עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. האם צפוי לצאת iPod דור 6 בקרוב? או לפחות איזה הכרזה?

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  2. Started by shayh,

שלום לכולם, ככל הנראה יותקן אצלי ביום א' הקרוב ממיר HD של HOT בעל חיבורים: HDMI , component , RCA ו SPDIF. בשביל להציג את התמונה אני מחבר את הממיר בחיבור HDMI -> DVI למסך של מחשב (את המחשב אני מחבר למסך בחיבור VGA). אבל עם הקול של הממיר תהיה לי בעיה, חשבתי על שתי אופציות: חיבור component זכר לחיבור 3.5MM נקבה (להשתמש ברמקולים של המחשב כרמקולים לממיר) אבל מסתבר שלא קיים כבל כזה. [באמת אין או שיש כבל כזה שניתן להשיג איפשהו?] או לעשות לופ דרך כרטיס הקול של המחשב - component ל3.5MM זכר. לחבר אותו מצד אחד לממיר ומהצד השני לכניסת המיקרופון במחשב. אבל איך ניתן לשמוע את הקול של המיקרופון במחשב? (לא יצא לי להשתמש בזה המון זמן ככה שאני לא בקיא בהפעלה שלו). יש למישהו פתרו…

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  3. Started by RocknRolla,

קניתי אתמול EDIFIER S550. יותר משעה לקח לי לחבר אותם ואני לא מבין כמה דברים בהגדרות של השלט. דבר ראשון יש שם את ה-SW שזה הכוח של הסאב-וופר אבל יש שם גם אופציה של BASS? מה ההבדל ביניהם? הסאב-וופר זה הבס עצמו לא? ועוד שאלה. מה זה TREB? יש כזאת אפשרות לשנות את זה. זה נשמע אחרת אבל אין לי מושג מה זה ולמה זה טוב.

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  4. Started by bigimot,

היי, אני מחפש לקנות אוזניות + מגבר באיזור ה300-400$ (אפשר לחרוג קצת אם צריך). אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית (trance, dubstep, progressive, vocals etc) אבל גם שומע לפעמים מוזיקה אחרת (alternative rock, hip-hop), אני מציין את זה למקרה וזה חשוב. יש המלצות? מחיפושים שערכתי בימים האחרונים ברשת (+התייעצות עם כמה חברים שקצת מכירים את התחםו) הגעתי ל Ultrasone PRO 900. המליצו גם על ה denon 2000/5000 אבל מהתרשמות שלי אני נוטה יותר לpro. ניסיתי למצוא חנות בארץ שאפשר לשמוע בה, היחידה שמצאתי היא סונטרוניקס (http://www.sontronics.co.il/) אבל כבר אין להם אותן ואין תכנון לייבא בקרוב. בקיצור - אשמח להמלצות ומקומות שאפשר לשמוע אוזניות איכותיות, תודה

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  5. הי, אני צריך לחבר מחשב נייד לרסיבר (מרנץ SR-3500). היציאה האופטית של הנייד משולבת ביציאת האוזניות. למיטב הבנתי צריך כבל אופטי שבצד אחד שלו מחבר 3.5" מיני, ובצד השני יציאת Toslink אופטית. מישהו יודע היכן אני יכול למצוא מיידית כבל כזה, או כבל Toslink->Toslink + מתאם? תודה.

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  6. שלום, אני מבקש המלצה למערכת קולנוע ביתית 5.1 עם רסיבר שאני אוכל לחבר חוץ מלDVD גם לממיר של הכבלים/לווין ולמחשב. משהו באזור ה2,000 שקל לא צריך משהו מטורף. ראיתי כל מיני פרסומות במחסני חשמל על מערכת קולנוע של LG עם רסיבר של sherwood באזור ה1800. עוד שאלה, איך אני אמור לבצע את החיבורים.. כמו ששאלתי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=433726.msg3741432#msg3741432 תודה

7. אני מחפש אוזניות אלחוטיות שיתחברו למערכת שמחוברת למחשב בעיקר לסרטים ומוזיקה אני מעוניון להשקיע 200-+ יש לי כמה שאלות * מה ההבדל בין שידור אינפרא רד ו RF ומה עדיף? *איזה סוללות בדרך כלל יש באוזניות? אני ישמח להמלצות תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  8. Started by DjMorpheu5,

שלום. התקציב שלי הוא עד- 500 ש"ח. אני רוצה אוזניות איכותיות בעיקר למשחקים ושמיעת מוזיקה לכן צריך מיקרופון. יש דגם הזה של Medusa Home Edition : http://www.pascal-sh.com/product.asp?productid=602&CatCode=58 ויש גם את : Sennheiser PC 161 : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_2636_2660&products_id=19047 אני רוצה שתגידו איזה דגם עדיף, לצרכים שלי. והאם יש משהוא שעדיף על שניהם, אני קונה רק מישראל. תודה.

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  9. Started by pchoresh,

שלום לכולם, קניתי לאחרונה מחשב נייד עם יציאת HDMI. קניתי בבאג כבל HDMI ב-35 ש"ח, המוכר אמר שאין הבדל בין הכבלים והוא זול כי החומרים שהוא עשויי מהם הינם זולים. חיברתי את המחשב ל-LCD באמצעות הכבל ובהקרנת הסרט היו מעין עצירות קטנות כאלה. השאלה היא, האם המשמעות של העצירות היא קצב העברת נתונים לא טוב? האם ישנם הבדלים נוספים בין כבלי HDMI מלבד איכות החומר? חשוב לציין שבעת צפייה בסרט בנייד אין עצירות והוא מוקרן באופן חלק. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  10. Started by cold fire,

Kingston Black 2GB USB 2.0 Portable Media Player w/ Free 256Mb Mini SD Model KPEX100/2GB+256 - Retail 140$ פרטים:http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16855189005 יש מספר בעיות איתו אפשר לראות וידיאו אבל הוא צריך MPX format, requires transcoder software to play WMV, ASF,MPEG 1 & 2 and AVI formats לא ברור לי מה זה בדיוק. וגם בנגן הזה אבל של 2GB יש אפשרות להרחבת הזכרון אבל לא כתוב איזה כרטיס הרחבה צריך? אין לו גם הקלטה מהרדיו, הוא לא תומך בmp4 לפי מה שקראתי. מישהו יודע

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  11. שלום, יש לי מסך dell 2407wfp אותו חיברתי לממיר hd של הוט. לצורך החיבור באמצעות חיבורי הקומפוננט שבמסך ובממיר השתמשתי בכבל בננות פשוט שהיה לי בבית (אדום צהוב לבן), השאלות שלי הן: 1. האם שווה להשקיע בכבל קומפוננט "אמיתי" (אדום ירוק כחול) ? 2. כמה זה אמור לעלות (ראיתי שטווח המחירים נע מ-50 עד 400 שקל) ? 3. האם אתם ממליצים על דגם/חברה ספציפים או לחילופין ציפוי מסוים ?

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  12. Started by clintojpz,

שלום לכולם,החלטתי להתפנק על סט 2.1 למחשב. אני מחפש רמקולים טובים עד 1000 ש"ח (אפשרות לחריגה קטנה),למוזיקה בלבד. אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית ואני מחפש רמקול שיתאים לסוג הזה בעיקר (מדי פעם גם רוק\אינדי) חשוב שהעוצמה תהיה מספקת ולא חשלה מדי (אך לא חייב חזקה מדי) איכות הקבצים לרוב הם lossless -> Mp3 320. *שאלה קטנה על הדרך* האם שווה לקנות רמוקלים נגיד ב-600-700 שקל + כרטיס קול ב-300-400 או סט רמקולים אחד ב-1000.

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  13. יש לי לוח אם ABIT NF7, ובזמן שהשתמשתי בכרטיס הקול שמובנה עליו אני חיברתי אל הלוח אם כבל שגרם ליציאות הקול שבקידמת המארז לעבוד. אבל עכשיו כשקניתי את כרטיס הקול AUDIGY VALUE 2, היציאות הקדמיות שבמארז הפסיקו לעבוד. מן הסתם אני צריך לחבר את הכבל אל כרטיס הקול, במקום אל לוח האם, אבל לא מצאתי יציאה מתאימה! מישהו יכול לעזור?

• 11 תגובות
    • 829 צפיות
  14. מה שחשוב אבל שיהיה בו זה IDTAG ,איכות(שלא ישבר תוך 4 חודשים),שאפשר להריץ שירים קדימה ואחורה, עוצמת שמע טובה ואפשרות לרוץ איתו(אני קונה אותו בשביל ג'וגינג\חדר כושר).

