עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Gil28,

גודל 26?

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  2. Started by AmirNadav,

שלום.. אבא שלי מעוניין בנגן mp3. הוא רוצה שיהיה בו אופציה להקלטה (באיכות טובה..), רדיו, ולפחות 1GB מקום (גם 1gb מספיק). חיבור Line-in, רצוי אך לא חובה (רק אם נכנס בתקציב). תקציב, 1000 ¤ (אנחנו קונים בארה"ב) תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  3. שלום חברים. היום קיבלתי טלוויזיית LCD, מה שסולל את הדרך למערכת מדיה מגניבה בבית, שמבוססת על windows 7 (את ה- LCD חיברתי עם כבל D-Sub 15, למי שמתענין). השימוש העקרי שלי הוא לראות סרטים בפורמט mkv, כרגע 720p, כי זה מה שהמעבד שלי מתמודד איתו וטוב לי עם זה. לפני כמה שנים קניתי DVDR והשאיפה שלי היא לחבר את המחשב אל המכשיר כדי להשתמש ב- רמקולים (5 + באס) כדי לצפות בסרטים. השאלה היא איך אני עושה את זה. למחשב שלי כרגע אין יציאות אודיו מתוחכמות, חוץ מהיציאה הרגילה לרמקולים (השקע הירוק) יש כאן תמונה שהעלה מישהו של ה- DVDR שלי, עם כל החיבורים - http://img12.imageshack.us/i/cimg1639.jpg אין ספק שאני יכול לחבר את היציאת אודיו הרגילה מהמחשב שלי ל- RCA האדום והלבן עם כבל שממיר, אבל אנ…

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  4. שלום, כמו שכתוב בכותרת, אני רוצה להקליט כמה שירים שיש לי על המחשב לקלטת. ניסיתי לחבר את המחשב למערכת פנסוניק שיש לה טייפ מקליט, ניסיתי את כל שלושת הכניסות שיש לי על הכרטיס קול וזה לא הקליט כלום. למישהו יש רעיון איך להקליט?

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  5. שלום שלום.. בזמן האחרון אני חושב להחליף את הכרטיס קול שיש לי (onboard) באחד נורמלי. כרגע יש לי מערכת סטראו של איווה שמתפקדת בתור רמקולים (ושומעים ממש טוב.. בדיסקים וכאלה). עכשיו, חשבתי לקנות כרטיס קול ועוד מערכת 2.1 זולה כדי לחבר כסנטר וסאב(שכן סאב זה מה שיותר משמעותי לי כרגע) ולהשאר עם האיווה כרמקולים קדמיים. נראה לכם בסדר? השימושים העיקריים הם משחקים ומוסיקה (שמיעת שירים.. לא הקלטות או משהו כזה..) התקציב הוא בערך 500 ולנסות לא לחרוג יותר מדי... תודה רבה,רבה!

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  6. היי ברשותי לוח אם - Asus M2N-E וכרטיס הקול הראשי במחשב הוא במובנה. עכשיו השאלות שלי מתפרסות ככה- במשחקים מסוימים הסאונד מתחיל לקרטע, אבל ממש לקרטע ומגיע למצב בלתי הפיך עד שאני צריך להפעיל מחדש את המשחק או המחשב. סרטוני מעבר, כמו למשל במשחק Marvel בעבר ככה שהקול נתקע כל שניה ואיתו גם הסרטון (התצוגה) נתקעה. עכשיו ככה- אני חושב שיש לי אחריות על הלוח, אבל השאלה היא כזאת: האם כדאי פשוט להגיד לחנות שיחליפו לי כרטיס קול אחרי בדיקה (שדורש בעצם החלפה של כל הלוח, לא?) או שכדאי לקנות כרטיס קול חדש (creative sound blaster 5.1 הזול עדיין שווה משהו?)? ומהי באמת ההשפעה של כרטיס הקול על איכות הסאונד באופן כללי. ז"א, אם אני אקנה למשל מחר מערכת מפוצצת 5.1 במחיר של 4-5 ספרות אבל עם כרטיס קו…

