אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני צריך סט כזה לאחותי. שומעת בעיקר מוזיקה שחורה. עוד משהו שחשוב לי לדעת זה אם עדיף לוג'יטק או קרייטיב הנמכרים בסכום
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נגן cdp,הנגן יחובר למגבר אקווה+אוזניות dt990 ובנוסף יחובר למגבר קולנוע ביתי 540r v2 של קיימבריג' שאליו מחוברים רמקולים aegis evo 3 של אקוסטיק אנרג'י מה הסכום שכדאי להשקיע בנגן בשביל סט אפ כזה?הרי נגן זה לא החלק הכי חשוב במערכת כמו הרמקולים והמגבר יש איזה שהוא הערכה תקציבית כמה אחוז מהמחיר של הסט אפ צריך להיות מושקע על נגן?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
KRK 5" - מוגברים + כבל MONSTER מארה"ב + כרטיס קול REV 5.1 והכול יצא 2000 ש"ח. אני חייב להגיד ששומעים מדהים באמת.. הרמקולים אבל מתחממים מאוד, אני משאר בגלל שהמגבר נמצא בתוכם
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום, הייתי בבסט ביי והיצעו לי מערכת של בוסטון 5.1 + רסיבר ב2500+- ש"ח, הייתי גם במחסני חשמל והציעו לי JAMO 460ch + רסיבר של ימאהה\פיוניר בכמעט 3K. מה כדאי לקחת? מה יותר טוב? האם יש הצעות אחרות שעולות על מה שהציעו לי? אני לא כל כך מבין בזה. השימושים הם לחיבור לDVD, ולטלוויזיה, אין צורך במשהו מפוצץ עם מיליון וחצי אפשרויות כי אחי רק רוצה לשמוע בהם טוב, ולא להתעסק עם זה יותר מדי. תודה רבה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר RCA מהרמקולים האלה: http://www.microlab.cn/product/speakers/2.1%20and%20%20amplifier/H600.htm למחשב באזושהי דרך.? הכרטיס קול הוא M-AUDIO REV 5.1.... אם אפשר גם לדעת מה זה RCA אשמח... אני די בור בנושא.. Aviko
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אז ככה כיום יש לי ATP3 ואני רציתי לדעת העם יש משהו יותר איכותי מבחינת סאונד אבל מבחינה משמעותית כי אני מחפש מקסימום איכות ולא חשוב לי יציאות או כניסות העיקר איכות והעם כיום בכלל רמקולים ששומעים הבדל משמעותי מבחינת סאונד ממה שיש לי
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
המשפחה שלי רוצים לקנות LCD 42. עכשיו קראתי קצת בנושא ולפי מה שקראתי התמונה ב LCD 42 היא גרועה! האם זה נכון? האם התמונה ממש גרועה בין 42 ל 37 נגיד? אולי בכלל עדיף פלאזמה? השימושים הם בעיקר ערוצי טלוויזיה רגילים (22,10,11) ערוצי סרטים של יס. ופעם בכמה זמן DVD! תודה מראש לעוזרים!
-
- 54 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי שלט מדיה סנטר אך ללא שום מקלט למחשב אני רוצה מאוד להשתמש בו אבל אני לא יודע איך יש לי דונגל של אינפרא אדום-הוא יכול לקלוט? ואם לא, מהי הדרך הכי טובה שיש וזולה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי רמקולים של CREATIVE הדגם הוא INSPIRE T5900 יש 5 רמקולים קטנים וסאב. זה קישור כדי לראות את הנתונים המדוייקים http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=10323 הרמקולים עבדו סבבה עד לפני שבוע שהתחילה הבעיה כשניסיתי להגביר את הווליום דרך השלט של הרמקולים. תמיד השלט הגיב כמו שצריך והגביר בעדינות, בהתאם לכמה שדרשתי ממנו. עכשיו כשאני רק נוגע בגלגלת שעל השלט ומזיז אותה קצת בנסיון להגביר, הרמת ווליום שהוא מגיע אליה פשוט לא הגיונית. ממוזיקה שקטה זה הופך לפול ווליום בלי שבקושי נגעתי... תנסו לעזור לי.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
עם מה כדאי לנקות את העיגול הזה בתוך הרמקול?אני פוחד להרוס אותו כי אני יודע שזה רגיש מאוד...אבל בפנים יש המון אבק וזה מפריע לי... עוד דבר..האם הרמקול מסוגל להפיק צליל שיהרוס אותו? :s05: תודה מראש!!!!
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
Venturer to Release Budget HD DVD Player for the Holidays http://www.highdefdigest.com/news/show/Industry_Trends/Venturer/Hardware/Venturer_to_Release_Budget_HD_DVD_Player_for_the_Holidays/905
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מערכת לרכב.. משהו שיהיה בעוצמה סבבה.. כאילו לא חזק יותר מידי וגם לא חלש יותר מידי.. [עד 1000 ש"ח כולל רדיו דיסק] תודה.
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מעוניין לדעת מה ההבדל בין HDTV Ready לבין HDTV Full רזולוציה, סוג עיבוד... עוד שאלה - איך אני יודע מה הרזולוציה בסרט HD ?
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין ברסיבר שיהיה בוא את הפרמטרים הבאים שיהיה לו 100RMS אפשר יותר לכל ערוץ ושיהיה 120DB לפחות עדיף יותר ושיהיה Damping Factor לפחות 160 עדיף יותר שהיה גם THD כמה שיותר נמוך שב-DSP יהיה לפחות 10 תצורות קול שהיה ברסיבר לפחות 9 מפענחים ושהיה ברסיבר גם Up Conversion או upconversion ושהיה ברסיבר חיבור Component,DVIלא חובה,HDMI וזהו בגדול זה כל מה שחשוב לי שהיה ברסיבר וכמובן שהרסיבר יהיה 5.1 או 6.1 ועם אפשר שתרשמו פה כמה דגמים של רסיברים עם הנתונים האלו והמחיר אין הגבלת תקציב אבל מומלץ במחיר כמה שיותר נמוך תודה רבה לעוזרים שיתנו תוצאות זהות לאלו
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
רכשתי לפני כמה ימים את ה- D2 של איאודיו ושמתי לב שהאוזניות המקוריות שלו לא מוציאות ממנו את כל האיכות תנו הצעות לאוזניות עד 350 שקל שיוציאו ממנו את כל האיכות ............... תודה לעוזרים......................
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביינתים מה שאני מצאתי : http://www.wallashops.co.il/mall_sites/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=RWPR445tukia מה דעתכם עליו ועל החברה פרוסאונד? אני מחפש רדיו בתקציב של 300 - 400 שח אני לא יתנגד לעוד המלצות?
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה לכל אלו שיענו... לאחרונה קניתי כרטיס של COMPRO E500 התואם ויסטה אני מצליח לראות טלויזיה עם התוכנה שבאה עם הכרטיס דרך ממיר ADB 7200C של הוט בחיבור RCA כאשר אני מעלה מדיה סנטר - אני מקבל EPG אבל לא רואה תמונה - משום מה התוכנה זורקת הודעת: Vista windows media center has a critical failur with one of the processes מה ניתן לעשות? איך אפשר להתגבר על זה? Motherboard: Gigabyte GA-965P-DS4 CPU: Intel Core2 Duo E6600 MEM: 4GB DDR2 667Mhz graphices: Nvidia 8500GT 512MB PVR ComPro VideoMate E500 Vista ready OS: Viista HOME PREMIUM 32Bit
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אוקיי,אז יש לי מערכת 5.1 של microlab m960 שהיא ד"א מצויינת ולא יורדת מ X530 למי שרוצה לחסוך כמה שקלים בקיצור מה שרציתי הוא לשמוע שירים רגיליים שיש לי גם ברמקולים האחוריים ז"א לא בסראונד מלא,בסטריאו אבל שבדיוק כמו שאני שומע בשני הקדמיים אני אשמע גם באחוריים יש איזשהו פלאגין או משהו כזה לאחת מהתוכנות,לWINDOWS או שאפשר אפילו לשנות משהו בהגדרות כרטיס קול יש לי לוח אם ג'יגהבייט 965(זה כל מה שאני זוכר,לא את האותיות)וכרטיס קול ON-BOARD בבקשה זה ממש חשוב לי וכבר ניסיתי חיפוש,לא מצאתי
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
היי, עשיתי HTPC ורק חסר לי רמקולים לטירוף!:-) יש לי לוח ASUS M2A-VM רשום שהוא תומך ב 6 CHANNELS , על איזה רמקולים אתם ממלצים עד 1000 ש"ח. אני רוצה לנצל את כל היכולת של הלוח.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
אהלן אנשים, לא דיון עם יותר מדיי פואנטה, סך הכל קצת חוויות מהיום בערב. הקדמה בקיצור: אני משתמש בקדמים מדגם Encore 705 משודרים של אומגה-אודיו, ויש לי עוד זוג של Encore 709 שאני לא משתמש בו בחדר בגלל שיש לו כמות גדולה מדיי של באס בשביל החדר שלי (לכן הוא בהשאלה לאח שלי הקטן). אתמול הייתי אצל חברנו NIRSES (וננצל את הבמה בכדי לאחל לו שוב להתחדש על הרמקולים שלו ), ובחזרה השאלתי ממנו את המגבר החלש יותר שלו שלא בשימוש. הסיבה שלקחתי אותו היא שהוא מגבר שלמרות ההספקים הלא מרשימים נשמע טוב מאוד, וחשוב לא פחות, יש לו באס מאוד הדוק וצליל בהיר קצת (זה לפחות הרושם שקיבלתי מהאח הגדול שלו אחרי שהורדתי כמה וואטים). אז חשבתי לבדוק את המגבר הזה עם ה-709 ועם האוזניות שלי. אז עם האוזניות זה ל…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
p4 2.8 786 RAM כרטיס מסך ATI Radeon X800GTO... ואם לא מה אפשר לשפר בכדאי להריץ אותפ?
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
קצת חשיפה לא תזיק - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3442814,00.html
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אממ אני אנסה להסביר בפשטות כמה שיותר.. עד היום היו לי רמקולים של 2.1 ערוצים..ווהם עבדו סבבה נמאס לי מהם אז היום קניתי 5.1 ערוצים של קריאטיב SBS 580 הבעיה היא שהמדיה פלייר והמחשב בכלל לא מזהה לי את הרמקולים כ5.1 אלא עדיין כ2.1 והלוח אם שלי תומך עד 7.1 ערוצים ככה שזה לא הבעיה.. ניסתי להתקין מחדש את הכרטיס קול אבל ללא הצלחה. וניסיתי להוריד דריברים מאתר קריאטיב אבל גם ללא הצלחה.. מה שכן מוזר מאוד הוא שלפעמים אבל רק לפעמים המחשב מזהה אותם כ5.1 ערוצים לכמה דקות ואז הוא מחליט שנמאס לו אז הוא חוזר להיות 2.1 יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
אז הבעיה שלי כזאת הווליום לא עולה בצורה סדירה(מ8 ל20 וכו') אך אפשר לסדר את זה היה לי נסיון עם מלחם אמרו לי שזה בעיה אם הקבל שהוא נדפק איפה הוא בדיוק נמצא במגבר למשהו יש מושג והייתה לו את אותה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-