אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום... אז כמו בכותרת אני מחפש הזמנה לאוזניות שנכנסות לתוך האוזן, ושיהיו נוחות וקלות מאוד, ויציבות (שלא יפלו) בזמן שאני רץ. אני מעדיף אוזניות בטווח ה- 50-100 ש''ח, כן פחות אבל לא יותר.. אני מניח שאין מה להמליץ כ''כ בתקציב הזה, אבל בכל זאת אשמח להמלצה בסיסית, או אפילו שם של חברה טובה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של ATi והטלוויזיה הזו אמורה להגיע אלי היום... השאלה היא האם יש איזה משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מנסה לחבר אותה כמו הגדרות מיוחדות ? תודה
-
- 10 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני שניה מלקנות מסך 32 LCD לסלון והמליצו ל על LG 32LC51 . האם המסך הזה איכותי בתכונותיו ? ומה ההבדל בינו לבין 32LC41 לא מצאתי שום הבדל בכלל .... תודה.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלומות ברשותי נגן Sansa e-280 וכן אוזניות שנייזר(אני יודע שלא ככה מבטאים את זה) PX 100 אשר נקנו בארה"ב לפני שנתיים בדיוק. בעלותי למונית שירות שתיקח אותי למחוז חפצי היום בצהריים(סביבות 16:00), פתאום, בזמן שאני שומע את Master of Puppets, אני שם לב שאני לא שומע כלום באוזנייה הימנית! הדרך היחידה שלי לשמוע משהו הייתה להחזיק את הJack(המחבר) של האוזנייה עם האצבעות במעין זווית מוזרה ואז שמעתי צלול ונפלא כרגיל בשתי האוזניות. בהגיעתי הביתה עשיתי מבחן פשוט על מנת לברר האם משהו לא בסדר בנגן, או באוזניות - חיברתי את האוזניות למחשב והפעלתי Winamp - עוד פעם, רק האוזנייה השמאלית עבדה כאשר הימנית דוממת ורק החזקת הJack וכיפוף מוזר ובלתי מוגדר על ידי האצבעות גורמות גם לאוזנייה הימנית לעבוד …
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום מחפש רמקולים פשוטים למחשב, שיספיקו לסרטים ולעבודה שותפת. תקציב: בסביבות 50-70 ש''ח. המליצו לי על אלה: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=log-S100&Cat2Cat1ID=41&Cat2ID=100&aff=Zap〈=he הם הכי טובים במחיר הזה??
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות רמקולים של אלטק, דגם ATP3, כי שמעתי שהם הכי מומלצים בטווח המחיר. אבל למרות כל ההמלצות, אני מעדיף לבדוק את איכות השמע שלהם לפני שאני קונה, רק שכל חנות שאני מתקשר אליה לא מסכימה לפתוח את הקופסה לפני קנייה ואין דגם בתצוגה! אז מישהו מכיר חנות, באזור המרכז, שנותנת לקונים לשמוע ברמקולים לפני קנייה, ויש להם את הרמקולים הנ"ל? פשוט יש המון חנויות בזאפ, ולא בא לי לבזבז חצי מהמחיר של הרמקולים, רק על שיחות פלאפון לכל החנויות :-X.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=5206 קריאטיב לוחצים ידיים ? משהו מעניין מאוד הולך לקרות פה ... [br]פורסם בתאריך: 16.04.2007 בשעה 19:46:37 אף פעם לא היה לי כרטיס של Auzentech.איך הם מתפקדים מבחינת דריברים \ software בדרך כלל? זה עלול להיות שילוב מנצח... וסוף סוף DD Live Encoder בכרטיס "של Creative" עריכה: כששלחתי את ההודעה האחרונה מערכת הפורומים זרקה לי הודעה לפרצוף : "Hacking Attempt" . זה מעניין... עריכה 2: http://www.auzentech.com/site/products/x-fi_prelude.php
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קניתי את הטלויזיה הזו. כמובן LCD. חיברתי אותה למחשב בחיבור רגיל של מסך מחשב (לא DVI). אני רואה איתה סרטים בסבבה אבל כשיש קטעים מהירים בסרט התמונה מתעוותת- כאילו לא מצליחה להספיק להתעדכן בפרטים ורואים קפיצות על המסך. זמן התגובה של המסך הוא 8 מילישניות. הבעיה הזו נוצרת רק כשאני מחבר את המחשב.. כשרואים סרטט למשל רגיל מהממיר זה לא קורה. למישהו יש פיתרון? אולי זה קשור להגדרות של הכרטיס מסך? יש לי X800 GTO2 אם זה רלוונטי. :s05: :s05:
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום האם משהו מכיר נגן DVD במחיר סביר (מספר מאות שקלים) שיכול לנגן סרטים מקודדים ב-H.264? אני רוצה להעביר את כל הסרטים שלי ושל הבנות שלי לדיסק קשיח או להעתיק כל פעם מספר סרטים ל-DOK של 4-8G כדי להפסיק להתעסק עם התקליטורים. שמירה של קבצי ה-DVD עצמם לוקחת המון מקום ואני רוצה לקודד אותם. איכות קידוד טוב של סרט ב-DivX דורש כ-1.5G לסרט ממוצע (לפי קריטריון איכות 55% של StaxRip למשל). בקידוד DivX לגודל CD רואים ארטיפקטים גדולים, במיוחד במשטחים חלקים או במעברים (בן אדם על רקע שמיים למשל). מהניסיונות שלי קידוד מקביל ע"י x264 לאותו גודל נותן איכות מעולה, אבל לא מצאתי נגן סביר שינגן אותם חוץ מנגני HD ב-6000 ש"ח. הסרטים עצמם ברזולוציה של DVD רגיל ולא HD כך שאיני זקוק לנגן HD-DVD או…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי חדר של 20 מ"ר בערך, רסיבר הרמן קרדון 245. סט הרמקולים שאני בוחר יהיה או הדיימונד 9 או הפסיפיק של וורפידל. אני מעוניין לשלב גם סאב, כאשר קיבלתי הצעות על הPowerCube 10" ועל ה-SW150. הפרש המחירים ביניהם נע בין 150 ל-200 ש"ח. את הPowerCube שמעתי, והוא לא רע, אבל הפורומים בחו"ל טוענים שה-SW150 הרבה יותר מדוייק. לצערי לא הצלחתי למצוא חנות אשר מחזיקה אותו בתצוגה. אשמח לשמוע דעות/חוות דעת.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשדרג את חווית השמיעה שלי כאשר אני צופה בתכניות טלוויזיה וסרטים, ולכן אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתית. חיבור הטלוויזיה שלי למערכת הסטריאו אמנם הטיבה עם הדבר,צליל חזק יותר ונקי יותר, אך זה עדיין אפילו לא מתקרב למה ששומעים בקולנוע (סראונד). אני מעוניין לקבל מידע על מערכות קולנוע ביתיות וגם המלצות למערכות כאלו. ~איזו חברה שולטת בתחום? על מה אסור להתפשר כשקונים מערכת כזו? ~שמעתי שלרמקולים מעץ יש צליל יותר משובח, והם גם נשמעים ונראים יותר טוב. מה אתם חושבים? אני עוד לא סגור על התקציב, מניח שמשהו בסביבות ה 4K ?.... תודה
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
טוב אני לא יודע אם פרסמו את זה קודם (בדקתי ומצאתי רק דברים לא רשמיים). אני לא חושב שמדובר בחדשות טריות, אבל עדיין אני מכיר המון אנשים שלא נהנים מה-X-Fi שלהם בגלל תמיכה בויסטה. ניגש לעניין, אני מניח ששמעתם כבר על ה-Leaked version, או YouPAX וכל זה (אני כבר התבלבלתי) אבל עכשיו מדובר על Official version ש-Creative מפיצים... (קיימים הבדלים מינורים בין ה-leaked ל-official) מי שלא יודע, Creative שולחים דיסק רשמי עם כל התוכנות ל-Vista, בתשלום, רק באירופה בינתיים: http://uk.europe.creative.com/shop/product.asp?category=7&subcategory=0&product=1485 כמובן שאותנו זה לא מעניין כי אפשר להוריד אותו ממשהו שכבר רכש את הדיסק והעלה בביטורנט ו-rapidshare: (הדיסק חינמי, התשלום הוא …
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
טוב, עד היום השתמשתי במגבר ישן של סניו ו2 רמקולים של מערכת סטריאו של איווה שהייתה לי פעם... כמו שאתם יכולים להבין זה לא משהו איכותי מידיי... אבל הווליום מספק והאיכות דווקא לא רעה ממש. החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את המערכת למשהו קצת יותר איכותי שיכלול כניראה גם סאב נורמאלי. הרוב הגדול שבשימושים שלי הם מוזיקה.. וכימעט כל סוג של מוזיקה. אחרי המוזיקה באים הסרטים והטלויזיה שכן גם את הטלויזיה אני שומע דרך המחשב כיום. כרטיס הקול שברשותי הוא audigy 2 value. שמתי לב שהמחירים של מערכות הרמקולים בארץ ממש לא שפויים לגבי המחירים בחו"ל, אבל בכל זאת, מה אוכל לקבל בארצנו בתקציבי הדל?
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רסירבר של pioneer אני לא זוכר את הדגם אבל משהו נורא דומה לזה http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=36432 או שזה זה... יש בו יציאת SPDIF שמחוברת לדי וי די [גם pioneer], ויש לי גם יציאה כזאת בלוח אם [כ.ק מובנה] רציתי לדעת 2 דברים: 1) כמה ערוצים הכבל הזה מסוגל להעביר? [5.1?2.1?וכו'] 2)אם אני מחבר אותו למחשב תיהיה לזה תמיכה מלאה? [שאני ישמע בכל הערוצים בסרט תומך] תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
חיברתי על כבל rca שתי מתאמי Pl נקבה בשביל שאני יוכל לחבר אותו לכרטיס קול (emu1212m) ומהצד השני חיברתי לרסיבר,הכרטיס מותקן על המחשב ושאני בא ופותח שיר במדיה פלייר אני לא מקבל קול ברמקולים למרות שהרסיבר דולק והכרטיס מחובר אליו. מה ניתן לעשות??
-
- 11 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אהלן חברים, כחלק מהפרוייקטים אני חושב גם על שידרוג כרטיסי קול. לפני שאני קופץ למיים העמוקים עם כרטיסים רציניים יותר, אני רוצה לנסות כמה מודים על כרטיסים פשוטים יותר לראות את ההשפעות של זה על הכרטיס. יש למישהו במקרה איזה כרטיס ישן שהוא לא צריך ויכול לתרום לעניין? Anatoli.
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום,אני קניתי מחשב חדש וקניתי גם שתי מערכות רמקולים, למחשב הישן שמתי את אחת ממערכות הרמקולים שקניתי(שתי המערכות זהות ד"א) והצליל שם נשמע טוב, אבל במחשב החדש הצליל מאוד מאוד צורם,וזה נשמע כאילו יש את המוזיקה+צליל צורם מאוד שכאילו מישהו מקפיץ מטבעות לפי קצב המוזיקה...וזה נשמע מאוד חזק, אני ניסיתי כמה שירים וגם כמה משחקים ועדיין הצליל הצורם נשאר במחשב החדש עם הרמקולים בזמן שבמחשב השני יש את אותם רמקולים והצליל הצורם לא נשמע, מה אני יכול לעשות בשביל לפתור את בעיית הצליל הצורם? תענו בבקשה בהקדם האפשרי, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום כולם , לאחרונה אני וחברי ללהקה בנינו חדר חזרות במקלט וסידרנו אקוסטיקה רצינית . בנוסף הבאנו מחשב לחדר החזרות וברצוננו לקנות כרטיס קול על מנת שנוכל להקליט את עצמנו. איך צריך להתבצע ההקלטה לכרטיס קול? האם צריך לרכוש מיקסר ולחבר אותו לכרטיס קול?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום .התחלתי לעבוד לעבוד וקניתי לי את הרמקולים של לוגיטק x-540 . ויש לי כרטיס קול מובנה של השלוש חורים של אוזניות,מיקרופון,ורמקולים. וברמקולים צריך לחבר 3 חוטים ירוק צהוב ושחור למחשב אז חיברתי רק את הירוק אז אני רוצה לקנות כרטיס קול 5.1 עד 400 שקל בחנות K.S.P בלבד .ויש לי שאלה אם אני יקנה אז אני ירגיש שיפור באיכות?
-
- 12 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי בחדר טלויזית LCD. ברצוני לחבר את הדי וי די ואת הפלייסטיישן לטלויזיה. לשם קח אמרו לי לקנות כבל קומפוננט כחול אדום ירוק שהולך כך: אדום-------------אדום ירוק--------------ירוק כחול-------------כחול וכבל RCA אדום ולבן: אדום--------אדום לבן----------לבן מישהו יודע איך מחברים את כל זה??! תודה רבה מודה על עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש אוזניות טובות אך לא יקרות ל SANSA E140 שלי... הרבה המליצו לי על CX300 אבל הם יותר מידי יקרות בשבילי... אז השאלה היא כזאת , יש אוזניות כפתור טובות ולא יקרות? מה אתם אומרים על אלו ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_2127&products_id=13974 (אוזניות ב 100שקל +- זה בסדר בשבילי )
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
צריך אוזניות נוחות ואיכותיות עם עדיפות למיקרופון משולב... האוזניות ישמשו ל50% משחקים ו50% שירים...לא צריך סראונד... תודה
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
רכשתי את האוזניות dt990 של בייר,אני מחפש להם מגבר והמבחר בארץ מאוד מצומצם איזה מגברים טובים ניתן להשיג בארץ בשביל הדגם הנ"ל???
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי מערכת FX6021, ובגלל שהמקירופון היה מחובר, היה באס נורא נוא חזק לאיזה 10 שניות ויכול להיות מצב שהסאב פשוט נהרס \ נשרף או משהו כזה?
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-