומכים? כמובן שהרסיבר תומך בDOLBY DIGITAL
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
ואם לא.. אנא סליחה מחברי הפורום ומהמנהל.. רציתי לדעת איך בוחרים כרטיס טלויזיה כדי שאוכל להקליט מהכבלים (נכון לעכשיו ממיר אנלוגי) להרד-דיסק. מחשב יחסית בסדר, בן שנתיים, ליבה כפולה ו 3 ג'יגה זכרון. הייתי רוצה לדעת על מה מסתכלים, איך יודעים מה מתאים, וגם אם הכרטיסים ה"זולים" (200 ומטה) ב KSP שווים משהו.. בתודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אחים שלי היייייייייייי שמעו יש לי מע' של 5.1 ואני צריך כטיס קול שיתמוך בה אתם ממליצים ????
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
תגידו מה ההבדל בין כל כרטיסי הקול ? התחל מהכי זולים ועד הכי יקר
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
מישהוא מוכן לעשות לי קצת סדר ?? מה זאת אומרת כרטיס קול עם 8 ערוצים וליד זה רשום 7.1 או 7 ערוצים ואז 6.1?? יש לי כרטיס קול על הלוח כמה ערוצים יש לי 2??
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
לאחרונה, הכרטיס קול שלי התחיל להתנהג מוזר... ב-Device Manager כתוב שהוא מחובר והכל טוב, אבל בת'כלס לא שומעים בו הרבה. או מעט. אז החלטתי לקנות אחד חדש... שתי שאלות: 1)האם ניתן לחבר כרטיס קול חדש ללוח אם בו יש כרטיס קול מובנה? והאם זה קל או מסובך לכבות את הכרטיס הישן ולהפעיל את החדש? 2)איזה כרטיס קול כדאי לקנות? לא משהו מקצועי, סתם בשביל לשמוע מוזיקה וזה.
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי שלושה כרטיסי קול . 1) פנימי של RALTEK 2) כרטיס LIVE של CREATIVE 3) ו DJCONCOLE של HERCULES אני לא מבין למה זה משנה שהכרטיס יכול להוציא יותר מ 16 BIT ו 48KHZ הרי זלא שהכרטיסים מנצלים את כל התחום הדינמי שיש להם כי כיום (כולל XIFI בקושי) לא ממש יכולים לשחזר את המוזיקה (הרמוניות שחסרו מהפס קול מקורי) אז למה לי יותר . איזה יתרון אני מקבל מי זה כאשר אני שמוע דיסק באיכות הגבוהה ביותר או ITUNES במצב ללא דחיסה . איזה ערך מוסף אני מקבל מזה ? הרי את הארמוניות אין לשחזר .מה כן אפשר לעשות ? אני יודע קוראי CD יקרים מכפילים את גל הנושא ל תדר )96MHZ כדי להמירו ל DTOA ביותר מדיוק אבל גם שם לא ממרים את זה ל24 BIT ו 128KHZ ..יש משהו שפיספסתי .
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אם לוח בא עם כרטיס קול עליו ואני רוצה לשים כרטיס נורמלי, איך מנטרלים את הON BOARD?
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היום אני רואה בלוחות כרטיסי ON BOARD עם 6 ערוצים ואני לא מנדבר בכלל על NFORCE. השאלה שלי אם לDVD ומוסיקה קלאסית יש צורך ביותר מהכרטיס קול המובנה במידה ומשתמשים ברמקולים בינוניים כמו CREAITVE INSIPRE 2500?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
אני צריך שתעשו לי קצת סדר בקשר לכרטיסי קול: מה ההבדל בין Live 5.1, Live Gamer 5.1, Live MP3 5.1, Live DE 5.1, Live Platinum 5.1, Live 5.1 oem וכל הסדרה הזאת של הלייב... (אני יודע שהפלטיניום זה לעריכת מוזיקה מקצועית או משהו כזה..) ומה הכי טוב מביניהם?? ??? האם SoundBlaster היא חברת בת של Creative ואם לא אז מה הקשר ביניהם?? ועל מה אתם ממליצים על כרטיס מסדרת סוונד-בלאסטר לייב או פורטיסימו? אני חושב שLive 5.1 יעשה את העבודה בצורה טובה עם מערכת 4.1, נכון? ועכשיו בקשר לרמקולים: מה עדיף 4.1 Luxeon 4.1/ Genius אני יודע שהם לא משהו אבל אני רוצה 4.1 במחיר סביר וזה מה שיש...
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום שמי דור ואני מחפש כרטיס קול סביר בעל יציאה אופטית למחשב שלי והשאלה שלי האם כרטיסי קול יותר זולים בתאילנד ואם כן אז בכמה? (אני נוסע לתאילנד בקרוב)
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
בחודשים האחרונים יותר ויותר משחקים חדשים שיוצאים דורשים כרטיסי קול לא מובנים. יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח. כשאני מנסה להריץ משחקים כבדים כמו, באטל-פילד 2 למשל, הם מקרטעים. דרישות המערכת שלי עולות בהרבה על הדרישות המומלצות למשחקים אלה. האם הסיבה לקירטועים יכולה להיות העובדה שיש לי כרטיס קול מובנה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר שני כרטיסי קול לאותו לוח אם אם כן איך?
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש איזה ייתרון לCREATIVE לעומתם, והאם אפשר לקנות אותם ללא חשש. המלצות, אם הם טובים, וכו'.
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יכולה להיות בעיית תאימות? אני רוצה לחבר Logitech X-530 5.1 לכרטיס קול Creative S.B X-Fi XtremeMusic אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
האם יש כרטיסי קול שיכולים להעביר את הפורמטים החדשים של האודיו כמו dd+?
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי ברשותי לוח אם - Asus M2N-E וכרטיס הקול הראשי במחשב הוא במובנה. עכשיו השאלות שלי מתפרסות ככה- במשחקים מסוימים הסאונד מתחיל לקרטע, אבל ממש לקרטע ומגיע למצב בלתי הפיך עד שאני צריך להפעיל מחדש את המשחק או המחשב. סרטוני מעבר, כמו למשל במשחק Marvel בעבר ככה שהקול נתקע כל שניה ואיתו גם הסרטון (התצוגה) נתקעה. עכשיו ככה- אני חושב שיש לי אחריות על הלוח, אבל השאלה היא כזאת: האם כדאי פשוט להגיד לחנות שיחליפו לי כרטיס קול אחרי בדיקה (שדורש בעצם החלפה של כל הלוח, לא?) או שכדאי לקנות כרטיס קול חדש (creative sound blaster 5.1 הזול עדיין שווה משהו?)? ומהי באמת ההשפעה של כרטיס הקול על איכות הסאונד באופן כללי. ז"א, אם אני אקנה למשל מחר מערכת מפוצצת 5.1 במחיר של 4-5 ספרות אבל עם כרטיס קו…
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת העים אפשר להוסיף כרטיס קול בלוח האם כמו שמוסיפים כרטיסים גראפיים על לוח שיש בו כרטיס קול מובנה חייב תשובה בהקדם מהר!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם איך הכרטיסים הנ"ל מבחינת איכות סאונד למשל מול הכרטיס המובנה הכי טוב שיצא סאונד סטורם או מול הכרטיסים הנפוצים היום בלוחות - רילטק 850 וכו'? ואיך הוא למשל לעומת כרטיס קול מסוג סאונד בלאסטר לייב 5.1 או 7.1 24 ביט?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-