אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
רצי לדעת עם אפשר בכלל למצוא כרטיס קול למשחקים צפיה בסרטים ושמיעת מוסיקה ב 500 ש"ח +- שהוא לפחות סביר מבחינת ביצועים (24 ביט 192 קצב דגימה) עדיף חיצוני (עם יש מצב במחיר הזה) והאם בכלל יש הבדל מהותי בין כרטיס קול כזה מול הכרטיס שבא עם הלוח אם (ASUS P5K)
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, מקריאה קצרה ברשת הבנתי שקידוד בפורמט MP3 פוגם באיכות באופן יחסי, ואפילו באופן שניתן להרגיש. אבל גם קראתי שלגבי מוסיקה שיש טווח צלילים רחב ועשיר מאוד אכן יש פגיעה, אבל שלגבי קובץ אודיו של דיבור בלבד זה סיפור אחר. השאלה היא האם גם בקובץ אודיו של דיבור בלבד (שיעור) יש פגיעה ע"י קידוד בפורמט MP3 (בקצב של 192K) או שלא? אשמח אם תוכלו להאיר את עיני בנושא תודה
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי אני צריך מערכת טובה ששומים בה טוב בשביל לשפר את חווית המשחק כל הצעה תתקבל בברכה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
שלום לכולם האם הלוגיטק בטווח המחיר של עד 2500 ש"ח עדיפים על פני קניית סט 5.1 שיחוברו למגבר שלי של סוני DB930? איזה סאטליטים לקולנוע ביתי משתווים \עולים על הסט של לוגיטק שמוגדר סט למחשב? דרך אגב בזאפ פרסם משהוא ביקורת לפיה אחרי רבע שעה של שמיעה רצופה ב Z5500 המערכת מתחממת ונכבית מעצמה האם זה הגיוני? לטענתו זה קרה ב 2 מערכות שונות וחדשות שהחליפו לו.
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני מתכוון, האם יש הבדל בצליל שרמקולים קדמיים ואחוריים מוציאים? פשוט קניתי מערכת רמקולים 5.1 ורשום על 4 הסטלייטים שהם אחוריים. מדובר ברמקולים של מורל: http://www.legacy.co.il/default.asp?catid={02EAF213-C64A-4691-8635-444A5ADC7E40}&details_type=1&itemid={643FC460-D38C-4F83-A2D4-9F54E616A8B6} האם אני צריך לדאוג?
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
כותרת^^ ותודה מראש לעונים נ.ב. עדיף בדרום תל אביב
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לאחותי מסך 32" של sansui וחיברתי אותו עם DVI-HDMI ויש תמונה.. אך אין קול שאני מחבר עם 3.5mm mini-stereo to 2 rca חיברתי את הRCA למסך וזה לא עובד אין קול. אם אני מחבר רמקולים אחרים למחשב הם עובדים. איך אני מסדר לה את המסך?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
איך הם לסרטים? שווים 2000 שח יד שנייה?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה הראשונה היא , אילו תוכנות חיצוניות קיימות שיכולות להקל על הפעולה? כי עשיתי חיפוש קטן בגוגל שלא עזר מידי. שאלה שניה, צוין בביקורת שרצוי לעבור כל פעם למצב Game לפני שמתחילים לשחק במשחק כלשהו, לא ממש הבנתי מה זה נותן? זה מצב שיש בו רק "תמצית של אפשרויות"? וזהו? או שהמשחק ישמע יותר "חי"? או שאולי ההפרדה של הצלילים לכל רמקול בנפרד תהיה טובה יותר? ז"א שאם יריה מגיעה מכיוון הרמקול האחורי שמאלי אז היריה תשמע יותר מהכיוון הזה? או שבכלל אין קשר?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הוידאו http://www.youtube.com/watch?v=YGHiBXmJ3Zs אז הסיפור כזה, מגבר של prosound סתם חרטא אבל עושה את העבודה (לפחות פעם עשה) כל פעם שאני רק מסתכל על הכיוון של הבאס הוא מתחיל לעשות רעשים ובתכלם ברוב הדברים שאני מסובב ומכוון .. באס טרבל באלנס וליום של הcenter ווליום של הרמקולים האחוריים חוץ מהווליום הראשי שזה שני הרמקולים הקדמיים אני חושב בכיוון של הפוטנציומטרים, לדעתי הם מקור הבעיה בעיה אחרת היא שאחרי זמן מסוים (40 דקות בערך) המגבר עושה את אותו הרעש לשניה ונכבה - יש ממסר בפנים שקופץ והרמקולים הקדמיים מפסיקים לנגן אם אני משחק עם הבאס זה חוזר לכמה רגעים ושוב נכבה אין תופעה של התחממות יתר על הרכיבים בפנים יש למישו רעיונות? אם זה הפוטנציומטרים אז אני מעדיף להזמין מ Ebay כמה…
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום בן דוד שלי עכשיו בארהב ואני רוצה שיקנה לי נגן חדש אני עוד מתלבט בין נגן מוסיקה או גם סרטים השאלה שלי אם יש תחזיות ל3 חודשים הקרובים (עד שהוא חוזר) לנגנים חדשים מהחברות המובילות אני מדבר על נגנים עם נפחים גדולים בנתיים אני חושב בכיוון של איפוד 60 אבל ממש לא בטוח תודה
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה לאזניות סגורות שניתן לנייד במידת הצורך, מאד חשובה לי האטימה(גם כלפי וגם החוצה) כי כנראה אהיה בסביבה רועשת הרבה זמן. כמו כן, די חשובה לי הנוחות שכן אני נוהג להקשיב למוזיקה שעות ממושכות. אני בא מ- AT AD700 ומאד אהבתי את הסאונד שלהן, אך לפעמים היה חסר לי קצת "אומף" בבאס ואולי טיפה יותר הדגשה למיד (בעיקר במוזיקה קלאסית). אני מקשיב להרבה סגנונות אך בעיקר רוק, בלוז, ג'ז וקלאסית (לעתים גם להקות/הרכבים כמו "the prodigy" או "infected mushroom"), לאו דווקא בסדר הזה. הניגון, סביר להניח, יהיה או מיציאת אודיו של מחשב או בנגן נייד (כרגע cowon i7) ובהמשך כנראה ארכוש dac/amp נייד של fiio. בעקבות שרשור שפתחתי ב- head-fi ומה שמוצע לקניה בארץ תשומת לבי מופנת…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת רמקולים של 5.1 ויש לי תקציב עד 600 שקל. חשבתי על הדגמים הבאים: Logitech X540 MicroLab X23 Creative Inspire T6100 עיקר השימוש שלי יהיה מוזיקה, ומדי פעם גם סרטים ומשחקים. על איזה מביניהם אתם הכי ממליצים? כמובן שאני פתוח לעוד הצעות. כמו כן, ברשותי כרטיס קול של C-Media, ולפי אוורסט הדגם הוא CMI8738/C3DX. ניסיתי לחקור קצת ולא הגעתי לתשובה חד משמעית לגבי טיבו (בכמה ערוצים הוא תומך?) אשמח לתשובות ותודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
קניתי כבל hdmi to hdmi ואין סאונד בטלויזיה. יש לי וינדוס xp וכרטיס מסך geforce 9500 gt והבנתי שצריך לשנות משו בהגדרות של הכרטיס קול , אבל אני לא יודע בדיוק מה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הקיצר יש לי כזה נגן 256מגה אחלה דבר האמת בשביל 200שקל הקיצר מישהו יודע איך מסדרים את הרשימה של השירים.... אני רוצה לשנות להם את הסדר לפי השם של הקובץ או משהו כי זה בא ראנדומאלי (מבולגן) ואין לי כח לעשות תיקיות...
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
קניתי את הdvd והבעיה שלו שבקושי רואים את הכתוביות (קטנות מאוד ואין צללית מסבביב לאותיות) האם מישהו יודע אם יש עדכון קושחה שמסדר את הבעיה או שיש פתרון אחר
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מזמין מחו"ל את ה-ICEMAT, עכשיו, המוכר מציג שתי גירסאות ל-ICEMAT ולא מצאתי את ההבדל ביניהם, הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי. גרסה זולה יותר: http://cgi.ebay.com/NEW-Icemat-Audio-Siberia-Black-Gaming-Headset_W0QQitemZ140262452586QQcmdZViewItem?hash=item140262452586&_trkparms=72%3A570%7C39%3A1%7C66%3A4%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 גרסה יקרה יותר: http://cgi.ebay.com/NEW-Icemat-Siberia-Black-USB-Headset-w-7-1-sound_W0QQitemZ110284434309QQcmdZViewItem?hash=item110284434309&_trkparms=72%3A570%7C39%3A1%7C66%3A4%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 הבנתי משהו עם USB אבל אני לא בטוח, אני צריך את האוזניות למחשב בשביל משחקים, זה משמע…
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המקרן קול הזה אבל מכל הסקירות שראיתי וקראתי, הבנתי שלא ממליצים עליו לשמיעת מוזיקה כי יש בו חוסר של צלילי MIDS. האם זה נכון? האם יש למישהו את המקרן הזה ויכול להגיד איך שומעים בו מוזיקה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! יש לי מחשב עם כרטיס קול SoundStorm מובנה בלוח ואני רוצה לחבר אותו למערכת עם חמישה רמקולים (שניים קדמיים, שניים אחוריים וסנטר). כרגע יש לי רק שני כבלים מתאימים (PL רגיל ל-RCAX2). אבל, בלי קשר להעדר הכבלים, אני לא מצליח להעביר קול לסנטר, אלא אם המערכת היא בדולבי פרולוג'יק... מישהו יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה גדולה... אין לי כרטיס קול במחשב, לכאורה זה חלק בלתי נפרד מהמחשב אבל מאז שנשרף לי הכרטיס קול הישן שלי (CMEDIA 8338) לא היה לי כוח או כסף לקנות כרטיס קול חדש... אבל (וכאן הבעיה מן הסתם) יש משחקים שבלי כרטיס קול, פשוט לא פועלים כי אין דרייבר לכרטיס קול וזה מפריע להם, לכן אני מחפש דרייבר דמה (אני חושב באנגלית קוראים לזה null driver) שיגרום למשחקים לחשוב שיש לי כרטיס קול ובינתיים לפתור את הבעיה הזמנית הזאת. הבעיה שלא מצאתי כזה דבר ולכן אני מבקש מכם עזרה בחיפוש דרייבר כזה, תודה. נ.ב. אם ההודעה לא בדיוק שייכת לפורום הזה אני מצטער, פשוט נראה לי טיבעי שהודעה שנוגעת לכרטיס קול תהיה בפורום אודיו ומוזיקה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מסך שיאפשר לי לחבר אליו ממיר, פלייסטיישן ומחשב נייד (שדרכו אוכל לבצע הקרנה אל המסך). הן היציאות שיש לי במחשב הנייד VGA port ויציאת Display Port. הכוונה היא שהמסך הזה ישמש אותי לצפייה בטלוויזיה וכמו כן כמסך מחשב. בנוסף הייתי רוצה שבמסך תהיה אפשרות לחיבור עתידי למחשב נייח וחיבור לרמקולים {(האם יש חיבור צלרמקולים נפרדים דרך מסך (מסך מחשב או מסך נייד?)}. גודל המסך - 27 עד 32 אינץ'. עלות - עד 3000 ש"ח אשמח אם תוכלו לתת לי כמה אופציות.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש מקרן לצרכים כללים התקציב שלי הוא בערך 3000 שקל אני לא מתכנן לשים את המקרן במקום אחד המקרן הקודם שלי היה HP vp6121 והוא נפל והפסיק לעבוד... אני מחפש את המקרן הכי טוב בתקציב הזה... אם צריך עוד פרטים אני אשמח לתת, המרחק מהקיר משתנה כי שוב המקרן לא נמצא במקום אחד אבל הוא נע בין 4-6 מטר... אנא עזרו לי... בברכה, גל
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מחפש מגבר בעומק של לא יותר מ40 ס"מ, 5.1, עם סאונד הכי טוב שאפשר לקבל ב-2000 שקל. לא משנה לי אם יש DPS משוכלל וצעצועים נוספים, הכי חשוב לי הסאונד של המגבר. מישהו נתקל במגבר דומה?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אוזניות לשמיעת מוזיקה במחיר מקסימום 350 שקל. עכשיו חבר שלי הציע את האוזניות האלה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12967 ורציתי לדעת אם הן טובות. בכל מקרה אין סיכוי שאני מזמין מהאינטרנט וצריך משהו באיזור עפולה-חיפה. אשמח להמלצות. בתודה, Mystery
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-