אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום,תגידו לי יש דבר כזה טלוויזה 32 אינצ' LCD באיכות טובה יחסית בתקציב של עד 3.6 אלף שקל?? למטרה של בעיקר לרצפות בסרטים (מYES ומה המחשב שלי) וגם אם אפשר שתיהיה טובה למשחקים (אני חושב לקנות 360 בבוא מין הימים)
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות ניידות וסגורות- שיהיה אפשר ללכת איתם ברחוב מה זה ניידות בשבילי- לא יותר גדולות מה K518 שגם הם קצת גדולות) :DJsmile: התקציב שלי הוא 600 שקל ואני לא רוצה לחרוג יותר מדיי. היו לי פעם אוזניות IN-EAR ולא אהבתי אותם, לא נשמעו טוב והמקרופוניות ממש מעצבנת ואני יכול לקנות מחו"ל. תודה, גיל
-
- 10 תגובות
- 926 צפיות
-
-
כבר מזמן אני נתקל בכל מיני מגברים עם שמות כמו "integrated" "vitage" "tube" "class T" "Pre AMP" כל מיני שטויות כאלה שאין לי כל כך מושג מה ההבדל בינהם בדיוק. הבנתי שיש הבדל בטכנולוגיות של המגברים ?? אשמח לשמוע לדוגמה מה זה : Pre AMP integrated\vintage (יש הבדל ?) מגבר משולב . POWER AMP . מה ההבדל בין RECIEVER למגבר רגיל ? בקיצור הרבה שאלות קטנות כאלה אשמח אם מישהו יסגור אותי על כל העיניין ... תודה .
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סט 5.1 לחדר בהשקעה עד 500 שקל עד עכשיו המליצו על שני הדגמים בכותרת ושניהם בהפרשים של 50 שקל אז זה לא משנה המחיר, אבל כן משנה האיכות.. מה אתם ממליצים לי לקחת מבין שניהם? אני מזמין יום ראשון כבר..
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קנינו לאחרונה את המערכת SC-HT340 של פאנאסוניק, הDVD הוא SC-HT340 והוא קורא DIVX, אך הוא אינו קורא את הכתוביות (SRT), מישהו יכול לתת לי מידע אם אפשר באיזו שהיא צורה לגרום לו לקרוא סוג מסויים של כתוביות?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הממ שלום לכל העוזרים בהמוניכם, רציתי לדעת אם יש מתאם\חיבור שאליו אני מחבר את האוזניות ולאחר מכן ליציאת על הכרטיס קול לשיפור איכות השמיעה באוזניות, קיים דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אהלן חברים, skylab מהד-פיי עשה ביקורת על כמה אוזניות במחירים של עד 150$ בערך. הביקורת, בקישור הזה: http://www.head-fi.org/forums/showthread.php?t=252485 מתאימה מאוד להרבה אנשים, ולכן חשבתי שיתאים לפתוח דיון וליידע את אילו שלא עוקבים אחר הפורום השני באופן תמידי. שתי המתחרות היותר מעניינות לנו, הישראלים הם ה-AKG K81DJ וה-RP21 שנמכרות בארץ במחירים הגיוניים מאוד. Anatoli.
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
פעם, לפני כמה שנים טובות, אני זוכר שקראתי פה שהכרטיס קול לא משנה כלל במערכת עם רסיבר שכן הרסיבר מעבד את הקול, אבל חבר שלי טוען שהוא חש הבדלים עצומים בסאונד בין הAC97 שעל הלוח אם שלו לבין הCREATIVE SOUND BLASTER 5.1 שלו. הגיוני ?
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את הסאונד של המחשב, יש לי כבר כמה שנים טובות מערכת פשוטה luxeon logicfox t5.1 שאני חייב לציין שיחסית למחיר היא מצוינת, מחוברת לכרטיס OB. השאלה לגבי היציאה היא בגלל שלא מצאתי כרטיס קול במחיר נורמלי 300-400 עם יציאה אופטית, אבל לכולם יש SPDIF. האם להתעקש ולקנות רק כרטיס עם יציאה אופטית או שSPDIF עם כבל טוב יעשה את העבודה? אני מתכנן לקנות את הרמקולים האלה: Wharfedale MOVIESTAR http://www.wharfedale.co.uk/images/range_models/range_11/model_103/finish_11/preview_1.jpg http://www.wharfedale.co.uk/range.php?range_id=11 בעקרון זו הבחירה שלי אבל באותו תקציב נכנס גם InfinityוTSS450ו וגם JBL, על מה אתם ממליצים? לגבי מגבר אני עוד לא סגור, אין לי יותר מידי כסף ככה שאני ד…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לרכוש מערכת רמקולים לחדר שלי אשר השימוש העיקרי בה הוא סרטים בתקציב שלא יעלה על 700 ש"ח לכן לאחר קריאה קצרה בפורום הבנתי שאני צריך ללכת על 5.1 { תקנו אותי אם אני טועה ...} בכל מקרה אני מתלבט בין שני הסוגי האלו Logitech X-530 { למרות שאני רואה שיצא כבר Logitech X-540 מה ההבדל בינהם ? } Creative 5.1 Speaker System Inspire T6100 כרגע המחשב שלי מחובר למערכת רגילה בעלת 2 רמקולים תודה מראש על העזרה
-
- 9 תגובות
- 704 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר את ה JBLוBalboa30ו למחשב איכשהו.? לשמוע איתם טוב.? המלצות לעוד ריצפתיים זולים וטובים... תודה Aviko
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם לפני שבועיים זה קרה, נשרף לי המגבר Pioneer sa9500 (אהבתי אותו מאוד). לאחר שנסעתי ל"כוכב הרדיו" בתל-אביב שסירבו שם לתקן את המכשיר בטענה שהקבל שנשרף לא ניתן להשגה . (63V 18000uf). החלטתי כנראה שאין יותר מידי ברירה אלא ללכת על מגבר חדש . כאן אתם נכנסים לתמונה, אני מבקש המלצות לדגמים ספציפיים של מגברי סטריו שאוכל ללכת לשמוע. בגדול הדרישות שלי מהמגבר : מגבר סטראו לשמיעת מוזיקה. שיוכל להוזיז את הרמקולים שלי (89DB L110 75W RMS), הם צריכים מגבר חזק שידחוף כמו שצריך. שלא יפול מאיכות השמע של המגבר הקודם. רצוי שיהיה עם שלט רחוק (ממש לא חובה). עד 2000 ש"ח כמובן אשמח לשמוע גם בפחות , אפשר גם יד שניה . תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי מסך אסוס PW201 שתומך גם בקומפוננט וגם בקומפוזיט ב2008 אני מתכנן לקנות WII ואני רוצה לקנות לו כבל קומפוננט השאלה היא לקומפוננט יש 5 חיבורים ואני רוצה תאודיו לחבר למערכת סטריאו סטנדרטית זה אפשרי או שצריך מתאמים? 3 זה לווידיאו ו2 זה לאודיו? דרך אגב זה המוצר שאני רוצה לקנות - http://www.moniline.co.il/Product.aspx?productid=969
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי, בשעה טובה החלפתי את הסנהייסר שהתבלו לי עם השנים. כהמלצתכם וכהמלצת הסיקור של אנטולי לקחתי בסופו של דבר את ה- EQUATION RP21 לאחר טיול קצר לחלילית וקילומבו שבחיפה. הרבה אני לא יכול להגיד על האוזניות כי הם אצלי בקושי שעה ואני על כרטיס קול מובנה (:errrr:) איכות הבניה גבוהה מאוד יחסית לסנהייסרים שאני מכיר (בעיקר סדרת 400 שבעצם מקבילה לו בטווח מחיר) - הקשת, גוף האוזניות, הכבל, אפשר להגיד שמכף רגל ועד ראש, או מצוואר ועד ראש? החסרון היחיד בבניה לפי דעתי זאת הפלסטיקה (הכתומה) שלא מסתירה יותר מידי את ההרגשה הפלסטיקית, אבל לא משהו נורא. הצבע שלהם סביל, לא שקסי-חושני כמו הכסופים של סנהייסר, אבל זאת גם לא המטרה באוזניות שמעוצבות בצורה רובוטית שכזו, סך הכל הוא לא הולם יותר מי…
