עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by fire1ce,

שלום לכולם! לאחר תקופה ארוכה שמאז שהיתי בביקור אצל אנטולי ורכשתי את הרכיבים שהיתי צריך' הגיע הזמן לפרסם את התוצאות. יש לי שני זוגות אוזניות והם UR40 לבית ו KSC75 לניידות לנגן הD2 שלי. היתה לי בעיה עם הכבל הקצר של ה UR40 שהוא 1.2 מטר ורציתי להחליף לו כבל למשיהו יותר רציני וארוך. וגם בדקתי את הרעיון של לאטום את האוזניות כדי לההפוך אותם לסגורות לחלוטין - מה שיצא שהצליל הרבה פחות בהיר. ביום ראשון אני יקנה BLUETACK ויאטום אותם כמו שצריך. עכשיו המוד הרציני ביותר עברו ה KSC75 שבהם הוחלף הפסטיק שחוסם הרבה מהאוויר שיוצא מהם לרשת קשיחה (ההבדל הצליל עצום!) וגם החלפת כריות, שוב במטרה כדי לא לחסום את הפתח וגם כדי להשיג קצת יותר אטימות. כמו כן החלפתי את כבל ל KSC אך לאחר זמן מה ש…

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  2. שלום, יש לי מערכת מיני ואני רוצה להפטר ממנה. אבל להשתמש ברמקולים. הרמקולים מחוברים בחיבור רגיל של רמקולים כשלכל רמקול יש כבר שחור ואדום. יש דרך לעשות איזה התאמה ולחבר את הרמקולים לכרטיס קול שלי? תודה

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  3. Started by ZaKeN17,

להקלטה חובבנית.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  4. יש את ה X530 או את הX540. ה X530 בעל סראונד..אפשר לתלות את הרמקולים והסאונד כנראה יהיה איכותי ביותר, אבל יש גרסה חדשה יותר- ה X540, כך שאני מתלבט ביניהם, ובכלל, מה עדיף? 5.1 או 2.1? אם 2.1, עדיף לקנות את ה JBL 2.1 CREATURE? לפי האתר, ה X230 אותו דבר כמו מ X530, רק של X530 יש תוספת של רמקולים, אבל יש להם דריייבר מיוחד או משהו (ל X530)? תודה לעוזר\ים

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Life_SyStem,

ה 4121 קצת יותר יקר. מה עדיף מבינהם? ATP3 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24875 4121 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24879

6. Started by J0n1,

יש לי את המכשיר הבא AV-745DX של Graetz צרבתי סרטון עם כתוביות SRT והוא עובד בסדר (סימני הפיסוק בסוף המשפט מגיעים להתחלתואבל ניחא) אבל הכתוביות ממש קטנות ולא מצאתי אף דרך להגדיל אותן, יש דרך? תודה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  7. Started by Life_SyStem,

יש לי כרגע כרטיס קול מובנה על הלוח אם, ואני רוצה להחליף את ה SBS370 ב ATP3 על איזה כרטיס קול אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  8. אהלן. קניתי לא מזמן את הEP630 ואני לא הכי מרוצה מהן, פשוט לא אהבתי את כל הרעיון של הIn Ear-Canal [PLUG] והייתי מעדיף להחליף אותן. נתקלתי בשתי אפציות, האחת: SENNHEISER HD201 השניה, SONY MDR-V150. קריטריונים: שיהיו נוחות, שיתאימו למוזיקת רוק [מטאל], שיהיו כמה שיותר ניידיות [קשה לי מתמונה של 200X200 להחליט מה "נייד יותר"] בלי להתפשר על איכות הסאונד - שתיהן בתקציב שלי, 200ש"ח.. השימושים העקריים הם לנסיעות אבל לפעמים גם הליכות ונסיעות על אופניים... האמת שהייתי מעדיף אוזניות כפתור כאלו אבל לא מצאתי משהו שאני אוהב בתחום המחיר - אני פתוח להצעות אבל בנושא, אם למישהו יש המלצה. אגב הנגן אליהן יתחברו האוזניות הוא Creative Zen Vision:M. תודה מראש וחג שמח.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. ראיתי את הרמקולים האלה מה אתם אומרים http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=ONE710 איך הם ? מוצר זבל סיני ? יש משהו ב3000 שקל שעדיף ?

• 11 תגובות
    • 970 צפיות
  10. Started by dddddd,

שלום יש לי כמה שאלות 1.העם מגבר סטריאו באותו תקציב כמו של 5.1 תמיד יהיה איכותי יותר מבחינת סאונד? 2.איזה חברה למגבר סטריאו נחשבת היום הכי טובה כמובן חברות שיש בארץ? 3.העם במגבר סטריאו גם אפשר לחבר לטלויזיה יענו שגם יהיה אפשר לראות סרטים? 4.איזה מגבר בתקציב עד 8000 ש"ח ממגברי ה-5.1,6.1,7.1 נחשב היום לאיכותי ביותר? 5.איזה מגבר סטריאו בתקציב עד 2000$ נחשב להכי איכותי? 6.איזה רמקולים ריצפתיים נחשבים היו להכי איכותיים בתקציב של עד 6000 ש"ח?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by pappy,

שלום ח'ברה אני חדש פה... מי היבואן הרשמי של IDOME בארץ? אני חייב לקנות את הסט 2.1

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  12. Started by אמיר יצחקי,

שלום,אני יודע שיש הבדלי מחירים ענקי בין שניהם אבל אני מחפש רמקולים שייתנו לי סאב נעים וחזק ומדוייק גם בווליום גבוה גם במוזיקה ראפ וטראנס. רציתי לשאול אם ההבדל יהיה גדול בינהם.?,או שעדיף לי לקנות ישר Z2300 כי כיום יש לי creative inspire2500 ואני רוצה משהו שייתן לי הבדל מורגש מאוד.! אז השאלה האם כדאי לקנות ATP3 או את ה Z2300 ובהתחשב למה שיש לי כיום. תודה

13. Started by N N C,

שלום, בבעלותי מערכת רמקולים של קריאייטיב SBS370 ששימשה אותי כבר שנתיים ואני מחפש להן תחליף... הגבול הוא 400 שקל אך כמובן שאשמח לא להתקרב אליו יותר מדי... כמובן שהדרישה היא מערכת 2.1. יש הצעות ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם! מישהו התנסה בשילוב כזה? מהדעתכם על הלוחות ABIT Fatal1ty F-I90HD או ASUS M2A-VM HDMI לשילוב עם הטלוויזיה הזו? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  15. שלום,אני שומע הרבה אנשים שאומרים למשל יש לי סאב שיש לו 8 אינצ' או 12 או או 5.25,עכשיו מישהו יכול להסביר לי בבקשה מזה משנה באמת?(חוץ מזה שבטח הגדול יותר נותן יותר כוח) תודה

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  16. שלום. החלטנו (אני ואבא שלי) לקנות HTPC. הסתכלתי במפרט המומלץ פה באתר ושיניתי אותו טיפל'ה. רציתי לשאול האם אני אוכל להריץ HD במחשב הזה. הנה המפרט: רכיבים סוג הרכיב מעבד AMD 3400 לוח אם ASUS M2A VM זיכרון DDR2 1024MB 667Mhz HDD 250GB SATA 2 7200PRM כרטיס טלוויזיה Hauppauge 150 PVR מארז HEC 7328 250W ועכשיו לשאלות P: 1. בכללי, מה אתם אומרים על המפרט? אני קונה את זה ב-1700 ש"ח (הרכבה עצמית). איך המחיר? 2. כל הרכיבים מתאימים אחד לשני? 3. המארז איכותי? יש מספיק מאווררים? לא תהיה בעייה של התחממות? 4. רעש. כמה רועש זה יהיה? לא ממש מפריע לי אם ישמעו רעש קל של מאווררים. אבל מה המצב פה? זה יהיה נסבל? 5. האם אני אוכל לנגן HD? את כולם? ז"א, 720P, 720I? 1080P? 6. המעבד. הוא מספיק חז…

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  17. Started by E-rAzOr,

עד כמה טוב הכרטיס קול בלוח אם חדש ? ולאיזה כרטיס קול ניתן להשוות אותו ?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  18. Started by Stastyle,

האם מישהו מכיר אתר בחו"ל, אשר מוכר את האוזניות הנ"ל - ועושה משלוחים לארץ ? אשמח אם תביאו לי קישורים לאתרים כאלה! מצאתי בwww.music123.com את האוזניות הנ"ל ב100 דולר, אך בסוף מתברר שהם לא עושים משלוחים לישראל... אם מישהו מכיר מישהו שמוכר יד שניה - זאת גם אופציה.. תודה, סטס.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  19. שלום, שנה טובה וחג שמח לכל הפורום הנהדר! למחשבי היקר מחוברת מערכת סטריאו יפה וחמודה של סוני, וכך לפני מספר שבועות קיבלתי מחבר מערכת סטריאו נוספת. יש אצלי כרטיס קול של Audigy 7.1 ואת הכרטיס קול המסכן והמעופש שמובנה לMotherB. אחרי מספר ימים שגשלתי באינטרנט וניסיתי למצוא מידע (בלי הרבה מזל) חשבתי אולי לכם יהיה המידע הדרוש: לכל מערכת סטריאו כמובן יש מגבר מובנה + רסיבר. לכן, יש לי 2 מגברים בשביל 2 רמקולים. האם יש אפשרות שאני אחבר מערכת אחת לאחד הכרטיסי ומערכת שניה לשני ואז אכוון מתוך המחשב שזה יהיה סראונד? במילים אחרות, האם יש אפשרות שאני אעשה את הפעולה הנוספת שמגבר עושה (ולא, בלי לקנות מגבר נוסף..) וזה לפצל את הסאונד למספר ערוצים ולא רק שניים? כי לשמוע סטריאו מ-4 רמקולים בהחל…

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  20. Started by lamer4ever,

הסאונד מהמחשב הוא חלש מידיוכשאני מגביר יש ציפצופים זמזומים ורעשים ברקע מה עושים?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  21. Started by ravid,

בשעה טובה קניתי מגבר לרכב יד שניה דגם e6450 של חברת JL המגבר בעל 6 ערוצים! ונתונים לא רעים בכלל: AMPLIFIER SECTION: Amplifier Topology: Class AB with patented Absolute Symmetry dual N-Channel MOSFET output design Power Supply: Unregulated MOSFET switching type Rated Power (Stereo): 45 watts RMS x 6 @ 4 ohms. (12.5 volts); 75 watts RMS x 6 @ 2 ohms. (12.5 volts) Rated Power (Bridged): 150W RMS x 3 @ 4 ohms. (12.5 volts) THD at Rated Power: less than 0.08% @ 4 ohms per channel (20 Hz - 20 kHz) Signal-to-Noise Ratio: greater than 104 dB referred to rated power (A-weighted, 20 Hz-20 kHz noise bandwidth) Frequency Response: 10 Hz-25 kHz (+0, -1 dB) היצרן מ…

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  22. אז קודם כל שלום אחינו ואחיותינו אני מחפש אוזניות (עדיף פתוחות ורק לא IE) לשמיעת מוזיקת רוק פופ וקצת RNB בheadFI המליצו לי על אלה: HD 595 Audio Technica AD900's proline 650 hfi 2200 אני בכלל לא בטוח שיש את כולן בארץ במיוחד לא את ה Audio Technica AD900'sשממש אבל ממש המליצו עליהן אני ישמח לעזרה מהפורום הזה וגם הפנייה לחנויות זולות בפרטי

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by levy.mor,

שלום, ותודה רבה לכל העוזרים. אני מחפש אוזניות לרציה קליפס או כפתור, העיקר שלא יפלו מהאוזן בזמן ריצה (כולל קפיצות). מה אתם אומרים על הדגמים הללו ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401055 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=418069 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=418509 הצעות יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  24. יש לי לוח אם של asus חדש יחסית עם יציאות לדולבי כרגע חיברתי לחיבור של הסטריאו את המעררכת סטריאו שלי האם אפשר לחבר רמקולים רגילים של מחשב לחיבור של נגיד ה -REAR והם יתפקדו כרמקולים אחוריים?

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  25. Started by בוריס,

זו כנראה שאלה מטופשת, אבל מה ההמלצה? לשים במחשב החדש את כרטיס הקול הישן שלי (Creative Audigy 2 ZS) או להשתמש בכרטיס המובנה של הלוח אם? הדגם של הלוח: Gigabyte M57SLI-S4. אני משתמש ברמקולים Altec Lansing ATP3 ואם אכן עדיף להשתמש Audigy, האם לדעתכם כדאי לקנות בעתיד הלא רחוק רמקולים שתומכים ב-THX? או שההבדל בקול הוא לא כזה גדול שיהיה שווה להשקיע ברמקולים כאלה? אני משתמש ברמקולים למטרות משחקים, סרטים ושמיעת MP3

• 1 תגובה
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים