אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אהלן שוב חברים, בהמשך לדיון הזה שבו הבטחתי להעלות קבצי בדיקה שיהיו כמה שיותר אובייקטיביים, עכשיו אני מקיים. כאמור, ice2k המיר את הקבצים ל-MP3 ול-AAC ושלח לי אותם בחזרה, ואני המרתי אותם חזרה ל-WAV (כדי שלא ניתן יהיה לדעת מה מתנגן) והעלתי אותם לרשת לצורך הבדיקה. ראשית אני אפתח ואציין כי אני את הבדיקה כבר ערכתי לעצמי. התוצאות בין ה-MP3 הזה לבין ה-MP3 שאני קידדתי לפני כשבוע לא השתנו. בקטע הראשון הבדלתי נכונה פעמיים, ופעם אחת לא הבדלתי, אך בארבעת הקטעים האחרים הבדלים נכונה בכל 3 הפעמים. מבחינתי, MP3 הוא פורמט לא מספק. עם זאת, אחרי הבדיקה הזו יש לי כמה תובנות, והן: הגבול של ה-MP3 הוא טוב יותר ממה שחשבתי, בהחלט הפתיע אותי לטובה ביחס למה שאני רגיל ממנו (למרות שהוא פורמט נחות ב…
-
- 53 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
דוד שלי אמר לי שאם יש לי מערכת שמחזיקה עד נגיד 300 וואט ואני שם רמקולים שהעוצמה שלהם ביחד זה 600 וואט , המערכת תשמיע לי מכל הרמקולים בעוצמה של 300 וואט? או שהיא תשמיע מכל אחד 300 וואט?
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום, קניתי רמקולים חדשים! CREATIVE T6060! עכשיו, כרגע יש לי OB REALTEK HD בתור כרטיס אודיו (מובנה). שווה להשקיע את הכסף בCreative Audigy SE 7.1? יהיה שיפור משמעותי? השימוש העיקרי הוא משחקים (גם מוסיקה המון וקצת סרטים). תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי, יש לי לוח P35-DS3L, איפה אני יכול לקרוא אם אפשר להוציא סאונד באיכות DTS מהיציאה האופטית של הכרטיס הזה ? כי אני שומע AC3 כמו שצריך, אבל DTS לא.. ניסיתי הכל והאפשרות האחרונה שנראית לי זה הכרטיס, אבל לא מצאתי איפה כתוב.. מישהו יודע ?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי בהגדרות של הדיוידי 3 אפשרויות : אנלוגי SPDIF/RAW SPDIF/PCM מה זה אומר והאם יש אפשרות לסראונד? תודה.
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא דרייבר מתאים לכרטיס Creative AudioPCI(es1371,es1373)(WDM( עבור WIN98 באינטרנט, אם מישהו יוע כתובת מתאימה או שיש לו דרייבר מתאים , אשמח להשתמע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3043156&refid=219 זה שווה תכסף ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני 3-4 ימים ביצעקתי פורמט משל כמה סיבות טכניות ומאז אני לא מצליח להתקין תדרייברים של הכרטיס קול .יש לי כרטיס קול מובנה בתוך הלוח אם הלוח שלי הוא Asus P4S533-MX ושאני שם תדיסק של הלוח אם שלי ולוחץ על ההתקנה של AUDIOMAX אז ההתקנה פשוט לא באה תמונה: http://img218.imageshack.us/img218/6360/62933414bs6.jpg וככה חיכיתי 10 דקות ולא מופיע ההתקנה (לפני זה תמיד הופיע לי ) ניסיתי להוריד גרסאות אחרות של זה לא עבד ניסיתי להוריד דרייבר לכרטיס קול המובנה שלי SIS 7012 דרך האתר וזה אומר לי 2 שגיאות השגיאה הראשונה היא כזאת 5353453- ובלי שום הודעה השגיאה השניה היא fail to instell audio driver for windows xp setup will exit חשוב להזכיר שהמחשב מזהה דרך התוכנה EVEREST תכרטיס ה…
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג וכמה זה עולה?.. יש לי את האוזניות
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מחפש מיקרפון לחבר למחשב נייד בשביל להקליט הרצאות בבר אילן מיקרפון שלא היה בולט מדי ובאיכות סבירה ראיתי אחד בDMO של LABTEC ב55 ש"ח שווה לקנות התקציב די מגובל
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
תראו אני מניח שהכרטיס קול שעל הלוח אם מובנה שלי נהרס מכייוון שאני לא מצליח להתקין דריבר ותתוכנה SOUNDMAX אבל המחשב מזהה תכרטיס קול של SIS קיצר אני חושב על לקנות כרטיס קול חדש! אני צריך תכרטיס קול הכי פשוט כאילו אני רק צריך כרטיס כדי שיהיה אפשר לשחק ולשמוע מוזיקה ובמחשב כי אני כרגע בלי קול יש לי מערכת רמקולים 2.1 אז אתם יכולים להביא לי כרטיס קול של 2.1 ערוצים כי אני לא מיתכוון לקנות 5.1 רמקולים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום . יש לי כ.קול מדגם Creative Audigy 2 ZS שמחוברים אליו רמקולים 5.1 של MicroLab , הבעייה היא שאני רוצה לחבר גם אוזניות , אבל לא מצליח מהאוזניות לא יוצא קול . הדרך היחידה היא להוציא את אחד החיבורים של הרמקולים ורק אז אני שומע קול דרך האוזניות .. ( כשהייתי משתמש ב כ.קול המובנה של הלוח , אז הייתי יכול גם לשמוע את הרמקולים וגם לחבר אוזניות ) למשהו יש רעיון איך אני יכול לחבר את האוזניות מבלי להוציא כל הזמן את אחד החיבורים של הרמקולים ?? תודה מראש .
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי נגן DVD של PHILIPS DVR75 הוא הפסיק לקראו את מרבית הדיסקים שצרבתי במחשב.... עכשיו הוא קורא רק סרטי DVD מקוריים .. מה יכולה להיות הבעי ??? הוא כבר ניגן את הדיסקים שצרובים ופתאום הוא החליט שהוא לא מזהה אותם ..
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות רמקולים רצפתיים+מגבר סטריאו(אפשר גם מגבר משומש, אני רק צריך המלצות על דגמים). אני שומע רוק,רוק כבד, מטאל,הרדקור-מטאלקור,פאנק ואימו,פרוגרסיב, גוטית. יש לי תקציב של 4,000 ש"ח לרמקולים רצפתיים ולמגבר סטריאו עד אלף ש"ח(בישביל אחד יד שניה). כרטיס קול כבר יש. יש כמה רמקולים רצפתיים מומלצים, אבל יש יותר מידיי כאלה לכן אני צריך כיוון פחות או יותר לדגמים של רמקולים שמתאימים לסגנון המוזיקה שאני שומע, ככה שאני אלך לשמוע אני לא אשמע יותר מידיי רמקולים שזה כבר יכול לבלבל. הגודל של החדר הוא 5.60 על 2.80, ואני לא כ"כ רוצה מדפיים, שמעתי מדפיים וחסר להם בס אז אני מעדיף רצפתיים, תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
שלום, אולי מישהו יודע איך אפשר לחבר פטיפון לרסיברים חדשים שאין להם כניסה ייעודית לפטיפון? כאשר מחברים בצורה רגילה, יש בעיה עם עוצמת אות הכניסה - העוצמה נמוכה מדי בשביל כניסות LINE רגילות. אשמח לשמוע רעיונות
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי המערכות מה ממשתלם יותר ועם מה באות המערכות האלה? מבחינת מחיר ומבחינת תועלת. על מה ללכת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני ועוד 2 חברים קנינו CX 300 מ EBAY, המחיר הוא 20 $ לאוזניה, הוא שלח לנו אותם והם הגיעו עכשיו אני רוצה לשאול כמה דברים ולדעת אם האוזניות מקוריות או לא. הכבל שלי הוא 53 ס"מ ובמדריך כתוב 50 מה זה אומר? האם צריך להיות לאוזניות כאלו חיבור זהב? אני מאמין שכן זה אוזניות יקרות בעיקרון. הייתי בחנות בעיר שאני גר בה שהם מורשים של סנהיסר והאריזה לא קרובה למה שאני קיבלתי. אני לא בטוח שהם מקוריות איך אני יכול להיות בטוח ב 100%? גם הפקקים די מוזרים הם ארוכים וצרים לא כמו בתמונות שהם רחבים וקצרים. אז תודה לכל העוזרים, זה באמת חשוב!
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
השימוש היחידי הוא מוזיקה, ביחד עם רמקולים 5.1 לוג'יטק X530 תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום וברכה ברצוני לקנות רסביר לחדר בטווח מחירים של 1000-2500 ש"ח. כרגע יש לי הרבה מוצרים בחדר אשר כולם מתחברים אחד לשני בערך, אבל הרוב למחשב רמקולים: Logitech Z-5500 אממ דוק לאייפוד: IPOD, AV Connection KIT טלוויזיה דיוידי רמקולים במיטה חח זה נשמע הזוי אבל כן. ומחשב עכשיו הכל אני רוצה לחבר לרסיבר או משהו משהו שיסדר לי את הכל ואני יוכל לשלוט על הכל ממנו. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום האם למישהו יש נסיון עם האוזניות CX300 מהחנות BSDPHOTO? לכאורה החנות נראת אמינה ובעלת ביקורות טובות, אבל המחיר שם פשוט מחשיד אותי והבנתי שיש הרבה זיופים לאוזניות האלו. מישהו יודע בוודאות אם האוזניות שנמכרות בחנות הזאת הם מקוריות ובעלות אחריות מקורית? תודה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי 2 רמקולים עם החיבור הרגיל - pl שמתחברות ל Line-In במחשב. האם אני יכול לחתוך את החיבור של ה-pl ובעזרת קאטר וכד' לפצל את החוט ובמקום לחבר את הרמקולים ל Line-In במחשב לחבר את החיבור של הרמקולים לחלק האחרוי של המערכת סטריאו שלי? (בחיבור שמכניסים אליו את החוטים של הרמקולים של המערכת)
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש ברשותי אוזניות Shure E2C ואוזניות super.fi 5 Pro מושבתות בגלל כבל קרוע. הבעיה שאני לא מכיר בעל מקצוע שיודע לתקן אוזניות מהסוג הזה. אם מישהו בפורום יודע לתקן או מכיר מישהו מתקן אשמח לשלם סכום יפה על הטרחה והחומרים.
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת עד איזה תדר הסאב של הלוג'יטק Z5500 יורד והאם הבאס איכותי או שנותן אפקט "בומי". רציתי לדעת גם אם המערכת הזאת איכותית (במסגרת התקציב) גם לשמיעת שירים (סטראו)?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
היי לפני חודש התקלקל לי ממיר של יס (הוא היה בצבע שחור, די קטן, עם אורות שנראים כמו נקודות כאלה, אדום כתום וירוק) והיו לו חיבורי scart וקומפוזיט. והחליפו לי לממיר מדגם yes3100sv, כסוף קטן אך עם פחות חיבורים. עבר חודש ורק אתמול כשרציתי לראות סרט ולשמוע אותו דרך המגבר לא הצלחתי. נזכרתי שכשהחלפתי את הממיר הטכנאי לא התעסק עם החיבורים במגבר אלא רק בממיר שהוחלף. למרות שהמגבר שלי מחובר עם 2 בננות (אחד אדום ואחד שחור לחיבור stereo audio) מכאן המסקנה היא שאולי הוא לא מחובר נכון? אם היציאה האופטית בממיר optical spdif היא יציאת קול אז האם אפשר לחבר את הכניסה האופטית במגבר ליציאה האופטית בממיר ואז אני שוב אוכל לשמוע שידורי טלויזיה ב-5.1 ערוצים? אם זה לא יעזור, האם זו עילה להחלפת הממי…
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-