אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חבריי הפורום היקרים, לאחרונה לאחר מפגש האוזניות של האתר HT שנערך בחנות קונקטור עלה הרצון לעוד מפגשיי אוזניות ועם טעם לעוד. במפגש עצמו וגם לפני כן עלה הרעיון לארגן אצלי בדירה מפגש אוזניות יחסית מצומצם של כ-10 איש (15 במקס'). הרעיון הוא למפגש ביום שישי הקרוב (27/9) משעה 9 בבוקר עד 2 בצהריים בערך. המיקום הוא בישוב הקטנטן שלי שצמוד לזכרון יעקב (תתכן אולי איסוף טרמפ מרכבת בנימינה). יש לציין שמטרת השירשור היא קודם כל בדיקת התעניינות מצד חבריי האתר וכי תהיה קדימות למשתמשים בעליי ציוד רציני וכבד יותר. כל מי שמעוניין מוזמן להשאיר לי בפרטי הודעה בה הוא יציין: *שמו הפרטי *מייל *טלפון נייד *ציוד שמעוניין להביא בברכת חג שמח, יוגב
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש רמקולים למחשב של 2.1 ערוצים. שימוש עיקרי עריכת וידיאו (גם עריכת סאונד אבל פחות מטורף) ומעט גיממינג פה ושם. אני מחפש משהו איכותי אבל לא יקר מדי, שיתן לי סאונד מדויק. יש לי שולחן חשמלי מתכוונן, אז אורך הכבלים כן חשוב לי (אבל לא קריטי אפשר להתסדר). לא יודע אם כדאי אלחוטי. אני לא מחפש משהו מסיבי מדי, מבחינת גודל. כמה רמקולים שתפסו לי את העין, אבל לא חייב אף מהם, אני אשמח לקבל המלצה למשהו טוב מתחת ל-1000 ש"ח. Logitech Z625 https://ksp.co.il/?select=.7076..241..1310..770.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=37238&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&a…
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
-
היו לי אוזניות טובות עכשיו השתמשתי בהם איזה חודשים ככה ואז נהרסה אוזניה אחת וזה לא האוזניות היחידות שנהרסו לי בצורה כזאת יכול להיות שהרמקולים דופקים תאוזניות?
-
- 12 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אוקיי אני קונה PS3, ובלי קשר, בבית צריכים גם טלויזיה חדשה. מרחק הצפייה מהטלויזיה יהיה בערך 2 וחצי או 2 מטר, ולכן אין צורך בטלויזיה יותר גדולה מ32 אינצ'. מאחר שכיום, ובמיוחד בגלל הPS3, נדרשת טלויזיה HD, אני רוצה לקנות HD. עכשיו הבנתי שבגדלים כמו 32 אינצ', אין צורך בFULL HD, משום שבכל מקרה לא ירגישו את ההבדל בעיניים. אם ברצוני לקנות HD READY, הבנתי שיש HD READY שתומכים ב1080 P (פרוגרסיב) ויש כאלה שלא. אני לא בדיוק הבנתי מה כן תומך ומה לא, אבל אני רוצה שהPS3 יתנגן בטלויזיה בטבעיות, בלי שהוא יצטרך לעשות downscale או משהו כזה. ממה שהבנתי, בHD READY יש תמיכה עד 1080i וזה אמור להספיק לא? בכל מקרה, האם מישהו יכול להציע לי את הסוג האידיאלי, במגבלת תקציב של 4000 עד 4300 שקל פלוס מ…
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות והם לא מופיעים בהמלצות בסטיקי אז רציתי לדעת אם הם שווים את ה - 400 ש"ח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מה המצב אנשים! טוב אז ככה אנחנו רוצים לקנות מערכת קולנוע ביתית מקצועית הכוללת קדמיים אחוריים סנטר וסאב אני צריך שתביאו אתרים עם ביקורות על מערכות ואם אפשר גם המלצות. האתרים כמובן לא חייבים להיות ישראליים העיקר הביקורות. תמליצו לי גם על חנויות סאונד טובות בארץ. תקציב למי ששואל: 15000 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני מחפש תשובה האם DVI TO HDMI מעביר קול?,לשני חברים שלי יש כבלים כאלו אחד עם 8600 GT ואחד עם 9800GT והם מצליחים להעביר סאונד. כבר עמדתי לקנות כבר כזה ב KSP ואמרו לי שסאונד לא יעבוד. אני רוצה לחבר את זה ל LCD 32. יש לי 8800GT האם זה יעבוד?
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לטלוויזיה 32", מרחק צפייה לא גדול (חדר שינה). צריך תמיכה בHD, חיבור למחשב וכו'. מה הולך היום, LCD? LED? התקציב די גמיש, אני רואה בזאפ ש4K יכולים לקנות כמעט כל טלוויזיה 32". זה פחות או יותר התקציב, למרות שאם יש משהו איכותי בפחות, כמובן שרצוי. תודה!
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
סתם, חשבתי שאולי לפני שאני ממשיך \ משנה את הטראק משהו רוצה לתת את דעתו... מדובר בטראנס... פסיכודאלי ככה ככה, 133BPM - טראק די איטי, אבל אתם יודעים איך זה, הכל תלוי במצב רוח :DJsmile: FL Studio 6.0.8 + VST Instruments http://www.filehosting.cc/file/17370/Road-to-the-7-th-well--unfinished--mp3.html עריכה: סיסמא: hwzone
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני צריך חנות אמיתית(לא באינטרנט) באזור לוס-אנג'לס(בסיטי, לא בוואלי) שמוכרת iriver h10 20 gb ו iaudio x5L, אם אפשר לכתוב גם את הטלפון של החנות. בתודה מראש Zilberberg
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
http://www.ableplanet.com/catalog/product_info.php?products_id=38&osCsid=b904f8726c1fa8234c60636e57b9c216 האזניות האלה, יותר נכון. מישהו שמע? מכיר? התנסה?
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הממיר הזה להמרת סרטי וידאו אנלוגים האם למישהו יש ניסיון עם הכרטיס הזה
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
במגבר שלי יש 2 כניסות phono אחת ceramic phono ואחת magnetic phono מה ההבדל ביניהם ומה השימוש של כל אחת מהם?
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מצא דרך להפוך אייפוד פוטו/נאנו וכל צבעוני אחר לאחד שיוכל להציג סרטים. מישהו יודע דרך איזו תוכנה או איך בדיוק לעשות את זה ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
קבלתי מקורי של IRIVER אבל הם קצרות כאלה אחד ארוך אחד קצר.. ככה זה בא אמרו לי... אז אני רוצה לקנו אחרות של חברה אחרת או מששהו שעושה אותום ביצועים כמו שלשלי והם טובות על מה אתם ממליצים?? MAXELL... למשל? תודה
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
תגידו שאלה אמיתית, במקום לקנות רמקולים וכרטיס קול בהרבה כסף אפשר פשוט לחבר את המחשב למערכת סטאריו בכבל שעולה 10 שקל. מה דעתכם אני לא צודק?
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס קול שיתאים לגיימרים .... אני מוכן להשקיע עד 1000 ש"ח , אבל עדיף פחות כרגע יש לי creative 7.1 se ואני מחפש איכות הרבה יותר גבוהה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש רמקולים איכותיים למחשב בעד 600 שקל. בעקרון חשבתי ללכת על הATP3 (יש חנויות שיורדות אפילו ל500 שקל במקרה הזה) אבל החלטתי שאולי כדאי לשאול קודם את המומחים ולשמוע קצת המלצות בתחום. מה דעתכם? זהר
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לחבר שלי מתאם S-Video לנייד, חשבתי שבהתחלה בכל נייד יש את היציאה הנ"ל אבל מסתבר שאין אותה בנייד (הוא קנה אותו לא מזמן) בכל אופן השימוש הוא חיבור הנייד לטלוויזיה (לראות בטלוויזיה סרטים מהנייד) מצאתי את המתאם הזה http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?AuctionId=7727979&CurTab=ProductDetail#CurTab הוא שווה משהו? אני לא בדיוק יודע כמה שווה להשקיע בכזה מתאם כי השימושים לא רצינים תודה
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי פיליפס LED 9704 ,כל פעם שאני רואה סרט בטלויזיה(שמגיע מהמחשב) אחרי כמה דקות או שניות , אין זמן קבוע, התצוגה על הטלויזיה הופכת להיות בהירה חזקה וכחולה ממש שורפת, מה לעשות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
חיפשתי נגן מסוג FLASH איכותי. לאחר סקירה וחיפוש ארוכים מאוד הגעתי ל"קו הגמר" עם שלושה מכשירים בסגנון דומה: ה IRIVER 799, ה SAMSUNG YP-MT6Z וה iAudio G3. מבין השלושה הוא הזול ביותר ובאופן חד וחלק גם האיכותי ביותר! ל IRIVER מספר בעיות משמעותיות והעיקרית שבהן היא שהוא איננו מופיע באופן אוטומטי ככונן נייד עם חיבורו למחשב ויש להשתמש בתכנה המיוחדת לו. ישנו עדכון Firmware שפותר זאת אך יוצר בעיות אחרות והן: קצב העברת נתונים איטי הרבה יותר, ומגבלת אפשרות הקלטה ל 96KBPS. אלו הן בעיות משמעותיות ומהתכתבות עם IRIVER הבנתי שהן בלתי פתירות גם בעתיד. מלבד זאת ה IRIVER ארוך בערך בשני ס"מ מה IAUDIO. היתרון שלוהוא שהוא מציג פונטים בעברית ובעתיד אולי גם בכיוון הנכון מימין לשמאל. ה SAMSUNG …
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר לפלסטיישן 3 שלי אוזניות גימינג אבל אין לי חיבור 3.5 בטלוויזיה אז מה שאני עושה זה ככה לוקח כבל RCA אדום ולבן (סטריאו ) ובסופו יש כניסת 3.5 רציתי לדעת אם אני יחבר אוזניות גימינג לדוגמא 5.1 ווירטואלי אז אני ישמע 5.1 ולא 2.1 ? כמו שאני שומע במחשב 5.1 אז גם בפלסטיישן תודה
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
כעיקרון מאוד מצאו חן בעיני ה RIO אבל קראתי כמה תגובות טובות וכמה רעות ועכשיו אני לא יודע מה להחליט http://www.walmart.com/catalog/product.gsp?product_id=2590401 http://www.walmart.com/catalog/product.gsp?product_id=2590403 http://www.walmart.com/catalog/product.gsp?product_id=3182244 אלו הם המתודדים מה דעתכם והאם כדאי במחירים האלו? או עדיף מכשירים אחרים?
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-