עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by psychuil,

אני שוקל למכור את הATH-ES3 שיש לי, כי מצאתי מקום שבו אני יכול לקנות SK PRO במשהו כמו 430 ש"ח. השאלה היא האם זה שדרוג כדאי? כי שמעתי המון דברים טובים על הSK PRO (מה גם שאני חובב אוזניות סגורות יותר)

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  2. יש לי בחדר מחשב וממיר של הוט HD האם יש סיכוי לחבר את המחשב ישירות למסך LCD של המחשב או למחשב ומשם לראות על המסך ? מה צריך לעשות תודה

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  3. Started by tic0n,

שלום לכולם, היום קניתי את הסאב וופר + 4 רמקולים של LogiTech דגם z-540, משום מה, לא יוצא קול משני רמקולים שעכשיו קניתי. הלכתי לאתר שלהם וכתוב משהו עם הכרטיס קול?, לא יודע.. יש לי תכרטיס קול מהלוח אם NFORCE2, הם אומרים שם שצריך לזה משהו עם surround, לא ממש הבנתי, או שצריך להוריד כל מיני דרייברים?. אולי אתם תדעו מה לעשות? אני ממש עצבני והרמקולים האלה לא בדיוק "זולים" תודה מראש

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  4. איזה מהם עדיף, במובן הטכני ובמובן הניסיוני? הבנתי מחבר שהטריטון נורא כבדות על הראש אבל חוץ מזה אני לא שמעתי על עוד הבדלים תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  5. שלום. תוכלו לראות את הכרטיס מסך שלי במפרט שלי . הבעיה : כאשר אני לוחץ על הכפתור ההקלטה זה מקליט כרגיל ושומעים צליל מהטלויזיה אך כאשר אני שומר את ההקלטה ולאחר מכן אני נכנס לקובץ השמור לא שומעים קול.. ניסיתי לשנות פורמט הקלטה פורמט הצליל אבל לא עוזר... לא יודע למה... ד"א אני לא יודע למה אבל יש לי רעשים מוזרים כאלה מהכרטיס קול שלי לפעמים... נגיד אני מפעיל את הרמקולים על הקול הכי גבוה אז אני שומע את הצלילי של החשיבה נגיד... זה כזה צליל של בלון משתפשף...

6. חיפשתי נגן מסוג FLASH איכותי. לאחר סקירה וחיפוש ארוכים מאוד הגעתי ל"קו הגמר" עם שלושה מכשירים בסגנון דומה: ה IRIVER 799, ה SAMSUNG YP-MT6Z וה iAudio G3. מבין השלושה הוא הזול ביותר ובאופן חד וחלק גם האיכותי ביותר! ל IRIVER מספר בעיות משמעותיות והעיקרית שבהן היא שהוא איננו מופיע באופן אוטומטי ככונן נייד עם חיבורו למחשב ויש להשתמש בתכנה המיוחדת לו. ישנו עדכון Firmware שפותר זאת אך יוצר בעיות אחרות והן: קצב העברת נתונים איטי הרבה יותר, ומגבלת אפשרות הקלטה ל 96KBPS. אלו הן בעיות משמעותיות ומהתכתבות עם IRIVER הבנתי שהן בלתי פתירות גם בעתיד. מלבד זאת ה IRIVER ארוך בערך בשני ס"מ מה IAUDIO. היתרון שלוהוא שהוא מציג פונטים בעברית ובעתיד אולי גם בכיוון הנכון מימין לשמאל. ה SAMSUNG …

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  7. Started by yaelyaelyael,

שלום. 1. יש לי ממיר מסוג WandTV http://www.dealextreme.com/p/wandtv-usb-dvb-t-tv-tuner-with-remote-8325. אני רוצה להשתמש בו ב-media center אבל המחשב לא מזהה אותו. יש לציין שמחשבים אחרים כן מזהים אותו. 2. יש לי מדפסת hp j5783. לאחרונה, בכל פעם שאני מדליקה אותה אני נדרשת לעשות מחדש alignment של מחסנית הדיו. זה אומר לתת לה להדפיס דף ניסיון. בנוסף, את ה-alignment מהזכוכית (המקום במדפסת ממנו סורקים) המדפסת לא מצליחה לעשות בכלל. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  8. אהלן, המשפחה רוצה לדעת איך אפשר להעביר קלטות טייפ ישנות לפורמט דיגיטלי על מחשב/דיסק. אני זקוק לתיאור כמה שיותר פשטני של הכבלים/ציוד והצורה שבה מבצעים כל שלב ושלב בתהליך (גם בכבלים אני לא כל כך מבין, אם יש תמונות מה טוב), בהנחה שיש לבנאדם שמבצע את זה טייפ דאבל קאסט ומחשב מולו. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  9. Started by Guy30,

שלום לכולם, לא מזמן רכשתי זוג רמקולים 2.1 למחשב, והמערכת שלי מורכבת ככה: נגן- מחשב רסיבר- YAMAHA RX-V670 רמקולים- Cabasse Eole 2.1 אלו הם הרמקולים: http://www.zmax.co.il/viewProduct.asp?ID=1086 לכן אני רוצה להחליף את הכרטיס קול הנוכחי שלי, שהוא כרטיס קול מובנה. המטרה היחידה שלי היא שיפור איכות הסאונד ולא יותר, לא אכפת לי מהפקת מוזיקה וכ'ו.. אני רוצה לשפר את הסאונד בלבד. יש לי מחשב חדש ככה שלא צריכה להיות בעיה כלשהי, אני עובד עם Windows 7 אם זה משנה משהו, והתקציב שאני מוכן להשקיע הוא עד 800 שקל. את הכרטיס קול אני צריך אך ורק להאזנה למוזיקה, אני לא משחק במשחקים ולכן אני לא צריך כרטיס קול לגיימינג. כל עזרה תתקבל בברכה.. יום טוב

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  10. Started by Frequency,

באופן פתאומי הרמקולים החליטו לא לעבוד. נראה שהמערכת לא מזהה אותם או משהו כזה. (לא נראה לי שהבעיה היא ברמקולים עצמם). יש לי פה כמה תמונות בקשר לבעיה הזו: איך אני פותר את זה? * אם זה לא שייך לפה אז סליחה ואשמח אם תעבירו לפורום המתאים. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  11. Started by Monopoly,

בארץ האוזניות icemat audio siberia עולות בסביבות ה600 ש"ח כולל הכרטיס קול בUSB, מצאתי את האוזניות האלה בNEWEGG בהרבה פחות, עשיתי חישוב של הכל ביחד וזה יצא רק 334 ש"ח, האם זה יכול להיות? הנה כל המחירים שכללתי ואז הכפלתי בשער הדולר של היום - Subtotal: $66.99 Tax: $6.20 Shipping: $5.64 Grand Total: $78.83 זה יכול להיות? וזה כל מה שצריך לשלם??

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  12. Started by Milk-Inc,

רציתי לדעת אם הרמקולים כנ"ל הם טובים מבחינת איכות וכדומה

13. Started by Hzur,

אהלן, כרגע אני משתמש בכרטיס און בורד שיש לי מתוצרת רילטק ובמערכת 5.1 מדגם z5500 של לוג'יטק(בשימוש כללי- גם סרטים גם משחקים וגם מוזיקה). אין לי אפשרות לחבר את המערכת בחיבור דיגיטלי(קואקס או אופטי) כי שתיהם תפוסים לממיר ולPS3... ולכן נשארה לי האפשרות האנאלוגית... וכאן שאלתי... האם אני ירגיש בהבדל במידה ואני יחליף את כרטיס הקול שלי? במידה וכן, איזה כרטיס מומלץ לשימוש כללי כמו שלי(יכולות INPUT לא מעניינות אותי)? תודה רבה! Hzur

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  14. השאלה בכותרת, בעקרון יש ברשותי X-fi platinum pro - עם הלוח שמכיל עוד חיבורים + שלט. - עלה בזמנו 1000 ש"ח. וקניתי מחשב חדש ועל הלוח אם ישנו כרטיס שהוא סה"כ לא רע, מי מהם עדיף? השימושים הם, סרטים, מוזיקה, משחקים, הרמקולים הם דיי פשוטים של קראיטיב - לדעתי לא יהיה הבדל נשמע לאוזן. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  15. Started by zahiz007,

שלום לכולם, חמותי (לעתיד) קנתה לא מזמן טלווזית LCD חדשה - Toshiba, Regza 42" היא לא מרוצה מהרמוקלים שלה. היא מעוניינת בעוד 2 רמקולים (רצפתי? שולחני?) ללא בס. השאלה היא האם הרמקולים מתחברים בפשטות דרך חיבור RCA אדום ולבן? או שצריך איזשהוא רסיבר? (אני יודע שעדיף אבל....) תודה רבה מראש, צחי

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  16. שלום. אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר ,שאני ישחק אז אני ישמע דרך ה5.1. וגם את הטלווזיה לחבר לרסיבר כשאני אצפה בסרט אז אני ישמע דרך ה5.1. יש לי גם מגבר סטריאו שמחובר תמיד למחשב,ואני מאזין למוזיקה דרכו. איך לעשות את החיבורים האלה? תודה.

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  17. Started by Joli,

שלום! אני מחפש לקנות מכשיר dvd שיחזיק לי זמן רב, עם חיבור HD וחיבור רגיל למסך - עד 300 שקל. כמה דברים שחשוב שיהיו בו: 1. שיקרא את כל סוגי הקבצים. 2. שיקרא דיסקים צרובים. 3. עם כניסה של usb אשמח להמלצות וחוות דעת.. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  18. Started by hellforce,

בגדול אני משחק. צריך אוזניות איכותיות למשחק. יש לי כרטיס קול XFI אז צריך משוה שימעו טוב מהם.. בנוסף גם אני שומע שירים וסרטים באוזניות. 60 אחוזים משחקים 20 סרטים ו20 שירים. ככה בערך מתחלק שימוש באוזיות שיש לי כרגע. בא לי לעבור לאוזניות איכותיות יותר. תודה .

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  19. Started by infifi,

יש לי בעיה ברמקולים שלי בחדר.. הם מוציאים רעש מעצבן .. http://www.flurl.com/attachments/2005/Nov/11/FLURL-dot-com-4833-noise.mp3 אבל מה שמוזר זה שיש לי מפזר חום בחדר עם 3 מצבים.. מאוורר וחום ב2 דרגות.. כשאני שם אותו על מאוורר הרעש אותו דבר אבל כשאני מעביר אותו לאחד הדרגות של החום פתאום מפסיק הרעש מהרמקולים.. יש למשהו מושג למה זה ואיך אני יכול להפסיק את הרעש הזה מהרמקולים???

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  20. שלום, אני רוצה לערוך סרט ביתי. אין לי כניסת FIREWIRE במחשב, אז אני לא יכול לחבר את המצלמה ישירות (מצלמת MINI-DV), לכן העברתי את הוידאו ל-DVD מקליט, שהופך את זה לדיסק בפורמט של קבצי VOB. לאיזה פורמט כדאי להמיר את זה לצורך עריכה ב-WINDOWS MOVIE MAKER בלי לאבד איכות? ועם איזה תוכנה (יש לי SUPER מותקן על המחשב, זה טוב?) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  21. Started by X - DreaM,

יש לי כרטיס קול sound blaster live! value יש לי עכשיו 4 רמקולים גדולים עם מגבר אבל הוא נשרף ותיקון עולה יותר מרמקולים חדשים.... אז אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 חשבתי על הרמקולים האלו: http://www.pchardware.co.il/docs/pd1963465961.htm או על הרמקולים של לוגיטק אם אני ישיג הנחה.....אין תקציב!! הכרטיס הזה מתאים ל5 רמקולים? ??? אם לא על איזה כרטיס קול אתם ממליצים(משהו זול......) X - DreaM :-*

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  22. מה הביטרייט של סרט HD אמיתי (לא ריפ) ב BLURAY ?

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by darkman,

שלום. אני רוצה לקנות רמקולים +מגבר התקציב הוא בערך 3K יש איזה שהן חנויות באזור כפר סבא-רעננה-נתניה-הרצליה-תל אביב ששוות ניסעה כדי לבדוק בהן רמקולים?

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  24. שלום, יש לי מדיה פלייר גרסה 10 שיוצרת דיליי ממש גדול בין הקול לתמונה (זה מתחיל מסונכרן, אבל אז נוצר דיליי הולך וגדל.. בסרט של 25 שניות הדיליי מגיע עד 6 שניות...) זה קורה גם כשאני מנסה לראות סרטים באינטרנט וגם בסירטונים קצרים ששמורים לי במחשב (כך שזאת כנראה לא בעייה בחיבור לרשת). יש לציין כי סרטים שלא מבוססים על נגן של המדיה פלייר (כמו ביו-טיוב) עובדים כמו שצריך... יש לי מחשב די ישן (פנטיום 3, 500 מגהרץ, 512 ראם), אבל השאלה היא אם זה לא אמור להספיק בשביל לנגן סרטון קצר בלי בעיות... למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  25. Started by DAVIDKI19,

חשבתי על הדגם הזה AVerMedia AVerTV Hybrid Volar HX ממה שהבנתי הוא דגם מחודש של AVerMedia AVerTV Hybrid Volar ??? ? מה ההבדל בין הדגם הזה? ТВ-тюнер AVerTV Hybrid Volar HX - Windows 7 TV Starter Kit אשמח לשמוע עוד המלצות

• 1 תגובה
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.