אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני זקוק בדחיפות לדרייבר של המצלמה מסוג TEACMX5 חיפשתי וחיפשתי כולל באתר שלהם לא מצאתי... האם מישהו יודע איפה ואייך אפשר להוריד את הדרייבר למצלמה הזו? אודה מראש, ערן
-
- 1 תגובה
- 14k צפיות
-
-
אני מכיר את: Realtek ALC1150 115dB SNR HD Audio with Built-in Rear Audio Amplifier ואני מתעניין לקנות: Creative® Sound Core3D™ Quad-Core Audio Processor מה ההבדל בין "מנהל השמע Realtek HD" שאני מכיר לבין "Creative SBX Pro Studio Audio Suite" ואם היא מתורגמת?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את אחד משלושת אלו עכשיו אני רוצה את הרמקולים לשימוש במשחקים ומוזיקה מחפש יותר איכות לא יודע מה לבחור **שאלה נוספת האם ב creative ניתן לכוון את עוצמת הסאב?
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
נתחיל בזה, שאתמול קיבלתי רסיבר. דגמו הוא - Marantz 1515 L. קיבלתי איתו גם שני רמקולים של Marantz. (אני אוסיף תמונות של הכל, אני לא בבית כרגע) מאחורי הרמקולים רשום "4G/3". יש לי גם, מערכת סטיראו AK-340, של פאנסוניק. שחיברתי גם לרסיבר, והכל עובד. יש לי גם זוג רמקולים של AIWA (גם יחסית ישנים) שאני כנראה יחבר, והפנסוניק כולל המערכת שלהם, יעברו לאחי. יש לי 3 שאלות בנושא, האם כדי לי להוסיף לכל הסיפור הזה סאב? (כי לרמקולים של הMARANTZ אין סאב) האם כדי לי להוסיף לכל הסיפור הזה כרטיס קול? ואם כן, ה -X-FI AUDIO של קרייטיב יספיק, או ללכת על ה GAMER? ושאלה האחרונה, האם זה לא מעמיס יותר מדי על הריסבר? (בנתיים הוא עובד, הסאב יעמיס? הכרטיס קול יעזור איכשהו?) תודה לכולם. [attachment del…
-
- 114 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
מבקש המלצה על מכשיר אלחוטי ללא כבלים שנמכר באולסייל ומאפשר לראות סרטים שהורדנו למחשב במסך הטלויזיה. הלינק למכשיר http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=399343&type=2&product=1&=
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
היי, כיום יש לי sennheiser hd202 שקניתי לפני כ3 שנים. אני מרוצה מהם יחסית לתקציב שהשקעתי (120 שקל מארה"ב). זמן האחרון החלטתי שהגיע הזמן שאני השתדרג לאוזניות קצת יותר אכותיות עם תקציב יותר מכובד של כ300 שקל ויותר עם תיהיה סיבה טובה. חשוב שלי שהאוזניות יהיו נוחות כי אני משתמש בהם במשך זמן ארוך כל יום. הם צריכות להיות עם התנגדות נמוכה כי חלק ניכר מהזמן אני משתמש בנגן שלי. סוגי המוזיקה שאני שומע הם בעיקר פופ, רוק ודאנס. וכמובן עדיף שהם יהיו גם טובות למשחקים וסרטים. כמו שכתבתי יש לי אפשרות לקנות אותם בארצות הברית אם זה יהיה יותר זול. תודה רבה על העזרה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול רגיל במחשב (מובנה בלוח אם) Realtek AC`97 והיה לי DVD עם 5 רמקולים של 5.1 המחוברים אליו.מה אני צריך לעשות כדי לחבר אותם למחשב? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלומות. אני צריך קצת עזרה,אז קודם כל אני רוצה שמישהו יסביר לי מה עושה העידכון לאייפוד ? חוצמיזה יש איזה תוכנות טובות שמסדרות טוב את הID3 ? או משו כזה ? ושמישהו יסביר לי בכלל מה זה ? יש איזו דרך לראות שירים בעברית על הiPod ? המון המון המון תודה למי שיעזור.
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מחפש המלצה לDVD קורא divx עד 300 ש"ח תודה! איך זה: http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=411473
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי inspire 5300 ונשבר לי הvolume controller לדעתי היבואן יכול לעזור לי אם למישהו יש רעיון אחר מאיפה אני משיג controller חדש אני פתוח להצעות תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
לקולנוע ביתי חשבתי ללכת על benq mp620 נראה לי כמו המקרן הכי טוב לקולנוע ביתי עד 9000שקל. מה אתם אומרים? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
דרישות: סאונד איכותי רצוי מעוצבות/יפות עדיף קשת עורפית (ובכל מקרה לא אוזניות כפתור) (לא חובה שיהיה בארץ אם אפשר להזמין מחנות מחו"ל/איביי) יש משהו מתאים? תודה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול איך ואיפה אני יכול לשמוע את הרקמולים האלה מנגנים ?.. ולראות מה שווה הסט הזה רצוי שיהיה מחובר למקור טוב או כרטיס קול מקצועי .. מישהו יודע... אני חושב פשוט לקנות כזה סט והייתי רוצה קודם לשמוע אותו . תודה לכולם ;D
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן רמקולים Altec Lansing ADA 890 ברשותי כרטיס קול מסוג audigy 2 וחיברתי את הרמקולים לכרטיס קול ( 2 חיבורים אנלוגים ואחד דיגיטלי) וכאמור לרמקולים יש מספר מודים שונים (stereo, prologic, quad, dolby digital). בכל מוד הרמקולים מקבלים סאונד מחיבורים שונים בכרטיס קול .. quad - חיבורים קדמיים ואחוריים - אנלוגיים dolby digital - חיבור קדמי אנלוגי וחיבור דיגיטלי ועכשיו הבעיות 1. כאני מנגן משהו במצב של דולבי דיגיטל אז שומעים מהרמקולים האחוריים די חלש. 2. כאשר אני מנגן שירים בווינאמפ או אפילו סרטים אז בחלק מהשירים או הסרטים לא שומעים כלום במצב של dolby digital מהרמקולים האחוריים אבל כאשר אני מעביר למצב של quad שומעים מכל הרמקולים. למישהו יש פתרונות ..... ? תודה …
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט איזה רמקולים לקנות לאייפוד שלי... אני מתלבט בין ה- GEAR4 STREET PARTY BLU ל- IHOME IH10. אתם תוכלו להגיד לאיזה מהם יש ווליום ואיכות שמיעה טובה יותר וכמובן איזה מהם יותר איכותי? תודה מראש, ארד גונן.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קבצי ה-MP3 שאני מעתיק ל-NET ND שלי נשמעים בווליום נמוך עד סביר, דבר שכמובן מוריד מחווית השמיעה. האם יש תוכנה להעלות את עוצמת הסאונד של השירים המועתקים לנגן? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחלה פורום,אני חדש בפורום וכבר למדתי הרבה. הערה: מדובר על מוזיקה בסטריאו בלבד - לא סרטים ולא משחקים. הסיפור העצוב הולך ככה: לפני 6 שנים חיפשתי מערכת ולבסוף נסגרתי על מגבר yamaha (קולנוע ביתי) ורמקולים רצפתיים של Magnat. הטעות היא שלא שמעתי אותם ביחד, כי קניתי אותם משתי חנויות שונות. מה שהתברר זה שהמגבר הזה ידוע בחולשתו בבאסים, והרמקולים.. ניחשתם נכון - גם לא חזקים בבאסים. השילוב של שניהם נשמע רע מאוד. הרמקולים משתמשים במה שנקרא Passive Radiator Systems שזה בגדול ממברנה של וופר שתקועה מאחורי הרמקול ואמורה להעביר את הבאסים החוצה מתיבת התהודה במקום הפתח העגול הרגיל. בתאוריה - נשמע בסדר. במציאות - מזוויע זה לא שאין באס, אלא שהרמקול מהדהד, רועש ולא מסו…
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
האם יש הבדלים בין הערכות לרכב? כי מצאתי ערכה מלאה כולל שנאי המתחבר למצית של Silver line ב-40 ש"ח, לעומת זאת ראיתי את המתאם בלבד (קלטת) ללא שנאי של Sony ב-100 ש"ח ! האם זהו רק השם או שייתכן שיש הבדלי איכויות?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היה לי אחלה מגבר של Sansui דגם s-x1050 . המגבר הוא בערך בן 15-20 שנה אבל היה בו כל מה שהייתי צריך: אקולייזר גרפי, כניסות לשני טייפים, aux ו- phono . ההספק שלו היה 330 . האידיוט מהחנות שהרס אותו אמר לי להעריך את השווי שלו ולחזור אליו כדי להימנע מתביעה משפטית. השאלה שלי אליכם היא : כמה שווה היום מגבר עם האפליקציות שציינתי ? (כלומר לא כמה שווה אותה מערכת אחרי 20 שנה). ומה כדאי לקנות במחיר הזה היום, אפילו יד-שנייה (ואיפה). המון תודה.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
היי, החלטתי לשדרג את המסך (והישן נעלב ושבק לגמרי ). אני מחפש מסך "46 שעיקר השימוש בו יהיה מחשב וצפייה בתכני FHD. התקציב שלי הוא באזור ה9K (למרות שכמובן שרצוי פחות). חשבתי על הPHILIPS 7605, אך לא ראיתי ביקורות מתלהבות ככ. מישהו מכיר? בעל מסך כזה שיכול להמליץ? כמו-כן אשמח המלצות כלליות לגבי מסך שתואם את הדרישות שציינתי. אני ממש בבלבלות ואני די לחוץ על זה-אין לי מחשב כבר זמן מה וזה ממש ממש נוראי תודה ואחלה שבת
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב יש לי רמקולים מתוצרת קראייטיב 4.1 4400 אבל אני שואל כי כרגע אני שומע רק ב2.1 אז מה עדיף את האינפייר או אלטק?, אני שוקל למכור אותם ולקנות ATP3 עכשיו אני רוצה לדעת עד כמה גדול הפרש האיכות ביניהם, האם שווה להחליף?אני מבקש לא לפסול ישר את הקראייטיב כי הם די איכותיים. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 38 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זה ממש חשוב לי, כי איך אחרת אני אנווט בין 4 GB?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
??? איזה רמקולים יותר טובים? שניהם בערך באותו מחיר..אז מה שמשנה פה זה איזה יותר איכותיים,ראיתי בפרטים ש4121 יותר עוצמתיים ,אבל חוץ מזה אין לי כל כך מושג בזה אז מי שמבין ברמקולים האלו שיכתוב מה שהוא חושב.. תודה
-
- 11 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח שזה קשור לכאן אם יש מקום אחר תפנו אותי אליו בבקשה. אני רוצה לקנות מערכת דאבל דין לאוטו של פיוניר דרך האינטרנט (מEBAY או משהו כזה..) אבל שמעתי שיש כל מיני תדרים ויש מצב שאני לא יוכל לשמוע פה רדיו עם זה לא יהיה אותו תדר. מישהו יכול לסגור אותי על זה ואולי אפילו להמליץ לי על משהו מהאינטרנט? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-