עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני שומע שירים חלק וטוב יותר ב Winamp או שאני מדמיין?

2. שלום ידידי, אני יסכם את הדברים , ברצוני אוזניות למחשב, גודולות, שיכסו את כל האוזן, האוזניות מיועדות למשחקים. רציתי שהן יהיו באיכות 5.1, אם זה נכנס בתקציב, אני רוצה משהו איכותי וטוב, שיהיו גדולות מאוד כאלה ויכנסו את כל האוזן. לא אכפת לי אם יהיה להן מיקרופון מובנה, זה לא מפריע לי, אך יש לי מיקרופון מצויין כרגע ואין צורך להוסיף על זה כסף. ראיתי דגמים יפים של זלמן (בפנדה ראיתי), אך ממראה ראשוני הכי הרשימו אותי הדגמים של סנסייר (HD 202 , HD505 ושוט..) בקשר לתקציב, הוא די פתוח, רצוי בין 100 ש"ח ל300ש"ח, אך פה הנקודה שלי, אם תגידו לי, שבשביל מוסיקה ומשחקים, אוזניות של יותר מ100 ש"ח, הן פחות טובות מבחינת ביצועים על הנייר, אבל אני לא ירגיש הבדל וגם ב100 אפשר לקבל אוזניות מצויינות,…

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  3. שלום לכולם. כבר הרבה זמן אני חושב על לחבר מחשב באוטו, ושהוא יהיה מערכת סאונד. מישהו מכיר איזה פרוייקט דומה שנעשה כבר?? אילו רכיבים אני יצטרך?? איך אני יוכל לשלוט בעניין בלי מסך? ואיך ובמה אני מחליף את המקלדת והעכבר? אני יחבר מסך LCD קטן שיראה את שמות השירים או משהו כזה... למישהו יש עוד רעיונות? תודה

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by zoyaniv,

רציתי לדעת איזה משני הרמקולים עדיפים לצורך שמיעת מוזיקה מישחקים וטלוויזיה במחשב אם יש לכם רעיונות נוספים אני אשמח להקשיב

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  5. Started by gabig12,

חשבתי לקנות טלווזיה מתנה לאבא שלי ליום הולדת כי הוא ממש פריק של הדברים האלו (יש לו כבר קולנוע ביתי וDVD) אז זה מה שחסר. חשבתי על 29" של 2000-3500 ש"ח כי רק את זה יש לי. אז תנו הצעות למשהו בינוני עם איכות טובה ומחיר סביר. חשבתי על הדגם הזה: SHARP 29SD2C http://netaction.co.il/sale.php?sale=2185730 מה אתם חושבים על זה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  6. Started by GhostCow,

IRIVER H320 או IAUDIO X5L אני הסתכלתי על ביקורות של המכשירים החיסרונות הם כאלה: ב H320 האיכות סאונד והמערכות שיפור סאונד פחות טובים מב X5L בX5L צריך מתאם לחיבורים (USB LINEIN LINEOUT DC ETC...) שיכול להיאבד ואם הוא נאבד צריך לסחוב לכל מקום את העריסה ויש לי שאלה חשובה מאוד לבעלי המכשירים: באיזה מהמכשירים יש ממשק יותר נוח ויותר קל ללמוד? זה גורם חשוב מאוד בהחלטה שלי (איזה מכשיר לקנות) תודה מראש, GhostCow

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  7. Started by roee97,

שלום, אני מעוניין בקניית טלויזיה חדשה שתחליף את הCRT בת ה15 שלי... התקציב שלי הוא 5000-6000 ש"ח. הגודל בסביבות ה 46-47 אינץ'. אני פונה יותר לכיוון של LED בגלל שיש חלון בחדר. כמו כן, אני מעוניין בטלויזיה חכמה, עם אפשרות לדיבור (ושיחות וידאו) בסקייפ. מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  8. Started by Erez360,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות את הדגם VS4121 של Altec Lansing ורציתי לשאול את מי שיש לו כבר את הדגם או כל אחד אחר שיודע , אילו חסרונות יש לדגם הנ"ל? שמעתי שמישהו אמר שאם אין מוזיקה ברקע והסאב דולק אז יש רעש מסויים/זימזום וצריך לכבות את הסאב , זה נכון(תשובה ממי שיש לו את הרמקולים בבקשה)? וסתם לדעת לגבי חסרונות , תודה

9. Started by MDK,

היא פשטה את הרגל שוב או משהו? : לא ראיתי כרטיסי קול של HERCULES בשום מקום ויש לי אחד במחשב

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  10. Started by Avivo,

אהלן יש לי רסיבר ותיק יחסית של חברת MARANTZ המצויינת, מדגם SR6200/N1G. כזה- http://www.avland.co.uk/marantz/sr6200/ הוא מקולקל, כל פעם שאני מדליק אותו, הדבר היחיד שאני שומע הוא זימזום מונוטוני אלקטרוני (סטטי?). לא משנה מה אני מחבר, מנתק, מגביר, מנמיך וכו', הזמזום לא מפסיק, ולא שומעים שומדבר אחר. הבעיה היא בוודאות במגבר, כשמחליפים מגבר הרמקולים עובדים יופי... השאלה היא מה הבעיה? (נשרף המגבר? צריך להחליף קבל\כבל\פיוז וכו')? האם אפשר לתקן אותה? איפה אפשר לעשות את זה? (אם כבר נסחפתי בבקשות, אז גם כמה זה יעלה?) והאם אני יכול לעשות את זה לבד? (אני לא מהנדס חשמל- יש לי ידיים "טובות", ואני לא אוהב לרוץ לתקן משהו שאני יכול לעשות לבד...) תודה מראש, אביב

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  11. Started by Svensk.il,

לפני כמה שבועות החלפתי לוח אם של AsRock או משהו כזה ללוח ASUS P4P800SE. הבעיה היא שעל הלוח הזה הסאונד נשמע נורא... הרמקולים מפצפצים והסאב-וופר רועד כמו מייבש כביסה :-\ מישהו עוד נתקל בסאונד חרא בלוחות האלה? או אולי משהו אצלי בהגדרות לא בסדר? מיואש...

• 13 תגובות
    • 848 צפיות
  12. שלום, אני מחפש רמקולים מוגברים לשימושים הבאים בסדר עדיפות הבא: 1. סרטים 2. מוזיקה 3. משחקים התקציב חופשי. חשבתי על הפריטים הבאים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=502480 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=577445 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=754538

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  13. Started by shugy100,

קנית י מחשב חדש i3 win 7 כ.מסך מובנה אני מחבר אותו לטיוי ולא רואה תמונה הטיוי מקבל רענון של 50 הרץ מחבר למסך מחשב הכל בסדר משחק קצת עם הרזולוציה ו קצב הרענון מחזיר לטיוי הכל בסדר אחרי הפעלה מחדש של המחשב שוב חושך והטיוי מקבל 50 הרץ והכל חשוךיש רעיונות? תודה

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  14. Started by lior322,

תגידו חוץ מלבחור סוג אקולייזר אני יכול לשחק אם האקולייזר כמו שאני רוצה דוגמא כמו בווינאמפ במחשב? תודה למי שעוזר

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  15. שלום, רציתי לדעת האם זה אפשרי לקחת DVD פשוט ביותר ולחבר אותו לסט רמקולים 2.1 של מחשב? חשבתי על לקחת כבל שבצד אחד שלו נכנס ל-Left ול-Right של ה-DVD ובצד האחר הוא כמו קונקטור בכרטיס קול, שאליו אני אחבר את הכבל של הרמקולים שאמור ללכת לכרטיס קול... 1. האם קיים כזה כבל? 2. האם זה אפשרי? תודה רבה, מתן.

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  16. נראה כי המחיר בערך שווה אז מה עדיף? תודה

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  17. Started by approx,

טוב אז אתמול מירוב השיעמום בניתי רמקול יצא לי יחסית טוב לפעם ראשונה ולחומרים שבהם הישתמשתי הסירטון http://www.youtube.com/watch?v=1gMQLLCQyX8

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  18. Started by eins,

שלום, אחרי תקופה מדהימה של 7 שנים כנראה הגיע זמנו של הספק כח ללכת לעולם הבא המערכת מתחילה להכבות לבד וישנם מקרים שהחשמל נופל מהרסיבר אני מאמין שהבעיה היא בספק כח כי כבר לפני חצי שנה הוא התחיל להרעיש והתחלתי לבצע סגירה פיזית במפסק ( נראה בתמונה) על מנת שאני יצליח להרדם בלילה ייתכן שהפעולה היומית הזאת רק מקצרת את החיים שלו יותר. בכל מקרה אני מבין שכבר אין אפשרות לקנות את המערכת אבל אולי יש לכם מושג אם יש אפשרות לקנות אותו ספק או ספק אחר שיעשה את העבודה ? נראה שהוא מקבל מתח של 110 ומעביר ל 220V אפשר לנצל את השרשור האם קיים היום יורש ראוי למערכת רמוקלים הזאת ?

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  19. הנושא דיי מדבר בעד עצמו. אבל הנה קצת פירוט, השגתי קובצי מוזיקה בפורמט ogg vorbis בשישה ערוצים ורציתי לצרוב אותם לדיסק אשר ניתן לקרוא (בתקווה) בדיוידי, הבנתי שיש פורמט שנקרא dvd-a או digital audio disc שמאפשר זאת, אך לצערי התוכנה שלי (נרו) לא תומכת בקובצי ogg, מישהו מכיר תוכנה שתוכל לעשות את העבודה מבלי להמיר את קובצי ה-ogg ל-mp3 ?

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  20. יש חנות של BOSE ממש ליד כדאי לקנות או לחפש משהו אחר ? אם כן אז מה כדאי לקנות ? השימושים הם בעיקר מוזיקה (כל הסוגים) ולפעמים משחקים. עדיפות חברות שזולות בארה"ב, אמריקאיות בעיקר, ואולי יפניות גם הולך..

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  21. הרמקולים מיועדים לסבא שלי, "שנהנה" כיום מרמקולים צורמניים של smartcom. השימושים העיקריים הם האזנה לרדיו דרך האינטרנט, שיחות skype ומדי פעם האזנה למוזיקה. המקור יהיה כרטיס הקל O/B ואין כוונה בטווח הזמן הקרוב לשדרג. הרמקולים חייבים להיות בנויים באופן סביר, אמינים ובגודל קומפקטי (ישבו על השולחן). התקציב הוא עד 250 ש"ח, ממש לא חייבים למצות את כולו או אפילו את רובו ומאידך אם יש משהו ממש טוב ומתאים שעולה מעט יותר - אני בהחלט אשקול את האפשרות.

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  22. Started by Nevo24,

Audio-Technica M50 או Sennheiser HD555 או Shure SRH750DJ הם ישמשו אותי לשמיעת מוזיקה וסרטים דרך המחשב (כרטיס קול-Asus Xonar D2X PCI-E) וגם למשחקים.. אבל יותר בקטנה, וגם אני אשמע איתם בMP3 אני דיי נוטה לכיוון הAudio-Technica M50 אבל אמרו לי שהם לא כ"כ מתאימות לשימוש היום יומי.. ויותר לאולפן.. ואם יש הצעות נוספות אז לא לעבור את ה800 ש"ח

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  23. Started by qwerty1987,

אשמח לדעת מה השווי בשוק יד-2 למערכת הבאה: (תמונות מצ"ב) רמקולים - Infinity RS5000 מגבר A&R SA150 CD, טייפ ורדיו בתמונות (מניח שאינם שווים הרבה) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  24. Started by amisha,

בעקבות זה שעברתי טסט ביום חמישי האחרון אני מעוניין להחליף את הרמקולים ברכב של אמא למשהו קצת יורת איכותי ועוצמתי אני לא מוכן להוציא יותר מ 700 ש"ח ואני לא יודע מה צריך להחליף קודם אחוריים או קדמיים ?? חבר'ה אני פשוט אובד עצות HELP!! בתודה עמי למנהלים : אם זה לא הפורום המתאים - תעבירו אני התלבטתי קשות איפה לשים את זה ובסוף שמתי כאן כי זה קשור לאודיו (חשבתי לשים בכללי)

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  25. Started by ido-nava,

שלום אניצ ריך להאריך כבל אחד של הרמקולים שלי(Z5500) יש לי כבל אחד ארוך שלא קיבלתי עם הערכה והוא בסדר ושל הרמקול האחורי השני יש לי 2 כבלים "ארוכים" שקיבלתי עם הערכה של המערכת ... עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לחבר בינהם על מנת לקבל כבל ארוך אחד בלי שזה יפגע באיכות ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים