אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס emu1212m אמור לבוא עם כבלי midi נכון? מה שווי של כבלים כאלו?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
היי, יש את המגברים האלה של הכבלים ששמים בארון חשמל כשיש הרבה ממירים בבית.. רציתי לשאול אם אני אקח אחד כזה ואחבר אותו לממיר בודד, זה ישפר את האיכות? מיכוון שיש לי את הבעיה הנפוצה של מסכי ה-LCD שרואים גרוע.. זה יכול לגרום אזשהו נזק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מקרן שמיועד לעסק - מצגות בכיתת הדרכה. חשוב שלא יהיה גדול מדי ( עד כה היה לנו מקרן של חברת INFOCOUS LP70 ששקל 1.1 ק"ג בלבד אלו הנתונים שלו (http://projectorcentral.com/InFocus-LP70.htm)ובגלל מכה קטנה בעדשה הברקו הלך לפח !!! לכן חשוב שלא יהיה כבד מדי (כי הוא גם נייד) ושיהיה מספיק חזק. יצאתי מאוד מבולבל מכל הדגמים LCD ,DLP CRT וכדומה ואין לי מושג על מה ללכת. חשוב מאוד אמינות ושירות ומחברת טובה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר http://www.lasercity.co.il/sg_products~13~178.htm בחיפוש אחר כבל רמקולים למשהו שקראו עליו עוד מספר שבועות. ראיתי שקיימים סוגים רבים של כבלים לרמקולים, הזולים ביותר עולים 30 שקלים למטר, היקרים יכולים להגיע עד מאות שקלים למטר. כבל ב-100 שקלים למטר, סתם לדוגמא, באמת יתן צליל יותר נקי מכבל ב30 שקלים למטר או שצריך רמקולים בעשרות אלפי שקלים כדי לשמוע הבדל? ניתן להסתפק עם כבלים של היצרן שמגיעים עם רמקולים ב-2,000 שקלים?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סליחה שאני נופל עליכם אבל יש לי שתי בעיות חמורות שלא סובלות דיחוי. הראשונה והכי דפוקה לדעתי היא, שהמדיה סנטר אומרתץ שלא זוהתה קלט של כרטיס טלויזיה, ואני בעצם רואה את השידורים דרך התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס. איך גורמים למדיה סנטר שתיקרא את הכרטיס?! והבעיה השניה, אני מחבר בין הממיר של יס לכרטיס בRCA ופשוט אין לי סאונד. תמונה אני רואה אבל אין סאונד. לפי ההגדרות בכרטיס טלויזיה העוצמה על הכי גבוהה. שוב שליחה שני נופ עליכם ככה, אבל אני חייב עזרה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 1000 ש"ח, אבל גם אם הוא נמוך מדי אשמח לדעת האם באופן כללי ניתן להשיג סט כזה בארץ. החיווט כבר משגע אותי :-\
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי לכולם. רכשתי כבל HDMI ->DVI את המחשב שלי לטלויזיה על מנת שאוכל לראות סרטי DVD ולשחק משחקים ב LCD 42. לאחר שחיברתי את הכבל, בטלויזיה יש מסך כחול ואני לא רואה את מסך המחשב דרכה. האם יש כיוון מסויים או הפעלה ספציפית במחשב? כרטיס מסך מופיע בחתימה. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היי חברה, השגתי את זה במחיר דיי שערוריתי באתר מכירות פומביות, אני מקווה שהם לא יביאו איזה תירוץ פתאום למה המכירה לא הייתה לפי הכללים, נחיה ונראה. מדובר ברמקולים SONICGEAR דגם TATOO 320 אשמח לשמוע מה דעתכם עליהם, במיוחד אם בא לכם להשוות למשהו - ל SBS370 של קריאטיב (שהוא אופציה אחרת שלי) אם נגיד מדובר על 80 שקל הבדל בין שני אלה ^, איזה עדיף ? מפרט עבור TATOO 320e : Exposed front firing drivers produces awesome power TATOO's designer driver and blue LED design Ultra low bass reflex wooden woofer enclosure Magnetically shielded satellite and woofer Available in 2 colors - Silver and Black Power : 28 Watts RMS Satellite : 2 x 5 Watts RMS Woofer : 18 Watss RMS מפרט עבו…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה הכי משתלם לקנות את הכרטיס הזה? ברצוני לחבר אותו למערכת פשוטה של AIWA ובו זמנית למגבר אוזניות PA2V2 שמחובר ל GRADO SR80. האם הדבר אפשרי? תודה
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אז אחרי נסיון מאוד מוזר עם אודיופיל 192 ונסיונות להגדיר את היציאה הדיגיטלית, וויתרנו (אני ורותם) ונסענו אליי. במפגש האחרון לא שמעתי מספיק את ה880 והייתי מאוד סקרן לגביהן. אז בנוגע לנוחות, בדיוק כמו ב990 אבל מרגישות קצת יותר כבדות על הראש, לא משהו מיוחד שצריך להתייחס אליו. בנוגע לדבר החשוב יותר, הצליל: הדבר הראשון ששמים לב אליו כשמתחילה להתנגן המוזיקה אלה המידים שפורצים החוצה והאיזון הטונלי של הספקטרום ביחד עם במה מצויינת ורזולוציה קרה ואנליטית, שלא ממש התאימה לי אישית אבל רותם אוהב את זה. המיד-באס ב990 יותר טוב והוא יותר פנצ'י לכן הן יותר מתאימות למוזיקה אלקטרונית על סוגיה. ב880 היה חסר לי את ניצוץ האנרגיה שאני כל כך אוהב ב990 אבל אני מניח שהייתי מתרגל אליהן לאחר ת…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כיצד ניתן לחבר את היציאות הקידמיות של האוזניות במארז שלי לAUDIGY 2 ZS? ניסיתי מספר שיטות שמצאתי ברשת ולא הצלחתי. אשמח לעזרה בנושא.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההבדל במחיר הוא כפול, האם הHD595 באמת שווה את ה1200 שח שהוא עולה, או שכדאי לי פשוט לקנות את הHD555 בגלל שההבדל באיכות שמיעה הוא לא כל כך גדול? תודה
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IT6100 איך האיכות של התמונה קל להתקנה?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, ברשותי מזה 4 וחצי שנים אודיג'י 2 ZS. אני חושד שיש בו בעיה טכנית עקב קול קטוע ובעיות בזיהוי (לא ענו לי בפורום תמיכה טכנית). השאלה שלי היא כזאת, האם לרכוש כרטיס זהה או להשקיע בXFI? האם יש ביניהם הבדלים משמעותיים? אני דורש הרבה מכרטיס קול, חיבור למערכת 5.1, מיקרופון וכו', אני שומע המון מוזיקה ומשחק משחקים. המפרט שלי: Amd athlon 64X2 4200 Asus A8V Deluxe 2GB DDR400 Radeon 1950PRO תודה מראש אנשים טובים, משה.
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
דגם Divx-1133 חיפשתי בנרות ולא מצאתי ... :-\
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי הזדמנות לקנות אוזניות באמריקה ואני מחפש המלצה. תקציבי הוא עד 100 דולר לאוזניות שיהיו שוות את זה. אם לא אז עד 80. חשבתי אולי המחירים שם זולים יותר. אני רוצה לציין שהאוזניות לא יהיו מיועדות למשחקים אלה למוזיקה משובחת נטו. תודה!
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני לא מצאתי פורום שהשאלה הזו יותר מתאימה לו ככה שאם זה לא המקום תעבירו... אני צריך המלצה לכרטיס קול כמה שיותר איכותי עד 200 ש"ח כולל מאיזו חנות (בצפון)... תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לצערי אני לא יכול לשמוע במחשב דברים מסוימים כגון : סירטונים , משחקים. בחלק מהמשחקים ניתן לשמוע אבל לא בצורה סטראופונית .. גם בYOUTUBE אני לא מצליח לשמוע . מותקנת אצלי התוכנה של SOUNDMAX [זה הגיעה עם הדרייבר של הלוח אם של ASUS ] ניסתי לשנות הגדרות .ללא תועלת . כרגע יש לי רמקולים עם סאבופר, אם מישהו מכיר את הבעיה .אשמח אם יוכל לעזור .אגב הבעיה כבר הרבה זמן . אבל כבר הצלחותי לשמוע במחשב בעבר. תודה מראש לכל המגיבים. [ללא הSOUNDMAX אי אפשר בכלל לשמוע במחשב.] :s05:
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
לפני חצי שנה פירסמתם ביקורת על הרמקולים. בדיון על הרמקולים אחד המנהלים כתב "אני שמח לבשר לכם שהיבואן עידכן היום שהתקבלו האישורים והחל מחודש הבא הרמקולים יהיו זמינים בישראל. נוכל גם לספר שבמשלוח הראשון יגיעו 40 רמקולים 2.0 ו-40 סאבים. לגבי מחירים, המערכת 2.0 תעלה כ-700ש"ח והמערכת 2.1 תעלה כ-1300ש"ח. ניתן גם יהיה לרכוש את הסאב בנפרד במחיר שינוע סביב ה-700ש"ח. כל המחירים הם כמובן מחירים מומלצים לצרכן." חצי שנה עברה והרמקולים עדיין לא נמכרים.
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי מעוניין לקבל המלצות על מסכים, קיבלתי הצעה על מסך סמסונג R-81 פשוט מסך מדהים השאלה האם הוא מומלץ על פני הטושיבות? הטוישבה יותר זולה (דגמי 2006 a3000). סמסונג 6 אלף טושיבה 5אלף. המסך בגודל 32 אם אינץ אם זה עוזר במשהו. בכל מקרה מה דעתכם? האם איכות הצפייה בטושיבה טובה יותר?
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מתה אחת היציאות כי היתקצר החוט של הרמקול בטעות. שלחתי אותה לתיקון והמעבדה לא הצליחה לתקן משום שהחלק התקול לא נמצא בהישגם יותר. שאלתי לפחות מה החלק שהם לא מצליחים להשיג ונאמר לי STK. איפה ניתן להשיג STK? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. ראשית אני לא מבין גדול באוזניות. ברשותי אוזניות פשוטות של סוני MDR-CD180 (צירפתי צילום). לקחתי מאבא שלי, שהוא מוזיקאי, זמנית אוזניות מסוג " SONY MDR-V6" (צירפתי תמונות) והופתעתי מאוד מההפרש באיכות אפילו מהכרטיס קול הפשוט שלי ABIT AUDIOMAX בכל מקרה, אני רוצה לקנות אוזניות בערך באיכות של הסוני. אם מישהו יכול להמליץ על דגמים, וכן עלויות, שכן אין לי מושג כמה עלו הסוני וכמובן כמה עולות אוזניות דומות באיכותן. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום!,אני מחפש רמקולים כמו ה Z5500 רק 2.1 עם סאב עצבני כמוהו שאפשר לשמוע בווליום גבוה בלי זיופים וצלול. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום הגיע אליי הביתה החבילה.. כבר 3 חודשים אני מצפה לדבר הזה! הממיר הוא בעצם Zhaolu 2.5A כמו שיש לאנטולי עם שדרוגים שהקפיצו אותו למעלה.. רשמים ראשוניים Oh Boy זה נשמע מצויין, הדבר הראשון ששמתי לב זה הטקסטורה של הבס והצלילות המדהימה שלו.. ממש בהתחלה לא התלהבתי, אבל לאט לאט הבנתי כמה שהממיר הזה מעולה. הטרבל כבר לא צווחני והבמה עמוקה ונכונה. רשמים נוספים בשעות הקרובות, תמונות בימים הקרובים.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-