אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני צריך רמקולים עם חיבור USB , בנוסף או רק תקציב עד 200 כמה שפחות יותר טוב
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך הטלויזיה עם היא אמינה עם רואים בא טוב ל 2000 שקל ובעיקר עם רואים טוב בפלייסטישן 2 ובDVD בקיצור רציתי לדעת את דעתכם תודה ועם יש לכם המלצה על טלויזיה אחרת בסביבות ה 2000 2100 תמליצו
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
בתקציב נמוך. הכוונה היא בין הATP3, לבין האינספייר T3030,(שנראים לי הכי נחותים) לבין הלוגיטק 230\210. מי ששמעת את הסטים האלו ויכול להגיד לי מי מהם הכי איכותי ומי מצדיק את התשלום עלהם. אני התענינתי בלוגיטק, אבל מעולם לא שמעתי אותם.. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות In-ear שיעלו בסביבות ה 200~250 שקלים. כרגע יש בבאג מבצע של 25% על האוזניות והם המליצו לי על כמה או על AKG Q350 או Audio Technica CK400 אני מקשיב בעיקר לג'אז, אבל גם למוסיקה ישראלית ורוק. יש לכם המלצות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש אתר שאפשר לקנות כבלים מקצועיים למערכת שלי. לרמקולים הראשיים קניתי בזמנו את אלה : http://www.vandenhul.com/cable/gldwtr.htm אחלה כבלים שיפרו לי פלאים את ה SOUND .. עכשיו אני רוצה לקנות כבל איכותי גם לסאב וופר ולסנטר. בחנויות שעד עכשיו חיפשתי לא מצאתי דברים מקצועיים. אז אני אשמח לקבל ממכם ליניקים מעניינים... תודה.
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מסך פלזנה/LCD לסלון הבייתי. אשמח לשמוע לדעתכם לפרמטרים החשובים ולהמלצות (בתחום התקציב). תודה
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אהלן אהלן קיבלתי לפני כמה שעות GRADO 80,ואני חייב לציין שזה אחת הקניות היותר טובות שעשיתי,שווה כל שקל,פשוט אוזניות מדהימות!! אני אפרסם תמונות עוד מעט אז ככה:הסאונד,כמו שכבר הרבה ציינו פה,ממש חם ומאוד נעים לאוזן,זאת אומרת הבאסים חזקים אבל מצד שני לא עושים זעזוע מוח,מה שממש אהבתי זה האיזון במוסיקת רוק,הכל שומעים ממש נקי ועדיין מרגישים טוב את הבאס *אני כל הזמן מציין את הבאס,כי זאת היית התחשבות עיקרית להוציא עוד 100 שח לעומת GRADO 60,אני מרבה לשמוע מוסיקה שחורה,ככה שלי זה היה די חשוב,לכן מי שרוצה לדעת איך הם בשחורה,אז פשוט במילה אחת,מצויינות ד''א האוזניות עובדות עם AUDIGY 2 ZS,אני יודע שזה לא הכרטיס שיכול להוציא מהם את המקסימום אבל גם איתו אני מאוד נהנה משחקים:אני כמעט ולא מש…
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
איך אני יודע איפה לחבר בכרטיס קול את הקדמיים את האחוריים את הסאב\סנטר על הכרטיס עצמו זה לא רשום :-\
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
אני חייב עזרה בבחירת רמקולים למפרט מחשב שהורכב באתר IQPC על ידי המומחים בפורום מפרטי מחשב... הרמקולים צריכים להיות איכותיים ( עדיפות ל-CREATIVE, החברה הגדולה ביותר שאני מכיר).... הם צריכים להיות סראונד כמובן, ובנוסף הם צריכים להיות רמקולים שניתן לתלות אותם על הקיר.. עקב היותי חובבן בתחום האודיו למחשבים החלטתי לפנות לפורום זה בבקשת עזרה... :s05: אודה מאוד למייעצים ולעוזרים.... להלן המפרט ---- כרגע ללא כרטיס מסך...(עקב התלבטויות קשות :s05:) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1311 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤659 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤394 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤426…
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס קול מובנה של Realtek מדגם ALC662. כעקרון אני יודע שהוא לא מיוחד או משהו כזה כי הוא מובנה, אבל רציתי לשאול איך הוא בתור מובנה? האם זה דגם ישן של Realtek?
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הרסיבר הקיים שכפי הנראה זמנו עבר, להשתדרג בטלוויזיה חדשה בגודל 42 אינצ' וכן סטרימר. אני מעוניין שהמערכת שאקנה תפעל בצורה שאם ארצה לשמוע דיסק אוכל לשמוע דרך הרסיבר (הוא כולל כונן לדיסקים?), ואם ארצה לראות סרטי FHD אוכל להעבירם דרך המחשב לסטרימר ולראות זאת בטלוויזיה שתומכת בכך, הסכום הינו סופי אולם אם מדובר בהבדל איכות משמעותי אוכל להתגמש. כמו כן שהרסיבר יוכל להתחבר לטלוויזיה כדי שאוכל להנות מהרמקולים שברשותי גם בעת צפיה בסרטים. ברשותי שני רמקולים רצפתיים, אולם חשוב שהרסיבר יתמוך במספר רב יותר של רמקולים במקרה של שדרוג עתידי. תודה לכל העוזרים, בברכה, עומר
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות LCD בגודל 46 או 52 לבית. מעוניין ב- HD FULL. מאוד מעוניין לשמוע את המלצותיכם. לאור ההבדל במחיר, לצערי הנטייה כנראה תהיה לכיוון ה-46 אינץ'. תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אם מחברים ישירות הכוונה, כי לממיר הרגיל אני צריך כרטיס טלוויזיה כדי לחבר, ופה אני פשוט מעביר כבל DVI-HDMI בין בניהם ויש לי תמונה
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי 2 רמקולים של פירלס שמחוברים למחשב של מערכת קולנוע ביתית... משו ממש גדול 450W כל אחד והרסיבר (ללא המקורי, הוא עדיין בסלון שאר המרקולים שלו..) נשרף לי.. זה היה רסיבר של סנסוי מהישנים ממש בן 20 שנה בערך שקבלתי מדוד שלי ההספק שלו היה 300W ועכשיו אני רוצה לקנות משהו חדש.. עכשיו אני צריך עזרה .. אני לא יודע מה לקנות.. זה שני רמקולים כל אחד 450W וווזהו.. ולגבי תקציב אין לי מושג מה הטווח מחירים בדברים כאלו ? אבל לא משהו מטורף. כאילו זה מערכת של החדר שמחוברת אצלי בחדר אז אני לא רוצה להתפרע יותר מדי.. המגבר שהיה היה 300W והוא היה ישן והוא היה מצויין
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום אחרי חיבוב לא קטן ברשת שיכנעו אותי לא ללכת לכיוון אפל לנאנו כמובן ועכשיו אני סגור על סאן דיסק....ניראה נגן מעולה ויפה ללא ספק עכשיו השאלות באות קודם כל ראיתי שיש כמה דגמים...2 ,4 ,6 ג'יגה כמובן שאין לי תקציב גדול אז אני הולך על התקציבי ביותר עכשיו עשיתי חיפוש קטן בזאת וראיתי את הדגם הנ"ל http://www.allmall.co.il/Product.asp?Pid=392&Cat2Cat1ID=7438&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he שכביכול מבחינה ויזואלית ניראה אותו דבר...השאלה אם באמת קיים דגם זהה בנפח קטן יותר או שזה דגם שונה רק התמונה זהה?? אם לא אני אלך על הE250 של ה2 גיגה ועוד שאלות לגביו ראיתי שניתן להרחיב את זיכרון הנגן איפה זה ניכנס בדיוק? ואם מישהו ניסה את המכשיר וויכול להגיד לי אי הממשק? כי לפי כמה …
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מרחק צפייה כ 3 מטר, מעוניין במסך LED בגודל "55, תקציב סדר גודל של 10K (אפשר סטייה של כ 25% למעלה/למטה) לא חשוב לי SmartTV, אני לא מתכוון לגלוש מהטלויזיה, ומבחינת תכנים בכל מקרה יהיה מחובר סטרימר, תלת מימד - חיובי, מעוניין, בתנאי שהוא איכותי, מבחינת רמקולים פנימיים - חובה מכיוון שיתכן שלא אחבר את המסך למערכת סאונד חיצונית. א. אשמח להמלצה על חברה ודגם ספציפי. ב. לא פחות חשוב, אשמח להבין אלו פרמטרים חשובים בבחירת המסך, מכיוון שמעבר לדגם הספציפי, אני מתכוון לבדוק דגמים נוספים לפני הרכישה, וחשוב לי להבין אילו פרמטרים חשובים, עשיתי שיעורי בית, אלו נתוני: 1. אני מניח שכל ה LED מגיעים כ FHD 1080P עם רזולוציה 1920X1080 ויחס תצוגה 16:9 - האמנם? 2. הרץ - 100/200/400? המוכר טוען שחס…
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי לוח של אסוס A8N-SLI Premium שיש לו כרטיס קול Realtek ALC850 8 CHANNEL CODEC . הורדתי את הדרייבר הכי עדכני שיש באתר של ASUS והתקנתי אותו . המחשב מחובר לרסיבר שלי דרך כבל אופטי. אבל הכרטיס מוציא רק סטריאו ואני לא מצליח להוציא ממנו אפילו 5.1 ערוצים. אני בטוח שזה משהו בהגדרות של הדרייבר או התוכנה של הכרטיס כי כשאני מחבר את הדיוידי שלי לרסיבר הוא כן נכנס למצב של 5.1 DOLBY DIGITAL תודה למי שיוכל לעזור לי..
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
איזה כרטיסי זיכרון אפשר לחבר לARCHOS AV400 והאם סוג המצלמה לא משנה או משנה (כמו בH300)?
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי זוג רמקולים Mordaunt Short MS 3.10, מעוניין לרכוש זוג של Klipsch במקומם. מה הדגם המקביל מבחינת הפרמטרים הטכניים? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אם משהו יכול להמליץ לי על איזה זוג רמקולים באזור המחיר הזה, הרמקולים צריכים להתאים לסרטים ומוזיקה. תודה
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי אוזניות של KOSS מדגם TD65 שהן די ישנות והבעיה היא שהכריות שלהן קרועות כאלה, וכששמים אותם על האוזן אז אחרי זה יש מלא פירורים של הכריות וזה מגעיל כזה.. אבל האוזניות עובדות ממש טוב. להחליף כריות או שלזרוק את האוזניות האלה? איך אפשר להחליף?
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אז ככה , יש לי שלושה סירטוני וידאו שאני רוצה לצרוב ל DVD , אני רוצה ליצור תפריט , לא משהו מפציץ רק שיעבוד . שבסוף כול סירטון יחזור לתפריט , ויהי אפשר לגשת לכול סירטון דרך התפריט . אני משתמש בנרו , אם יש תוכנה טובה יותר אשמח לקבל הצעות . אבל איך אני יוצר את התפריט הזה ? תודה לעוזרים .. הסתדרתי , אפשר למחוק ...
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
הנה לינק http://zap.co.il/model.asp?model_id=37907 כרגע יש לי ATP3 תודה לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 850 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני רוצה לחבר את הגיטרה והקלידים שלי למחשב ולהתחיל להקליט חומרים. אני בעצם מחפש כרטיס חיצוני שיחזיק שתי כניסות לפחות, עם עכבה נמוכה ורצוי שילווה בתוכנת עריכת מוסיקה טובה. יש לי מיקרופון, גיטרה שמלית וקלידים של YAMAHA PSR413 (ללא חיבור מידי, רק USB) וכרגע אין צורך מיוחד להקליט יותר משניים במקביל ראיתי את הכרטיסים הבאים: הזול ביותר: BEHRINGER FCA202 http://www.turtle.co.il/product_info.php?products_id=234 LINE6 POD STUDIO UX2 http://www.musicgate.co.il/index.php?pids=8429 Audio kontrol 1 http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=127_116_177&products_id=1385 וקצת מעבר לתקציב: Konnekt 6 http://www.pcpower.co.il/product_info.php?products_id=1366 אז האם…
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מחפש המלצה לכרטיס טלויזיה טוב ואמין שיתן הקלטה הכי איכותית שניתן ויעבוד היטב עם ויסטה 32 ביט המחשב עם מרובע ליבות ומסך 22 תקציב סביב 350 שח תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 850 צפיות
-