אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הסתכלתי ב FAQ וראיתי הרבה דגמים, מהי המערכת הטובה והמומלצת ביותר בתקציב הנ"ל מבחינת איכות שמיעה נטו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
האם יש דרך לפי נתונים יבשים של רמקול לדעת פחות או יותר על כיוון לרסיברים שיתאימו לו?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
היי אני שוקל לקנות את האוזניות האלה: http://www.bsdphoto.co.il/productSpec.asp?show=&cat=167&id=3834&nm=20&pg=1&pp=20 יש דעות עליהן? עוד משהו, אני מחפש בנרות מתאם מהחיבור הרגיל (3.5) לחיבור במטוסים (כפול כזה) יש למישהו מושג איפה להשיג? תודה מראש עריכה: שכחתי לציין, האוזניות ישמשו בעיקר למטאל רוק כבד ומטאל סימפוני ככה שחשוב שהאוזניות יהיו באיכות סבירה+. מצד שני, אלה האוזניות האלחוטיות היחידות שמצאתי בטווח מחירים כזה (אני לא יכול להתפשר על האלחוטי זה פשוט הכרח)...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם! קניתי גיטרה חשמלית,אני מעוניין לחבר אותה לכרטיס קול שלי ולהקליט את עצמי מנגן ולשמוע אותי דרך האוזניות. יש לי כרטיס אקסטרים מיוזיק של קריאטיב! לאיפה אני מחבר את הכבל? צריך לקנות מתאמים? וכל מידע אחר חשבו אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות קצת ציוד אודיו בחו"ל, מערכת קולנוע ואוזניות ואולי עוד מערכת.. אשמח לשמוע על חנויות מומלצות שאתה מכירים..(כמובן שעושים משלוחים לארץ) אם יש אפשרות לאחריות בינלאומית, אז אני מעדיף.. וחשוב לי שמי שממליץ, מכיר את החנות ויודע שהם לא שולחים משומשים וכאלה.. יש בעיות של מכס עם ציוד כזה?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר כרגע לאוזניות ניידות יותר שמתחברות ל-ZVM. כרגע יש לי את ה-HD25 ואני מאד מרוצה, אני לא אודיופיל מטורף אבל אוהב איכות, למרות זאת ראיתי שהרבה מסתובב פה על ה-K81(שאגב זולות יותר בחו"ל) ורציתי לקבל השוואה בינהם, ובנוסף לדעת האם ניתן לשדרג אולי את ה-HD25 שכבר יש לי כדי לקבל קצת יותר מהן ? שומע בעיקר רוק, מטאל כשאני בתנועה...
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך רמקולים עד 400 שח בשביל מוזיקה ומשחקים. חשבתי על ה-Altec Lansing VS4121, 2.1 . תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יצא לי להשתמש בכמה ימים האחרונים ומאד התלהבתי. הן שוות את תג המחיר של 400+ שקל?
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
המחיר בשוק שלה הוא 1760 ואני יכול לקנות אותה חדשה ב-1300 ש"ח. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום יש לי את ה EMU 1212M והוא כרטיס מעולה.האם יש כרטיס ברמה שלו פנימי עם יציאה אופטית וקואקסלית עם 5.1\7.1 לקולנוע ביתי? ראיתי שיש הרבה אבל אני אשמח לקבל כיוון. תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הרבה פעמים רואה בפורומים שאנשים במקום לקנות רסיבר מחברים כל מיני מפענחים,קדם מגברים,פרוססורים,פרה אמפ(אני סתם זורק שמות) ועוד כל מיני חלקים. אף פעם לא הבנתי על מה בדיוק מדובר ומה ההבדלים בין הרכבת מערכת שמע מחלקים נפרדים לבין רסיבר buit in איזה חלקים בדיוק נמצאים בתוך רסיבר לקולנוע ביתי והאם בנייה של מערכת שמע כזאת מחלקים נפרדים משתלמת?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שוב שלום ולילה טוב לכולם, האודיופיל של הפורום, שי, לא מפסיק לשדרג. אחרי ה-K81DJ המשודרגות שלו שהשאירו בו טעם של עוד לשידרוגים. היום הוא הגיע עם ה-K701 ל-recable. אז אחרי שעה שלקח לפרק אותן (ד"א, לדעתי זה צריך להחליף את הבחינה הפסיכומטרית כתנאי כניסה לאוניברסיטאות - להולכים למכללות אין צורך, אצלם זה ממילא לא משקף ), סילקנו את הבדיל הערבי של AKG, והעפנו את הכבל המקורי. קצת חיתוכים, קצת הלחמות, קצת שטויות מסביב. קיבלנו אוזנייה שנראית מדהים! עוד לא הקשבתי לה מעבר לבדיקה של תקינות, אבל המראה שלה הוא פשוט מהמם. הכבל היפה ביותר שראיתי כבר הרבה זמן. כמובן שזה לא שווה כלום בלי תמונה, אז הנה זה בא. קחו בחשבון, שעת לילה מאוחרת, אין אור, הכל פלאש, התמונה לא מתקרבת אפילו לאיך שזה …
-
- 15 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי X530 כבר כמה חודשים, ועד היום לא חיברתי את הרמקולים האחוריים מסיבה אחת - הכבלים קצרים מדיי. האם יש כבל מאריך בשביל שני הרמקולים האחוריים? אשמח לקבל תשובות. תודה!
