עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by e-d-a,

היי מי שזוכר אני פתחתי את הדיון הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172068.0 בקשר לאיזה נגן כדי לי לקנות, ואז ראיתי אצל חברים נגנים pmp אחד של ארקוס AV400, ואחד ארקוס ג'ימיני 402, ועוד אחד של סמסונג, זה נראה לי הרבה יותר טוב ונראה לי יענה על כל הדרישות שלי (כמו שראיתם יש לי הרבה) בדגם 402 ראיתי שהוא שם עברית מלאה ממש להכל (הדגם 400 של צרפתי אחד ככה שהכל היה בצרפתית מלאה), וגם אהבתי את האפשרות שאפשר לסדר שם הכל בדיוק כמו במחשב (ולא בצורת ID3 TAG), עכשיו נראה לי שבכל הדגמים של ארקוס זה ככה עם העברית. חשוב לי גם שיהיה לו מוצר כזה כמו זה http://www.podsplus.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=90 בכל מקרה בתחום הזה אני ממש לא מבין ומחכה להמלצ…

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  2. Started by Yairb,

אהלן, אני מחפש אוזניות In-ear שיעלו בסביבות ה 200~250 שקלים. כרגע יש בבאג מבצע של 25% על האוזניות והם המליצו לי על כמה או על AKG Q350 או Audio Technica CK400 אני מקשיב בעיקר לג'אז, אבל גם למוסיקה ישראלית ורוק. יש לכם המלצות? תודה.

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  3. היי, לפני כמה ימים הנורה בoptoma hd26 שלי התפוצצה ואני מחפש להחליף אותו. אני בעיקר רואה סרטים ב1080P. הייתי מאוד מרוצה מהHD26 חוץ מזה שהמאורר קצת רועש. אחרי חיפושים וקריאה בפורום אני מתלבט בין Optoma hd146x / hd143x / HD28e או Benq th585. מה דעתכם?

4. שלום לכולם אתמול התחדשתי ב טלויזיה 37 חדשה של סמסונג מדגם la37b530..... אחת המטרות של הטלויזיה היא שימוש כמסך מחשב בנוסף לעוד מסך מחשב lcd 22 עכשיו שמעתי שיש את הקטע של צריבת תמונה על המסך... עכשיו רציתי לדעת אם אני משאיר את הטלויזיה דולקת למשך זמן רב יחסית על השולחן עבודה עם רקעים משתנים כול 5 דקות האם זה יכול למנוע את הבעיה של צריבת תמונה.....אני יודע שפעם הייתה בעיה עם צריבה של לוגיים של ערוצים אז רציתי לדעת אם התמונה של השולחן עבודה מתחלפת עדיין יש סיכוי שיצרבו דברים כמו אייקונים או הסרגל כלים של ה windows..... ואם יש דרך לפתור את הבעיה אני מאוד אשמח לשמוע תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  5. אני כבר מצפה שהרבה אנשים יחשבו שהתרד הזה הזוי אבל אני רציני ובשבילי העיניין מאוד חשוב, אז כזה: לחבר שלי הסאב עומד על מדף על הריצפה (מדובר ברמקולים כמו אצלי MX5021 כך שהסאב דיי כבד), עכשיו לא יודע איך זה בדיוק קרה לו בקיצור ממה שהוא סיפר זה שהוא שאב אבק בבית והחוט של השואב התפתל סביב הסאב והפיל אותו על השטיח כך שהמכה הייתה "רכה"... עכשיו הוא כולו בסרטים... יש לציין שהכל עובד ללא בעיות ופיזית אין שום נזק, האם יכולות להופיע בעיות בעתיד כתוצאה מהמכה? תודה מראש לעונים הרציניים.

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  6. אני חייב עזרה בבחירת רמקולים למפרט מחשב שהורכב באתר IQPC על ידי המומחים בפורום מפרטי מחשב... הרמקולים צריכים להיות איכותיים ( עדיפות ל-CREATIVE, החברה הגדולה ביותר שאני מכיר).... הם צריכים להיות סראונד כמובן, ובנוסף הם צריכים להיות רמקולים שניתן לתלות אותם על הקיר.. עקב היותי חובבן בתחום האודיו למחשבים החלטתי לפנות לפורום זה בבקשת עזרה... :s05: אודה מאוד למייעצים ולעוזרים.... להלן המפרט ---- כרגע ללא כרטיס מסך...(עקב התלבטויות קשות :s05:) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1311 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤659 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤394 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤426…

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  7. הכותרת מסבירה הכל. כרגע עובד עם כרטיס קול on-board, לא רע, אבל יש רעשי רקע והאיכות נמוכה, ובכל מקרה לא ציפיתי ליותר מדי. אני לא ממש יודע כמה לשים על כרטיס וכמה על רמקולים כדי לקבל את היחס הכי טוב בין מחיר לאיכות... השימוש העיקרי יהיה משחקים חדשים, אחרי זה הרבה סדרות וסרטים באיכות של טלוויזיה (כלומר לא יותר מסטריאו) ומדי פעם גם כמה סרטים איכותיים, די וי די וסראונד מלא. אולי גם למוסיקה מדי פעם, אבל לא יותר מדי. מדובר בחדר די קטן, משהו כמו 3X3 אז לא צריך הספק גבוה. הדגש העיקרי הוא על איכות. באופן אישי היו לי כמה מוצרים של Creative ותמיד הייתי מרוצה אבל אני לא יודע מה קורה בשוק היום. יש כ"כ הרבה כרטיסי מסך בין 200 ל-2000 שכולם 7.1 ולא ברור לי מה ההבדל בפועל למשתמש כמוני, אשמח…

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  8. לצורך עבודה במקהלה ועם זמר.

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  9. Started by gal1,

יש לי רמקולים של PIONEER S-A100 והרמקולים מחוברים למגבר SANSUI 6060 והרמקולים עושים רעשים כאלה של פיצוצים אפילו שמוזיקה לא מתנגנת והמגבר סתם דלוק מישהו יודע מה הסיבה לכך?

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  10. Started by lollipop15,

שלום, יש לי ATP3 חדש שקניתי לא מזמן ואמא שלי מתלוננת על זה שהסאב נמצא על הרצפה. כרגע הוא נמצא בפינה הימנית במקום של הרגליים בשולחן של המחשב. חשבתי לשים אותו על משטח עץ עם גלגלים, יש אפשרות יותר טובה? מבחינתי אפשר לשים אותו באותו מקום בדיוק על מדף בגובה 5 ס"מ מהרצפה. תודה.

11. מה הואזניות הכי טובות שאני יכול להביא בתקציב הזה אני ישתמש בהם בעיקר לסרטים ומשחקים ומדי פעם כמובן גם מוזיקה אבל פחות תודה וערב טוב

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  12. שלום. :-) יש לי כרטיס קול line 6 ux1 ואני מעוניין לרשת 4 רמקולים בחדר דרכו. כניסת אודיו מחשב רגילה, pl קטן. האמת שאין לי ממש מושג בזה. אבל אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מערכת כזאת בערך ב800 שקל. אני רק רוצה לשמוע מוזיקה עם באס טוב ואיכות טובה בלי קרטועים בחדר, מכל כיוון. תודה!

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  13. יש לי כרטיס קול Creative SB live E400 ומערכת רמקולים של creative ה pc works שזה 4 רמקולים + סאב , השאלה שלי היא האם זה נותן לי surround ? היות ולא הרגשתי עדיין ממש surround עד עכשיו ... ואיפה אני יכול לבדוק ממש אם יש לי surround ? האם בסרטים ב DVDrip יש surround ? נ.ב עוד שאלה קטנה האם זה נקרא 4.1 בהגדרות ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  14. נראה כי המחיר בערך שווה אז מה עדיף? תודה

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  15. שלום! קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש, עם לוח אם Gigabyte P55-USB3 שעליו יש כרטיס קול מובנה. למחשב יש חיבור אוזניות קדמי (בנוסף לאחורי). אני מחבר לאחורי את המערכת סטריאו ולקדמי את האוזניות. הבעיה היא שכאשר האוזניות מחוברות מקדימה הסאונד לחיבור האחורי לא עובר, והייתי רוצה אותם בו-זמנית. בהגדרות של הדרייבר נראה שבחרתי באפשרות הנכונה: http://i29.tinypic.com/2vweiyb.png אך הסאונד עדיין לא עובר בשניהם יחד. אני משתמש ב- Windows 7 64bit. אני יודע שאני יכול להשתמש במפצל אוזניות ולהשתמש באחד החיבורים, אבל מאוד הייתי מעדיף שלא. תודה רבה מראש! איתי.

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  16. Started by SomeoneUknow,

האוזניות שלי מתות ואני צריך חלופה טובה ! התקציב שלי הוא 50$ , אפשר לחרוג בקטנה אבל לא בהגזמה. אם אפשר, שהאוזניות יתמכו גם במוצרי אפל (מקרופון העברת שירים וכו'). יש לי חבר בחו"ל והוא יקנה לי את האוזניות, אז אם אתם מכירים חנות או רשת חנויות טובות בארה"ב שיש להם את האוזניות שאני מחפש זה ממש יעזור !

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  17. Started by אפיז,

היי לכולם אני חדש בפורום ובנושא אז להתייחס בהתאם(לא כולנו גאוני מחשבים מה לעשות עוד נישארו כמה על הפלנטה.....) טוב לעיניין קיבלתי את משאת נפשי IRIVER IHP120 חדש אך לצערי איני מבין אגלית אלא בסיסית ביותר(ושוב יש עוד כמוני...) בקשתי לכל מי שיכול לעזור להשיג הוראות בעיברית נאמר לי שיש כזה דבר בכדי שאוכל לנסןת להבין את העסק כמו כן למי שיש סבלנות מנימלית לעזור לי להבין ולבצע תהליכי עידכון גירסה וכו' אפשר גם להעביר לי למייל את ההוראות תודה וחג שמח לכולם המייל שלי effiz@netvision.net.il ( נ.ב. נא לא להפציץ התיבה קטנה ובסיסית תודה)

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  18. מעצבן אותי לזרוק אוזניות שעוד שומעים בצד אחד חח יותר אני לא קונה אוזיניות קטנות שנכנסות לאוזן כולם חיות על זמן שאול וקצר עד שמשהו מת או נשבר זקוק להמלצות על אוזניות קשת בטווח מחיר 200 עד 400 שח אין לי מושג באוזניות מה שכן אני לא רוצה מיקרופון עלייהם ושישמעו סבבה סך הכל אם אפשר לחסוך אז אין בעיה מסתכל כרגע באייבורי יש להם 6 דפים של אוזניות אבל סתם באלימינציה מתוך נסיון בתהליכי אלימינציה צמצמתי לאלו http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9479 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7510 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7515 מה אני מקבל בהבדל של 200 שקל בין הסוני ליקרות?

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  19. Started by Holy,

אני צריך המלצה לנגן MP3 אחד מבוסס פלאש של בערך 5 גיגה ואחד מבוסס דיסק של בערך 20 גיגה (עוד לא החלטתי מה אני מעדיף) אין הגבלת תקציב לא מעוניין בנגן סרטים וכל השטויות האלה

• 14 תגובות
    • 860 צפיות
  20. למומחים שבינינו, כרגע אני באמצע פרוייקט של בניית רמקולים ניידים (בסגנון ה- PARROT PARTY למי שמכיר) אני משתמש בקופסא שהיא של רמקול סנטר ממערכת קולנוע ביתי (זה מה שהתאים לי לפרוייקט) ואין לו חור כזה בשביל מעבר אויר, כמו ברמקולים הגדולים. מה גם, שניתן לעשות חור לצורך שיפור האוקסטיקה הנוכחית. צירפתי מעט תמונות כדי להמחיש לכם מה קורה (יש גם את המגבר שיכנס בפנים, מעגל ההטענה ואת הבטריה שתפעיל את כל העסק) האם לעשות חור או לא? שמעתי גם באיזה מקום שבמקרים מסויימים הוספת ספוגים גם תורמת מעט לעניין, האם זה נכון? תודה על העזרה. אה דרך אגב יש פה גם את הדף מידע על הרמקולים אם זה יכול לעזור http://docs-europe.electrocomponents.com/webdocs/002f/0900766b8002f572.pdf [attachment deleted by…

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  21. האם מישהו מכיר את הדגם הזה? אם אני אצרוב סרט ללא תרגום מובנה ולידו קובץ תרגום הנגן ידע להציג את הסרט ותרגום ללא בעיות?

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  22. Started by Nevo24,

Audio-Technica M50 או Sennheiser HD555 או Shure SRH750DJ הם ישמשו אותי לשמיעת מוזיקה וסרטים דרך המחשב (כרטיס קול-Asus Xonar D2X PCI-E) וגם למשחקים.. אבל יותר בקטנה, וגם אני אשמע איתם בMP3 אני דיי נוטה לכיוון הAudio-Technica M50 אבל אמרו לי שהם לא כ"כ מתאימות לשימוש היום יומי.. ויותר לאולפן.. ואם יש הצעות נוספות אז לא לעבור את ה800 ש"ח

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  23. Started by ziv124,

rca לכבל לחיבור דיגיטלי רגיל, הבעיה שלי היא כזאת קנינו מגבר חדש ואנחנו רוצים לחבר אותו למחשב אבל הבעיה שאם מחברים rca לכניסות הרגילות האיכות שמיעה לא טובה..

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  24. אני מחפש אוזניות איכותיות והבנתי שבארץ זה לא כל כך קל למצוא במחירים נורמאלים אז השאלה שלי איך זה באנגליה כי אולי אני יכול להשיג משם. אז למישהו אולי יש אתר אנגלי שמתעסק בזה. בעיקרון אני מוכן לשלם 300 שקל (כמה שזה יוצא בליש"ט) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  25. תודה.

• 0 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים