עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nore0,

אני בא להכניס שירים ועולה לי ההודעה הזאת

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  2. Started by Impreza,

יש לי אוזניות בנות איזה חצי שנה של JVC דגם: Super Bass: HA-V550 שומעים בהם מצוין, מישהו מכיר או יודע אם הם נחשבות איכותיות?

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  3. Started by Yairb,

אהלן, אני מחפש אוזניות In-ear שיעלו בסביבות ה 200~250 שקלים. כרגע יש בבאג מבצע של 25% על האוזניות והם המליצו לי על כמה או על AKG Q350 או Audio Technica CK400 אני מקשיב בעיקר לג'אז, אבל גם למוסיקה ישראלית ורוק. יש לכם המלצות? תודה.

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  4. היי, לפני כמה ימים הנורה בoptoma hd26 שלי התפוצצה ואני מחפש להחליף אותו. אני בעיקר רואה סרטים ב1080P. הייתי מאוד מרוצה מהHD26 חוץ מזה שהמאורר קצת רועש. אחרי חיפושים וקריאה בפורום אני מתלבט בין Optoma hd146x / hd143x / HD28e או Benq th585. מה דעתכם?

5. Started by dmanbuhnik,

חשבתי שהפורום יהיה מפוצץ על זה כבר.... כנראה שלא אז ככה: יצא עדכון 1.29 לH3XX (ו1.04 לגירסה הUS שלו) הדבר הכי חשוב בו זה: תמיכה רשמית בעברית! (וגם ליוונית אם זה עוזר למישהו) כולל שמות תקיות וקבצים וכמובן IDTAG עדין הפוכה אבל זה הרבה יותר טוב ממה שהיה עד עכשיו (שזה כלום ברמה הרישמית) בנוסף לתמיכה בעברית יש גם תפריט חדש - VIDEO עכשיו לא יקפוץ קובץ VIDEO באמצע שמיעת מוזיקה תוקן העניין שהIRIVER לא באמת בוחר שירים ראנדומלית תמיכה בThumbnail אפשרות של שעון 24 ולא רק AM/PM אפשר עכשיו לחזור לPLAYLIST אחרי כיבוי או STOP באותה נקודה שעצרנו וגם להמשיך בPLAYLIST קישור להורדה: http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?searchProductIdx=&searchCategoryIdx=&search…

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  6. Started by elad-k1,

שלום אני רוצה ליקנות את הרמקולים האלה ואני לא יודע אים זה יתאים למחשב שלי אם תוכלו לעזור .... אני יודה לכם ... http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1553755 המחשב שיש לי תיראו במיפרט רשום שם נ.ב.-- ואם הרמקולים האלה טובים

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  7. שלום לכולם... אני רוצה בזמן הקרוב לקנות מחשב ואני מתלבט בין שני הכרטיסי קול האלו אני רוצה לדעת במה שני הכרטיס תומכים כמו למשל dts dolby digital וכו'... לכל העוזרים תודה רבה כי אני חייב את המידע בזמן הקרוב לפני קניית המחשב

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  8. Started by Tal14,

שלום, פירמטתי את המחשב שלי אתמול, ועשיתי את כל העידכונים והתקנתי בעזרת הדיסק שקיבלתי עם לוח האם בעבר את הדרייברים(כולל INTEL INF והכל..) הדרייבר של הכרטיס קול לא עבדו, ניסיתי להתקין ידנית דרך כניסה לדיסק, וקיבלתי שגיאה : install realtek hd audio driver failure מדובר בלוח אם Gigabyte P35-DS3L מה עושים ? תודה.

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  9. אהלן. קניתי היום את הX5 מבאג . הגעתי הביתה והדבר הראשון שעשיתי זה לחבר את הנגן למטען (הכוונה היתה ל16 שעות כמו שהמליץ לי המוכר). אחרי בערך חצי דקת טעינה פתאום הנגן כותב לי שהטעינה הושלמה ואז כיבה את עצמו. זה היה נראה לי מאוד מוזר , במיוחד כאשר ביררתי עם המוכר שהמכשיר חדש לגמרי ואף אחד לא נגע בו (כלומר לא מכשיר תצוגה). איך יכול להיות שמכשיר שצריך להיות מוטען 16 שעות יטען אחרי חצי דקה בלבד. אז חיברתי אותו שוב למטען , ושוב , אחרי חצי דקה הוא שוב החליט שהוא נטען לגמרי ומכבה את עצמו. לפעמים הוא נכבה ככה סתם ואז אני צריך לשחק קצת עם החיבור ושוב הוא נטען לחצי דקה. התקשרתי למוקד תמיכה ארצי של באג ושם התומך אמר לי להדליק את המכשיר . לא הבנתי בדיוק בשביל מה , הרי תמיד אומרים שקודם…

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  10. Started by shugy100,

קנית י מחשב חדש i3 win 7 כ.מסך מובנה אני מחבר אותו לטיוי ולא רואה תמונה הטיוי מקבל רענון של 50 הרץ מחבר למסך מחשב הכל בסדר משחק קצת עם הרזולוציה ו קצב הרענון מחזיר לטיוי הכל בסדר אחרי הפעלה מחדש של המחשב שוב חושך והטיוי מקבל 50 הרץ והכל חשוךיש רעיונות? תודה

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  11. Started by stingeR-,

יש לי מחשב בסלו HTPC מחובר לטלוויזיה בHDMI והכל הכל אבל אני רוצה גם לחבר אותו לרסיבר בSPDIF\COXIAL... השאלה היא איך אני עושה את זה.. יש לי מתאם של הלוח אם הישן שלי (Gigabyte K8NS-Ultra-939) שנשרף.. הלוח אם הנוכחי בתוך הHTPC הוא EPOX 8RDA+ עם כרטיס קול SOUNDSTORM... עכשיו אני חיברתי את המתאם SPDIF של הלוח של גיגהבייט ללוח של איפוקס והוא מתאים וגם בחיבור האופטי דולק האור האדום.. אבל אני פשוט לא מבין למה זה לא עובד.. אני ניסיתי הכל... וזה פשוט לא עובד.. לא בחיבור אופטי ולא בRCA.. ורציתי לדעת איך זה אמור לעבוד.. דגם הרסיבר הוא : YAMAHA RX-V559 מישהו יכול להסביר לי? אולי אני עושה משהו לא בסדר? ואם צריך מתאם אחר... מאיפה לקנות? תודה, גיא. כמובן שהחיבור האנלוגי(חיבור PL קטן לRCA…

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  12. היי לפני כשנתיים שלוש, רכשתי בדיוטי פרי במחיר לא קטן של 200$, סט רמקולים לסראונד למחשב שכוללים: 2 קדמיים 2 אחוריים סנטר וסאב. הדגם הוא A3.500. הדגם מאופיין במקלט אינפרא אדום שמקבל פקודה משלט רחוק ובעל נורית חיווי שמראה אם יש חשמל או לא. לאחרונה שמעתי שיר עם באס מפוצץ בווליום גבוה, (כן אני יודע זו טעות) וכנראה שמשהו שם נשרף אני חושב, כי הוא נכבה באמצע השיר, וכשאני מחבר אותו לחשמל לא נדלק שום דבר.. יש השערות למה קרה? איך אפשר לתקן אולי? מצורפות תמונות.. מצטער על האיכות מצלמת אינטרנט.. תודה

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  13. זה אומר למשל סתם דוגמא אם יהיה לי את הסאב הזה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=130620 הוא יהיה עם קופסא ( ד"א כמה אמורה לעלות קופסא לסאב שכזה? ) אני יוכל לחבר לרסיבר של מערכת קולנוע ביתית.... כנ"ל גם לרמקולים 6X9 של רכב אם אפשרי לעשות מזה מערכת קולנוע ביתית... אני שואל סתם בשביל הסקרנות....

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  14. Started by ilanb0,

מחפש המלצה לרמקולים + סאב בלי לקרוע את הכיס (מחשב חדש של הבן שלי שאוהב לשמוע מוזיקה). תצורה 2.1.

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  15. Started by יונתן4,

שלום אני מחפש רמקולים בתקציב של 300-400, הבנתי שההמלצות הן על הרמקולים של ALTEC LANSING אבל הבנתי שהם לא מתאימים למוסיקה רועשת ושהסאב צורם במוזיקה עם הרבה בס. הרמקולים הם כמובן למשחקים אבל אני שומע בהם המון מוזיקה וחשוב לי שהם יתאימו למוזיקה חזקה. יש המלצות? או שאני טועה ורוק וגרנאג' חזקים ומוזיקה כזו נשמעים טוב בATP ודומיו אז אשמח לתגובות... (אני שמעתי רק לגבי הATP, גם הVS4121 ככה?) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  16. Started by q1234,

אני מחפש אוזניות למחשב , למוזיקה , סרטים וקצת משחקים. חשבתי על אלה : www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=592&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=144 או אלה http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=149136&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=161 איזה עדיפות ? ה-koss נראות לא ממש נוחות וה-Sennheiser לא נראות משהו... יש עוד המלצות ? תודה.

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  17. Started by ZiX,

יש לי טלוויזיה 52 אינצ' של סמסונג מסדרת 650 (טלוויזיה פצצה..) ויש לי את המחשב HTPC הבא: AMD 5800+ לוח אם MA69VM-S2 2GB DDR2 800HZ Geforce 7600.. תודה..

