אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
http://www.sakaldutyfree.co.il/product.asp?pId=741&mId=1&cId=21&sId=63 והאם הן מומלצות? לא מצאתי בזאפ
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים פשוטים יחסית למחשב שיהיה בחדר שלי באוניברסיטה. אין לי מושג כמה כדאי להשקיע ברמקולים ועד כמה משמעותיים ההבדלים בינהם.. עד כמה מורגש ההבדל (כשסתם שומעים מוזיקה ברקע, בלי להתאמץ בשביל לשים לב להבדלים) בין רמקולים זולים כמו Genius SP-Q06S (שעולים 30 ש"ח בחנות שבקמפוס) לבין רמקולים יותר יקרים?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו בקשה יכול להגיד לי מה ערוצים יש לרסיבר הזה? http://www.classicaudio.com/value/san/6060.html תודה
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
היי, רציתי לשאול כמה צריך להשקיע במערכת רמקולים 5.1 סבירה למחשב? האם המינימום זה הZ906? הוא יקר יחסית לתקציב שלי. ראיתי דברים זולים כמו הZ506 אבל לפי מה שהבנתי, זה לא שווה את ההשקעה הכספית... ראיתי גם Microlab x15 מחודש בFXP במחיר של 690 שקל אבל גם זו מערכת יחסית ישנה. אני בכלל הסתבכתי ותכננתי להקציב לזה גג 750 ואין לי מושג לאן אני ממשיך מכאן. אשמח לעזרה בבחירת מערכת טובה, לא ממש קטלנית (כי גם המחיר קטלני ואין לי להשקיע כרגע). תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
המכשיר הזה כמה צריך בערך לעלות? 200-300 ש"ח?
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אחרי שקניתי סט מקלדת+עכבר אלחוטיים (s510) אני רוצה גם אוזניות אל חוטיים. עכשיו יש לי אוזנית של TEAC די טובות אבל מה שמפריע לי זה החוט שתמיד נתקע בין הגלגלים של הכיסא . למישהו יש הצעות? אין לי מושג מה המחירים
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן, לפני כשבועיים, התקנתי במחשבי כרטיס קול Creative Live! 5.1. לאחר בעיות והסתבכויות של איזה יומיים, הצלחתי להפעיל את הכרטיס קול עם הרמקולים שלי כמו שצריך. כעת, גיליתי שיש לי בעייה חדשה: בעוד שדברים שהוא מריץ מהכונן הקשיח נשמעים מצויין, כל מה שאני מריץ מ- CDROM נשמע ממש גרוע וצולע!! לסיכום: 1) כל CD שאני מכניס למחשב, מקורי או לא, נשמע צולע 2) ב- 2 כונני ה- CDROM שלי יש אותה תופעה 3) ניסיתי להפעיל את הסאונד עם כמה תוכנות שונות, בהכל אותו דבר 4) ב- DEVICE MANAGER הוא כותב שחסר לו דרייבר ל- SM Bus controller לא יודע אם זה קשור וכמה זמן זה נמצא שם. לעזרתם אודה!!
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
היי, יש לי טלויזיה 42' שהיא FHD, אך יש לה חיבור VGA (קמצנים שלא יכלו לשים DVI במקום) + 2 HDMI. בכל מקרה כבל HDMI אין לי עדיין עד שאני אקנה מחר מאחת החנויות. אתמול ישבתי עם חברים לשחק ב PRO על הטלויזיה אז חיברנו את המחשב הנייד דרך VGA, הרזולוציה המקסימלית שקיבלנו היתה 1600-1200. האם זה המקסימום שאפשר להעביר דרך כבל כזה? יש לו 9600GTM ככה שאם ה 8600GT שלי נותן 1680 ומעלה במשחק הזה...אז שלו בטוח אפשרי. לא הצלחנו להעביר רזולוציה מעבר ה 1600, זה ניתן בכלל בכבל כזה?
-
- 18 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס קול של 7.1. והיום קניתי כבל לחבר את המערכת xסטריאו למחשב שיש בה שני רמקולים. ויש לי עוד מערכת רמקולים של 5.1 ומערכת רמקולים נוספת של 2.1. השאלה כמה רמקולים אני יכול לחבר למחשב? אפשר לחבר את המערכת ואת הרמקולים של 5.1? תודה רבה לכולם !
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/hardware/guides/pcstereo אחלה כתבה לדעתי אבל יש לי עוד כמה שאלות. האם אפשר לקבל הרחבה על Frequency Response, עכבה ורגישות ואיך זה משפיע על המאזין בפועל? באיזה מדיה פלייר אתם משתמשים? winamp נותן איכות טובה מספיק? ובנוסף, רציתי לשאול איך מכוונים אקולייזר נכון אני יודע שזו שאלה לא פשוטה אבל נסו לעזור בכל זאת. זהו תודה לעונים ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני רוצה למצוא פתרון כמה שיותר איכותי וכמה שיותר זול כדי לשמוע מוזיקה בחדר שלי.... יש לי בבית מחשב עם כונן סי.די ישן שאין בו שום שימוש, האם אפשר להפוך אותו לנגן דיסקים, מבלי לחבר אליו שום ציוד היקפי מלבד רמקולים ואולי רסיבר? רסיבר ורמקולים פשוטים אבל לא זבליים, כמה אמורים לעלות? אם יש לכם תשובות, הערות, רעיונות ועיצות בבקשה תגיבו עריכה: במחשב יש כרטיס קול SY P8
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, 1. אני רוצה למקם זוג רמקולים נוספים לטלויזיה השאלה איפה למקם אותם? הסלון שלי נראה בערך ככה: http://i16.tinypic.com/2dtdnd4.gif איפה אתם הייתם ממקמים?? ובאיזה גובה?? 2. האם יש רמקולים שמתאימים למקלחת זאת אומרת רמקולים שלא נהרסים מלחות רבה. 3.אני מחפש אוזניות אכותיות למחשב כאלה שעל כל האוזן במחיר שעד 200 שקל על מה אתם ממליצים??. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים Z-5500 שמתחברים לכרטיס קול אוןבורד שיש לי במחשב תומך5.1. הגדרתי את כל ההגדרות ואכן שומעים 5.1... אך בסרטי AC3 ובמשחקים מיועדים ל5.1 אני לא שומע את האפקטים של הסראונד .. מישהו יכול להסביר לי למה ?
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
1. מי מבינהם נראה יותר טוב, ויותר נוח לשימוש? 2. קראתי כמה דיונים ולא הבנתי אתם רושמים דגמים כמו X5, מה הוא? איזה חברה הוא משהו.. 3. מי מבין השניים המצויינים בכותרת מביא איכות סאונד גבוהה יותר, והאם ההבדלים בסאונד גדולים? 4. האם מותר להשתמש במכשיר כזה בטיסה? אני טס לחו"ל וזאת טיסה של 12 שעות, אני צריך משהו ארוך.. 5. מבחינת המחיר, מי יותר טוב? אני רוצה רק את ה4GB אני לא צריך יותר מזה, גם ככה זה קצת יקר.. 6. למי מבין השניים יש אוזנייות יותר נוחות, ואם אפשר תמונות של שתי האוזניות. 7. האם כדאי לקנות נרתיק שישמור עליהם? והאם יש גם לCreative כזה?
-
- 90 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
האם היא שווה את הכסף? 4250 כולל אחריות של ח.י 3 שנים VIP התקנה ומשלוח האם יש טלויזיה יותר טובה במחיר? מה היא תומכת ביציאת הUSB? מוציא לא יותר מהסכום על LCD תעזרו בבקשה
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אמממ...בוא נגיד שזה יהיה הת'רד האחרון שבוא אני אטריד אותם (או לפחות אשתדל שזה יהיה האחרון...) . בקיצר, שני שאלות : 1. האם קבצי MP3 יכולים למצות את הפוטנציאל של רמקולים (ה-Z560) ? אני מתכוון האם אתה צריך קבצים באיכות יותר גבוהה (WAV) על מנת שישמעו את הכי טוב שיש לרמקול להציע ? 2. שמעתי על זה כשאשר אתה משתמש ביציאה דיגיטלית אז איכות הסאונד של הרמקולים משתפרת , לא ? מישהו מוכן להסיר קצת על זה ואם אכן כאשר אתה משתמש ביציאה דיגיטלית איכות הסאונד משתפרת באודיגי 2 (BULK) יש את היציאה הזו ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם צריכות להיות בעיות מיחדות כמו שלא יהיה חיבור אופטי?? או שבכל רסיבר יש גם חיבור קוקסאלי וגם אופטי?? אם לא, אז באיזה רסיברים אין חיבור אופטי?? ובמקרה שאין, האם אמור להיות לו חיבור 5.1 אנלוגי? והאם החיבור הזה הוא רק כדי לחבר רסיברים למחשב או שיש לזה עוד שימושים? ומישהו אמר לי שצריך עוד כרטיסים מלבד הכרטיס קול, כדי שיהיה אפשר לנצל את הרסיבר בחיבור למחשב.. הוא צודק, או שכרטיס קול זה מספיק?
-
- 32 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
ראשית, אני מבין שהשלט לא מצורף לנגן אך הוא ניתן לרכישה בנפרד. האם זהו אותו שלט של ה iaudio m3? והאם מישהו יודע מה מחירו? שנית, איך זה שהנגן מחזיק 35 שעות? לפי מה שהבנתי הנגן m3 מחזיק אותו מספר שעות בגלל שאין מסך על הנגן עצמו, ופתאום הנה נגן עם מסך ועם אותן שעות סוללה. בתודה מראש.. אלי.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, חבר נוסע לארה"ב ואני אומר לו לקנות נגן לפי כל הבחינות הבנתי שזה הנגן הכי משתלם (IHP 120 מבחינות ל מקום איחסון ולפי מה שהבנתי גם ארקדיה נותנים אחריות אם קונים בחו"ל?), עכשיו שאלותיי הן: האם כאשר אני מעביר CD מקורי לנגן האיכות יורדת? האם MP3 320KBPS זה איכות של CD? האם הוא נכנס בקלות לכיס? האם הוא עמיד? איך איכות הקלטת הסאונד שלו במידה ואני מעוניין להקליט בהופעות, קונצרטים וכו'? האם הסאונד שלו באמת ברמה גבוהה? איך בהשוואה ל-CD כי מה שהמורה שלי לגיטרה אמר לי שכאילו עדיף דיסק מן רגיל ולא לשמוע MP3 בגלל שזה לא מה שנגיד הלהקה רוצים שתשמע זה ההקלטה המקורית אלא ההקלטה המקורית אולי אבל בקיווץ ושהאוזניים יתרגלו לשמוע באיכות נחותה, מה שכן הואאמר שנגיד MP3 תמיד שומעים קטן כזה מ…
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות תומכות 7.1, השאלה שלי היא האם בישביל להפעיל את ה-7.1 אני צריך שגם הרמקולים יתמכו בכך? כי את האוזניות אני מחבר לרמקולים זולים מאוד שהם מחוברים למחשב. ועוד שאלה, אם אני מחבר אוזניות 7.1 לטלוויזיה שמחוברת לפלייסטיישן 3, האם אני יקבל באמת את הסאונד 7.1? או שאני חייב לחבר את האוזניות ישירות לפלייסטיישן? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
השבוע קניתי בשעה טובה (אני מקווה לפחות...) את הiriver h340, ויש לי שתי שאלות : 1. בחוברת ההפעלה שלו לא היה כתוב שום דבר על הטענה ראשונית של 24 שעות, או משהוא כזה (גם ידוע לי שהסוללה שלו היא שונה מסוללות נטענות אחרות, ואינה סובלת מאפקט זיכרון, ולכן זה נראה לי הגיוני). האם הייתי צריך לטעון אותו בכל זאת לפרק זמן ארוך? האם גרמתי נזק לסוללה בכך שלא עשיתי זאת? 2. עד כמה שידוע לי פונקציית הusb host תומכת בכל מכשיר שאינו מצריך דרייברים כדי להתחבר למחשב עם ווינדוס xp. ברשותי מצלמת קאנון A95 שאינה מצריכה דרייברים כדי להתחבר למחשב, ובכל זאת, הנגן לא מזהה אותה, וכרגע אני לא יכול להשתמש בפונקציה. האם יש משהו שאני יכול לעשות? האם יש עדכון קושחה שיכול לעזור לי? תודה מראש על העזרה...
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם! ההורים שלי הפתיעו אותי עם האוזניות pc-150 ו- pc-140 של סנהייזר. ההורים שלי לא ממש מבין בדברים האלה ולכן כשאמא שלי דיברה עם היבואן ואמרה אוזניות למוזיקה מהמחשב אז זה מה שהוא הביא לה... יש לציין שהאוזניות כוללות בתוכן מיקרופון. קצת פרטים: http://www.sennheisercommunications.com/downloads/FCS_PC150.pdf (שמירת יעד בשם) ואם לא עובד אז הנה: http://www.sennheisercommunications.com/pr-pc150.html לפי הנתונים שראיתי - התנגדות: 32 אום, תחום תדרים 18-22,000 הרץ הם נראות אחלה אוזניות... אבל אבא שלי אמר לי שהם יחזירו את האוזניות(pc-140 ו- pc-150) וייקנו אוזניות ממש טובות. השאלה כמה 2 האוזניות האלה שוות מבחינת כסף ואם ה- pc-150 תהיה טובה לשמיעת מוזיקה? וגם לאילו אוזניות אפשר…
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
התחדשתי באוזניות dt990 בגירסת ה-250 אום של בייר ויש לי כמה שאלות. א.לאוזניות לוקח כמה ימים להיפתח נכון?הם נשמעות עכשיו קצת פחות טוב מבחנות. ב.אני מחפש מגבר ואני מתלבט אם לפנות לאסף שיבנה לי מגבר אקווה ולסיים את כל הסיפור בארץ עם אחריות ל-5 שנים ובלי כאבי ראש של מכס,עיקובים,חוסר באחריות(???),או להזמין מגבר מח"ול ששם ההיתרון שיש הרבה יותר אופציות. איך האמינות בהזמנת מכשירים מח"ול??יש אחריות על מגברי אוזניות שבאים תקולים מחו"ל?? ג.איזה מגבר יותר יתאים לאוזניות darkvoice 336i או האקווה??
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-