עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by IAF.ofek,

**בעוד שאני כותב את הביקורת הזאת אני מאזין למיני דיסק שחמוד שרכשתי...** שלום בעקבות חיפושי אחר נגן אולטמטיבי לצרכי,חיפשתי באינטרנט נגן שיתאים לצרכים האלו: -זול -בעל יכולת לנגן MP3 -קטן -בעל קיבולת המתאימה לי (לא מעל 25 30 בפליי ליסט אחד) קראתי לי ביקורות באינטרנט אודות סוגי נגנים שונים,אחת שמשכה את עיניי הייתה היתה ביקורת שהשוותה בין סוגי נגנים שונים מHWZ ,המכשיר שקיבל שם את הציון הכי גבוהה היה המיני דיסק,יכולותיו שצויינו שם התאימו לי ולאחר שיקולים החלטתי על קניית מיני דיסק... עכשיו עומדת לפני פרשיית דרכים חדשה,איזה סוג? התחלתי שוב לחרוש על האינטרנט,צימצמתי את המעגל לנגני מיני דיסק של סוני (טוב איזה עוד אפשרויות יש חוץ משארפ שכמעט לא זמינים בארץ) עיינתי באתר להש…

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  2. שלום אני מחפש אוזניות טובות למשחקים .. ראיתי את המדוזה 5.1 אבל אבל זה כבר נורא ישן... מה האוזניות הכי טובות שניתן למצוא היום למשחקים ?

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  3. Started by Ic3 CuB3,

מי יותר איכותי ? טוב ואמין מבין השניים ? מה החסרונות והיתרונות שלהם ? אני חייב לקנות אחד מהם לאח שלי ליום הולדת ואני רוצה שיהיה הטוב מבינייהם. ואני צריך החלטה מהירה. *********************** הפרשי המחירים לא משנים לי . תודה לעוזרים !!!!!

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  4. אני רוצה לקנות את הממיר הזה להמרת סרטי וידאו אנלוגים האם למישהו יש ניסיון עם הכרטיס הזה

5. Started by Aner,

שלום. עם המחשב שאני מתכנן לקנות אני רוצה גם מערכת סאונד נחמדה. חשבתי על 4.1 : Creative Inspire 4400 4.1 black או Altec Lansing AVS500 4.1 איזה מביניהם עדיף? אבל זה מציאותי? , או שמפאת גודל החדר זו הגזמה, ועדיף לקחת 2.1....? (אם 2.1, איזה כדאי במחיר סביר, לא כמו ה-ATP3 שמחירו בשמיים) תודה.

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  6. Started by X - DreaM,

יש לי כרטיס קול sound blaster live! value יש לי עכשיו 4 רמקולים גדולים עם מגבר אבל הוא נשרף ותיקון עולה יותר מרמקולים חדשים.... אז אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 חשבתי על הרמקולים האלו: http://www.pchardware.co.il/docs/pd1963465961.htm או על הרמקולים של לוגיטק אם אני ישיג הנחה.....אין תקציב!! הכרטיס הזה מתאים ל5 רמקולים? ??? אם לא על איזה כרטיס קול אתם ממליצים(משהו זול......) X - DreaM :-*

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  7. מה הביטרייט של סרט HD אמיתי (לא ריפ) ב BLURAY ?

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  8. Started by gjook,

שלום , צרבתי עכשיו סרט vcd (דיסק של 700 מגה ...) , בכל מקרה כשאני מכניס אותו לתוך ה dvd הסרט מתחיל לרוץ רואים את התפריט , אבל כשאני מתחיל את הסרט אני רק שומע סאונד ולא מצליח לראות את התמונה , מה אפשר לעשות?..(ולא אין לי divx בנגן) תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  9. Started by cold fire,

שלום אני מחפש לחבר שלי מתאם S-Video לנייד, חשבתי שבהתחלה בכל נייד יש את היציאה הנ"ל אבל מסתבר שאין אותה בנייד (הוא קנה אותו לא מזמן) בכל אופן השימוש הוא חיבור הנייד לטלוויזיה (לראות בטלוויזיה סרטים מהנייד) מצאתי את המתאם הזה http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?AuctionId=7727979&CurTab=ProductDetail#CurTab הוא שווה משהו? אני לא בדיוק יודע כמה שווה להשקיע בכזה מתאם כי השימושים לא רצינים תודה

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  10. Started by ranwsn,

שלום לכם, יש לי כבר שנה שלמה את ה-CX300 precision של sennheiser ואני הייתי ממש מרוצה עד עכשיו! אלו האוזניות in-ear הראשונות שלי, ובאמת שאני לא מתחרט לרגע.. החלטתי להשתדרג ולקנות אוזניות חדשות, ואני אשמח להמלצות שלכם =) אז ככה: התקציב - 300-400 שקל הצורך - אוזניות עם סאונד איכותי, קומפקטיות שאפשר לקחת לכל מקום, שאוטמות מהסביבה כמה שיותר (חשוב!) להבנתי, הסוג אוזניות היחידי המתאים לכך הוא ה-in-ear, תקנו אותי אם אני טועה.. אני רוצה להרגיש השתדרגות בסאונד מה-cx-300, נראה לכם אפשר להשיג שיפור רציני עם התקציב הזה? כמו שכתבתי גם למעלה, אני רוצה כמה שיותר לבודד את הסביבה ולא לשמוע כלום מבחוץ (ולא על ידי הגברת ווליום).. יש לכם הצעות? תודה מראש לעוזרים ! רן

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  11. אני צריך בבקשה המלצה לנגן טוב שלא יתפרק לי אחרי יומיים. וכמו שאמרתי עד 1000 ש"ח ולא פחות מ-2 ג'גבייט. תודה רבה לכולם

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  12. איזה מהם עדיף, במובן הטכני ובמובן הניסיוני? הבנתי מחבר שהטריטון נורא כבדות על הראש אבל חוץ מזה אני לא שמעתי על עוד הבדלים תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  13. מיועדות לשמיעת מוזיקה (עברית, רוק), טלויזיה וסרטים. http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1825 או http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1813 אם יש אופציות נוספות (כיסוי מלא לאוזן, אפשרי עם מיקרופון) בסדר הגודל של המחירים של הנ"ל, אשמח לשמוע אותן.

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  14. Started by Dr__MIKO,

hi can anyone offer me a good wireless headset? (headphones and microphone) all i could find is bluetooth and im searching for the pc. btw im now in usa so doesnt matter if the module isnt available in israel. thanks tom

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  15. Started by Adirz,

מה נשמע? מקווה שבסדר. אני צריך את עזרתכם יש לי מערכת סטריאו רגילה ואני רוצה לנגן בה דיסקים של MP3 ויש לי דיסקמן MP3 אז רציתי לדעת אם יש איזה כבל שיחבר בין הדיסקמן למערכת ואני אוכל לנגן דיסקים של MP3. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  16. Started by Drek Boy,

היי... לא נכנסתי לפורום שנים אבל זה תמיד מקום טוב לחזור אליו להתייעץ על דברים שאני לא מבין בהם. אני רוצה לבנות לעצמי מערכת סאונד ניידת חזקה שתיהיה בעצם קופסא עם רמקולים מגבר (ואם צריך קרוסאובר) וסוללה נטענת. יש לי בבית רמקול גדול של isophon חסר מעש שאפשר לדעתי להכין ממנו את העניין. הסאב שלו גדול נראה לי 8.5' יש גם מיד 4' וטוויטר... (כשאני מחבר אותים למערכת שלי אני מרגיש שרק הסאב עובד... אפשר לבדוק תעניין הזה) לפי מה שרשום על זה זה 8 אום watt80 ו60 RMS הרמקול קצת כבד אבל לדעתי הכי פשוט להכין מזה תמערכת. מצאתי באיביי סוללת ליטיום 12v 9800mah שאמור להספיק לכזה רמקול... במקרה הרע אפשר לקנות עוד בטריה... זה דיי זול. עכשיו אני מגיע למגבר... יש באיביי איזה חרא זול http://cgi.eba…

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  17. אהלן, המשפחה רוצה לדעת איך אפשר להעביר קלטות טייפ ישנות לפורמט דיגיטלי על מחשב/דיסק. אני זקוק לתיאור כמה שיותר פשטני של הכבלים/ציוד והצורה שבה מבצעים כל שלב ושלב בתהליך (גם בכבלים אני לא כל כך מבין, אם יש תמונות מה טוב), בהנחה שיש לבנאדם שמבצע את זה טייפ דאבל קאסט ומחשב מולו. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  18. אני שומע מוזיקה בווליום גבוה..מאוד..(מדובר על אוזניות) המערכת שלי מספקת מ 82 db עד 0 db וגבוה אצלי נחשב 16-14..ווליום כזה נחשב מזיק? לפעמים האוזניים שלי סתומות גם אחרי זה...ובמקרים חריגים כאבי ראש.. :-\

19. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי חבר והוא רוצה לקנות 2.1 הוא יכול לקנות את האינפסייר 2500 ב200 שקל יד שניה בן שלושה חודשים או לקנות את ה4142 חדש שזה יותר יקר... איזה מהם יותר טוב ואיזה יותר משתלם ומה עדיף?

• 11 תגובות
    • 871 צפיות
  20. Started by rooster,

הי כולם, אני מעוניין לרכוש מחשב HTPC בסביבות 1500 שח. האם כדאי לקנות מוכן - לדוגמאות מהאתר של אייבורי http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=142 או שעדיף להרכיב לבד למשל על בסיס המלצה מלפני שלושה חודשים מהאתר המעולה HWZONE http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133339&section=293&target=%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%A2%20%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99 וכמובן שאני אשמח לשמוע הצעות נוספות. ושאלה נוספת, טכנאי שהיה בביתי אמר לי שהכרטיס מסך של המחשב שלי פגע בטלויזיה (מתח גבוה מדי לכיוונה דרך יציאת הDVI אל הHDMI של הטלוויזיה). במקרה וזה נכון, איך אני יכול לוודא שזה לא יקרה שוב? כרטיס מסך איכותי יותר?? תודה חברה.

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  21. Started by arkady,

היי=] אני מחפש אוזניות In Ear חדשות אחרי שהאוזניות של האייפוד אימללו לי את החיים [לא נוחות ולא שומעים טוב] חשוב לי שיאטמו טוב רעשים מהסביבה יהיה נוחות [קריטי!] ואיכות שמיעה טובה. התקציב הוא עד 200 שקל. אני חשבתי על SENNHEISER CX300 האם הן מומלצות?

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  22. אני מרבה כל היום לשמוע מוזיקה ואני רוצה איכות אולם אני גם משחק הרבה במשחקי מחשב וזה יהיה מגניב עם אני אשמע את זה עם כל האפקטים הקוליים אז שאלתי היא עם האיכות של ה4.1 הנ"ל יחסית טובה במצב סטיראו תודה לכל העונים

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  23. Started by avivsh82,

שלום לכולם אני מנסה לחבר לפטופ של לנובו לLCD של UNIDEN ואני לא מקבל תמונה ציבעונית יש לי VISTA עם כרטיס מסך של אינטל אני משתמש בכבל S-VIDEO עם 4 פינים במחשב וSCERT בטלויזיה. ניסיתי ה כ ל..... (החלפה בין כל מצבי הPAL החלפה בין שקעים שונים בTV הגדרות צבע בטלויזה והגרות צבע במחשב) אגב- יכול להיות שזו הבעיה... בכניסה של המחשב יש 7 חורים, ואני משתמש בכבל עם 4 פינים, אבל שניהם S-VIDEO....

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  24. Started by T3,

2500 ש"ח כדאי? יש הצעה יותר טובה? השמח לתגובות תודה.

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  25. השאלה בכותרת, בעקרון יש ברשותי X-fi platinum pro - עם הלוח שמכיל עוד חיבורים + שלט. - עלה בזמנו 1000 ש"ח. וקניתי מחשב חדש ועל הלוח אם ישנו כרטיס שהוא סה"כ לא רע, מי מהם עדיף? השימושים הם, סרטים, מוזיקה, משחקים, הרמקולים הם דיי פשוטים של קראיטיב - לדעתי לא יהיה הבדל נשמע לאוזן. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים