עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש חנות של BOSE ממש ליד כדאי לקנות או לחפש משהו אחר ? אם כן אז מה כדאי לקנות ? השימושים הם בעיקר מוזיקה (כל הסוגים) ולפעמים משחקים. עדיפות חברות שזולות בארה"ב, אמריקאיות בעיקר, ואולי יפניות גם הולך..

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  2. Started by Nevo24,

Audio-Technica M50 או Sennheiser HD555 או Shure SRH750DJ הם ישמשו אותי לשמיעת מוזיקה וסרטים דרך המחשב (כרטיס קול-Asus Xonar D2X PCI-E) וגם למשחקים.. אבל יותר בקטנה, וגם אני אשמע איתם בMP3 אני דיי נוטה לכיוון הAudio-Technica M50 אבל אמרו לי שהם לא כ"כ מתאימות לשימוש היום יומי.. ויותר לאולפן.. ואם יש הצעות נוספות אז לא לעבור את ה800 ש"ח

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  3. יש לי אוזניות של KOSS מדגם TD65 שהן די ישנות והבעיה היא שהכריות שלהן קרועות כאלה, וכששמים אותם על האוזן אז אחרי זה יש מלא פירורים של הכריות וזה מגעיל כזה.. אבל האוזניות עובדות ממש טוב. להחליף כריות או שלזרוק את האוזניות האלה? איך אפשר להחליף?

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  4. שלום אני מתלבט בין שני הנגנים שבכותרת רוב הנתונים שלהם כמעט זהים, הנתונים ה"חריגים" הם: זמן סוללה - 17 שעות לריבר, 50 לאייאודיו תמיכה בעיברית - ריבר כן, אייאודיו לא זהו אני חושב אני נוטה יותר לכיוון הריבר, 17 שעות זה בהחלט מספיק לי אבל מאוד חשוב לי איכות הסאונד, לאיזה מהנגנים איכות יותר טובה? עם איזה מקבלים אוזניות יותר טובות? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 838 צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לרכוש רמקולים למחשב של 2.1 ערוצים. שימוש עיקרי עריכת וידיאו (גם עריכת סאונד אבל פחות מטורף) ומעט גיממינג פה ושם. אני מחפש משהו איכותי אבל לא יקר מדי, שיתן לי סאונד מדויק. יש לי שולחן חשמלי מתכוונן, אז אורך הכבלים כן חשוב לי (אבל לא קריטי אפשר להתסדר). לא יודע אם כדאי אלחוטי. אני לא מחפש משהו מסיבי מדי, מבחינת גודל. כמה רמקולים שתפסו לי את העין, אבל לא חייב אף מהם, אני אשמח לקבל המלצה למשהו טוב מתחת ל-1000 ש"ח. Logitech Z625 https://ksp.co.il/?select=.7076..241..1310..770.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=37238&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&a…

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  6. Started by ido-nava,

שלום אניצ ריך להאריך כבל אחד של הרמקולים שלי(Z5500) יש לי כבל אחד ארוך שלא קיבלתי עם הערכה והוא בסדר ושל הרמקול האחורי השני יש לי 2 כבלים "ארוכים" שקיבלתי עם הערכה של המערכת ... עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לחבר בינהם על מנת לקבל כבל ארוך אחד בלי שזה יפגע באיכות ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  7. שלום ידידי, אני יסכם את הדברים , ברצוני אוזניות למחשב, גודולות, שיכסו את כל האוזן, האוזניות מיועדות למשחקים. רציתי שהן יהיו באיכות 5.1, אם זה נכנס בתקציב, אני רוצה משהו איכותי וטוב, שיהיו גדולות מאוד כאלה ויכנסו את כל האוזן. לא אכפת לי אם יהיה להן מיקרופון מובנה, זה לא מפריע לי, אך יש לי מיקרופון מצויין כרגע ואין צורך להוסיף על זה כסף. ראיתי דגמים יפים של זלמן (בפנדה ראיתי), אך ממראה ראשוני הכי הרשימו אותי הדגמים של סנסייר (HD 202 , HD505 ושוט..) בקשר לתקציב, הוא די פתוח, רצוי בין 100 ש"ח ל300ש"ח, אך פה הנקודה שלי, אם תגידו לי, שבשביל מוסיקה ומשחקים, אוזניות של יותר מ100 ש"ח, הן פחות טובות מבחינת ביצועים על הנייר, אבל אני לא ירגיש הבדל וגם ב100 אפשר לקבל אוזניות מצויינות,…

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  8. אני רוצה לקנות נגן אייפוד 30 ג'יגה בייט צבעוני.. ויש לי כמה שאלות: 1. אם אני קונה דרך החנות של apple בארה"ב? אני צריך לשלם 30$ מס קנייה? 2. האחריות שאני אקבל עם הקנייה תשפיע גם בארץ? כלומר אצל הנציגה של apple בישראל, "ידע מחשבים" (הנה הכתובת למי שלא מכיר www.yeda.co.il) 3. האתר mustop הוא אתר אמין? כדאי לי להזמין דרכו? אשמח לקבל תשובה בהקדם, ותודה רבה לעונים =)

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  9. Started by GhostCow,

IRIVER H320 או IAUDIO X5L אני הסתכלתי על ביקורות של המכשירים החיסרונות הם כאלה: ב H320 האיכות סאונד והמערכות שיפור סאונד פחות טובים מב X5L בX5L צריך מתאם לחיבורים (USB LINEIN LINEOUT DC ETC...) שיכול להיאבד ואם הוא נאבד צריך לסחוב לכל מקום את העריסה ויש לי שאלה חשובה מאוד לבעלי המכשירים: באיזה מהמכשירים יש ממשק יותר נוח ויותר קל ללמוד? זה גורם חשוב מאוד בהחלטה שלי (איזה מכשיר לקנות) תודה מראש, GhostCow

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  10. Started by roiv11,

הטלוויזיה חייבת להיות 55" . אין לי תקציב מוגבל אבל כמובן שלא ארצה את המוצר היקר ביותר בקטגוריה. עוד שאלה: כדי שהטלוויזה תתמוך ב-3D של המשקפיים? זה שווה את זה?

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  11. Started by Cyron,

שימושים: מוזיקה, סרטים אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על משהו תודה.

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  12. Started by arik100,

אני צריך רמקולים עם חיבור USB , בנוסף או רק תקציב עד 200 כמה שפחות יותר טוב

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  13. Started by game kILLer,

האם הרמקולים האלה דורשים כרטיס שתומך ב 4.1 ?? או שכרטיס VIBRA128 מספיק?

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  14. אומנם שאלה די טריוויאלית שטחנו אותה בפורום, אבל כל המידע שמצאתי כשחיפשתי לא מתאים לסיטואציה שלי. המצב הוא כזה: קניתי מחשב עם כרטיס אונבורד. למחשב היו חיבורים של כרטיס קול מאחורה (כרגיל) ועוד 2 חיבורים בצד (יחד עם usb) אני משער שהם למיקרופון/אוזניות. בכל אופן, סאונד יכלתי לשמוע רק אם הייתי מחבר את הרמקולים לחיבור בצד (כנראה מי שהרכיב לי חיפף). בשלב מסוים נשבר לי מההגברה העלובה של האונבורד וניסיתי לחבר אתו למערכת. הכבלים של הרמקולים שלי מחוברים ביחד עם בננה כדי שיוכלו להכנס דיירקט למחשב (זה הרמקולים המקוריים של הסטריאו). לקחתי כבלים אחרים, חיברתי ל R L של המערכת, חיברתי כבל rca למערכת ולמחשב (לחיבור בצד) והצלחתי לשמוע. אחרי זה ניסיתי לחבר לחיבור שמאחורה (בלי לכבות את המע…

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  15. Started by pk1,

הATP3 שלי עושים מונו. בדקתי בתוכנה של הכ. קול ( C-MEDIA) והבדיקה עושה גם ימין וגם שמאל בכל אחד מהרמקולים. מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  16. אני יודע שזה לא השיקול העיקרי בקניית לוח אם ! אבל מעניין ,בכולם יש 6 ערוצים ובנוסף איך הם בהשוואה לכרטיסי קול אחרים (לא מובנים) מבחינת איכות צליל ? תודה

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  17. Started by clintojpz,

שלום לכולם,החלטתי להתפנק על סט 2.1 למחשב. אני מחפש רמקולים טובים עד 1000 ש"ח (אפשרות לחריגה קטנה),למוזיקה בלבד. אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית ואני מחפש רמקול שיתאים לסוג הזה בעיקר (מדי פעם גם רוק\אינדי) חשוב שהעוצמה תהיה מספקת ולא חשלה מדי (אך לא חייב חזקה מדי) איכות הקבצים לרוב הם lossless -> Mp3 320. *שאלה קטנה על הדרך* האם שווה לקנות רמוקלים נגיד ב-600-700 שקל + כרטיס קול ב-300-400 או סט רמקולים אחד ב-1000.

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  18. האייפוד יכול לקרוא סוג כלשהו של פורמט שדומה לOGG או לFLAC? ואם כן האם אפשר לעשות RIP מדיסק מקורי דרך הiTunes לאותו קובץ?

• 12 תגובות
    • 837 צפיות
  19. Started by MDK,

היא פשטה את הרגל שוב או משהו? : לא ראיתי כרטיסי קול של HERCULES בשום מקום ויש לי אחד במחשב

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  20. היי לכולם, יש לי הקלטה שנעשתה לפני 40 שנה על סליל אודיו מגנטי (רצ"ב תמונות). על הצד של הקופסה כתוב שהסרט הוא מסוג LR. רציתי לשאול - היכן אפשר להעביר את ההקלטה ל-CD או MP3 וכמה בערך זה עולה? תמונות: http://img28.imageshack.us/g/img4236o.jpg/ תודה!

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  21. Started by Kfir2,

קניתי מערכת רמקולים Logitech X-530 5.1 ולא קיבלתי דיסק\דרייבר כלשהו. אני שומע רק מרמקול צדדי אחד ובאס. את השאר לא שומע. מה אני עושה? עריכה: שיניתי הגדרות בלוח בקרה, בדקתי שהכל מחובר, ניסיתי להוריד דרייבר של רילטק.

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  22. הורדתי סרט עם תרגום מובנה. השורה התחתונה של הסרט נחתכת (התרגום למטה מדיי). יש דרך להרים את התרגום כדי שניתן יהיה לראות אותה בבירור? למנהלים: זה המקום שנראה לי הכי מתאים לפתוח את האשכול. אם יש מקום יותר מתאים, אשמח אם תעבירו את האשכול למקום המתאים ותעדכנו אותי על כך בפרטי. תודה מראש ושבת שלום, dr70

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  23. Started by lover323,

איך אני יודע איפה לחבר בכרטיס קול את הקדמיים את האחוריים את הסאב\סנטר על הכרטיס עצמו זה לא רשום :-\

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  24. Started by zuma,

שלום לכולם, לפני זמן רב יצא לי לשמוע את הרמקולים ALTEC LANSING 4121 ופשוט התאהבתי. באותה עת הבטחתי לעצמי שארכוש אותם בעת החלפת המחשב. כעת, רגע לפני שרכשתי אותם, העפתי מבט על הודעות בפורום זה ולמדתי שאתם די ממליצים על דגם זול יותר ה- ATP3. יש מקום להתלבט ולנסות בכלל להשוות ביניהם? לוח האם תומך בשמונה ערוצים... http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2295&ProductName=GA-965P-DQ6 בתקציב של 500-600 ש"ח יש לדעתכם לשקול רמקולים אחרים? השימוש מתחלק כמעט באופן זהה בין הקשבה למוזיקה צפייה בסרטים וקליפים ומשחקים. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  25. Started by mmooss,

תודה מראש עבור ההצעות

• 1 תגובה
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.