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
dvd שלא קורה mp3 לאיזה פורמט צריך להפוך את קובצי ה-mp3 על מנת שיהיה ניתן לשמוע את הקבצים ב-dvd בדיסק dvd לא ניתן לצרוב קובצי אודיו כמו ב_ cd
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לשמיעה ביתית ככה שאין צורך שהם יהיו סגורות או אטומות לרעשים,אחרי שאני יקנה את האוזניות אני יקנה להם גם מגבר. אני שומע המון סגנונות של מוזיקה אבל אפשר להגיד שהכיוון שלי הוא די רוק ומטאל אבל גם את שאר הסגנונות אני שומע לא מעט. תמליצו לי בבקשה על 2-3 דגמים שיהיו הכי טובים למטרות שלי ואני ילך,ישמע וישווה בין כולם.
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי פשוט כרטיס ישן יחסית שאין לו 2 כניסות-כלומר מיק' וINPUT שהם מופרדים, וכרטיס SB LIVE! שמקליט סביר... מישהו מכיר דבר כזה שמאפשר לעבוד עם השני כרטיסים בו זמנית? נניח לבחור ערוץ הקלטה מה SB, וערוץ הקלטה מה ESI?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי כרטיס מסך מובנה מחובר ב- D-SUB למוניטור - צג המחשב. בנוסף יש לכרטיסיציאת DVI-D. קניתי כבל מתאים כלומר צד 1 DVI צד שני HDMI במטרה להעביר את התמונה ללא קול ולצפות בסרטים באמצעות טלויזית LCD בעלת כניסת HDMI. בפועל מה שקורה הוא שעד שה-XP עולה רואים בשני הצגים מהרגע שה-XP עובר את שלב העליה כלומר לפני הוא מגיע ללוח הבקרה אני מצליח לראות בטלויזיה ובמוניטור את השלב הראשוני - כך שאני מניח שSETUP מוגדר כהלכה, אלא שלאחר עלית ה-עוד לפני קבלת שולחן העבודה התשדורת לטלויזיה מפסיקה ואני מקבל תצוגה רק על המוניטור (צג המחשב). כרטיס המסך שלי מובנה 6150 NVIDIA לוח ASUS M2NPV-VM אשמח לקבל עזרה כיצד אפשר לצפות בטלויזיה לאחר עליית הXP ניסיתי המון אפשרויות עם תפריט כרטיס המסך…
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
א.אני כרגע הולך לקנות אוזניות Hd 650 של סנהייזר ומגבר אוזניות x-can v3 של מיוזיקל פידלטי,הבנתי שבמגברי אוזניות אין dac ואני לא הולך לקנות נגן cd כי אני לא אוהב כל פעם להכניס דיסקים ולהוציא אני מעדיך לחבר את הסט למחשב או לנגן בעל דיסק קשיח(שבמידת הצורך אני יקנה),מה יהיה הפיתרון הכי טוב בשביל לשמוע בהם באיכות אופטימלית? 1)לקנות dac חיצוני ולחבר אליו את המחשב בחיבור דיגיטלי ואת המגבר אוזניות לdac? 2)לקנות נגן נייד איכותי ולחבר אותו למגבר אוזניות? 3)לקנות כרטיס קול עם dac טוב ולחבר אליו את המגבר אוזניות? 4)יש פיתרון אחר? ב.יש אפשרות אולי לחבר את המחשב לרסיבר בחיבור דיגיטלי והרסיבר יבצע המרה מדיגיטלי לאנגלוגי והוא יעביר את ההמרה למגבר אוזניות?
