עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום. תוכלו לראות את הכרטיס מסך שלי במפרט שלי . הבעיה : כאשר אני לוחץ על הכפתור ההקלטה זה מקליט כרגיל ושומעים צליל מהטלויזיה אך כאשר אני שומר את ההקלטה ולאחר מכן אני נכנס לקובץ השמור לא שומעים קול.. ניסיתי לשנות פורמט הקלטה פורמט הצליל אבל לא עוזר... לא יודע למה... ד"א אני לא יודע למה אבל יש לי רעשים מוזרים כאלה מהכרטיס קול שלי לפעמים... נגיד אני מפעיל את הרמקולים על הקול הכי גבוה אז אני שומע את הצלילי של החשיבה נגיד... זה כזה צליל של בלון משתפשף...

2. אוקיי אז יש לי את הקובץ של העידכון קושחה אבל איך אני עושה את זה בלי להרוס גם אין לי אחריות זה מארה"ב. ויש לי עוד בעיה איך משתמשים בתוכנה שקיבלתי עם הג'ימני כי רק איתה אפשר לעשות שזה יהיה אלבומים אם מעבירים אז זה לא עושה. הקובץ של הקושחה זה קובץ AOC אחד. קישור: http://www.archos.com/download/firmware.html ועוד שאלה ששכחתי להוסיף. היו כמה עידכונים לג'ימיני תסתכלו בפירוט הבא http://www.archos.com/download/firmware/Gmini400_OS_Update_History.txt עכשיו השאלה היא אם בעידכון הסופי כבר הכל כלול כי אני קיבלתי רק עכשיו את המכשיר לא עשיתי עידכונים קודמים??

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  3. Started by moskitos,

איזה כרטיס זה מה יש בו וכמה הוא עולה?

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  4. Started by yaelyaelyael,

שלום. 1. יש לי ממיר מסוג WandTV http://www.dealextreme.com/p/wandtv-usb-dvb-t-tv-tuner-with-remote-8325. אני רוצה להשתמש בו ב-media center אבל המחשב לא מזהה אותו. יש לציין שמחשבים אחרים כן מזהים אותו. 2. יש לי מדפסת hp j5783. לאחרונה, בכל פעם שאני מדליקה אותה אני נדרשת לעשות מחדש alignment של מחסנית הדיו. זה אומר לתת לה להדפיס דף ניסיון. בנוסף, את ה-alignment מהזכוכית (המקום במדפסת ממנו סורקים) המדפסת לא מצליחה לעשות בכלל. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  5. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי חבר והוא רוצה לקנות 2.1 הוא יכול לקנות את האינפסייר 2500 ב200 שקל יד שניה בן שלושה חודשים או לקנות את ה4142 חדש שזה יותר יקר... איזה מהם יותר טוב ואיזה יותר משתלם ומה עדיף?

• 11 תגובות
    • 859 צפיות
  6. Started by rooster,

הי כולם, אני מעוניין לרכוש מחשב HTPC בסביבות 1500 שח. האם כדאי לקנות מוכן - לדוגמאות מהאתר של אייבורי http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=142 או שעדיף להרכיב לבד למשל על בסיס המלצה מלפני שלושה חודשים מהאתר המעולה HWZONE http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133339&section=293&target=%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%A2%20%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99 וכמובן שאני אשמח לשמוע הצעות נוספות. ושאלה נוספת, טכנאי שהיה בביתי אמר לי שהכרטיס מסך של המחשב שלי פגע בטלויזיה (מתח גבוה מדי לכיוונה דרך יציאת הDVI אל הHDMI של הטלוויזיה). במקרה וזה נכון, איך אני יכול לוודא שזה לא יקרה שוב? כרטיס מסך איכותי יותר?? תודה חברה.

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  7. Started by peralon,

אני מחפש חנויות באיזור המרכז\ירושלים שאני יכול לבדוק את הPX200 של סנהייזר יש חנויות כאלה? תודה

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  8. שלום, יש לי מישהו שיביא לי אוזניות מאמריקה מניו-יורק ככה שהחנות הכי טבוה שאני מכיר שם זאת www.jr.com אם מישהו מכיר חנות טובה יותר אני אקבל המלצות בשמחה... המטרה של האוזניות היא אך ורק מוזיקה... חשוב לי שיהיה באס סבבה ושהאוזניות לא יעטפו את האוזן ולא יכנסו אליה אלה רק יצמדו לאוזן עצמה כמו הסנהייזר PX-200 שעולות בJ&R (הלינק שנתתי) 60 דולר.... איך הם? ואיזה עוד אוזניות שנכנסות בתקציב ומתאימות לתיאור שנתתי קיימות? תודה רבה מראש, ניר.

