אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
ראיתי את הכרטיס טלוויזיה APEX T328B וזה נראה כמו משהו שיכול להיות ממש שימושי בשבילי (במיוחד כי זה חיצוני) השאלה שלי היא אם אני אחבר את החיבור של הכבלים שמתחבר לטלוויזיה אל הכרטיס טלוויזיה אני אוכל לראות את כל הערוצים שיש לי בטלוויזיה כעת?
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם,החלטתי להתפנק על סט 2.1 למחשב. אני מחפש רמקולים טובים עד 1000 ש"ח (אפשרות לחריגה קטנה),למוזיקה בלבד. אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית ואני מחפש רמקול שיתאים לסוג הזה בעיקר (מדי פעם גם רוק\אינדי) חשוב שהעוצמה תהיה מספקת ולא חשלה מדי (אך לא חייב חזקה מדי) איכות הקבצים לרוב הם lossless -> Mp3 320. *שאלה קטנה על הדרך* האם שווה לקנות רמוקלים נגיד ב-600-700 שקל + כרטיס קול ב-300-400 או סט רמקולים אחד ב-1000.
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
נראה סט מעניין מאוד: http://www.alteclansing.com/index.php?file=north_product_detail&iproduct_id=91
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אהלן יש לי רסיבר ותיק יחסית של חברת MARANTZ המצויינת, מדגם SR6200/N1G. כזה- http://www.avland.co.uk/marantz/sr6200/ הוא מקולקל, כל פעם שאני מדליק אותו, הדבר היחיד שאני שומע הוא זימזום מונוטוני אלקטרוני (סטטי?). לא משנה מה אני מחבר, מנתק, מגביר, מנמיך וכו', הזמזום לא מפסיק, ולא שומעים שומדבר אחר. הבעיה היא בוודאות במגבר, כשמחליפים מגבר הרמקולים עובדים יופי... השאלה היא מה הבעיה? (נשרף המגבר? צריך להחליף קבל\כבל\פיוז וכו')? האם אפשר לתקן אותה? איפה אפשר לעשות את זה? (אם כבר נסחפתי בבקשות, אז גם כמה זה יעלה?) והאם אני יכול לעשות את זה לבד? (אני לא מהנדס חשמל- יש לי ידיים "טובות", ואני לא אוהב לרוץ לתקן משהו שאני יכול לעשות לבד...) תודה מראש, אביב
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס קול מובנה של Realtek מדגם ALC662. כעקרון אני יודע שהוא לא מיוחד או משהו כזה כי הוא מובנה, אבל רציתי לשאול איך הוא בתור מובנה? האם זה דגם ישן של Realtek?
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ראיתי (ושמעתי) רמקולים של JAMO דגם A102 : http://www.jamo.com/eu-en/products/a-102-description המחיר ל-5+סאב הוא 3000 ש"ח, האם כדאי? איזה רסיבר כדאי לקנות איתם בתקציב של 2000 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחבר סרט "שמשון ודלילה" משנת 1949 דובר אנגלית. האם אפשר להוסיף לו תרגום וכתוביות בעברית? ואם כן כיצד עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
למשהו יש פרטים על המגבר שלי: Sanyo made in Japan Architect Series Model V-73?
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי בטח שמעתם על המבצע בבאג..... אני צריך אוזניות 1 לאייפוד קלאסיק 2 למחשב שומע בעיקר , אלקטרונית , צריך בס נקי , וטרבל אני חושב שאני יקח לאייפוד אוזניות ניידים portable משהו כמו - 350 שקל SE-MJ2 של PIONEER http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=387&catid=5&subcatid=61 יש גם את audio-technica ATH-SJ3 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6660&perur=2&t=12&c=308 שאלה: כמה באמת ואם כן איזה , אוזניות כפתור מסוגלים להתמודד עם בס כבד בצורה טובה שתחזיק מעמד לזמן? לגבי אוזניות למחשב ראיתי את - Pioneer SE-M280 ב - 300 שקל קצת מפחיד האוזניות האלה , אני לא יודע אם אני זקוק להם אבל מבצע אז למה לא? יש גם את audio-technica ATH-T22 ב 20…
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
נראה כי המחיר בערך שווה אז מה עדיף? תודה
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני צריך דרייבר קול טוב.. בבקשה מישהו יכול להביא לי לינק תודה לכל העוזר!!
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
אני צריך המלצה לנגן MP3 אחד מבוסס פלאש של בערך 5 גיגה ואחד מבוסס דיסק של בערך 20 גיגה (עוד לא החלטתי מה אני מעדיף) אין הגבלת תקציב לא מעוניין בנגן סרטים וכל השטויות האלה
-
- 14 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שמתי לב שתחום האודיו במחשב שלי זקוק לשיפור והתחשק לי מערכת סראונד. יש לי תקציב של 200 עד 250$. אני עוקב אחרי השוק כבר הרבה זמן, אבל רק עכשיו אני רוצה לבצע קניה. אצל חברים שלי ראיתי את הYamaha TSS1, או את הATP5 (למרות שזה לא 5.1, אבל בכל זאת - מערכת לא רעה בשביל תקציב שכזה.) בכל מקרה, אני לא מוצא כיום בשום חנות בארץ את אחת משתי המערכות האלו (למען האמת, ראיתי את הTSS1 במקום אחד או שניים, אבל רק את הגרסא בצבע לבן, ומה לעשות - אני רוצה אותה שחורה! ). האם יש למישהו עצה בנושא, או בעצם - יודע אם יש את אחת משתיהן בדיוטי פרי? בעוד שבועיים תהיה לי גישה לדיוטי פרי בארץ, או בכלל, לחנויות בניו יורק ובוושינגטון, אבל בכל זאת - אני מעדיף לקנות בארץ בהרבה. אז אם אפשר, להת…
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכם, אני אמור לקבל את המכשיר בימים הקרובים ורוצה כבר להתחיל להחליף את שמות השירים (יותר נכון להפוף אותם בכתב מראה). התוכנה שבה אני שומע את השירים במחשב היא "ווינאמפ" והיא קוראת את ה ID3v2 tag אז אני מעוניין להחליף רק את ה-ID3v1 tag השאלה היא איזה מהטאגים המכשיר עצמו קורא? והאם אפשר לקבוע לו איזה טאג לקרוא? אני מבקש לענות רק אם יודעים בוודאות בגלל שזאתי עבודה של כמה שעות ואני לא רוצה לעשותה לחינם. בתודה ניר
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הדגם AVR 200 . אני לא שומע קול ממרבית הרמקולים. אפילו בסטריאו אני שומע רק את הרמקול הימני קידמי. גם בשביל לשמוע את הרמקול הרמקול הימני קידמי,אני נאלץ לסבוב את כפתור הוווליום כמעט עד שיא העוצמה. הקול שיוצא מהרמקול נישמע מעוות. אותו דבר קורה כאשר מחברים אוזניות לכניסה הקידמית. האם מישהו כאן ניתקל בתופעה דומה עם הרסיבר שלו? האם להערכתכם לאור הסימפטומים שתיארתי,מדובר בתיקון יקר? הערכת מחיר של תיקון שכזה???
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי קניתי טלווזיה LCD של Fujicom. אתמול בערב חיברתי אליה את המחשב שלי עם כבל s-video ועם כבל אודיו RCA לבן ואדום. הכל עבד לי יפה עם הסאונד והכל. יש לציין שהתחנה בטלוויזיה הייתה על AV כשהתעוררתי בבוקר, והדלקתי את הטלוויזיה כדי לצפות במחשב, זה הפסיק לעבוד לי! היה כתוב לי "אין סנכרון, ולא כיביתי כלל את המחשב. עשיתי ריסט 3 פעמים, החלפתי כבל S-video ואפילו חיברתי כבל VGA על מנת לבדוק שהבעיה אינה בכרטיס ועם כבל VGA זה אכן עבד. מישהו יכול לעזור לי בבעיה הזו? אני ניסיתי כל דבר אפשרי
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. היום הגיעו אלי הSR80 שהזמנתי, והנה אני מעלה רשמים: פירוט מטורף, אני אישית אוהב את זה פנצ'יות, עכשיו אני מבין למה המליצו עליהן לרוק בחום. צורמות במקצת[בקטעים מסויימים]. לא נוחות - אני חייב לקנות פאדים של HD414 ולהחליף אותם בפאדים שמגיעים עם האוזניות, פשוט לא נוחות, מעיק לאללה. הבמה קצת חסרה באס נהדר וחי והמידים לא משהו X: מה שכן שוות כל שקל נראות טוב מצוינת לדעתי לאוזניות פתיחה כמו כן, אני שמעתי אותם מהיציאה של הרסיבר, עד שיגיע הD2X שהזמנתי לפחות. וגם צריך לעשות להן BRAEK-IN או BURN-IN, איך שלא קוראים לזה[לפי מה שאני יודע זה אותו דבר, אבל לא משנה], ואז אני אוכל להגיד מה הן שוות אחרי 70 שעות.
