אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
האם יש כזה דבר כבל שממיר מ svideo ל component ? חיפשתי המון באינטרנט ולא מצאתי כזה דבר אם יש תוכלו לעזור לי מאיפה קונים? בגדול הבעיה שלי היא שיש לי: * כרטיס מסך GeForce עם tvout + יציאת svideo * טלוויזיה עם כניסת RCA וכניסות component הכרטיס היה מחובר עם tvout לטלוויזיה ובזמן הפסקת חשמל נדפקו לי שתי היציאות (גם הצד של הטלוויזיה וגם הצד של הכרטיס מסך לא עובדות ועכשיו אין מצב שאני יכול לחבר ב RCA רגיל את הטלוויזיה למחשב) יש לי כניסות component בטלוויזיה ויציאת svideo בכרטיס מסך חיברתי את יציאת svideo שבמחשב עם כבל ממיר ל RCA בצד השני לטלוויזה לאחת מכניסות ה component של הטלוויזיה ורואים תמונה אבל בשחור לבן - אז חשבתי שאם אני יקנה כבל כמו שכתבתי למעלה זה יעזור כי זה יעביר …
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני רוצה לחבר את המערכת הביתית למחשב.. הציוד שיש לי: -רסיבר -חמש רמקולים (סנטר, רמקולים אחוריים וקידמיים גדולים) -מחשב עם כרטיס קול משולב רגיל עכשיו, אני חיברתי את המחשב למערכת אבל אין אווירה קולנועית איך חיברתי? לקחתי כבל עם חוט שמתחבר לשחור ואדום ברסיבר ולמחשב כניסה רגילה של אודיו, בחיובר לרסיבר זה בV-AUX אבל השאלה פה למה אני מרגיש שאין אווירה קולנועית כלומר אני צריך לעשות משהו מיוחד יותר ממה שעשיתי?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, עוד שבוע אני מקבל את הלוג'יטק 5500, ואני עושה הכנות לקראת בואו של הסט מבחינת חיווט דיגיטלי ומעוניין גם לרכוש כ.קול. כרגע אני מעוניין לקנות את הכרטיס של M-audio ולחבר דרך היציאה הקואקסיאלית, השאלה היא איך השילוב של הכרטיס הזה עם הרמקולים הללו, אם הוא מספיק טוב ויפיק מהם שמע איכותי ומיטבי או שהייתם ממליצים ללכת על כרטיס קול יותר טוב ויקר? ואם כן איזה..(יותר למטרות מוסיקה,גם לסרטים) תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לחבר אותן לאייפוד http://www.c-comp.co.il/show_details.asp?prod_id=1854 מישהו מכיר? שמע אותן בפעולה? תודה
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מישהו כבר קנה כבל COAX איכותי בסביבות המחיר הזה ? האם הסכום שווה לתמורה שמקבלים ?
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי אוזניות יש לי אבל אני צריך מאריך כי אני יושב בד"כ די רחוק מהמקור כשאני רואה סרטים או שומע מוזיקה. האם יש מתאם שיקבל את הINPUT מהמקור שלי, וישדר אותו למתאם (קטן) שיהיה מחובר לאוזניות שלי ? אם כן, אני אשמח לדוגמא אם לא, איזה עוד פתרונות יש לאוזניות באלחוט ? (בלי לקנות אוזניות חדשות, אני רוצה להשתמש באוזניות שלי) תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה כמה שיותר מהר על טלוויזית LCD שנעה בין ה4 עד ל4 וחצי אלף עדיפות שיהיה 37" אבל אם אין מספיק בתקציב אז אפשר להסתפק ב32" תודה רבה.. ואם מישהו יוכל לתת לי את המס' שלו שאוכל לדבר איתי דרך החנות זה יהיה עוד יותר מצוין, תודה מראש ענקית!
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום...יש לי את הלוח אם M2N-E ויש לו מן דבר כזה שנקרא sound max שנמצא למטה איפה שהשעון ויש שם אקולייזר, שבו אין אפשרות לבחור מצב של צפייה בסרט ורק מוזיקה...והבעיה היא, כשאני צופה בסרטים עם דיבוב אני לא שומע כמעט את הקולות של האנשים כי הקולות של הרקע הרבה יותר חזקים( מוזיקה, ים, תנועה של מכוניות וכו') פעם מישהו שמבין כיוון לי את זה וזה קצת עזר אבל עדיין היה קשה לשמוע מה אומרות הדמויות מישהו יכול לעזור לי איך לכוון את זה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה ממש מעניין אותי לדעת בתור אחד שלא מבין בציוד אם המערכת שלי בסלון שווה משהו... המערכת מחוברת לSANSUI RZ-8150 ישן. הסנטר הוא : SoundWave CS-100 הקדמיים הם : NHT 1.5 וה REARS: SoundWave SL-50 תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום לכולם דוד שלי מחפש טלוויזיית LCD (שמיועדת לחדר של הילד שלו) בגדול של כ- 20". התקציב שלו הוא 2000 ש"ח. איזו טלוויזיה מומלצת במחיר הזה? הציעו לו (נדמה לי שבבאג) לקנות במחיר הזה מסך LCD שמיועד למחשב וכרטיס טלוויזיה חיצוני. איזו אופציה (זו או טלוויזיה) עדיפה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני עכשיו קונה מחשב חדש ורציתי לברר האם יותר כדאי לי להשקיע במערכת 5.1 או להסתפק ב4.1 אם אני יקנה את המערכת 5.1 רוב הסיכויים שזו תהיה המערכת הזו: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1319 אלא אם כן יש לכם הצעה אחרת, אך יש לי גם אופציה לקנות מערכת של 2.1 ופשוט לחבר עוד 2 רמקולים שיש לי מהמערכת סטריאו.. אז מה יותר כדאי לי??
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי מעוניין לדעת מה אתם חושבים על מערכת הרמקולים Creative INSPIRE 7.1 7900 ? ואיזה כרטיס קול מומלץ להשתמש איתה? המשך יום נעים
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
א. יש בלו טאק מסוים שמומלץ יותר בשביל מוד לאוזניות? ב. איך אני מפרק את הK81\ K518 (בלי להרוס את הפדים!)? מי שלא יודע מה זה בלו טאק ומה הקשר לאוזניות, שיעשה חיפוש ולא יגיב. תודה.
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון .אבל בכל מקרה יש לי בעיה שאני לא מצליח לשמוע בחלק מהמשחקים [כאלה שיש להם שמיעה סטראופונית .נראה לי] . כמו כן אני לא מצליח לשמוע באתרים כמו YTUBE וכאלה.הנגן של מדיה פלייר דוקא מנגן טוב . אשמח אם למישהו יש תשובה או נתקל בבעיה דומה ,אהה... מותקן אצלי תוכנת SOUNDMAX שבאה עם הלוח אם.
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?auction_id=2377253 באיזה טווח מחיר היא נחשבת משתלמת?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
Creative Sound Blaster X-Fi XtremeMusic או M-Audio Revolution 5.1 שניהם יוצאים לי באותו מחיר- 470ש"ח, איזה מבניהם איכותי יותר? בנוסף על איזה כרטיס מסדרת ה X-fi הייתם הכי ממליצים מבחינת איכות?(בלי תלות במחיר) אם יש הצעות לכרטיסים אחרים טובים אני פתוח להצעות(פשוט די חדש בתחום).. משתמש עם Altec Lansing fx6021 כרגע משתמש עם כרטיס מובנהrealtek high defination audio בלוח ds-3 ומאוכזב ממנו מאוד. תודה
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי סינטיסייזר של רולנד דגם E-16 ובו יציאת רמקולים חיצונית אוזניות ו MIDI. בנוסף יש לי מחשב נייד של DELL דגם Inspiron 6400 עם Windows VISTA והכניסות אליו הינם: USB, מיקרופון ו Firewire. אני רוצה לחבר את הסינטי למחשב הנייד והמטרה הינה להקליט את הנגינה מהסינטי למחשב כדי לשמור את המוסיקה ולנגן אותה שוב ושוב. המטרה הנוספת אולי לעבד את נתוני המוסיקה ואולי להקליט שכבות של מוסיקה לקבלת יצירה פשוטה. איך אני יכול לחבר אותם ? איזה רכיבים חיצוניים קיימים לצורך כך ? תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקבל כמה המלצות.. אפשר לחרוג ל-2300 בערך.. ואם אפשר המלצה על חנות באזור המרכז שאפשר ללכת ולשמוע גם את המערכת עצמה.. תודה על העזרה
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את הלוח אם הזה לפני כשבוע. עכשיו ללוח יש כניסה S/PDIF - קואקסיילית וגם אופטית , אני מחבר קואקסיילית מהרסיבר שלי של YAMAHA ויש לי רמקולים 5.1. כשאני הולך להגדרות SOUND של הכרטיס ONBOARD - ומשנה למשהו מעל 48 - אם אני משנה ל96k hz אז המגבר עובר אוטומטית למצב סטריאו ואם אני משנה ל192 אין בכלל שום קול. מדוע אני לא יכול לשנות למשהו מעל 48 ועדיין לעבוד על 5.1 האם זו מגבלה של הכרטיס קול ONBOARD?? אודה אם מישהו יכול להבהיר לי קצת את הדברים תודה. מצורפים תצלומי מסך [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
יש לי מערכת 5.1 אבל עכשיו המגבר הוא מובנה בסאב.. מנמיכים ומגבירים מהסאב ויש עוד 4 רמקולים וסנטר. עכשיו קנניתי אותה לטלויזיה מזמן כולל הDVD עכשיו אני רוצה לחבר את המערכת בלי ה DVD למחשב. אני רוצה לחבר את ה 4 והסנטר והסאב (שהוא גם המגבר). יש אפשרות? אם כן איך מה לחבר למה? תודה..[br]פורסם בתאריך: 6.07.2007 בשעה 23:25:26 אבל מצאתי איזה מערכת שהיא פחות או יותר אותו דבר: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3043156&refid=6 רק שזאתי יותר משוכללת אבל גם בה המגבל משולב בסאב ואני רוצה לחבר הכול חוץ מה DVD יש אפשרות לזה? בבקשה זה דחוף תודה.![br]פורסם בתאריך: 6.07.2007 בשעה 23:36:34 בבקשה מישהו יכול לעזור או להגיד אם הדבר אפשרי בכלל
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
הלך לי הכרטיס קול המובנה של הלוח. איזה כרטיס קול הכי איכותי יש במחיר הזה?
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שמעו התייעצתי איתכם פה בקשר לרמקולים X530 ולבסוף קניתי אותם עכשיו בעיה אחת רק שניים מנגנים ולפי מה שהבנתי זה לא בעיה ברמקולים אלא צריך איזה תוכנה או משהו כדי לסדר שכל ה-5 יעבדו אם מישהו יכול לעזו לי... בתודה מראש....עידו
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם . לפני כמה זמן (באמת שבלי כל סיבה ) התחילה לצוץ לי בעיה מוזרה באוזניות : כמו שאתם יודעים יש שישה רמקולים באוניות הללו , ומשום מה (אלוהים יודע למה ) הרמקול המרכזי בצד ימין לא עובד ! כמובן שהדבר מעצבן אותי מאוד ! במשחקים זה משפיע מאוד... אז ניסיתי לתקן את הבעיה במספר דרכים : 1) בדקתי את האווזניות אצל חבר והם עבדו 100% ! 2) עידכנתי דריברים של הסאונד . ( לא עזר..) 3) ניסיתי לשנות את החיבורים למחשב..אך לפי החוברת ולפי הנשמע הם מחוברים בסדר הנכון . **יש לציין שאלה אוזניות חדשות שקיבלתי רק לפני יומים ! , אין בהם פגמים ולא עברו התעללות . עזרה בבקשה...אני מתחרפן !
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
איך הכי כדאי לחבר מחשב (כרטיס קול) למערכת סטריאו ? שאלתי את זה כבר אבל לא ממש הבנתי... אצלי בכרטיס קול יש יציאת S/PDIF דגיטלית (REVOLUTION 7.1), האם חיבור בין היציאה הזאת לכניסה דיגיטלית ברסיבר סטריאו תתן לי נאמנות גבוהה לאות ? ולמה צריכים אותה בכלל ? ואם זה מגבר/רסביר ישנים אז לאיזה מהכניסות של המגבר בRCA תהיה התנגדות מתאימה ? אני לא ראיתי מגבר עם כניסת PC AUDIO מאחורה... אני עכשיו מתכנן לי מערכת סטריאו לחדר עם מגבר או רסיבר שיתן לי גם רדיו על הדרך ואני לא יודע אם כדאי לקנות מגבר חדש עם כניסות דיגיטליות או שמגבר ענתיקה גם יעשה את העבודה סבבה... תודה, אוהד.
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כשהיה לי את הXP יכולתי לשנות את העוצמה של כל רמקול (יש לי רמקולים של מחשב בתור קדמיים ומערכת סטריאו בתור אחוריים) עשיתי כך שהקדמיים ייתנו חצי מהעוצה שהם נותנים ועוד כמה דברים, אבל עכשיו אין לי את כל האפשרויות האלה. מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-