אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מסיבות כלשהן (לא נפרט כאן) יש לי זיכוי בבאג (של בערך 200 שקל). אני מאוד רוצה אוזניות קשת שיחליפו את האוזניות הנוכחיות (AKG - K414P) שלי שבהן אני משתמש בעיקר בעבודה (הסביבה יחסית שקטה אבל המוזיקה עוזרת לי להתרכז). אני לא כל כך מרוצה מהן משתי סיבות: 1. הן לא תואמות ל-IPHONE (הדגם הישן) שלי ואני נאלץ לחבר מתאם - לכן אני מעדיף אוזניות שתואמות גם ל-IPHONE הישן. 2. לאחר כשעה של האזנה הן לוחצות על האוזניים. חשבתי ללכת על ה-AKG K420. הן גם פתוחות כך שהן לא ילחצו לי על האוזניים יותר מידי וגם תואמות לכל ה-IPHONE-ים השונים. אשמח לקבל תגובות או הצעות אחרות באותו טווח מחיר לאוזניות קשת אחרות מבאג. (הערה: ברור לי שהמחיר שבאג גובים על האוזניות האלו הוא מטורף. באנגליה אפשר לה…
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס קול בעל 4 יציאות סטריופוניות יציאות לרמקולים מקדימה, יציאה לרמקולים מאחורה, יציאה לרמקולים מהצדדים, ויציאה לסאב (בנוסף למיקרופון וכניסה חיצונית) יש לי 6 רמקולים (רמקולים של מערכת סטריאו) לקדימה אחורה וצדדים. לאותם רמקולים אין מגבר פנימי ולכן כרטיס הקול אינו יכול לספק להם עוצמת קול ברמה מספיקה ולכן שומעים חלש. אני מחפש מגבר שיוכל לקבל את 4 היציאות של המחשב ויוכל להוציא אותם אל 6 הרמקולים שלי (וגם לסאב למרות שאין לי) שמעתי שמגבר מסוג Integrated Amp נותן לי את המענה ? מישהוא מכיר מגברים מסוג זה שמתאים לבעייה שלי או כל מגבר שיכול לתת מענה לבעייה שלי (אני לא מחפש ריסיבר כי הוא יקר מאוד ו אובר קילינק בשבילי, אני מחפש מגבר פשוט) תודה רבה מראש ski_farm
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כרטיס קול מובנה במחשב והוא אינו עובד למרות שיש לי win7 ועשיתי את העדכון של הדרייבר שלו והוא לא עובד... אז יש לי כרטיס קול נוסף של creative כזה: http://www.biocomp.net/o39591.htm וגם הוא לא עובד בחיבור הPCI . משהו יכול להביא לי את הדרייבר של הכרטיס קול הזה? ומה הבעיה עם הקול?
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הלוח אם המדובר: ג'יגהבייט DS4 עם כ. קול 7.1 OB. הנה קישור: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2288&ModelName=GA-965P-DS4 יש לי סרטי AC3 על המחשב שהסאונד שלהם ממש ממש נמוך. השאלה שלי היא, האם יש תוכנה או משהו שיכול להעלות את עוצמת הסאונד של הסרט עצמו. כלומר לא מגבר או משהו כזה (כי גם ככה אני מגביר את הרסיבר לגבול היכולת שלו) , אלא משהו שיפעל ישירות על הסיגנל ששולח הסרט לכרטיס הקול או משהו כזה... תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
אני מחפש איזה DVD פשוט- מאלה שעולים 200~ ש"ח... אני צריך משהו שמנגן כמה שיותר פורמטים (AVI,MPGE, DIVX, AC3....), עם ממשק נוח ויחסית אמין... הייה לי אחד של פיילוט, שעבד בסדר שנתיים ואז מת (כנראה נדפק לו משהו במגש של הדיסק וכנראה שיעלה יותר לתקן אותו מאשר לקנות חדש...) בקיצור- איזה חברות\ דגמים מומלצים יותר? (אני מכיר איזה דגם של גרטס שיחסית בעייתי...)
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
בשביל מוסיקה, לחבר לאייפון או למחשב נייד. בעבר היו ה ALTEC ATP3, מה מחליף אותם היום מבחינת האיכות (עוצמה יותר נכון) מחפש לקבל צליל ברור בעוצמה גבוהה, סאב דומיננטי כמה שאפשר. תודה! זה לבחורה שסה"כ רוצה לשמוע שירים בחדר. תודה!
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
המערכת היא marantz mx-3500 http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=MX3500&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=197&aff=Zap התקציב הכולל שלי הוא 1200 אבל אפשר לחרוג טיפה ל-1400 ואני רוצה רק שני רמקולים ורסיבר..\: יש משהו אחר יותר טוב במחיר הזה? ואיך זה בכללי המערכת הזאת ספציפית?
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי, לפני שבועיים התקנתי וינדוס7, אך לצערי כשבאתי להתקין דריברים לכרטיס קול onboard שלי לא הצלחתי למצוא דריברים מתאימים לוינדוס 7. לאחר בירור קצר הבנתי כי לא קיימים דריברים מתאימים, ועכשיו אני תקוע בלי סאונד. אפשר בבקשה עזרה עם העניין? הכוונה או למצוא דריברים או רעיונות לכרטיסי קול PCI express בטווח של עד 400 ש״ח מפרט: לוח אם Asus M2NPV-VM תודה רבה, אורן
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
בשביל צריך לקנות כיום כרטיס קול?? לפי מה שראיתי כל לוח אם חדש היום בא עם לפחות 5.1 חיבורים לרמקולים ויש גם הרבה כאלה שבאים עם 7.1. אז אני שואל את עצמי ממה מתקיימות היצרניות של הכרטיסי קול בשוק הריטייל? מאנשים שיש להם מחשב ישן או שהתקלקל הכרטיס מובנה? זה נהפך לשוק קטן מידי בריטייל. ריטייל= retail
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אהלן אני צריך עזרה במציאת רמקולים למחשב ולפטיפון כרגע יש לי 4 רמקולים של aiwa שמחוברים במקביל למערכת aiwa nsx s555 (שומע בסטריאו..2 שהגיעו עם המערכת ו2 ממערכת ישנה יותר) הסאונד לא ממש מספק אותי ורציתי לשדרג קצת.. עוד כמה ימים אני מביא פטיפון עם מגבר (של חברת dual) חשבתי לקנות את ה ATP3 שאני ממש אוהב את הסאונד שהם מוציאים (אשמח לקבל הצעות לדגמים חדשים טובים יותר) אבל כשאני חושב על זה אנלא יודע איך הATP יעבדו עם המגבר של הפטיפון? ועוד אופציה זה אולי לקנות את ה ATP למחשב ופשוט את הרמקולים של הAIWA לחבר ישירות למגבר של הפטיפון וזהו...אבל זה סתם רמקולים פשוטים ואני מפחד לאבד את כל האיכות צליל שמוציא הפטיפון...ואני מעדיף שיהיו לי רמקולים איכותיים גם לפטיפון מה אתם אומרים? אני ל…
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי רמקולים 200 וואט לאוטו, יש איזה דרך לחבר אותם למחשב?
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מפשת אוזניות כמתנה למתגייס לרגל נסיעות רבות שיהיו לו. הוא מעדיף אוזניות כמו האוזניות של ד"ר דרה מבחינת המראה (אני לא יודעת את המינוח המקצועי), כלומר עוטפות את האוזן. התקציב נמוך, אני יודעת, 100-150 ש"ח. אני יודעת שאוזניות של Sennheiser טובות. אשמח לקבל המלצות לדגמים.
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מחפש המלצה לכרטיס טלויזיה טוב ואמין שיתן הקלטה הכי איכותית שניתן ויעבוד היטב עם ויסטה 32 ביט המחשב עם מרובע ליבות ומסך 22 תקציב סביב 350 שח תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
קניתי LCD של HAIER דגם L37A8A, היא מחוברת עם חיבור SCART לממיר של יס. יס משדרים חלק מהתכנים בפורמט 4:3 וחלק מהתכנים בפורמט 16:9. כאשר אני עובר בין תכנים שמשודרים בפורמט שונה, הטלוויזיה משנה את ה-Zoom שלה בהתאם לתוכן המשודר. כלומר, שאם אני צופה בתוכן של 4:3 הטלוויזיה משנה את ה-Zoom שלה ל-4:3 ולהיפך. חיפשתי בהגדרות של הטלוויזיה ולא ראיתי אפשרות לבטל את זה. מישהו יודע למה זה קורה? איך מבטלים את זה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
אז ככה, לא מזמן בניתי קופסאות לשתי סאבים שהיו זרוקים לי בחדר, יצא קטלני... עכשיו אני יודע שאם אני מחבר אותו ככה ישיר למגבר הוא נותן את כל הצלילים (נמוכים, בינוניים וגובים)... האם מיש'ו יודע או יכול לעזור לי למצוא מדריך לבניית קרוסאובר (מפצל צלילים) לסביבות ה100-150 וואט Rms שאני יוכל לשמוע בהם רק צלילים נמוכים... תודה רבה [move]אולי בכל זאת ?![/move]
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני הולך לעשות שיפוץ כללי בחדר ואני רוצה לקנות טלויזיה חדשה במקום הitt 29 הענקית שיש לי. עכשיו, השאלה היא מה ההבדל בין lcd לפלזמה? תמיד חשבתי שפלזמה זה יותר טוב ויותר יקר, אבל כשהתחלתי לברר מחירים הסתבר שזה לא נכון בכלל. אז השאלה שלי היא מה ההבדל ומה עדיף? הטלויזיה הולכת לשמש לממיר, סרטים, משחקי וידאו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
הרמקול הוא אחד הסטליטים ב- 4.1 אינספייר.... אז כפי ששאלתי הוא נפגע או איכות הסאונד נפגעת כתוצאה ממכה קטנה בצד הרמקול?? תודה!
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מאחר שהאוזניות שמסופקות עם המכשיר גרועות לפי דברי הרוכשים שדיברתי איתם אז אני רוצה לקנות אוזניות זה המפרט של הנגן http://www.archos.com/products/overview/gmini_400_tech_specs.html נ.ב. אההההההההההה ד.א. קניתי אותו ושבוע הבא בע"ה הוא מגיע לארץ ברגע שהוא יגיע ביקורת מלאה אני מבטיח לפי דעתי אחד הנגנים שקיימים היום בשוק!
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות אלחוטיות שיתחברו למערכת שמחוברת למחשב בעיקר לסרטים ומוזיקה אני מעוניון להשקיע 200-+ יש לי כמה שאלות * מה ההבדל בין שידור אינפרא רד ו RF ומה עדיף? *איזה סוללות בדרך כלל יש באוזניות? אני ישמח להמלצות תודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
האם הרמקולים האלה דורשים כרטיס שתומך ב 4.1 ?? או שכרטיס VIBRA128 מספיק?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
יש לי פה זרוקים 2 כרטיסי טלויזיה: 1: avermedia EZMaker USB2.0 ו2:philips LifeView Fly Prime 30 עכשיו ברצוני להמיר באיכות מיטבית ככול שאפשר (בכל זאת זה קלטות ישנות מאוד) את הסרטים לקובץ וידאו ולצרוב אותם.. איזה כרטיס יהיה הכי מתאים למשימה ? איזה יותר מומלץ? ואיזה אתם ממליצים להשתמש שתעשה לי את זה באיכות הכי טובה שניתן ולא תיפגום באיכות? ואיזה הגדרות אני צריך להגדיר שם שינתן לי איכות הכי טובה?יש שם yuy2 codec וכל מיני כאלו מקודדים שאני לא יודע מה הכי טוב וגם אפשרות אפשרות שתיהיה בתוכנה אופציה לחיתוך קטעים ופיצול..והבהרה של התמונה(כי חלק מהסרטים שאני ממיר מהקלטת זה סרטים שכבר עברו המרה ממסרטה ושם התמונה קצת חשוכה... ניסיתי לעבוד פעם עם התוכנה Ulead VideoStudio אבל הי…
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי אוזניות בנות איזה חצי שנה של JVC דגם: Super Bass: HA-V550 שומעים בהם מצוין, מישהו מכיר או יודע אם הם נחשבות איכותיות?
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אהלן. לפני יומיים רכשתי את המסך T220 מבית SAMSUNG. אני מעוניין לחבר ממיר HOT למחשב כדי להעיף את הטלויזיה הקטנה שלי שסתם תופסת מקום. איך אני עושה זאת? רוכש כרטיס טלויזיה ומחבר לתוכו את הממיר? או שאני יכול לחבר ישירות למסך באופן כלשהו על מנת שהמחשב לא יהיה חייב לפעול בזמן הצפייה (לא שזו בעיה). כמו כן - האם ניתן יהיה לחבר PS2 לכרטיס הטלויזיה על מנת לשחק דרך מסך המחשב? האם עדיף כרטיס טלויזיה PCI או USB? אם זה משנה - יש לי רמקולים 2.1 שאני לא מתכנן להחליף בקרוב. דבר נוסף - האם תוכלו להמליץ לי על כרטיס הטלויזיה הכי זול מKSP שיתאים לצרכים שלי? http://www.ksp.co.il לאילו שמתעצלים לרשום את הכתובת. חפשו שם קטגוריה של "כרטיסי עריכה וטלויזיה", זה בין "מארזים" ל"גופי קירור ומאווררים"…
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס קול חיצוני וחשבתי על הX-Fi Surround 5.1 רציתי לשאול אם הכרטיס קול הזה מוציא צליל טוב ויודע לפענח סרטים משחקים וגם מוזיקה ל5.1 ערוצים? תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-