עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by prince8900,

אני מחפש רמקולים לא כל כך יקרים שיעשו את העבודה כמו שצריך, בעיקר למשחקים ולמוזיקה. התקציב הוא 300 ש"ח אשמח אם תעזרו לי. :s05:

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  2. Started by tom123,

איזה נגני DVD קוראים את הפורמט הזה?

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  3. Started by eagle1,

שלום לכולם, חיברתי את המחשב למערכת בבית, יש לי רסיבר HARMAN KARDON איכותי ורמקולים של של B&W. הכרטיס קול הוא ON BOARD דפוק לחלוטין מבחינת סאונד שאפילו את צליל הכיבוי של WINDOWS לא הייתי נותן לו להשמיע. ברגע שאני מגביר ווליום הכל מחרחר, שלא לדבר ען העלאת צליל המיד ואז כבר אני מסתכן בהריגת המערכת שלי. בקיצור ולעניין, איזה כרטיס אני יכול לקנות שייתן איכות צליל כמו זו שיוצאת לי מה CD במערכת. איכות חשובה ולכן מחיר לא כל כך. כרטיס בלי פשרות אבל למוסיקה וסרטים לא למשחקים. בתודה מראש.....

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by d0r0n,

אני מחפש אל סי די 32" לחבר למחשב (כרטיס מסך 8800), לכבלים, די וי די, ולסוני פלייסטיישן. חובה שיהיה בטלוויזיה 2 חיבורי HDMI לפחות (3 זה בכלל ליגה) - למחשב ולחשוב קצת על עתיד הנגני בלו ריי וHD, ורצוי עם כניסת סקארט 21 פינים שבא רואים הכי נורמאלי כבלים נכון לעכשיו (בישראל) אבל אני אסתדר גם בלי.... נכון לעכשיו הטלוויזיה שהכי עשתה לי את זה זאת הסמסונג LA32R81B : http://www.legacy.co.il/default.asp?catid={CD4A5BF8-7B17-4899-9222-FCE8A2263E42}&details_type=1&itemid={B6809481-BD30-4E6D-BD8A-A518907E9285}

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by -LosNir-,

יש לי Sennheiser CX300 שקניתי ב eBay, כל הסימנים מראים שזה לא אוזניות מזיופות, הכתב קטן וצר, המחבר בצורת L והוא כסוף וכל השאר... אבל יש לי בעיה, המחבר של האוזניות די נקרע ויוצא מהמקום, ועכשיו גם מתחילים לשמוע חלש מאוד ובכלל לא מדויק באוזניה הימנית. תמונה: מה אפשר לעשות? אני חשבתי לקרוע את המחבר ולשים אחד חדש, הבעיה שהחוטים שבפנים הם מסוככים והם לא החברים הכי טובים שלי (קרה לי מקרה כזה עם אוזניות פשוטות יותר ובסוף לא הצלחתי לחבר את החוטים האלו)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם. למי שזוכר ללוחות היוקרתיים שהיו מבוססים על צ'יפסט NFORCE 2 היה כרטיס קול מובנה איכותי מאוד מסוג SOUNDSTORM. השאלה שלי היא כזאת האם כדי להנות מהאיכות של הכרטיס אני חייב להיות מחובר בחיבור הדיגיטלי של הכרטיס או שאם אני מחבר אותו לרמקולים או למערכת מיני בחיבור אנלוגי אני אקבל איכות של כרטיס AC97 פשוט של רילטק שקיים על הלוח. הלוח הוא של גיגהבייט מדגם 7NNXP שמכיל את הכרטיס הזה וגם צ'יפ של רילטק. קצת מבלבל כל העניין הזה כאילו יש על הלוח 2 כרטיסי קול.

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  7. שלום ברשותי כרטיס קול Creative SoundBlaster Audigy. אני מעוניין לחבר קול משני מקורות שונים לכניסת הקול שלו (יש אחת). כאשר אני מחבר בעזרת מפצל, חיבורים משני המקורות, אין קול בכלל. אין לי צורך להשתמש בשני המקורות בו זמנית אבל מצד שני אני לא רוצה כל פעם לנתק ולחבר כבלים. הצעות לכך יתקבלו בברכה. חשבתי על דרך מסוימת אבל אני מעדיף לשאול לפני שאני מנסה. אם אני אתקין את הכרטיס קול המובנה במקביל לaudigy (כאשר יש רמקולים שמחוברים רק לaudigy) ואני אחבר מקור חיצוני אחד לכל כרטיס - האם אני אוכל לשמוע את הקול שמגיע מהכרטיס המובנה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  8. Started by external,

http://creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=28&product=16936 האם למשהו יצא לשמוע את הרמקולים הללו? הם מופיעים באתר של קריאטיב אבל אני לא מצליח למצא עליהם מידע.

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  9. Started by Knight,

מחפש רמקולים 2.1 למחשב ברמה גבוהה ,חשוב לי שהסאב ירד נמוך. התקציב שלי הוא מקסימום 1200 שייח ואני מעוניין רק ב2.1 ולא משהו אחר. אודה למי שיכול לעזור.

• 11 תגובות
    • 965 צפיות
  10. Started by adirnasri,

שלום לך חברים יש לי רמקולים של חברת creative 5.1 עכשיו שקניתי אותם לפני איזב חצי שנה העוצמה שלהם היתה חזקה יותר היום אני מרגיש שירדה להם העוצמה זה נראה לי משהו בהגדרות אז השאלה שלי איפה יש הגדרות שאפשר לסדר זאת בסרגל כלים נכנסתי לרמקול שמה והרמתי הכל עד למעלה זה הגביר טיפה אשמח לקבל עזרה תודה רבה

11. Started by asilbob,

אני רוצה לקנות תאוזניות 202 בהתחלה חשבתי על KSC75 אבל בסוף אני הולך על הHD202 מה אתם אומרים ?

12. 1.‏Creative X-Fi XtremeAudio‎ 2.‏Creative X-Fi XtremeGamer‎ מה ההבדל בינהם ומה עדיף לקנות לדעתכם? במחיר ההבדל הוא 160 שקל . תודה לעוזרים

13. Started by Dawn,

שלום יש לי זוג רמקולים ריצפתיים של TAC 300RMS רמקולים נחמדים... אבל מכוון שאני חובב ג'אז אז לדעתי הם לא מתאימים לי...וחשבתי להחליף לזוג מדף B&W DM-303 מה דעתכם? ומה לעשות עם הישנים ? יש לי רסיבר סטריאופוני של ימאאה יש אפשרות לחבר את שתי הזוגות?

14. Started by TOMER20,

היי, יש לי מחשב עם MSI K9N NEO-FV3 עם כרטיס קול מובנה, ובמחשב הישן יש לי כ. קול sound blaster live 5.1 של קריאטיב. יש טעם להעביר אותו למחשב החדש? , או שהם פחות או יותר באותה איכות. תודה

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  15. Started by jasmindb,

קניתי מקרופון נ50 שקל משהו טוב הבעיה היא שאני חיברתי אותו למחשב והוא לא פועל יש אולי משהו במחשב שאני אמורה להתקין בשביל שזה יעבוד? תעזרו פליז.. דרך אגב אני חדשה פה אז נעים מאוד שמי יסמין

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  16. משהו בבקשה יוכל לעזור לי בקשר לאוזניות בקשר לאוזניות 202 HD בקשר לנוחות איך הם בנוחות שמעתי שהם גורמים להרבה זיעה ורק בגלל זה אני מטלבת עם לקנות אותם יש פה משהו שיש לו תאוזניהתקופה ויוכל להגיד לי בבקשההההה? תודה יום טוב

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  17. Started by oren88,

לא מצאתי פורום אחר שאפשר לפרסם בו את זה אז אני מקווה שזה המקום המתאים.. אז ככה, קניתי DVD חדש של LG דגם: LG DV256 הנה הפרטים עליו באתר הרשמי של LG: http://ae.lge.com/products/model/detail/dv256.jhtml ואני מחפש איך לעדכן אותו, כי לפעמים צריך לעדכן יש קודקים חדשים וסרטים שלא יעבדו, למשל ב DVD הישן שלי חלק מהסרטים הכי חדשים לא עבדו כבר או עבדו ממש לא טוב עם קירטועים או שנחתכו והפסיקו באמצע וכו'.. וב DVD החדש (הנוכחי, ה LG) הסרטים עובדים מצויין אבל עדיין הוא DVD שמתעדכן אז זה הכי טוב כי ככה אני יכול לעדכן אותו כל פעם כשיש בעיות עם סרטים.. בכל מקרה תודה רבה מראש! ד"א יש גם מצב שהוא בכלל לא מתעדכן ועבדו עליי? עלה לי רק 200 ש"ח בדיוטי פרי.. קורא DIVX והכל.. בכללי הוא ממש טוב בינ…

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  18. שאלה - אני שוקל לקנות את הz5500 עכשיו השאלה שלי אם אפשר לחבר אותם למחשב ולטלוזייה בוא זמנית ? בנוסף אני מחפש אוזניות in ear איכותיות בתקציב של 500 שקל +/- אשמח לקבל הצעה אחת מהארץ ואחת מחול הדגש פה על איכות וחסימת רעשין מהסביבה ושוב איכות!! אם יש משהו שהוא בהרהב יותר איכותי בחריגה קלה גם אשמח לקבל האם יש מתחרים לz5500 שאומרים להיות יותר איכותיים.?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  19. Started by asilbob,

עוד לא קבלתי אותם אבל משהו יודע איך הם ??? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_2637&products_id=19078 זה מה שקניתי איך האוזניות האלו ? למתרת מוזיקה למחשב

20. אוקי לאחר שעשיתי קצת חושבים אני מחפש זוג קדמיים ב1K ורסיבר 1.5K הערות - מחפש איכות כמבון מהרקמולים שלא יהיו מחברת מדבקה ושיהיה לאותו חברה גם סנטר ואחרויים איכותיים לשדרוג עתידי אני מעדיף שהקדמיים יהיהו מרשימים וגדולים רסיבר- שלא יגביל אותי להרכבת המערכת בעתיד כי מתוכנן הוספת אחוריים וסנטר בעתיד הקרוב גם בתקציב של 1K לחלק ולא רוצה שיגביל אותי שיהיה מחברה מוכרת ואיכותית ולא של חברת מדבקה ישנה אפשרות גם להזמין מחול אז אם יש מוצרים שיהיה בתקציב ויהיה איכותיים יותר ששוים הזמנה מחול גם מקבל המערכת גם תתחבר למחשב לכן אינ צריך כרטיס קול שיפיק ממנה את המקסימום אינ לא עורך או משהו כזה רק מחפש איכות לכרטיס קול גם הולכות להתחבר rp-21 בברכה junior_mg ליאור כל ההערות בעמוד הראשון ו…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by yanro,

שלום, על ידי איזה כבל אני מחבר יציאת שמע דיגיטלית מהמחשב כאשר יש לי רק יציאת שמע אחת לאוזניות (שתומכת ב- S/PDIF)? לאן אני מחבר- למגבר? לטלויזיה?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by yanro,

שלום, אני צריך לחבר (לפי סדר החשיבות מבחינת איכות): 1) מחשב לטלוויזיה- ותמונה 2) מחשב לטלוויזיה או למגבר- שמע 3) מגבר לדיוידי- שמע 4) דיוידי לטלויזיה- תמונה 5) מגבר לטלויזיה במחשב יש לי יציאת VGA ויציאת S-VIDEO שדרכה הייתי מחבר בדרך כלל רק שעכשיו כבר אין לי כניסת S-VIDEO בטלוויזיה. מה גם אני רוצה לחבר סאונד דיגיטלי מהמחשב למגבר- על פי החוברת של המחשב זה אפשרי אבל יש לי רק יציאה אחת של רמקולים-אוזניות. החיבור בין הטלוויזיה הוא החשוב לי ביותר אבל אני גם צריך לחבר את הדיוידי והמגבר לטלוויזיה חיבורים: טלוויזיה- SVIDEO, VGA, 2 SCART, RCA, RF, קומפוננט (תמונה ושמע), HDMI מחשב- S-VIDEO, VGA, ויציאת שמע פשוטה דיוידי- VGA OUT, קומפוננו, SCART, RCA, S-VIDEO, COAXIAL, OPTICAL, ויציא…

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  23. Started by yanro,

שלום לכולם, קניתי פלזמה מהי הצורה האיכותית ביותר לחבר את המחשב הנישא לטלוויזיה בהתחשב שעלי לחבר גם DVD אבל האיכות שלו פחות חשובה לי.

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  24. יש לי את האוזניות GRADO SR-60 כבר כמה שנים, והפאדים שלהם הגיעו למצב על הפנים בזמן האחרון, כל הזמן נופלים לי מהאוזנייה כי הם קרועים לגמרי. יש אפשרות לקנות פאדים ספציפית לאוזניות האלה?

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by ofer40,

היי יש לי סרט HD DVD מקורי בלי כתוביות בעברית ואני רוצה לקחת כתוביות שמותאמות לפורמט X264 ולראות אותם יחד עם הסרט בתוכנת PDVD. האם זה אפשרי ואם כן איך עושים את זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים