עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by gogoman,

רציתי לשאול אם כרטיס הטלויזיה הזה(Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit) אפשר לראות איתו ממירי הוט ולהקליט איתו תוכנייות ואם הוא פועל בxp והאם ניתן ליראות את הממיר בלי שהמחשב דלוק?

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  2. Started by Tal14,

שלום, פירמטתי את המחשב שלי אתמול, ועשיתי את כל העידכונים והתקנתי בעזרת הדיסק שקיבלתי עם לוח האם בעבר את הדרייברים(כולל INTEL INF והכל..) הדרייבר של הכרטיס קול לא עבדו, ניסיתי להתקין ידנית דרך כניסה לדיסק, וקיבלתי שגיאה : install realtek hd audio driver failure מדובר בלוח אם Gigabyte P35-DS3L מה עושים ? תודה.

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  3. Started by Avivo,

אהלן יש לי רסיבר ותיק יחסית של חברת MARANTZ המצויינת, מדגם SR6200/N1G. כזה- http://www.avland.co.uk/marantz/sr6200/ הוא מקולקל, כל פעם שאני מדליק אותו, הדבר היחיד שאני שומע הוא זימזום מונוטוני אלקטרוני (סטטי?). לא משנה מה אני מחבר, מנתק, מגביר, מנמיך וכו', הזמזום לא מפסיק, ולא שומעים שומדבר אחר. הבעיה היא בוודאות במגבר, כשמחליפים מגבר הרמקולים עובדים יופי... השאלה היא מה הבעיה? (נשרף המגבר? צריך להחליף קבל\כבל\פיוז וכו')? האם אפשר לתקן אותה? איפה אפשר לעשות את זה? (אם כבר נסחפתי בבקשות, אז גם כמה זה יעלה?) והאם אני יכול לעשות את זה לבד? (אני לא מהנדס חשמל- יש לי ידיים "טובות", ואני לא אוהב לרוץ לתקן משהו שאני יכול לעשות לבד...) תודה מראש, אביב

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  4. אני חייב עזרה בבחירת רמקולים למפרט מחשב שהורכב באתר IQPC על ידי המומחים בפורום מפרטי מחשב... הרמקולים צריכים להיות איכותיים ( עדיפות ל-CREATIVE, החברה הגדולה ביותר שאני מכיר).... הם צריכים להיות סראונד כמובן, ובנוסף הם צריכים להיות רמקולים שניתן לתלות אותם על הקיר.. עקב היותי חובבן בתחום האודיו למחשבים החלטתי לפנות לפורום זה בבקשת עזרה... :s05: אודה מאוד למייעצים ולעוזרים.... להלן המפרט ---- כרגע ללא כרטיס מסך...(עקב התלבטויות קשות :s05:) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1311 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤659 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤394 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤426…

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  5. Started by Moshiko Maman,

היי שאלה למומחים מתלבט בין pioneer lx304 לבין Yamaha rx-v6a תודה מראש לכל העונים.

6. Started by Mr. Ogmondo,

-האם הסט יתאים לכרטיס קול Sound Blaster Live Value עד כמה שידוע לי הוא מוציא 4 ערוצים ולא 4.1 -נראה שהסט הוסר מהאתר של החברה ויש שם רק את ה ATP-4, האם הסט נחשב כ Discontinued או משהו? -איזה סט טוב יותר, ה ATP 4 או ה ATP 5? שתי הסטים נראים זהים לחלוטין... תודה מראש על תשובותיכם.

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  7. Started by gal1,

יש לי רמקולים של PIONEER S-A100 והרמקולים מחוברים למגבר SANSUI 6060 והרמקולים עושים רעשים כאלה של פיצוצים אפילו שמוזיקה לא מתנגנת והמגבר סתם דלוק מישהו יודע מה הסיבה לכך?

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  8. Started by SoD,

בקרוב אני אקנה מערכת רמקולים..ורציתי לדעת אם אפשר לקנות מערכת 2.1 רמקולים...ושיהיה אפשרי לחבר עוד שני רמקולים לסאב...האם זה אפשרי או שיש מספר כניסות מוגבל בסאב?

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  9. Started by DakloN,

אני מתכוון למכור את הכרטיס קול שלי , (X-Fi Elite Pro), אשר מיועד יותר למשחקים.. אני רוצה משהו שיתן לי ביצועים יותר טובים במוסיקה, יש לי מערכת רצינית ואני ירגיש בהבדל.. מה מומלץ?

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  10. מרחק הצפייה כ3 מטר בקו אווירי. המסך יהיה תלוי על הקיר מול המיטה בדיוק באמצע. גובה המסך בערך 61 ס"מ. גובה הקיר בערך 2.60 מטר. אסטטית נראה לי שהמסך לא צריך להיות צמוד לתקרה, ומצד שני אני לא רוצה לקבל נקע בצוואר אם יהיה נמוך מידי. נראה לי סביר שתחתית המסך תהייה בערך בגובה 1.70 מטר. האם זה סביר ? יש המלצה כלשהיא בנושא זה ?

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  11. Started by _Daniel_,

מה עדיף ומה דעתכם??

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  12. Started by SomeoneUknow,

האוזניות שלי מתות ואני צריך חלופה טובה ! התקציב שלי הוא 50$ , אפשר לחרוג בקטנה אבל לא בהגזמה. אם אפשר, שהאוזניות יתמכו גם במוצרי אפל (מקרופון העברת שירים וכו'). יש לי חבר בחו"ל והוא יקנה לי את האוזניות, אז אם אתם מכירים חנות או רשת חנויות טובות בארה"ב שיש להם את האוזניות שאני מחפש זה ממש יעזור !

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  13. אוקיי אז ככה זה המפרט שאני הולך לקנות השאלות שלי הם האם אני אוכל לראות טלויזיה במחשב ? ודבר שני: והאם אוכל לעבוד עם המחשב על מסך הטלויזיה ללא חיבור קאבלים? מעבד- Q9300 +Arctic cooling Freezer 7 Pro לוח אם - GIGABYTE GA-P35-DS3L- ? ספק כוח- Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כרטיסי זיכרון 2 יח'- G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL4 דיסק קשיח- Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS כרטיס מסך- Gigabyte nVidia Geforce 8800GT 512Mb GV-NX88T512HP (Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling מארז- p180\p182 המסך שלי כרגע לזמן הקרוב הוא SAMSUNG 793 DF אך בעתיד הלא רחוק אני אחליף כנראה ל-DELL 2007WFP אשמח אם תעזרו לי.

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  14. Started by scylla,

לאחרונה רכשתי רמקולים חדשים (Altec Lansing VS4121) ובסלון נמצאת לנו מערכת סטריאו של סנסוי, מהמעפנות שנראות טוב ב200$ בדיוטי (נקנתה לפני כמה שנים טובות). אנחנו לא בית שרואה הרבה DVD אבל זה נחמד שיש מערכת כלשהי שכן רואים... השאלה שלי, כדאי לחבר איכשהו (אם אפשר לחבר חיבור בננה לDVD) את הLuxeon במקום הסנסוי? בעקרון היא אמורה להתחבר... ואפשר אולי איכשהו לקמבן משהו איזה שילוב נגיד הקדמיים של הסנסוי + הקדמיים של הלוקסיאון בתור אחוריים+ סאב של לוקסיאון? פשוט הלוקסיאון יחסית לא מאכזבת בווליומים נמוכים והסאב מאוד מאוד מורגש מה שלא קיים בסנסוי... אם למישהו יש רעיון לקומבינה אני אשמח לשמוע... בעקרון אני מאמין שהסנסוי יותר איכותית אבל חסר סאב *רכישת מערכת או כל רכיב מעבר לכב…

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  15. Started by Crash5,

1) האם תוקנה בעיית העברית בנגן? 2) האם הנגן מגיע עם נרתיק? 3) האם האוזניות שמגיעות יחד עם נגן הן אכותיות או שמומלץ להחליפן?

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  16. Started by lover323,

שמעתי שיש מבצע על הרמקולים של Aztech איפה יש את המבצע?

