עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by legocar,

היי אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה, בעיקר כדי להקליט תוכניות שונות שמשודרות. אני לא מבין בזה כמעט כלום, אז רציתי לשאול- את הכרטיס טלויזיה אני מחבר לממיר או לשקע טלויזיה שבקיר? אם זה לשקע בקיר, אז אפשר לקלוט דרך המחשב בדיוק כמו שאני רואה בממיר של יס? ומה ההבדלים בין כרטיסי הטלויזיה השונים? האם משהו בסביבות ה200 שקל יספיק, או שכדאי להשקיע יותר? על מה אתם ממליצים? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by D-M-X,

איזה כרטיסי זיכרון אפשר לחבר לARCHOS AV400 והאם סוג המצלמה לא משנה או משנה (כמו בH300)?

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  3. ....

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by quantoM,

בנובמבר הקרוב, דודים שלי נודסעים לארה''ב, לצערי איני יכול להצטרף אליהם, אז שלחתי להם בקשה קטנה לעניין, אני לא יודע איזה אוניות להגיד להם להביא, A900, sr225, ועוד כמה אופציות שאני לא זוכר כרגע. או שמא, אני אקנה את הזוג יד שנייה של ROTEMAN אשר פרסם מודעה ב TRADEZONE שהוא מוכר DT 880 כולל מגבר[MINI AQUA HEAD], שלא הבנתי אם יש הבדל באיכותו, לאחיו הגדול, כל זה ב1650ץ. אני שומע המון ראפ, היפ הופ, רוק קליל, בRP-21 שלי, ללא מגבר על OB =\\ הכל מקרה, הם יביאו לי מארה''ב 1212M כך שבקשר למקור אני מסודר. מה כדי לי לעשות ? להשאר עם ה RP-21 ? לקנות את ההצעה של ROTEMAN ? לקנות אוזניות מחו''ל ? אני מתוסבך

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  5. Started by Oranl,

השאלה בכותרת. הורדתי קובץ ISO של איזה 50 ג"ב (טרון תלת מימד) ושאלתי היא כיצד אני יכול לנגן אותו? האם רק צריבה של הקובץ לדיסק בלוריי או שישנן אופציות אחרות כדי להינות מהסרט בתלת מימד אמיתי? אפשר לפתוח את ה-ISO לכונן נייד ולחברו ל-USB שבנגן הבלוריי? הנגן שלי הוא Samsung BD-D5500 הטלוויזיה Samsung LED D7000 תודה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by -neo-,

שלום, ומצטער שלא מצאתי פורום מתאים יותר לכתוב את זה אבל פשוט אין אחד כזה.... אני הבנתי מכמה אנשים שאפשרי להצמיד לקובץ mp3 ליריקה ועם יש נגן מתאים הוא יכול ממש לפי שניות להראות לי במילים איפה הוא נמצא וכו' אז קודם כל רציתי לשאול אם זה קיים, כי לא ראיתי את זה בשום מקום, ואם זה קיים, האם זה חוקי? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by HaimTS,

חשבתי שהגיע הזמן לשדרג את הכרטיס קול המיושן משהו(SBLive! - עשה את שלו וcreative עושים טובה מוציאים לו איזה דרייבר. מאז המילניום יש איתם בעיות) בהתחלה חשבתי לא עוד creative ושה GTXP יכול להתחרות בaudigy עיון קטן בspecs גילה שלא כך העניין. עד שמצאתי את המותק הזה terratec DMX 6fire 24/9 קישור- http://www.terratec.com/products/6fire/6fire_details.htm הייתי אומר שהוא זורק את הaudigy לא? עבר עריכה ע"י HaimTS

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by [NOS],

אייפוד 20 ג'יגה

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  9. יתחבר לממיר של YES. לא משנה אם פלזמה או LCD. לא יחובר לקונסולה כלשהי, אך לנגן DVD כן. גודל רצוי איני יודע, 50" יהיה גדול מדיי, אבל אני לא יודע אם 32" יהיה קטן מדיי, בגלל זה איני יודע גודל. איך יהיה ה2709W בתור טלוויזיה ? קטן מדיי ?

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  10. שלום, יש למישהו מושג מה התצורה המינימלית שבעזרתה ניתן לנגן DIVX ללא הפרעות? האם פנטיום 1 133MHZ יספיק לצורך כך?

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  11. ראיתי פה את הסקירה על הפיקו, ואני רואה שיש פה אנשים שמבינים, אז רציתי לשאול משהו שסיקרן אותי כבר די הרבה זמן: יש לי אוזניות גדולות Grado SR-60 וקטנות שנכנסות באוזן Sennheiser CX500 ונגן H10 של iRiver. אפילו בלי מגבר אוזניות, אני לא מפעיל את הנגן בעוצמות הכי החזקות. באוזניות הקטנות אני ממש ממש מפעיל אותו על חלש, כי האוזניות הן בתוך האוזן ושומעים מאוד חזק. אז אם אפילו בלי מגבר לא שמים את הווליום עד הסוף ובקושי עד האמצע, אז בשביל מה זה טוב מגבר אוזניות? אני רוצה להדגיש שזו שאלה לימודית ולא וויכוחית, והכוונה שלי ללמוד ולא להרגיז.

• 16 תגובות
    • 5.6k צפיות
  12. Started by DisinfectedDuck,

אני מעוניין לקנות את ה -621 שלהם, אבל לא ממש יודע איפה לחפש. אם מישהו יוכל לתת לי שם של חנות או של היבואן אני ישמח.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום אני משתמש עם הלוח אם הזה: GIGABYTE GA-EX58-UD3R http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2989 שלדעתי, במחיר שהוא עולה, לא צריך לעשות כאלו רעשים יש למישהוא רעיון, למה זה קורה? תודה

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  14. כמו בכותרת, בעצם. התקציב הוא 140$ או 500-550 ש"ח (כולל משלוח, ומיסים אם יש). השימושים הם בעיקר: סרטים - מד"ב, פנטזיה, אקשן, קומדיה, בסגנון הזה - באמת לא יודע אם זה משפיע על משהו מוזיקה - רוק (קלאסי וישראלי, אם זה משנה) ומטאל משחקים - בעיקר FPS וMMO, כשFPS היא המטרה העיקרית. בעקרון זה בעיקר למשחקים, כשגם סרטים (וסדרות) חייבים להשמע הכי טוב שאפשר. הבנתי שסראונד לא יעזור לי, ועדיף להשקיע באוזניות סטריאו אכותיות. ההמלצה הנוכחית (ומה שאני שוקל לקנות כרגע) - Audio Technica ATH-AD500 (מחו"ל). משיטוט קל באינטרנט ראיתי מישהו שהתלונן שהן קטנות לו - אבל לא הצלחתי למצוא פרטים על היקף - יש איפהשהו? בנוסף, יש המלצות אחרות? בנוסף, איזה מיקרופון כדאי לקנות יחד איתן? (לFPS, סקייפ וקצת ונט…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אוקי קניתי היום CX300 עשיתי להם כבר BURN IN של שלוש שעות מוסיקה. כמובן שצריך עוד קצת. אבל אילו הקרשמים עד עכשיו. נוחות: כמה רמות מעל הTHE PLUG. מי שמכיר את האוזניות של הTHE PLUG הם באים עם אטם שכאילו קנית בריקושט וגילית שהם בכלל נגד הרעש שיש במטווח הקרוב לביתך... באמת אני מנקה אוזניים פעם ביום. ועדיין איכשהו כל פעם שהכנסתי אותם לאוזן הם היו יוצאות אממממ איך אני יגיד את שמנוניות לעמות זאת האטמים של הCX הרבה יותר נוחים, יושבים טוב בתוך האוזן כמו שצריך. קל מאוד להכניס אותם. הPLUG לעומת זאת דורשים כמה זמן עד שמתרגלים להכניס אותם לאוזן כמו שצריך וגם אז הם קצת לא נוחות. החוט של הTHE PLUG לבד ובצורה של Y רגיל לעומת החוט של הCX שהאוזניה שבצד ימין יותר ארוכה מהשמאל מה שאנ…

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  16. Started by ZenMaster,

לפני שבועיים הזמנתי דרך נט.... Disk On Key ב260 ש"ח (290 כולל משלוח) בגלל שהייתי צריך (לא למשהו רציני) בגלל שראיתי את המוצר הזה שהוא גם דיסק נייד גם נגן MP3 וגם רדיו וטייפ מנהלים החלטתי לנסות והזמנתי. הנגן הגיע אתמול ופשוט הופתעתי לחלוטין מהאיכות של השמע ובכלל מהמכשיר כולו : קישור קישור נתוניו: Disk On Key 256MB עובד עם סוללת AAA (לא משהו אבל בסדר) מסך LCD עם תאורה כחולה (לא רע בכלל) איכות סאונד (סינון רעשים) 90Dbl (מצויין) תומך ב MP3 ו WMA 32Kbps - 384Kbps 12 שעות ניגון לסוללת AAA אחת יכול להכיל עד 38 שעות מוזיקה (MP3 128Kbps). EQ 7 מצבים. טייפ מנהלים + רדיו FM אפשרות ליצור ספריות מוזיקה. אחריות לשנה ע"י היבואן. * והכי מדהים Firmware Upgradable **…

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. הייי היום קניתי את המכשיר הנפלא הזה די יקר אבל חיים פעם אחת למישהו יש טיפים כמו איזה FIRMWARE להתקין? תוכנות נלוות שיעזרו לי חוץ ממה שמצורף למכשיר? ניסיתי להוריד את התוכנה של מילות השירים אבל היא קורסת אצלי במחשב למישהו יש שיטה אחרת? תודה לכל העוזרים כל מידע נוסף יתקבל בברכה

18. Started by FARKASH7,

ביצעתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לשתי שאלות חשובות: 1. האם הנגן תומך בPlaylists? 2. הבנתי שיש שיש לסאנדיסק נגן שתומך בתיקיות איזה נגן זה?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  19. שלום לכולם, ברשותי זוג רמקולים Mordaunt Short MS 3.10, מעוניין לרכוש זוג של Klipsch במקומם. מה הדגם המקביל מבחינת הפרמטרים הטכניים? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  20. אוזניות סטריאו אטומות עד 1000 שקל חשוב איכות טובה. חייבות להיות אטומות. מה שאני ראיתי שמומלצות אלה HD280 של סנהייזר. האוזניות הרבה מאוד לקאונטר סטרייק אבל גם למוזיקה וסרטים. כרטיס הקול של המחשב שלי הוא מה שבא עם הלוח אם Realtek ALC888 תודה רבה לעוזרים

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. איזה כרטיס יתן לי Latency יותר נמוך SB Live 5.1 או Herculres Fortissmo II/III אני עובד עם SB Live עם הדרייברים של ASIO ויש לי Latency נמוך בקיובס. סתם רציתי לדעת אם הייתי קונה את ההרקולס האם זה היה נותן לי Latency יותר נמוך?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אהלן חבר'ה! אני אמנם לא סגור על זה- שזהו הפורום המתאים ....אך לדעתי יש פה אנשים שכן יתמצאו ויוכלו לתת לי עצה.... אז אמנם דוד מאמריקה לא מגיע (זה פשוט נשמע טוב ככותרת ;D )...... אבל ידידה שלי מארה"ב כן מגיעה לארץ..... ופתאום הבזיק לי רעיון שאולי אוכל לבקש ממנה לרכוש לי משהו בארץ זבת החלב והגאג'טים הזאתי... ואני אחזיר לה את הכסף פה בארץ...... אמנם זה די מטומטם.... כי אין לי ממש רעיון למה לקנות... וכבר יש לי מינידיסק וכרטיס המסך שלי X800 XT VIVO אמור להגיע מחו"ל... אבל כשמישהו מגיע מאמריקה ... זה פשוט דורש את זה!.. זו הזדמנות שלא תסולא בפז- לבזבוז של עוד כסף! קיצור... אז אני מבקש מכם לתת לי רעיונות לגאג'טים שלא תופסים הרבה מקום... (שלא תצטרך לסחוב משהו במיוחד בשבילי)..…

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  23. Started by Kayfun4ik,

שלום, איני יודע האם זה הפורום המתאים אני צריך עזרה בבחירת נגן MP3 דרישות איכות שמע נפח 16GB לפחות קטן סוללה שמחזיקה לאורך זמן רדיו (יתרון) אני לא מתכוון לצפות בסרטים דרך הנגן. נ.ב. המוצרים של "אפל" לא מתאימים כי צריך מחשב שמסנכרנים את הנגן איתו ואילו לי לא היה מחשב קבוע ממנו אני מעדכן את המוזיקה. הנגן ישמש אותי בטיול תרמילאים אני טס באמצע שבוע הבא לכן צריך המלצה דחוף - תודה

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  24. קבלו בקשה מאתגרת, כמעט כמו כל השאלות המרגיזות שלי: יש לי בבית LCD תלוי על הקיר ואין לי מושג מה הדגם שלו! אני לא יכול להסתכל מאחורה, ואני לא מוצא את הוראות ההפעלה! אם אני אמצא את הדגם אז סביר להניח שאוכל למצוא את ההוראות בקובץ PDF באינטרנט. אני אשפוך את כל הפרטים שידועים לי כדי שתוכלו למצוא את הדגם: יצרן: TOSHIBA גודל: 42" טכנולוגיה: LCD FHD (נראה לי שזה רגיל, עם תאורת פלורוסנט...) דגם שלט: CT -90319 כניסות שאני יודע עליהם: מאחורה: 2 קומפוננט , RCA צהוב לבן אדום, VGA/D-SUB או איך שתקראו לו... חיבור PC בתכלס... 2HDMI בצד: RCA צהוב לבן אדום +S-video, HDMI מקדימה אין כפתורים, יש רק את הלד הפיצי הזה של הירוק-דולק אדום-כבוי ואת ה"קולטנים" של השלט ולמטה יש כמו מסננת ממתכת כ…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by afriat123,

אני מאוד רוצה לקנות את 7C אבל שמתי לב שיש שני צבעים שהם בעצם דגמים שונים האחד הישן יותר זה המהגוני ( העץ הסגול הזה ) http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=281&bigclassid=15&smallclassid=72 ויש את ה 7c new שהוא בצבע כהה יותר או שזה רק נדמה מהתמונה http://www.microlab.com/?r=Stereosystemen&st=full&id=659 אשמח להבין מהם ההבדלים הקטנים בינהם ואיפה אני יכול לקנות אותם בארץ ??

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.