אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש למישהו המלצות על דגם ספציפי מהדיוטי פרי? חייב להיות מסוגל לקרוא DIVX. האם מומלץ לקנות מכשיר משולב וידאו או שעדיף לקנות וידאו בנפרד? (זה להורים שלי, והם בטח לא יסתדרו עם DVD מקליט) תודה.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
נגיד שאני קונה טייפ מנהלים או מכשיר הקלטה טוב, ואני מקליט איתו voice, אבל במקום יש מיקרופון ומערכת הגברה , זה הורס לי משהו. כי מן הסתם הוא מקליט גם את הקול שיוצא מהרמקולים, ומבקרה הזה מערכת ההגברה לא משהו, אז זה יכול להרוס אפילו את ההקלטה ?? חשוב לי איכות קול טובה.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים 2.1 וחשבתי על Altec Lansing ATP3 מה דעתכם עליהם ואם יש לך רמקולים טובים יותר באותו טווח מחירים (עד 350שח ) אני אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, אני משתמש באותו עכבר/מקלדת/מסך ע"י קופסת KVM איך אני יכול להשתמש בסט רמקולים שלי ATP3 לשמוע את שני המחשבים (אחד או שניים בו-זמנית - לא ממש משנה) (אני יודע שיש KVM שמעביר גם אודיו אבל לא ממש בא לי לקנות KVM חדש כי יש לי אחד, וגם אני לא בטוח איך איכות האודיו שלו) לא מצאתי בשום מקום כבל Y של נקבה לשני זכרים... מה שנראה לי כמו פתרון פשוט תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם אני חייב לקנות כרטיס קול מתקדם יותר מזה המובנה בכדי להשתמש בz5400 המובנה יביא לאותו ביצועים של המערכת או שרמת הסוואנד תרד? הוא בטוח יתמוך במערכת 5.1 דר"כ הלוח אמ הוא p35-ds3l
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום. ברגע זה אני משתמש בכרטיס קול הבילטין שבלוח אם ובאוזניות די פשוטות. אני צריך כרטיס קול ואזניות חדשות מכיוון שאני די מכור למוסיקה אלקטרונית ואני ממש מתכוון למכור. אז אני רוצה שהחווית שמיעה שלי תיהיה טובה. בנוסף אני גם משחק הרבה במחשב משחקים חדשים והכל אז משהו שיהיה נחמד גם לזה. בבקשה אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס ואזניות. אני לא צריך את המשהו הכי מיקצועי אני לא מכין מוסיקה או משהו אבל אני רוצה שזה יהיה כרטיס איכותי ואוזניות אפילו בדגש יותר גבוהה על האיכות. בקשר לתקציב אין לי הגבלה אבל אני כמובן מחפש את הציוד הכי טוב במחיר הכי זול או סביר. תודה
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
לפני שנה וחצי קניתי ת'נגן CREATIVE ZEN TOUCH... האוזניות שבאו עם הנגן נתנו לי סאונד ממש טוב... עם הזמן הם נקרעו לי ונהרסו..אז חיפשתי אוזניות שיהיו זולות ומספקות.. החלטתי ללכת על הEP630 אחרי חיפוש באינטרנט, ולפי ביקורות של אנשים אמרו שיש לו סאונד מצויין. אבל משום מה הסאונד אצלי נשמע לא טוב, אומנם יש ווליום גבוה והבאס לא מתפוצץ אבל הצלילים לא מופרדים, ויש צלילים שפשוט נבלעים בשיר. ניסיתי לשחק עם האקולייזר של הנגן ועדיין הסאונד לא מספק בכלל! זה הגיוני שהאוזניות שמקבלים עם הנגן מספקות סאונד יותר טוב מהEP630? או שיכול להיות שהם מזויפות?
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עכשיו מערכת סטאריו ישנה אבל ממש טובה של sharp [cd-bp1500] ורציתי לקנות עוד מערכת ולחבר את שניהם ביחד למחשב. אז השאלה עם זה יעבוד עם אני יחבר את המערכת הישנה כאחוריים ואת החדשה שיש לה סאב לקידמית? ואיך המערכת הזאת? http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=453277 כניראה אקנה אותה. לחבר שלי יש את ה630 שזה הדגם הקודם שלה וזאת אחלה של מערכת וגם שמעתי את זאת [הדגם החדש] בחנות והיא הייתה ממש טובה לדעתי.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי כ. מסך GF8600GT שיש לו יציאת S-VIDEO רכשתי כבל s-video לs-video. איך אני גורם לסרטי DVD להופיעה על הטלוויזיה? משתמש בVISTA. המצב הכי טוב שהגעתי אליו הוא שרואים על הטלוויזיה את המשך שולחן העבודה אבל יש שתי בעיות עם זה. 1. הרזולוציה המינימלית שאני יכול לקבוע היא 600 על 800 ולדעתי טלוויזיה רגילה עובדת על פחות. 2. אני לא מצליח לראות סרטים על המסך טלוויזיה ורק על המחשב. איך אני גורם לסרט להופיע על הטלוויזיה ולשולחן העבודה להשאר על המחשב? בבקשה תעזרו לי, תודה!
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי בבית CDP Sansui CD-V1000 שלא בשימוש. ה- DAC שיש בו הוא PCM56 הנ"ל. האם כדאי להוציא אותו משם ולהרכיב אותו על הכרטיס קול שלי או משהו בסגנון ? זה אמור להישמע מעולה ככה אם זה אפשרי ולא מסובך מדי, והאם יש חלקים נוספים מהנגן ששווה לקחת לכרטיס קול ? אנשים כבר עשו דברים בסגנון. *ויש שם עוד חלקים, גם של SONY, שאני מניח שיותר איכותיים משל כרטיס קול, אולי אפשר להשתמש בכל היחידה שם של ה- DAC כמו כרטיס קול ולחבר את זה לכרטיס קול איכשהו ? קישורים על ה- DAC: http://focus.ti.com/docs/prod/folders/print/pcm56.html http://www.tranzistoare.ro/datasheets/105/37425_DS.pdf http://www.ortodoxism.ro/datasheets/texasinstruments/pcm56.pdf
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
לפני שאני נוגע באוזניות יש לי שאלה. האם כדאי לי לקנות אוזניות בתקציב הנ"ל בלי שיש לי מגבר אוזניות ו/או כרטיס קול טוב? יש לי עכשיו grado sr60 וחבל לי לקנות אוזניות יקרות יותר ולא להרגיש שיפור משמעותי באיכות. כעת בנוגע לאוזניות, אני שומע בעיקר בעיקר רוק ומטאל, וגם לא מעט בלוז גם. לא ממש משנה לי אם האוזניות פתוחות או סגורות, מה שבאמת חשוב לי זה נוחות ואיכות.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום חברים.. אני רוצה שתמליצו לי על כרטיס קול שיחוברו אליו הרמקולים AL FX6021. השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה. תקציב 300-500 עם העדפה ל400+- ועדיפות לKSP כי אין לי ממש כוח לנסוע מחנות לחנות או להזמין ברשת.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש לא מזמן והתקנתי בו את הדרייברים הישנים שהיו לי במחשב הקודם, שם לא היו לי בעיות עם השמע ועכשיו כשאני שומע משהו בAC3 הכל תקין ושומעים טוב ויפה, אבל כשאני שם משהו בDTS משום מה אני לא שומע כלום, איזו אופציה יכולה להיות במקודד שתסדר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום פירמטתי עכשיו את המחשב ואחרי הפירמוט עכשיו אני לא שומע שום קול במחשב. בטח צריך דרייבר או משהו אבל אני לא יודע איך לדעת מה כרטיס קול שלי ואיך אפשר לדעת מהו תודה למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני משגי או z5400 או z5500 במחיר שלא תאימנו ועדיף שאני אפילו לא יפרסם... בכל קמרה איזה כרטיס קול זה מצריך? בבקשה לא משהו מטורף :D יש עוד דגמים שמתחרים בz5400 באותו מחיר? [מחיר בחנויות בכוונה] מה אתם חושבים על שתי הרמקולים הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקולים טובים 5.1 ואני יודע שהלוגיטק הם הכי מומלצים בטווח מחירים שלהם אבל, אבל ראיתי במקרה את הפיליפס, ועל הנייר יש להם נתונים גבוהים יותר מהלוגיטק, אבל אולי זה לא אומר כלום, מה שכן משנה זה שהפיליפס עולים ב70 שקל יותר זול( כשבארה"ב הם עןלים ב 20$ יותר)
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם קונה מחשב חדש אז לא נשאר הרבה לרמקולים קראתי ביקורות מצוינות על הAltec Lansing ATP3 ,במיוחד לאור המחיר הנמוך ולמרות הסאב הבעייתי רציתי לדעת אם מישו מכיר את הAltec Lansing VS2321? יותר טוב? שווה את ה70 ש"ח יותר? (הוא ממש מכוער) או שיש המלצה אחרת תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אני מתכנן קנייה של מחשב חדש בזמן הקרוב ורציתי להשקיע קצת בסאונד. התקציב שלי בסביבות ה1600 ש"ח. האם להשקיע חלק מהסכום בכרטיס קול ואת השאר ברמקולים? החדר שבו המחשב יהיה לא גדול כך שאין לי צורך בעוצמה מפוצצת. עוד שאלה, אם אני אחבר מערכת קומפקט ישנה שיש לי בכבל AUX למחשב, עדיין יהיה לי צורך בכרטיס קול איכותי או שהמגבר הפנימי של הקומפקט דיסק יעשה את העבודה. אשמח לקבל תשובה.... מתן.[br]פורסם בתאריך: 25.09.2007 בשעה 17:25:15 מ ק פ י ץ.אף אחד לא יודע?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
בהמשך לביקורת שהתפרסה לפני מספר דקות בקישור הבא: http://hwzone.co.il/reviews/xonar_d2 כל תגובה/בקשה/מענה/שאלה (לא בסגנון של האם זה יתאים לכם אישית, אלא יותר על נושאים כללים בקשר לכרטיס עצמו), אתם מוזמנים בהחלט להגיב. Anatoli.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר למגבר ומהמגבר יוצאים חמישה רמקולים, שניים גדולים מרכזיים, שני סראונד וסנטר, כמובן שכרגע אני שומע רק בשניים, הכרטיס קול שלי הינו BUILDIN בלוח, בראשותי לוח של GIGABYTE GA-P35-DS3L, האם יש פתרון אחר מאשר כבל אופטי, אולי למשל חיבור RCA רגיל או כל דבר אחר ?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי מספר אלבומים בקובץ APE. אני מעונין לחלק את השירים, באיזה תוכנה עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת קלנוע ביתית (כרגע דרוש רק רסיבר ורצפתיים), איזה חנויות יש בירושלים שאני יכול ללכת אלהם ולשמוע מערכות ? ועוד משהו, איך הATLANTIC של וורפידל ? והמגברים של ימאהה ? יש איזה משהו שאתם ממליצים לי לשמוע? אני לא רוצה משהו יקר אבל גם לא משהו זול. למגבר אני מקציב עד 1500 ש"ח ולרמקולים איזה 2000 ש"ח בערך.... אני לא אודיופיל אבל רוב הזמן שומע מוזיקה ובלילות אני רואה סרטים. עריכה: אולי גם תוכלו לעזור לי למצוא אוזניות- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=290236.0 ....
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד Lenovo 3000 N100, והסאונד שלו נמוך מאוד. במידה ואני רוצה לשמוע באמצעות הרמקולים הנמצאים במחשב עצמו, כמעט ולא שומעים. ואם אני מחבר אביזר חיצוני כגון אוזניות או רמקולים, אז שומעים כראוי. בכל אופן, השאלה שלי היא האם ניתן איכשהו להגביר את העוצמה של הרמקולים אשר נמצאים במחשב, בעזרת דרייברים, או כל שיטה אחרת. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
בהתחלה הדיוידי שלי קרא קבצי DIVX לא טוב(בשורה השנייה של התרגום הוא שם את המילים האחרונות בתחילת השורה במקום בסוף) עכשיו הוא בכלל לא מזהה את העברית הוא מראה לי אותיות כאלה מוזרות כאילו שהוא לא מצליח לזהות את השפה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
רציתילדעת מה הסידור האידאלי עבור רמקולים microlab a6321
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-