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  7. Started by dkaro,

שלום לכולם, אני מחפש לרכוש מערכת רמקולים למחשב (5.1). חשוב לציין שאני לא איזה אודיופיל מושבע ושאני לא זקוק לאיזו מערכת סופר איכותית באלפי שקלים. להלן המידע הרלוונטי: חדר: ממ"ד, כ-3 על 3 מטר. כבלים: נדרשים כבלים ארוכים, אשר יעברו בחוטי משיכה בתוך הקיר. אני מניח שהקדמיים זקוקים לכ-3-4 מטר והאחוריים לכ-6-7 מטר. תלייה: עדיפות לרמקולים עם מנגון תלייה מובנה, שלא אצטרך להתחיל לרכוש בנוסף גם מדפים במיוחד. ייעוד: בעיקר סרטים, סדרות ומשחקים. מוזיקה אני לא שומע כמעט במחשב. מחיר: עד 800 ש"ח. אודה להמלצותיכם ! תודה.

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  8. Started by Ic3 CuB3,

מי יותר איכותי ? טוב ואמין מבין השניים ? מה החסרונות והיתרונות שלהם ? אני חייב לקנות אחד מהם לאח שלי ליום הולדת ואני רוצה שיהיה הטוב מבינייהם. ואני צריך החלטה מהירה. *********************** הפרשי המחירים לא משנים לי . תודה לעוזרים !!!!!

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  9. שלום לכולם, קודם כל אציין שאני לא מומחה לאודיו ולכן לא תמיד אשתמש במינוח המקצועי אז סליחתכם מראש ולעניין - רכשתי רמקולים מסוג MicroLab X13 ושמתי לב שהם מגיעים עם חיבור כזה: וזה החיבורים האחוריים של הסאב: לא הבנתי לאיפה אני אמור לחבר את הכבל שהגיע עם הרמקולים ללפטופ שלי שיש בו חיבורים כאלה: ואחרי שניסיתי ולא הצלחתי לחבר פניתי לגוגל והבנתי מאיזה אתר שאני אמור לרכוש כבל מסוג pl ל pl ולחבר אותו צד אחד לסאב וצד אחד לחיבור של האוזניות בלפטופ. אז רכשתי את הכבל הזה: וחיברתי את הכבל מהסאב לחיבור של האוזניות (בתמונה הקפתי להיכן חיברתי את הכבל בסאב ובלפטופ): עכשיו, הרמקולים מנגנים אבל הבעיה היא שלא חזק כמו שחשבתי שהם יהיו (בכל זאת עוצמה של 12 וואט RMS וסאב של 40 וו…

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  10. קניתי לעצמי עכשיו מחשב חדש ואיתו קניתי גם מערכת רמקולים 5.1 creative 5400. עכשיו אני מעונין שתהייה לי אפשרות לשמיעה בכל הרמקולים לא רק כאשר אני רואה די וי די אך גם כאשר אני שומע מוזיקה זה יכול להיות נחמד לשמוע סאונד מכל הכיוונים. לכן אני צריך תוכנה אשר תגרום לכל 5 הרמקולים לפעול ולא רק ל-2 (הימני והשמאלי) כאשר אני שומע מוסיקה. דבר שני אני מחפש תוכנה שבא אני אוכל להגדיר את מיקום הרמקולים ביחס למקום בוא אני נמצא, בכדי שהיא תתאים את רמת הווליום וכו'. בתודה מראש ניב

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  11. Started by deangefen,

מבין 3 הנגנים הבאים איזה מהם עדיף ? כל השלושה מציגים עברית אבל לMMV יש חיבור T.V OUT מפרט הMMV MMV II Include an 1.8 20GB hard disk drive. Support various memory card interfaces: CF, MicroDrive, SD, MMC, MS, MS PRO, SM, 2.0 LTPS TFT LCD provides crystal-clear images for direct viewing Users will be able view images, listen to music and watch movies from any of the memory cards or from the built-in HDD Users can copy data to and from any storage media, in any direction When connected to PC, MMV II acts as a USB 2.0 portable hard disk drive plus all-in-one card reader When connected to a NTSC/PAL TV, users will be able to view contents on TV screen and operate…

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  12. שלום אני רוצה לחבר את הפלייסטיישן 3 שלי לרמקולים LOGITECH Z5500 הכבלים הרגילים שקיבלתי עם הסוני לא יכולים להתחבר לחיבור של המערכת אבל שמתי לב שיש בסוני יציאה שכתוב עליה OPTICAL וברמקולים שלי יש יציאה של DIGITAL ו OPTICAL ו COAX עכשיו השאלה שלי היא מה כדאי ואיזה כבל אני צריך בשביל לחבר את הסוני לרמקולים האלה הנה תמונות של הכניסות http://img296.imageshack.us/img296/122/img0709pb1.jpg http://img292.imageshack.us/img292/4946/img0711nb9.jpg

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  13. מעוניין באוזניות מהסוג הזה לפעילות ספורט איזה דגמים מומלצים תודה והמשך שבת מהנה

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  14. חובה שיהיה מסך עם תאורה. עדיף כזה שתומך ב"דפדוף" בשיר (העברה של כמה שניות בשיר) עזרה בבקשה !!! תודה.

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  15. יש ברשותי מערכת קריאייטיב T7900 7.1 אני משתמש בה על כרטיס קול פנימי אני מעוניין בחוויה יותר מעצמיה של סאונד מחפש כרטיס קול ל 7.1 שיהיה במחיר סביר ניגש לעניין גג עד 600 שקל שיוכל לעבוד טוב אם הרמקולים האלה ולהעצים תחוויה אם יהיו המלצות שחורגות טיפה מעל המחיר שנתתי גם בסדר אבל עדיף שלא יודה אם תסדרו לי תראש אם אתן מבינים בנושא למה מכל מה שקראתי ביקורות יצאתי מדעתי (:

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  16. אז קודם כל שלום לכולם! חדש בפורום. יש לי מערכת רמקולים של קריאטיב 7.1 ערוצים, דגם T7900 אם אני לא טועה... לאחרונה התחלתי להתעניין בכרטיסי קול והתחלתי לחקור לעומק את כל העולם הזה של פורמטי והגדרות אודיו. המטרה שלי היא להגיע למצב שבו כל סאונד שמגיע מהמחשב שלי: משחקים,סרטי DVD, מוזיקה וקבצי וידאו בכל הפורמטים, יומר ל 7.1 ערוצים ויושמע בכל הרמקולים בצורה איכותית. המצב היום הוא שיש קבצים מסויימים שעובדים רק בסטריאו+ סאב או מקסימום ששומעים מדי פעם איזה רחש קל ובלתי מורגש מספיק מהסראונד ספיקרס (שני הצדדיים ושני האחוריים). ברור לי שרמקולי סראונד מיועדים בעיקר לקולות רקע, אבל בכל זאת... שנשמע אותם לפחות... לפי מה שהבנתי באינטרנט, ישנם כרטיסי קול עם מעבד סאונד שממיר כל סאונד בסטרי…

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  17. יש לי כאן בעיה עם הסאונד בסרטים מסויימים.. התקנתי divx xvid ac3 ניסיתי להפעיל עם התוכנות : divx player windows media player 9 bsplayer winamp בכולם אני רואה את הסרט אבל אין סאונד.. ממש מוזר. למישהו יש רעיות? זה שם הקובץ של הסרט : X.DVDrip.AC3.DivX.iNTERNAL-TNL.CD1.avi תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  18. Started by ROEY--1,

היי הגעתי להחלטה אני קונה או את לוגיטק Z5500 או את המגה וורקס 550 של קריאטיב איזה ייתרונות יש למערכת של לוגיטק על קריאטיב חוץ מהכניסות הדיגיטליות שלה והשלט הרחוק... האם הייתרונות הללו מצדיקים הפרש של 600 שקל במחיר? עד כמה משמעותי זה בעצם הכניסות הדיגטליות הללו...האם יש הבדל ממשי בשמע?

• 12 תגובות
    • 837 צפיות
  19. Started by Shikli,

שלום, לאחר כשנתיים וחצי ששירתו אותי נאמנה, משיכה פתאומית מטופשת שביצעתי גרמה למותם של אוזניות הShure SCL4 שלי... אהבתי למדי את האוזניות הנ'ל וחשבתי פשוט לקנות מחדש את אותו דגם...(מאחר ויש לי עדיין את כול גומיות להחלפה ) במקור קניתי אותם במחיר של כ 180$ לכן זהו הטווח שאני מכוון אליו כיום. רציתי לדעת אם לדעתכם במחיר הזה כדי לי להמשיך עם האוזניות או שאולי יש דגם כלשהו אחר שכדאי לי לנסות? (לא בהכרח SHURE) אני מתכוון להזמין מחול או לחלופין לקנות בארץ... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  20. Started by slrr,

כל תוכנה איכותית תתקבל בברכה גם תוכנות בתשלום תודה...

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  21. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי חבר והוא רוצה לקנות 2.1 הוא יכול לקנות את האינפסייר 2500 ב200 שקל יד שניה בן שלושה חודשים או לקנות את ה4142 חדש שזה יותר יקר... איזה מהם יותר טוב ואיזה יותר משתלם ומה עדיף?

• 11 תגובות
    • 837 צפיות
  22. Started by Judas Iscariot,

קבצי MKV HD מקרטעים לי באופן די קבוע על המחשב. ניסיתי גם עם VLC וגם עם MPC. בדקתי בtask manager והCPU לא מתאמץ יותר מדי(לא עובר את ה20%). מה זה יכול להיות, ואיך אני יכול לתקן את זה? המחשב שלי אמור לדעת להתמודד עם הדברים האלה בלי שום בעיה... תודה מראש לעוזרים! מפרט: Intel i5 3470 Gigabyte B75M-D3H 8GB DDR 3 Ati Radeon HD 5750 Win 7 Pro 64bit

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  23. Started by Guy King,

אני מתלבט בין ה-H10 לבין CREATIVE ZEN MICRO. הבנתי שה-H10 יותר ממולץ, אך מאידך הוא מעט יותר יקר וגם ה-BD הוא 90 בעוד של ה-CRTATIVE הוא 98. על הנייר זה נראה הבדל די משמעותי, אבל האם כאשר שומעים מוזיקה ניתן לחוש בו? האם הסאונד בקריאטייב יותר נקי באמת בצורה מורגשת? כי זה בנתיים מה שמרתיע אותי מקניית ה-H10.

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  24. Started by amir85,

יש לי 2 קבצי DTS של סרט אבל ב VLC הוא מזהה רק אחד מהם... איך אני מתאים את השני או בודק תאימות ??

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  25. Started by lgmtk,

מחפש תחליף ראוי לCX 55 האהובות שלי שגוססות (צד ימין כמעט מת) מחפש עד 150 ש"ח כולל משלוח, עם באס טוב, שיהיו IN EAR כמו הסוג של הCX 55. מצאתי הרבה ביקורות טובות על ה Brainwavz M5 שכוללות אפילו IN LINE לסמארטפונים (פלוס רציני!), אבל המקום היחידי שמוכר זה MP4NATION וקצת יקר לי שם, לפחות כרגע בלי מבצע. האם מישהו יכול להמליץ על אוזניות העונות על המפרט הנ"ל? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.