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  15. Started by shugy100,

קנית י מחשב חדש i3 win 7 כ.מסך מובנה אני מחבר אותו לטיוי ולא רואה תמונה הטיוי מקבל רענון של 50 הרץ מחבר למסך מחשב הכל בסדר משחק קצת עם הרזולוציה ו קצב הרענון מחזיר לטיוי הכל בסדר אחרי הפעלה מחדש של המחשב שוב חושך והטיוי מקבל 50 הרץ והכל חשוךיש רעיונות? תודה

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  16. Started by KvodHagab,

התבוננתי באתר של סוני וכל הדגמים נראים לי פחות או יותר אותו דבר אבל תפסו את עיני שניים http://www.sonystyle.com/intershoproot/eCS/Store/en/imagesProducts/250x250/DNE1.jpg ו http://www.sonystyle.com/intershoproot/eCS/Store/en/imagesProducts/250x250/DNS921F.jpg המחיר לא בעייתי (כי שניהם עד 800.. ואםהיה לי יותר הייתי קונה את האדום הזה שיש בפאנדאס, הבנתי שהוא הכי טוב בשוק אבל אין לי :\ ) עכשו אני מתלבט איזה מהם (או בכלל איזה מהסוני -בלי להתחשב במחיר!) הוא הכי טוב החוזק שמע לא כזההה משנה.. כי הרי אני לא הולך להפציץ רק אני רוצה רמה שאני יוכל לשמוע גם באוטובוס שהרמת ווליום לא על מקסימום הבנתי גם שהם תומכים באיזה שהוא פורמט של MP3 ושהם לא יכולים לנגן mp3 רגיל אלא רק את הפורמט המ…

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  17. שלום. :-) יש לי כרטיס קול line 6 ux1 ואני מעוניין לרשת 4 רמקולים בחדר דרכו. כניסת אודיו מחשב רגילה, pl קטן. האמת שאין לי ממש מושג בזה. אבל אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מערכת כזאת בערך ב800 שקל. אני רק רוצה לשמוע מוזיקה עם באס טוב ואיכות טובה בלי קרטועים בחדר, מכל כיוון. תודה!

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  18. מרחק הצפייה כ3 מטר בקו אווירי. המסך יהיה תלוי על הקיר מול המיטה בדיוק באמצע. גובה המסך בערך 61 ס"מ. גובה הקיר בערך 2.60 מטר. אסטטית נראה לי שהמסך לא צריך להיות צמוד לתקרה, ומצד שני אני לא רוצה לקבל נקע בצוואר אם יהיה נמוך מידי. נראה לי סביר שתחתית המסך תהייה בערך בגובה 1.70 מטר. האם זה סביר ? יש המלצה כלשהיא בנושא זה ?

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  19. Started by _Daniel_,

מה עדיף ומה דעתכם??

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  20. Started by SomeoneUknow,

האוזניות שלי מתות ואני צריך חלופה טובה ! התקציב שלי הוא 50$ , אפשר לחרוג בקטנה אבל לא בהגזמה. אם אפשר, שהאוזניות יתמכו גם במוצרי אפל (מקרופון העברת שירים וכו'). יש לי חבר בחו"ל והוא יקנה לי את האוזניות, אז אם אתם מכירים חנות או רשת חנויות טובות בארה"ב שיש להם את האוזניות שאני מחפש זה ממש יעזור !

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  21. השוק הגדול בין היחידים שיודע לזהות מכשירי mp3 טובים זה דרום קוראיה! במקום הראשון מוצב iriver עם 31 אחוז מקום שני בא samsung (טוב חברה קוריאנית במתחילה להוציא מכשירים נהדרים) עם 14 אחוז ואחריו בא crowon (יצרנית x5 וגם קוריאנית) ואפל מגיע עם 1.8 קטנים במקום 13 http://au.news.yahoo.com/050810/3/vg2p.html (הכותב הוא בעל ipod mini שמרוצה מאוד)

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  22. מרחק צפייה כ 3 מטר, מעוניין במסך LED בגודל "55, תקציב סדר גודל של 10K (אפשר סטייה של כ 25% למעלה/למטה) לא חשוב לי SmartTV, אני לא מתכוון לגלוש מהטלויזיה, ומבחינת תכנים בכל מקרה יהיה מחובר סטרימר, תלת מימד - חיובי, מעוניין, בתנאי שהוא איכותי, מבחינת רמקולים פנימיים - חובה מכיוון שיתכן שלא אחבר את המסך למערכת סאונד חיצונית. א. אשמח להמלצה על חברה ודגם ספציפי. ב. לא פחות חשוב, אשמח להבין אלו פרמטרים חשובים בבחירת המסך, מכיוון שמעבר לדגם הספציפי, אני מתכוון לבדוק דגמים נוספים לפני הרכישה, וחשוב לי להבין אילו פרמטרים חשובים, עשיתי שיעורי בית, אלו נתוני: 1. אני מניח שכל ה LED מגיעים כ FHD 1080P עם רזולוציה 1920X1080 ויחס תצוגה 16:9 - האמנם? 2. הרץ - 100/200/400? המוכר טוען שחס…

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  23. Started by Ic3 CuB3,

מישהו יודע אם בבאנדל של הX5L קיימת תוכנה שמכשירה את הסרטים לניגון בנגן....? אני מתכוון כמו IRIVERTER

• 10 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.