עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ELiA,

חיברתי את המחשב ל- TV ועכשיו המסך של ה TV נראה כאילו הוא המשך של המסך הראשי הנה תמונה שתראה את המצב: http://img236.imageshack.us/img236/7606/150015001488151315014kd.jpg עכשיו אני רוצה שהמסך של ה TV יראה בדיוק אותו תמונה כמו של המסך הראשי איך מבצעים את זה?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  2. Started by Runny,

מחפש איזשהו ממיר מMPEG לAVI שיש לו גם אופציה לבצע המרה ע"י פקודה בCommand Prompt ולאו דווקא ע"י הגדרות בתפריטים (GUI) ברצוני להמיר מMPEG לMPEG4 מטרה - ליצור סקריפט עם אוטומציה להמרה של קבצים מהMedia Center שלא נצפו זמן רב, כך שיתפסו פחות מקום בדיסק. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אשמח לקרוא מה דעתכם על הטלוויזיה הנ"ל תודה

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  4. Started by yuvalrubi,

אני לא בטוח שזה הפורום הנכון , אבל אני אנסה. האם אני יכול לחבר 4 מסכים( או יותר ) ל PC אחד ושבכל מסך אוכל לפתוח אפליקציה שונה ? אם כן , איזה חומרה אני צריך לשם כך ? הדבר מיועד למערכת בקרה . בברכה , יובל.

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  5. Started by jacobra,

אני קונה מחשב חדש עכשיו, ואני גם צריך כרטיס קול (דאה)... עכשיו אני מתלבט בין מובנה בלוח אם לבין משהו נפרד... התקציב הוא 500 שקל גג... אני צריך בשביל הקלטות של הגיטרה ואולי גם קלידים (מחובר למחשב, לא דרך מיקרופון).

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by Mandheling,

אני מחפש מיקרופון לשיחות וועידה, וובינרים וסקייפ. אשמח לקבל המלצה למיקרופון טוב במחיר של עד 100 ש"ח (רצוי פחות). תודה!

7. Started by Pro_2004,

שלום ואם הסרט הוא 1280X528 אני יבחין בשינוי באיכות או שהDVD לא מסוגל לנגן רזולוציה כזו ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Integer,

בשעה טובה ומוצלחת קניתי את ה creative inspire 5900 שמעתי שיש פלאג לWINAMP שנותן שגם שיש 2 ערוצים כמו במוסיקה המערכת תשמיע גם מהרמקולים האחוריים רציתי לדעת מי יודע איך קוראים לפלאג הזה

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  9. אז ככה..ברצוני לקנות רמקולים למחשב 5.1 מה עדיף לקנות את הדגם הזה : http://www.wll.co.il/ProductDetails.aspx?pid=557 או את הדגם הזה http://www.wll.co.il/ProductDetails.aspx?pid=558 או חברה אחרת לגמרי את הדגם הזה : http://www.edifier.com/eng2005/product/s0001_01.htm תודה רבה לכל העוזרים ! =]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום הייתי מעוניין לדעת אם יש אוזניות קשת טובות שלא עולות הרבה שאני יכול לקנות כדי לשחק בלילה כי אם אני יפעיל את הרמקולים סראונד אז השכנים וההורים ישתגעו עלי אני מעוניין באוזניות קשת סטריאו שאם אפשר שיהיו גדולות כאלה כמו לדוגמה: http://bavasmusic.com.au/store/images/images_big/Headphone_HPS3000Crop.jpg הלינק לתמונה זה רק הדגמה לצורה שאני מחפש אני לא מה האוזניות האלה בכלל מצאתי את התמונה בגוגל בעיקרון אוזניות סטריאו לא יקרות שמכסות את כל האוזן עם ריפוד כזה שיהיה נוח ושהצליל יהיה סביר כדי לשחק בשעות מאוחרות, וכמה שיותר זול ומישהו אולי יודע אם ksp מוכרים אוזניות? לא מצאתי באתר שלהם

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  11. היי ! אני צריך המלצה לטלוויזיה עבור אבי שהסתבך כשניסה להבין מה כדאי לו. הוא מחפש לפחות 55 אינץ לפחות 3 שנים אחריות חשיבות שהsound מבחינת דיבור יהיה צלול וברור. זהו בגדול. אין איזשהיא הגבלה למחיר. הוא מחפש משהו טוב. אני לא לגמרי יודע איך זה עובד אבל אם יש אפשרות לחבר דיסקאון קי כדי לראות סרטים. תודה!

• 6 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. Started by hichcock,

יש לי את התוכנה הנ"ל במחשב (הגיעה איתו) רק מה? אני לא מצליח להפעיל קבצי AVI.... באיזה קבצים היא תומכת? למישהו יש מושג? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  13. אז קודם כל יש לכם אחלה אתר, שפשוט כיף לקרוא בוא להשכיל. אחרי שאתר, במפרטים המומלצים, בהמלצות באתרים אחרים הגעתי להחלטה לרכוש את הWinTV-PVR-150 MCE. יש לי מספר שאלות בנוגע לדגם שהוזכר למעלה: 1. מה ההבדל בין הערכת MCE לMCE-KIT, והאם שווה להשקיע את העוד כמה עשרות שקלים בשביל הKIT? (והיעוד שלי הוא להשתמש בו בויסטה אולטימייט כדי לצפות בטלויזיה ולהקליט מדי פעם אני מניח ובעיקר שידורי ספורט וסדרות)? 2. הבנתי שאפשר להוריד למדיה סנטר את המדריך שידורים של יס, השאלה אם אפשר להוריד את המדריך שידורים גם של הוט? 3. האם כדי לי לחבר את הכרטיס דרך יציאה מסויימת שתתן לי איכות תמונה יותר טובה? 4. האם יש מגבלות לאורך הכבל, והאם יש השפעה בין אורך הכבל לאיכות השידור? תודה מראש לעונים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by E_M777,

צהריים טובים! אחרי הרבה המלצות רכשתי את הרמקולים של altec lansing mx5021 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=40050 רמקולים באמת נהדרים,תענוג שלא נגמר עכשיו הגעתי לשאלה החשובה,קניתי מחשב חדש לאחרונה הלוח אם של ג'יגהבייט דגם EP45-DS3L (מעבד Q6600 אם זה משנה) http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=2844 על הלוח מובנה כ.קול - Intel® High Definition Audio בעיקרון אני די מרוצה סה"כ,אבל תמיד שואף ליותר רוב העיסוק שלי הוא בשירים ופחות במשחקים וכ"ו ואני מעוניין לשמוע בצורה הטובה ביותר אז ככה האם באמת יהיה הבדל משמעותי (בלי להעליב אבל רק מניסיון אישי) בין כרטיס קול מובנה HD לעומת כרטיסים חיצוניים? מי שיוכל לפרט טיפה לגבי התוצאה השונה (אם ישנה) ובאיזה סטאפ כמובן…

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  15. רכשתי לאחרונה אוזניות של monster beats הibeats. ההזמנה עוד לא הגיעה אליי, אבל שמעתי שסמסונג מעט בעייתיים כשזה מגיע לאוזניות.. יש לי galaxy s2 והבנתי שהאוזניות לא מתממשות כראוי עם המכשיר... שמעתי על מדריך בו מורידים קבצים מסויימים שהופכים את האוזניות לנתמכות, כמו בhtc, הbeats sound לפני שאני מתעסק עם המכשיר סתם, רציתי לשעת האם כבל 3.5mm יעשה את העבודה ויתקן את הבעיה

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  16. Started by igal_nazar,