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  18. למישהו יש מיידע על נגני וידאו אלו שמתיימרים להחליף בלו ריי אולטרה אלו 3 ספינות דגל של סטרימרים חדשים , שכולם עובדים עם אנדרואיד ( דבר לא כל כך מוצלח ) UHD3000 HIFI 4K Dune HD Max Vision 4K ZAPPITI PRO 4K HDR AUDIOCOM CINEMA EDITION 1. מדהים שאין בארץ הקודש לקנות בלו ריי אולטרה 2. בטח לא מכשיר לנגן סרטים דולבי ויזן או HDR10+ 3. ישנם סטרימרים פשוטים , מאוד לא נראים טוב וסיבות רבות למדוע לא לקנות אותם 4. פשוט כל מסך טלוויזיה מביא איכות סטרימר הרבה יותר טובה מסטרימר זול 5. אין DTS על כל סוגיו במסך דבר שהורס את כל הכדאיות של eARC 6.הבעיה רק מתעצמת שאין חלקי מחשב במחירים ראלים לבנות מחשב

19. Started by levelone,

יש הבדל אם אני מחבר כרטיס קול למגבר עם HDMI / Coax / אופטי מבחינת איכות הצליל? ואיך מחברים מחשב למערכת קולנוע ביתית אם רוצים להעביר גם קול וגם תמונה? הבנתי שכרטיסי מסך עם יציאת HDMI מעבירים גם קול אבל זה איכותי כמו כרטיס קול נפרד?

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  20. Started by NightWing,

טוב, אז אחרי העזרה המצויינת שקבלתי פה בפורום, ההתלבטות היא בין שני הכרטיסים: 1. Creative X-Fi Titanium Fatal1ty 2. Asus Xonar D2 (לא D2X, בהמשך) שימושים - משחקים, מוסיקה וסרטים . מחשב עם Vista Business 64. שמיעה בעיקר באוזניות Audio-Technica ATH-M50 או רמקולים כל שהם של קריאייטיב, לא משהו מיוחד (2.1). האמת, לו זה היה אפשרי, הייתי קונה את ה-Auzentech X-Fi Prelude, אבל אחרי שיחה עם FoxPC (שמייבאים אותם ורק אצלם היה בכלל כרטיסים של Auzentech [בארץ ז"א]), מתברר שזה אבוד והם לא יביאו עוד כי אין מספיק דרישה. (אגב, אם מישהו יודע על מקום שכן מחזיק את הדגם הנ"ל - בבקשה, אבל בבקשה תספרו.) קיצר, בחזרה לשאלה. אני יודע של-D2 יש איכות שמע טובה יותר. אני יודע שלקנות creative (ובטח משהו…

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  21. מרחק צפייה כ 3 מטר, מעוניין במסך LED בגודל "55, תקציב סדר גודל של 10K (אפשר סטייה של כ 25% למעלה/למטה) לא חשוב לי SmartTV, אני לא מתכוון לגלוש מהטלויזיה, ומבחינת תכנים בכל מקרה יהיה מחובר סטרימר, תלת מימד - חיובי, מעוניין, בתנאי שהוא איכותי, מבחינת רמקולים פנימיים - חובה מכיוון שיתכן שלא אחבר את המסך למערכת סאונד חיצונית. א. אשמח להמלצה על חברה ודגם ספציפי. ב. לא פחות חשוב, אשמח להבין אלו פרמטרים חשובים בבחירת המסך, מכיוון שמעבר לדגם הספציפי, אני מתכוון לבדוק דגמים נוספים לפני הרכישה, וחשוב לי להבין אילו פרמטרים חשובים, עשיתי שיעורי בית, אלו נתוני: 1. אני מניח שכל ה LED מגיעים כ FHD 1080P עם רזולוציה 1920X1080 ויחס תצוגה 16:9 - האמנם? 2. הרץ - 100/200/400? המוכר טוען שחס…

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  22. Started by k3mot,

יש לי שתי הצעות כרגע לאוזניות, תקציב הוא 100$ (מזמין מEbay). האוזניות הראשונות הן של Sennheiser דגם HD280 Pro והשניות הן של Sony דגם MDR-7506. המטרה היא מוזיקה. הסגנונות שאני שומע הם בעיקר רוק ומטאל. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  23. Started by ohmega,

שלום לכולם אני מחפש כרטיס קול שאוכל לחבר אותו למערכת סטריאו דרך יציאת RCA בכרטיס המטרה בעיקר האזנה למוסיקה. עד 500 ש"ח. יש חיה כזאת? תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  24. היי, האם ניתן לחבר רמקולים שמיועדים למחשב לרסיבר או משהו כזה? כלומר אם אני קונה רמקולים למחשב האם אני אוכל להשתמש בהם גם לדברים אחרים בעתיד? ואיך יציאה אופטית משפיעה/לא משפיע על העניין הנ"ל? (כלומר האם חייבים לקנות רמקולים עם יציאה כזו בשביל זה?) ולסיום- האם רמקולים לוייניים "לא למחשב" שעולים בין 1500-2000 יהיו לרוב טובים מרוב המערכות למחשב במחיר הזה? או שהם יהיו באותה רמה בערך?

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  25. יש לי אוזניות של KOSS מדגם TD65 שהן די ישנות והבעיה היא שהכריות שלהן קרועות כאלה, וכששמים אותם על האוזן אז אחרי זה יש מלא פירורים של הכריות וזה מגעיל כזה.. אבל האוזניות עובדות ממש טוב. להחליף כריות או שלזרוק את האוזניות האלה? איך אפשר להחליף?

• 0 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים