אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
היי. יש לי מגבר ישן של מרנץ, בלי יציאה מיוחדת לסאבוופר. הבנתי שאני יכול לחבר את הסאב אל המגבר ממש כמו רמקול (תחת System2). השאלה הראשונה היא, במגבר עצמו: האם יש חשיבות ל"שמאל" או "ימין", או שזה לא משנה לאלה מהצדדים אני מחבר אותו? ועכשיו: בקשר לסאב עצמו, יש 8 קליפסים של מינוס ופלוס (אני מניח שבשביל 2 סטים מלאים של רמקולים?), ושני חורי RCA שרשום לידם Low-level input, או משהו בסגנון. לאן אני מחבר את החוט? אם זה לקליפסים, האם יש חשיבות היכן? ואם זה ל- RCA, א איזה כבל אני צריך פה בדיוק? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני הולך לקנות רמקולים(4.1 או 5.1) וכרטיס קול חדש (כנראה את ה Audigy 2), אבל אין לי בכלל מושג ברמקולים ואני רגיל לחיבור הרגיל של 2 רמקולים בחוט אחד... אז השאלה היא: מה עושה כל חיבור בכרטיס(חיברתי תמונה)?, לאיפה מחברים רמקולים של 4.1? ואיכן מחברים 5.1(לזה אני מנחש שלחיבור הדיגיטלי)? תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אציין בפתיחה שחוץ מכרטיס קול שיש לי- הכי פשוט נראה לי - ואין לי מושג מה הסוג שלו - אין לי מושג לגבי כל מה שקשור לאודיו, והעברת קלטות טייפ למחשב. יש מספר קלטות ישנות מאוד (בנות 30 שנה!!) שמוקלט עליהם דברים נדירים שחשובים לי מכל משמר. כיצד אני יכול להעביר אותם למחשב? מה אני צריך בשביל זה?(חומרה, תוכנה, מערכת סטריאו מתקדמת? (שלי בת 10 שנים)) ושאלה נוספת - במידה והעברתי את הכל למחשב -יש תוכנות ש"מנקות" את הקובץ מרעשי רקע? תוכנות שיעזרו לשפר את איכות הקול בצורה משמעותית? כל עזרה תתקבל בברכה. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כי יש לי כרטיס קול של קריאטיב והוא 5.1, ודוד שלי אמר שלפי החיבורים מאחורה זה לא 5.1 זה הגיוני? כי לא נראה לי. איך אני אמור לדעת או איך אני יכול להשתמש באפשרות זאת?
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
בהמרה לקובץ mp3 מתבטלים צלילים מסויימים שהאוזן האנושית לא שומעת. מה קורה בתהליך ההמרה מ- mp3 ל- wav? כיצד נהפך קובץ mp3 ל-wav שגודלו פי 10 אם בתהליך ההמרה ההפוך הורדה אינפורמציה מהקובץ? אשמח מאוד לקבל הסבר על כך. שאלה נוספת, ההמרה ל-wav תוריד, תשאיר או תעלה את איכות הקובץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
היי לאחרונה רכשתי מערכת Rapoo H8060 שהובטח לי שיכול לשמש כHeadset גם לאודיו וגם כמיקרופון. ניסיתיכל מיני דברים ואני פשוט לא מצליח לגרום למחשב להשתמש במכשיר כמיקרופון עזרה מישהו? מישהו מכיר את המכשיר? ניסיתי לחפש בגוגל ולא מצאתי כלום אני מתחיל לחשוש שרומתי בחנות.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מדובר על סרטים ב-HD בקובץ ענק של למעלה מ-12GB בפורמט MKV. אם ה-TV שלי אינה מחוברת אל המחשב, איך ניתן לנגן אותו ? על DVD הוא לא נכנס (גם לא בשכבה כפולה) - וגם אם היה נכנס אין DVD שיודע לנגן קבצים מעל 4GB. האם הדרך היחידה היא לחבר את המחשב שלי אל הטלויזיה ? או לרכוש סטרימר שעלותה מעל 2000 ש"ח ? או שדווקא הדרך הפשוטה היא לרכוש נגן HD DVD או BLUE-RAY DVD ואז לצרוב את הסרט על דיסק ולנגן ממנו ? התחום הזה כל כך לא מוגדר... אני רק מתחיל להתעסק איתו ואני מגלה שלא ניתן היום לנגן סרטי HD אמיתיים בכלל. הכל כל כך מסורבל כיום... אודה לכם אם מישהו יוכל להאיר את עיניי בנושא.
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ניסיתי דרך לוח הבקרה אבל זה כל הזמן קופץ בחזרה. כרטיס קול מסוג AC'97 (מובנה בלוח אם). תודה,דניאל.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תראו מה שאני רוצה לדעת זה איך לזהות איכות של רמקול עפ' מראה עכשיו אני כבר יודע מראש שתגידו לי שלא מודדים רמקול עפ' מראהו, זה נכון אבל אני רוצה להעשיר את הידע שלי ולדעת איך להבדיל בין רמקול שעשוי מחומרים איכותיים לבין אחד שעשוי מחומרים פשוטים
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
ישנם סרטים שיש להם קול שלרקע הכוונה למוזיקה לאפקטים מאוד חזק והדיבור מאוד חלש מה ניתן לעשות בנוגע לזה כי הגברה כללית של עוצמת השמע מגבירה גם את המוזיקה ועוצמת קולות רקע וזה נהיה ממש לבלתי ניזבל.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש דרך טובה ואיכותית לעשות זאת. בזמנו כשהיה לי אייפון הייתה תוכנה פשוטה במחשב שפשוט הייתה מדמה מוצר AIR PLAY והייתי מזרים ללא בעיה. כרגע, עם הנקסוס 4 שלי אני לא מצליח לעשות זאת. שמעתי על כל מיני אופציות כמו מקלט USB קטן שמתחבר למחשב ובעזרתו אני מזרים למחשב מוזיקה, יש עוד דרכים? אשמח לעזרה, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי, לפטופ של דל e6400 עם יציאת displayport שאותה אני רוצה לחבר לLCD עם מתאם לHDMI . השאלה שלי היא איך אני מעביר את הסאונד (5.1)למערכת קולנוע ביתית שאין בה חיבור HDMI.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, המחשב שלי מרוחק מהטלוויזיה וביניהם יש סוג של מכשול שלא מאפשר לי העברה יפה של כבלים למעט חציבה. יש פה מישהו שיודע אולי איך ניתן להציג בטלוויזיה את מה שאני רואה במחשב בצורה אלחוטית? (אם אפשר גם המלצות לכאלה עם HD) אני לא מדבר על סטרימר, אלא פשוט על הצגה בטלוויזיה של מה שאני רואה במחשב. הסיבה היא שאני לא רוצה רק הזרמת מדיה אלא אני רוצה את האפשרות לשחק משחקים נגיד בטלוויזיה מרחוק, אם תאירו את עיניי ותגידו שגם הסטרימר יכול לעשות את זה ולהראות לי איך אז תביאו לי דגם והסבר. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
המצב לאחר התקנת Media Portal 0.2.3.0 RC2 על מחשב HPTC עם המפרט הבא: 1. מעבד P4 2.6M 2. זיכרון 512 M 3. כרטיס מסך MSI 128bit NVIDIA 5200, יציאת S-VIDEO 4. מערכת הפעלה XP SP2 5. כרטחס טלויזיה PVR 150 6. קודקס: DSCLAR 7. חיבור לטלויזיה מקרן אחורי פנאסוניק 47" סה"כ קיים הבדל ניכר לעין באיכות התמונה דרך מחשב לעומת חיבור ישיר דרך ממיר או DVD. אני מבין שלאור כל ההמרות בדרך לעולם לא אקבל איכות זהה בין המקורות אבל..... התופעות הן : 1. צבעים דהויים יותר מהמקור (ממיר, DVD, וכו) 2. במצבים של תמונות כהות, ניתן להבחין בפיקסלים . מריחות. שאלתי היא: כיצד ניתן להשיג שיפור משמעות בהשקעה מינימלית, אם בכלל. תודה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
ברשותי טלוויזיה סמסונג לפני כשנה נסגרה האפשרות להשתמש בסקייפ ע"י סמסונג. כיצד אני יכול לשוב ולהשתמש בסקייפ דרך הטלוויזיה ? האם ישנה חומרה כלשהיא או רכיב אחר שדרכו ניתן לעשות זאת ? (יש לי מצלמה יעודית של סמסונג לטלוויזיה) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבין המיילים שאני מקבל מהמוכרים באיביי, שמתי לב שהאוזניות הללו (שרציתי אותם לפני כמה שנים) עלו אז כאלפייה. היום, מוכרים אותם באיביי ב30$ עם משלוח! והשוק מוצף בהם. המוצר המקורי מיוצר אף הוא בסין. האם מדובר בחיקוי עלוב, או שהמחיר שלהם באמת ירד? אני זוכר אותם כאוזניות שאהבתי לשמוע בהם אצל חבר טוב שלי, גם לעומת הV MODA, והCX500 שלי. אני מעוניין בהם לזוג נוסף שיהיה קבוע בבית. אשמח אם מישהו יוכל לשפוך לי אור על הנושא.
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס Creative SB Live אבל אני לא יודע יותר מזה, (שמעתי שיש 5.1 , Value ועוד) השאלה שלי היא האם יש תוכנה או סימנים מסויימים שבעזרתם אוכל לזהות את כרטיס הקול שלי. תשובות רציניות בבקשה . תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי, אני יודע שבניגוד לארץ בחו"ל מפרסמים את ה EPG בפורמט של xml tv באופן חופשי לכולם. שמעתי שגם בארץ ניתן לחבר את המחשב ללוח השידורים, אבל לא מצאתי שום דרך. מישהו יודע איך עושים זאת?
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Radeon HD 4870 ואני רוצה לחבר ממיר HOT למחשב, איך אני בעצם מבצע את זה ? האם אני צריך כרטיס טלוויזיה ? יש לי עכשיו מסך LG L1970HR שאני בכל אופן מתכנן להחליף ל22 אינץ' .. האם אני צריך משהו ספציפי במסך ? מצטער על השאלה הכללית הזאת .. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קבצי WMA שאני רוצה לחבר מבלי לבצע קידוד נוסף. פשוט להדביק לקובץ אחד.
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי אוזניות של נוקיה שאני אוהב כל כך ומתחשק לי לטפל בהן, אך חשוב לי להקנות להן את הטיפול המסור ביותר קיצר, רציתי לדעת האם אפשר לנקות ולחטא אותן בכך שאני אשים לכמה זמן את הסיליקונים באלכוהול 70%, ואם לא, או לא מומלץ, אז איזה טיפול טוב יותר? ואיך בכללי מנקים אוזניות? והאם יש להקפיד לעשות זאת? (חוץ מהקטע ההגייני כמובן) תודה
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי 7.1 אני רוצה שבצד הימני (3 רמקולים ) ישמעו בכל הרמקולים אותו דבר, וגם בצד השמאלי בשלושת הרמקולים ישמעו את כל מה שאמור להיות בצד שמאל, הכוונה היא לשמור על הסטריאו אך שינגן מכל הרמקולים כיצד ניתן לעשות זאת? כי כרגע הרקע נעשה ברמקולים הצדדים (4) ומהקדמיים שומעים נורמאלי... תודה מראש ערן.
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום יש לי נגן ובו אופציה לעידכון קשוחה,מה זה בעצם ומה זה יתרום?
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
איך אני יכול לבצע עריכה של שם האומן\הג'אנר\האלבום בדרך הטובה והמהירה ביותר להרבה קבצים??
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-