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ברצוני לקנות את הגיטרה הבאה (היא גיטרה בס של bc rich) ויש ברשותי כרטיס קול של אסוס סונאר d2x ורמקולים של קריאייטיב gigaworks s750 רציתי לשאול האם יהיה אפשר לחבר את הגיטרה בס למחשב לכניסה של ה- line in.. והאם ישמעו טוב.. תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם, ככל הנראה יותקן אצלי ביום א' הקרוב ממיר HD של HOT בעל חיבורים: HDMI , component , RCA ו SPDIF. בשביל להציג את התמונה אני מחבר את הממיר בחיבור HDMI -> DVI למסך של מחשב (את המחשב אני מחבר למסך בחיבור VGA). אבל עם הקול של הממיר תהיה לי בעיה, חשבתי על שתי אופציות: חיבור component זכר לחיבור 3.5MM נקבה (להשתמש ברמקולים של המחשב כרמקולים לממיר) אבל מסתבר שלא קיים כבל כזה. [באמת אין או שיש כבל כזה שניתן להשיג איפשהו?] או לעשות לופ דרך כרטיס הקול של המחשב - component ל3.5MM זכר. לחבר אותו מצד אחד לממיר ומהצד השני לכניסת המיקרופון במחשב. אבל איך ניתן לשמוע את הקול של המיקרופון במחשב? (לא יצא לי להשתמש בזה המון זמן ככה שאני לא בקיא בהפעלה שלו). יש למישהו פתרו…
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי חברה, אני מחפש אוזניות עד 200 ש"ח, עם 3 דברים: 1) שיהיו מסביב לאוזן ולא בתוכה (לא תהיה כמעט פגיעה באוזן). 2) שהמחבר יעבור מעל הראש ולא מאחורי העורף. 3) איכות, איכות, איכות. אני צריך שהאוזניות יהיו סופר איכותיות, הכי איכותיות שאפשר. כל הדיבורים של אנשים על סאונד חם, בס רחב ומרטיט, זה צריך להיות מרגש. אני חייב שהאוזניות יהיו כמה שיותר איכותיות. זה הכל... תודה וחג שמח!
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הצלחתי!!!!! אז אחרי שבדקו בחנות את הסאב, ואחרי שטכנאי אמר שזה הסאב בכל זאת לדעתו חזרתי היום לאופיס דיפו, וכאן אני רוצה לציין שהם ממש מהממים! בלי לבדוק אותו שוב, פשוט הביאו לי סאב חדש! והכל עובד!!!!!!!!!! יאאאאאי!!! יאאאא!!! קולולוווו!!! יש מוזיקה מ6 רמקולים! וכשהמחשב מחובר לטלויזיה רואים סרטים ושומעים בסראונד!!! אין מאושרת ממני!! רציתי לומר תודה רבה מכל הלב לכולם על הנכונות, הנסיונות, והתמיכה, בעיקר הנפשית.... פעם ראשונה שלי בפורום מסוג זה, לא האמנתי שככה זה... תזכו למצוות! מקווה שלא נצטרך להתראות שוב (ושהכל יעבוד.. ) אבל אם לא.. אז בהחלט נתראה! בהצלחה לכולם! נטע
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס קול להקלטה בייתתית ורציתי שתייעצו לי על כרטיסים אני רוצה משהו חיצוני שמתחבר לפייר וואיר או חיצוני + פנימי.... ביינתים יש לי אחד על הכוונת תגידו לי מה אתם חושבים עליו "EDIROL FA-66" תודה
-
- 14 תגובות
- 815 צפיות
-
-
סוף סוף קניתי את ה ZV:M ועכשיו אני מחפש לצרף לו אוזניות איכותיות. אני מחפש אוזניות איכותיות, in ear שאוטמות ושאפשר לקנות אותם בארץ. התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה. תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום!!! אני מעוניין לקנות אוזניות במחיר של 270-280 שקלים שיהיו טובות למשחקים ולמוסיקה....... האם תוכלו להמליץ לי על האוזניות המומלצות ביותר לתצקיב הנ"ל??
-
- 10 תגובות
- 815 צפיות
-