-
- 73 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אבל חשוב מאוד שהאוזניות יהיו באותו האורך ולא שאוזנייה אחת תהיה ארוכה יותר מהשנייה כמו שיש בהרבה אוזניות כאלו שאחת שמים באוזן והשנייה ארוכה יותר כי היא באה מסביב לצוואר.
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה החלטתי לטפל קצת בסאונד מהמחשב. כרגע יש לי Creative I-Trigue 2200E+ סאבוופר ענקי של MicroSoft (די איכותי אם מותר לציין), שיושב על ריצפת החדר+ כרטיס קול מובנה. כרגע המערכת לא מספיקה לי, וכשאני לבד אני מרבה לשמוע באזניות שלי- AKG K26p, אותם אני מחבר לרמקולים (ניסיתי לחבר ישירות, התקבל סאונד גרוע) של קריאטיב. הבעיה עם AKG K26P- הם גורמים כאביים על האוזניים כי הם לוחצות, וגם בתוך האוזן אני מרגיש לא נוח איתם. מכאן כבר מתחילה הדרך לפיתרון: אוזניות איכותיות: עריכה 23/7/07: ההתלבטות הקשה כרגע היא בין K601 לבין K240 (קראו לי פאנבוי, אך AKG מבין דבר או שניים באוזניות איכות). ההתלבטות היא לגבי האם שווה להשקיע את הכסף הנוסף על הK601, שעולות 1100 שקל לעומת ה K240 ב600 שקל…
-
- 57 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום,אני כרגע בתלבטות בין רכישה של מכשיר ipod 80 ג'יגה החדש לבין מכשיר i audio x5 עם 60 ג'יגה. אני רוצה להתאים למכשיר שאני יבחר אוזניות עד 1500 שקל,חשוב לי שהאוזניות ישמשו אותי גם בסביבה רועשת כי אני מתאמן בחדר כושר ולא מצאתי אוזניות שמצליחות להתגבר על הרעשים מסביב. תמליצו לי בבקשה על אוזניות סגורות שנכנסות במסגרת התקציב שיתמודדו עם כל הרעשים מסביב.
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי קניתי כרטיס טלויזיה WINTV PVR 150 MCE אז כמה שאלות מהו ה TUNER FORMAT BG DK I L וה VIDEO FORMAT NTSC JAPAN NTSC M PAL BGHIDK PAL M PAL N PAL NCOMBO SECAM (בארץ כמובן) ואיזה תוכנות טובות יש בשבילי? תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני לא יכול להריץ קבצי 720P כרגע (MKV), מישהו יכול להביא לי הורדה ישירה לקודק המעודכן ביותר שיש כיום? לא מצאתי בגוגל בעצמי. תודה מראש? עריכה: עכשיו שאני שם לב, זה לא הכי קשור לכאן, מישהו יכול להעביר את זה ל"תצוגה וגראפיקה"? תודה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אהלן יש לי שני סטים של רמקולים, סט אחד של IEM וסט שני של JBL, אף אחד מהם לא חדש במיוחד אבל הם אחלה של רמקולים, אבל אין לי מושג מה עדיף בתור הקדמיים שלי [הזוג השני פורש לכרגע - יש לי PEERLESS חדשים בתור רמקולים אחוריים] תמונות :
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אהלן השתדרגתי במערכת חדשה של ALTEC LANSING FX6201 (200 דולר בדיוטי פרי, מחיר מציאה לדעתי!) ובכרטיס קול מעולה M-audiou revolution הכרטיס קול בא עם המון דיסקים ואפשרויות, אך לצערי אני לא כל כך מבין בהם. האם צריך להגדיר כל מיני הגדרות כדי שהרמקולים יוציאו את הרמקולים מעצמם? הרמקולים סה"כ עובדים והסאונד מעולה, אך עם כל התוכנות והאפשרויות שקיבלתי, אני מרגיש שאני מפספספ איזה משהו ששילמתי עבורו... אשמח לשמוע אם יש דברים שצריך לעשות כדי למקסם את ההנאה מהרמקולים והכרטיס קול
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-