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  9. Started by sam1441,

קיבלתי היום לוח חדש GIGABYTE GA-P35-DS3L - חיברתי אותו למארז, פה הלכתי לאיבוד. יש שני כבלים שאפשר לחבר ללוח, 1. AC 97 2. HD AUDIO כשמאחד מהם יוצאים חמש זרועות נוספים שאין לי מושג איפה לחבר אותם. כדי להוסיף על הבלבול, יש על הלוח שקע בשביל SPIDIF, אבל דווקא לזה אין לי חוט. מה עושים פה בכל הכבלאידה הזו? איזה מהנ"ל אני אמור לחבר בכלל ושיהיה לי SPDIF בפרט? ניר.

10. השאלה בכותרת, בעקרון יש ברשותי X-fi platinum pro - עם הלוח שמכיל עוד חיבורים + שלט. - עלה בזמנו 1000 ש"ח. וקניתי מחשב חדש ועל הלוח אם ישנו כרטיס שהוא סה"כ לא רע, מי מהם עדיף? השימושים הם, סרטים, מוזיקה, משחקים, הרמקולים הם דיי פשוטים של קראיטיב - לדעתי לא יהיה הבדל נשמע לאוזן. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  11. ברצוני לרכוש אולפן הקלטות, אין לי כלכך רקע בנושא הזה, אני צריך עזרה קלה. לפי מה שהבנתי צריך לקנות מיקסר ומיקרופון, לחבר למחשב , לרכוש תוכנה של הקלטות ולהתחיל לזוז... האם זה כלכך פשוט? (האולפן נועד להקליט ברמה טובה סקיצות, ודרך אגב יש לי כרטיס קול של M-AUDIO-FAST-TRACK - אם זה יכול לעזורלי במשהו... הוא ללא ECHO .. תודה רבה מראש!)

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  12. Started by Rule The Pc,

אהלן לאדעתי אם זה לפה או איחסון אבל אמרתי יאללה נשים פה טוב אז השאלה היא אם אפשר לעשות איחוי דיסק לH100 או H300 ?

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  13. Started by Joli,

שלום! אני מחפש לקנות מכשיר dvd שיחזיק לי זמן רב, עם חיבור HD וחיבור רגיל למסך - עד 300 שקל. כמה דברים שחשוב שיהיו בו: 1. שיקרא את כל סוגי הקבצים. 2. שיקרא דיסקים צרובים. 3. עם כניסה של usb אשמח להמלצות וחוות דעת.. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  14. Started by IAF.ofek,

**בעוד שאני כותב את הביקורת הזאת אני מאזין למיני דיסק שחמוד שרכשתי...** שלום בעקבות חיפושי אחר נגן אולטמטיבי לצרכי,חיפשתי באינטרנט נגן שיתאים לצרכים האלו: -זול -בעל יכולת לנגן MP3 -קטן -בעל קיבולת המתאימה לי (לא מעל 25 30 בפליי ליסט אחד) קראתי לי ביקורות באינטרנט אודות סוגי נגנים שונים,אחת שמשכה את עיניי הייתה היתה ביקורת שהשוותה בין סוגי נגנים שונים מHWZ ,המכשיר שקיבל שם את הציון הכי גבוהה היה המיני דיסק,יכולותיו שצויינו שם התאימו לי ולאחר שיקולים החלטתי על קניית מיני דיסק... עכשיו עומדת לפני פרשיית דרכים חדשה,איזה סוג? התחלתי שוב לחרוש על האינטרנט,צימצמתי את המעגל לנגני מיני דיסק של סוני (טוב איזה עוד אפשרויות יש חוץ משארפ שכמעט לא זמינים בארץ) עיינתי באתר להש…

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  15. שלום, כמו שכתוב בכותרת, אני רוצה להקליט כמה שירים שיש לי על המחשב לקלטת. ניסיתי לחבר את המחשב למערכת פנסוניק שיש לה טייפ מקליט, ניסיתי את כל שלושת הכניסות שיש לי על הכרטיס קול וזה לא הקליט כלום. למישהו יש רעיון איך להקליט?

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  16. היי ברשותי לוח אם - Asus M2N-E וכרטיס הקול הראשי במחשב הוא במובנה. עכשיו השאלות שלי מתפרסות ככה- במשחקים מסוימים הסאונד מתחיל לקרטע, אבל ממש לקרטע ומגיע למצב בלתי הפיך עד שאני צריך להפעיל מחדש את המשחק או המחשב. סרטוני מעבר, כמו למשל במשחק Marvel בעבר ככה שהקול נתקע כל שניה ואיתו גם הסרטון (התצוגה) נתקעה. עכשיו ככה- אני חושב שיש לי אחריות על הלוח, אבל השאלה היא כזאת: האם כדאי פשוט להגיד לחנות שיחליפו לי כרטיס קול אחרי בדיקה (שדורש בעצם החלפה של כל הלוח, לא?) או שכדאי לקנות כרטיס קול חדש (creative sound blaster 5.1 הזול עדיין שווה משהו?)? ומהי באמת ההשפעה של כרטיס הקול על איכות הסאונד באופן כללי. ז"א, אם אני אקנה למשל מחר מערכת מפוצצת 5.1 במחיר של 4-5 ספרות אבל עם כרטיס קו…

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  17. אני רוצה לקנות מערכת רמקולים של 2.1 השימושים שלי הם בעיקר שמיעת מוזיקה וסרטים וסדרות במחשב... התקציב הוא עד 800 ש"ח והייתי שמח אם יהיה גם שלט אלחוטי למערכת למרות שזה לא הכרחי אם זה לא משתלם... בדקתי קצת באינטרנט ומצאתי 4 אפשרויות טובות לעניין: 1)MicroLab FC661 2)SHOCKWAVE Q3 2.1 3) SonicGear EVO8 4) Altec Lansing FX4021 אז אם אפשר עצה של אנשים שמבינים מה עדיף לקנות ואם יש משהו יותר טוב מהרשימה אז בטוח להצעות...תודה

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  18. שלום, אני רוצה לקנות אוזניות, למחשב נייד, בתקציב המוגבל שציינתי, עם חריגות קטנות במידת הצורך. אני אפילו לא יודע אם מקובל להשתמש באוזניות שנכנסות לתוך האוזן עבור נייד או לא. על מה אתם ממליצים? תודה :]

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  19. Started by AC/DC,

איזה שיר ועל איזה איכות שיהיה באיכות הכי גבוהה 320 אם אני לא טועה ושיהיה אפקטים ממש יפים ומיוחדים עדיפות לאלקטרוני תודה למי שמכיר ועוזר

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  20. Started by X - DreaM,

יש לי כרטיס קול sound blaster live! value יש לי עכשיו 4 רמקולים גדולים עם מגבר אבל הוא נשרף ותיקון עולה יותר מרמקולים חדשים.... אז אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 חשבתי על הרמקולים האלו: http://www.pchardware.co.il/docs/pd1963465961.htm או על הרמקולים של לוגיטק אם אני ישיג הנחה.....אין תקציב!! הכרטיס הזה מתאים ל5 רמקולים? ??? אם לא על איזה כרטיס קול אתם ממליצים(משהו זול......) X - DreaM :-*

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  21. Started by DAVIDKI19,

חשבתי על הדגם הזה AVerMedia AVerTV Hybrid Volar HX ממה שהבנתי הוא דגם מחודש של AVerMedia AVerTV Hybrid Volar ??? ? מה ההבדל בין הדגם הזה? ТВ-тюнер AVerTV Hybrid Volar HX - Windows 7 TV Starter Kit אשמח לשמוע עוד המלצות

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  22. הי, אז כאמור אני צריך המלצה לרמקולים 2.1 (שמתחברים בחיבור הסטנדרטי של 3.5mm) שיתחברו לטלוויזיה בסלון. המרחק מהטלוויזיה הוא כ -3 מטרים אנכית. התקציב הוא כ 300-400 ש"ח עם עדיפות לעד 350. שמתי את ה Logitech X230 שיש לי במחשב בסלון וזה נשמע טוב והעוצמה מספיקה. בעקבות זה חשבתי על ה Logitech Z323 שעולים כ 250-300 ש"ח, אך שמעתי שבדומה ל X230 זה לא בהכרח בחירה כזאת טובה. אשמח לקבל המלצות. תודה.

23. Started by Lotar_88,

שלום אני מחפש כרטיס קול שיתאים לגיימרים .... אני מוכן להשקיע עד 1000 ש"ח , אבל עדיף פחות כרגע יש לי creative 7.1 se ואני מחפש איכות הרבה יותר גבוהה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  24. קניתי apex dvx 2410 צרבתי סרט עם קובץ SUB וכאשר אני מפעיל אותו זה מנגן והכל רק שהכתוביות הפוחות מה אני עושה ???? איך אני יכול לסדר את זה ???

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  25. Started by sdfod,

היי חברה.. זאת הפעם הראשונה שלי פה אחרי שקראתי את המלצותיכם/ביקורותיכם על האייפוד וקניתי אותו בגללכם.. כרגע ישלי את האייפוד החדש דגם ה 15GB... תאמינו לי הוא מהםם... רק ש..... האם אפשר להסתדר עם משהו כמו 4000 שירים באותה ספרייה ???? נכון שאפשר לעשותPLAYLISTS אך בכל זאת כל השירים ימוקמו באותה ספריית אם !! האם יש דרך ליצור ספריות בתוך האייפוד (הכוונה לספריות שניתן להיכנס אליהן דרך האייפוד ולא לסתם שימוש כקשיח נייד) ?? האם ניתן לכנן ספריות, הכוונה לספריה בתוך אחרת או ל PLAYLIST בתוך אחר ??????? או בכלל, מה המלצותיכם לגבי ניהול מס' כזה גדול של שירים ?? ב MUSICMATCH אין הרבה אפשרויות לעומת ה EPHPOD למרות שאין עדיין גרסת EPHPOD לאייפודים החדשים ! בבקשה תעזרו לי........ אני לא …

• 7 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.