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הם עולים 225 דולר והאיכות שמיעה נשמעה לי די טובה. הם משתלמים למחיר או שיש יותר טובים? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
ממש מוזר! השקעתי המון כסף, קניתי רמקולים איכותיים וכרטיס קול איכותי M-audio Revolution + FX6021Altec Lansing חיברתי הכל למחשב, התקנתי את הדרייברים שקיבלתי, ומשום מה הכל מזייף. לא שומעים יפה, פשוט כאילו האיכות לא משהו, כאילו הוא לא קולט את הכרטיס קול למרות שהוא בפירוש מוציא את הווילום משם, הרמקולים מחוברים לשם ואני גם משחק עם ההגדרות של ה-REVOLUTION דרך הדרייברים שהתקנתי מהדיסק המקורי. אני ממש נושא, חבר שלי שמבין קצת ניסה לעזור ולא הצליח, אשמח להנחיות!
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני יכול להגדיל את הכתוביות של הסרטים בווינדוס מדיה סנטר, התירגומים נמצאים על קבצי srt. תודה.
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
יש לי מערכת X 540 של לוג'יטק והיא מתחברת לכל שלושת החיבורים בכ.קול, איך אני מחבר מיקרופון למחשב אם המערכת תופסת את כל החיבורים (גם של המיקרופון)?
-
- 10 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אתרים כמו you tube /ynet/נענע וכו' גם משחקים שאני מפעיל חלק מהצלילים לא נשמעים כמו למשל הצליל של סירטוני הפתיחה. לעומת זאת שירים וסרטים רגילים אני שומע רגיל.... יש לי כרטיס קול מובנה של הלוח אם ופרמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים.... אשמח לעזרה בנושא...
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
טוב אני מזמין את הרמקולים במחיר שפוי של 269 דולר , אני מקווה שאני לא אתאכזב מהאיכות שלהם ... ושיהיו שווים את הכסף . טוב בכל מקרה רציתי לדעת בוודאות אם יש אפשרות שאני מחבר אותם גם למחשב וגם לטלויזיה , האם יש לו2 סוגי חיבורים ? ואם כן איזה חיבורים ? תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים טובים אבל לא יקרים.. אני מוכן להוציא עד 300 ש"ח.. אני מחפש רמקולים עם סאב שיהיו לי רמקולים קדמיים. הרמקולים האחוריים שלי זה רמקולים של מערכת סטריאו.. פשוט עכשיו יש לי רמקולים ג'נריים מעפנים בלי סאב ולעומת הרמקולים של מערכת הסטריאו שלי בכלל לא שומעים אותם... חשבתי על אלה: http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=415490 מה אתם אומרים עליהם?
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
האם חיבור למחשב ייתן ווליום טוב והגברה טובה או שזה לא מספיק?
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה מקליטי DVD מומלצים? (עם HD) רציתי עוד לשאול, האם יש הצדקה לקנות מקליטים (עם אותם פונקציות) ב 3000 ש"ח כשאר אפשר למצוא גם ב 1000-2000 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
כותרת, תודה.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה? אני מתלבט אם להשקיע ברמקולים המעולים JBL ENCOUNTER. אני מודע לאיכותם, שכן אני בעל דגם הCRETURE. בביקורות שונות נאמר שמי שרוצה את האיכות של הקריצ'ר בתוספת עוצמה, יקח את האנקאונטר.. אבל המחיר.. די גבוה. אולי מישהו יכול להמליץ על רמקולים איכותיים מאוד במחיר של עד 500, 550 ש"ח? או שמה ללכת על האנקאונטר?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-