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  17. הרמקולים מיועדים לסבא שלי, "שנהנה" כיום מרמקולים צורמניים של smartcom. השימושים העיקריים הם האזנה לרדיו דרך האינטרנט, שיחות skype ומדי פעם האזנה למוזיקה. המקור יהיה כרטיס הקל O/B ואין כוונה בטווח הזמן הקרוב לשדרג. הרמקולים חייבים להיות בנויים באופן סביר, אמינים ובגודל קומפקטי (ישבו על השולחן). התקציב הוא עד 250 ש"ח, ממש לא חייבים למצות את כולו או אפילו את רובו ומאידך אם יש משהו ממש טוב ומתאים שעולה מעט יותר - אני בהחלט אשקול את האפשרות.

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  18. Started by greenor,

שלום לכולם, אמא של חברה שלי מחפשת המלצה על מערכת סטריאו (עד 1200 שקל) לחיבור לטלויזיה (ללא רסיבר). הצרכים העיקריים הם שמיעת רדיו באיכות טובה, ושניתן יהיה לשמוע את הטלויזיה מהרמקולים של המערכת. לא מדובר כאן באודיופילים כבדים, ובסה"כ הרעיון בסיסי ופשוט, ולכן גם זול. הטלויזיה היא LCD 42" של סמסונג, כשכמעט כל הכניסות פנויות (אני לא יודע איזה כניסות הן הרלוונטיות ולכן לא מפרט מעבר לכך. אנא תנו המלצות, או לפחות תסבירו לי מה אני אמור לחפש במערכת סטריאו, ואיך אני מחבר אותה לטלויזיה. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  19. Started by Atlon-Xp,

http://www.pch.co.il/docs/pd460167702.htm אני לא יודע כמה אנטישוק יש בו...? הוא קורא צרובים... ? אלה השאלות היחדיות שלי רק רציתי לדעת עם שווה לקנות אותו... תןדה

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  20. Started by qwerty1987,

אשמח לדעת מה השווי בשוק יד-2 למערכת הבאה: (תמונות מצ"ב) רמקולים - Infinity RS5000 מגבר A&R SA150 CD, טייפ ורדיו בתמונות (מניח שאינם שווים הרבה) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  21. כבר הרבה זמן שאני רוצה לחבר את הגיטרה והקלידים שלי למחשב ולהתחיל להקליט חומרים. אני בעצם מחפש כרטיס חיצוני שיחזיק שתי כניסות לפחות, עם עכבה נמוכה ורצוי שילווה בתוכנת עריכת מוסיקה טובה. יש לי מיקרופון, גיטרה שמלית וקלידים של YAMAHA PSR413 (ללא חיבור מידי, רק USB) וכרגע אין צורך מיוחד להקליט יותר משניים במקביל ראיתי את הכרטיסים הבאים: הזול ביותר: BEHRINGER FCA202 http://www.turtle.co.il/product_info.php?products_id=234 LINE6 POD STUDIO UX2 http://www.musicgate.co.il/index.php?pids=8429 Audio kontrol 1 http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=127_116_177&products_id=1385 וקצת מעבר לתקציב: Konnekt 6 http://www.pcpower.co.il/product_info.php?products_id=1366 אז האם…

22. שלום לכל המומחים, אני עומד לקנות מחשב חדש בימים הקרובים, שעיקר מטרתו תהיה עריכת סאונד ברמה מקצועית עם תוכנות כמו קיו-בייס, פרוטי לופס וכו... כמובן שיחובר אליו גם סינטיסייזר. אני לא בקיא בכרטיסי קול, ושקלתי לקנות את ה - Creative X-Fi Elite Pro אבל שמעתי שהוא נועד יותר עבור גיימרים, ולא למטרות שלי. לכן אשמח לקבל מכם המלצה לגבי כרטיס קול שיעשה את העבודה כמו שצריך, בתקציב של עד 1500 ש"ח בערך. תודה!!

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  23. Started by toko35,

Divoom XForce 3 או Altec Lansing VS4621 התקציב שלי הוא 400 שקל אפשרויות אחרות יתקבלו בברכה. השימוש שלי הוא בעיקר לסרטים. תודה

• 1 תגובה
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.