תודה מראש

• 1 תגובה
    • 6.5k צפיות
  17. שלום אני זקוק להמלצה לאוזניות בתקציב הנ"ל. אין ברשותי מגבר לכן הם צריכות לעבוד גם ללא הגברה. השימושים: מוזיקה, מוזיקה, ומוזיקה. דוגמאות ללהקות שאני שומע: Pearl Jam, Alice In Chains, Foo Fighters, Led Zepplin, Pink Floyd ורבים וטובים אחרים הסגנון די ברור. חשוב לי מאוד הפירוט, באסים מדברים אליי אבל באסים מדוייקים ולא כאלה שבולעים את הצלילים האחרים. מקור השמע הוא Ipod touch ובעתיד הלא נראה לעין כרגע אולי מערכת טובה. יש לי כמה שאלות מכיוון שאין לי שום ידע בנושא האוזניות, ברשותי רק Px100 לנגן הMP3 מעבר לזה לא היה ברשותי שום מוצר איכותי. עד כמה ההבדל בין אוזניות מוגברות ללא מוגברות הוא גדול? מהמערכת ברכב אני יודע שההבדל בין רכיב לא מוגבר למוגבר הוא אדיר, אבל מדובר בדברים שונים …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by zniibidl,

הרמקולים: TAC DM-747 [הרמקולים במתנה ולכן אין לי תלונות] הרסיבר: שרווד [לא זוכר דגם מדויק] הבעיה: ברסיבר יש שני קצוות של חוט מחובר שיוצאים לכל רמקול [+ וגם -] אבל ברמקולים יש לי שניים + ושניים - איך אני יודע ברמקולים לאן לחבר?

• 4 תגובות
    • 10.2k צפיות
  19. Started by shimon956,

שלום לכולם קניתי אותו לא מזמן ואני רוצה לקנות כמו כולם מערכת ורציתי את ההמלצה שלכם בנוגע למערכת עד 1200 שקל ורמקולים עד 500 שקל שיתנו לי את המיטב מבחינת מוזיקה

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  20. ערב טוב לכם. רכשתי את הכרטיס טלוויזיה Hauppauge 150Mce הגיע לי עם שלט והכל.. יש ברשותי ממיר של HOT ווינדוס ויסטה.. כאשר ניכנסתי ל MEDIA CENTER ב VISTA והיה לי שם אופציה של לוח שידורים הוא הראה לי רק של YES ואין בכלל שידורים של HOT, אני לא יודע מה אני עושה אני מתחיל לחשוב שסתם קניתי את הכרטיס טלוויזיה =[ מה עלי לעשות? אני אשמח מאוד אם תסבירו במפורט בבבקשה כי אני די חדש בעסק.. תודה רבה =].

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  21. אהלן אחרי חודש בלי מחשב (ספק שרוף+שרות לקוחות של פנדה=חיכיתי חודש לספק חלופי) סוף סוף הרכבתי את המחשב בחזרה. הכל פועל מצויין, אבל מה, נייט סאונד! עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס קול, לא עוזר. הרמקולים עצמם הם בסיידר גמור! הפעלתי אותם על המערכת שלי, עובדים כמו גדולים (הם באמת גדולים..) בדקתי אולי איכשהו הג'אמפר של הביטול כרטיס קול O/B החליט לזוז, וגיליתי שאין לי כזה ג'אמפר על הלוח-אם...לא משנה. למישהו יש רעיון למה הרמקולים לא עובדים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by zaq1,

אני יודע שה-tannoy mx3 ריצפתיים וה-diamond 9.1 לא, אבל מי מהם טוב יותר ? אה ועוד משהו ,הטנוי יד שניה והדימונד חדש. תודה רבה לעונים.

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by zoyaniv,

אני מנסה להתקין את הדרייברים לכרטיס הוא דורש לנתק קודם את החיבור לאינטרנט ניתקתי את הכבל רשת כיביתי את המודם ניתקתי את החיבור USB למודם(מודם כבלים) ועדיין הוא דורש לנתק את החיבור אני אשמח לשמוע רעיונות

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  24. מה אתם חושבים? אולי יש מצב שהטלויזיות 3D יעשו זאת גם בארץ?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=8080281 מה אתם אומרים עליה? היא טובה? אני לא מבין בזה....

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.