אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום אני לא ידעתי איפה לפתוח את המודעה יש ברשותי technics quartz sl-q300 ונשברה לי המחט.. המחט מסוג : epc-p30 אם מישהו ירצה תמונה אני יעלה.. מי שיודע איפה אני יכול להשיג מחט כזו שיעזור לי בבקשה! תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם למישהו יש ת'כרטיס לא בשימוש, או רק הכבל לא בשימוש, אני מחפש אותו בנרות.. או אם יש למישהו דרך להמיר את האופטיקל-אאוט לחיבור רמקולים רגיל (PCM נדמה קוראים לזה).. בצרות צרורות -ZigZag
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אוזניות קשת, סגורות למטרת משחקים ומוזיקה. עד 500 שקל ורק מהארץ. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רציתי לברר על רמקולים 2.1 תקציב בכללי עד 1000 בלי לעבור אני מחפש משהו 2.1 באמת איכותי ועם עוצמה (לא צריך שיעיף תבית אבל שירגישו אותו אם אני רוצה חזק) דרך אגב יש לי XTREME MUSIC אז אני לא רוצה שיהיה לרמקולים בעיות חיבור איתו הבאתי אחד מכל חברה גדולה Z-4 - חמוד אבל נראה לי לא משהו איכותי SOUNDSTICKSII - נראים יותר מידי מצועצעים למרות שאני יודע שהם טובים ITRIGUE L3800 - העדיפות השניה שלי נראים לי אחלה רמקולים FX4021 - נראים לי הכי טובים הכי איכותיים למרות שמראה שלהם נראה ממש ענתיק והמחיר שלהם גם טוב מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אז ככה התקציב עד 10000 ש"ח 42 אינץ , שתתמוך ב- FULL HD ושהתמונה בשיטה ST (הרגילה של הממיר) תיהיה איכותית.. בנתיים מתבלט בין אלה.. 1) LG 42 60 UR הסקארלט...נתונים יפים... 2) SAMSUNG 40 A650 3)SHARP 42 X20E לפי מה שהציעו לי השארפ הכי שוו אחר כך הסמסונג ובסוף הLG.. מה דעתכם...או אולי יש עוד הצעות?? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן בטווח מחיר שבין 800-1200 ש"ח. הבנתי שנגנים מבוססים דיסק קשיח לא ממש כדאים לריצות אז נראה לי שאני אלך על נגן מבוסס זיכרון פנימי... לפי האתר אני בנתיים נוטה לצד הנגן הזה: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=131678 אם למישהו יש עוד הצעות אני אשמח לשמוע אותן. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יכול לחתוך את ההתחלה של השיר אם למישהו יש לינק אז אני אשמח, או שיתן לי שם של התוכנה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אהלן שוב אנשים, במפגש האחרון ביום שבת לקחתי את ה-T-Amp של רפי אליי בשביל לשחק איתו קצת. אחרי שקראתי עליו בהמון מקומות המון שבחים, ואחרי ההייפ הלא נורמאלי שהיה סביבו כשהוא יצא, ואחרי ששמעתי אותו במספר הזדמנויות הגיע הזמן שאני אבדוק אותו קצת יותר לעומק. אני מניח שהרוב פה יודעים על מה מדובר, אבל לאלה שלא שמעו על המכשיר. מדובר במגבר דיגיטלי Class T. מה שאומר שהוא מקבל אות אנאלוגי, ממיר אותו לדיגיטלי ועובד איתו. בעבר בדקתי את ה-iDome שכללו מגבר דיגיטלי Class D שעובד בצורה דומה אך מקבל בכניסה אות דיגיטלי. הסבר קצר על שיטת ההגברה יש בעמוד הביקורת: המגבר הספציפי הזה הוא קטן במיוחד, חלש מאוד (13W לצד במקרה הכי טוב אם זכור לי נכון), וכמובן מאוד נציל. ככזה, הוא יכול לפעול גם על…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן! כרגע יש לי מערכת 2.1 פשוטה יחסית של לוג'יטק מסוג R20 תמונה: http://www.ozon.ru/multimedia/spare_covers/1000363129.jpg האם כדאי להוסיף להם עוד מערכת 2.0 בשביל מערכת 4.1? (הכרטיס קול שלי תומך בזה, כבר ניסיתי עם רמקולים פשוטים..) אם כן, מה כדאי לקנות? האם יש רמקולים שבאים בתור תוספת? שלא צריך להדליק אותם? (סתם כי חבל לי להדליק פעמיים..) תודה רבה מראש, מקווה שאני לא עושה שטויות ושיש הגיון בתקציב :-\(אני לא מחפש משהו מטורף,רק להעצים קצת את עוצמת הסאונד אחרי שאני עובר לחדר גדול יותר..)
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך כבלים מעריכים לכל הרמקולים במערכת הנ"ל במיוחד לרמקול הימני הקדמי, האחד שיש לו הוא שלושה חיבורים למחשב - יש מאריך לכאלו חיבורים בכלל? והשני הוא בדיוק כמו כניסה של VGA. אני שואל כי לא ראיתי בחנויות עד עכשיו ואני רוצה לדעת אם יש בכלל מאריכים בשבילם
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום חברים. עבדתי בחופש שעבר והרווחתי 3200 ש"ח ( ), אז מחשבותיי הראשונות היו שמה שאני רוצה זה: -רמקולים 5.1 שיתחברו למחשב. -מסך 26" Full HD שיתחבר גם הוא למחשב. אבל אז כמה חברים העלו כמה בעיות. המוזיקה שאני שומע - היא מוזיקה שדורשת באס טוב, זוהי מוזיקת Hardstyle ובעצם כמעט כל המוזיקה שאני שומע דורשת באס למעט היפ הופ. לכן, התחלתי לחשוב שכרטיס קול OnBoard פשוט לא יספק לי את מה שאני צריך. בנוסף, הרבה יעצו לי שכדאי גם להוסיף מגבר בשביל לשפר את חווית השמע. אז הקונפיגורציה השנייה, שהועלתה כפתרון לבעיות שציינתי, לא כוללת את המסך שלצערי היה חלק חשוב: -רסיבר. -רמקולים 5.1 שמתחברים לרסיבר. -כרטיס קול איכותי. איזו קונפיגורציה לדעתכם עדיפה? ואשמח לקבל המלצות לכרטיס קול\ר…
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי אם הרמקולים האלו מומלצים? http://www.geniusnet.com.tw/product/speaker/sw51value.htm תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי בבית המון רמקולים שזרוקים סתם ללא כל שימוש אני רוצה לחבר אותם למחשב, אבל הכבלים (אין לי מושג איך קוראים להם, אז צילמתי : http://img217.imageshack.us/i/dsc00291l.jpg/ לא מתאימים למחשב קיים מתאם מהכבלים האנלוגיים לדיגיטלי?
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
כל פלט אודיו אצלי, מאוד חלש, לא משנה אם זאת מוזיקה, סרט, או כל דבר, הוא הבה יותר חלש מאשר אצל חברים שלי. אז רציתי לדעת שני דברים. א. האם ישנה תוכנה שיכולה להגביר את זה? ב. האם ישנה אפשרות לחבר את המערכת בתור ה"רמקולים " של המחשב שלי? בתודה, גבריאל.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום... אמא שלי מעוניינת לקנות טלוויזיה לחדר השינה שלה בתקציב עד 2200 שקל...
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם ואני רוצה מערכת שמע למחשב עד 800 שקל מישהו יכול להמליץ לי על מערכת כל שהיא? תודה רבה לכולם
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם משהו יודע מהי צריכת החשמל של ממירי הוט? גם במצב עבודה וגם במצב המתנה (STANDBY) אני צריך לחשב את צריכת החשמל של 30 ממירים ב"מיני מוקד שידורים" כדי שאוכל לרכוש אל-פסק בהתאם. אשמח גם להמלצה של דגמי/חברות אל-פסק, כרגע אני די סגור בכיוון של ADVICE תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מרחק צפייה- 2-3 מטרים. תמצא בפינה עם חלון בצד שמאל שלה. שימושים: שידורי טלוויזיה בממיר פשוט של הוט, חיבור סטרימר, בעתיד הרחוק(כשנה שנתיים) חיבור קונסולת משחקים, חיבור מחשב נייד LENOVO u550. (השימושים לפי סדר חשיבותם) ללא מערכת קולנוע ביתית. תקציב: כמופיע בכותרת עד 3K (אני לא מאמין שצריכה להיות חריגה) תודה.
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום ההתלבטות שלי היא בין Logitech X-530 50W 5.1 Speaker system ל - Creative 5200 Inspire 5.1 הלוגיטק יקר ב 35 שקל אבל זה זניח בטווח מחירים שלהם תודה
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אחי הגדול רוצה לקנות רסיבר חדש... כבר יש לו רמקולים של מורל (SOLOS 5 או משהו כזה) וטלויזיית LCD "42 של KTV(ביקורות על הטלויזיה והרמקולים מיותרות כי הם כבר עובדה קיימת) עכשיו הוא מחפש רסיבר ב1700 שקל בערך מה מומלץ? נ.ב כבר עשיתי חיפוש והנושא הכי רלוונטי היה מ2004 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
דבר ראשון מדובר בנגן הזה: http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1476137 הבעיה היא שהמכשיר מגיע בנפח 1001mb, אבל אינו מאפשר להעתיק יותר מ-850mb. השערה סבירה היא שהנגן מקצה את הנפח הנותר לטובת שימוש ברשמקול, אבל זה יותר מציק מאשר עוזר. מישהו יודע איך עוקפים את המגבלה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
כי חבר שלי שם והוא היה בשלוש חנויות (בסט ביי סירקט משהו ועוד אחת) ושתיים אמרו לו שהם לא עובדים איתם ואחד אמר בכלל שהדגם הזה ישן. אודה מאוד למי שיביא לי חנות ספציפית בניו יורק!!
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, ברשותי Klipsch Promedia 2.1 שמחובר ללוח-אם ASUS A7N8X Deluxe. הרמקולים פשוט מעולים, כל עוד שומעים בהם מוסיקה. אבל, כשלא מושמע דרכם כלום והווליום קצת למעלה, ניתן לשמוע רעשים, שכמעט ובטוח מגיעים מהמחשב (EMI/RFI) - למשל כשאני מזיז את העכבר אני שומע את הרעש מתגבר עם התזוזה. אשמח לקבל כל עצה (זה די מעצבן), תודה.
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-