אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום אני קצת בבעיה , יש לי אוזניות Sony MDR81 שקניתי לפני כשנה , אבל לצערי כל החתיכות סיליקון לאוזן שלהם, נשחקו למוות או אבדו. הלכתי לכמה חנויות סטריאו ברחובות ולא מצאתי מקום שמוכרים בו סיליקונים כאלו. ראיתי פעם שמוכרים כאלו בEbay , אבל אני מעדיף שלא לקנות מחו"ל , האם מישהו מכיר מקום בארץ שמוכר כאלו דברים?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת רמקולים, כמתנה למישהו בסכום של עד 180. אפשר לחרוג עד 200 ש"ח. מלבד זה.. מה אני אמורה לשאול כשאני מחפשת רמקולים טובים? מה הפרמטרים? תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום לכולם. זה המודינג הרציני הראשון שלי לאוזניות (הקודם הייה בלו טאק מוד... לא רציני), אז הערות בונות יתקבלו בברכה התחלתי עם אוזניות על כבל של איזה 2.5 מטר. פירקתי, הורדתי את הבדיל של המפעל בעזרת סופג בדיל (מעין צמת נחושת שסופגת את הבדיל, למי שלא יודע) ורציתי לשים בדיל נטול עופרת בתוספת נחושת שהשגתי, אבל המלחם שלי פשוט לא רצה להתיך את זה!!! חוץ מלשנות צבע ה"בדיל" (אם זה בדיל) אפילו לא התרכך. בצער רב לקחתי את הבדיל הג'נרי והמעפן שהייה לי והלחמתי איתו... ככה זה נראה באוזנייה הראשונה שהלחמתי- הפחד הגדול שלי הייה שחיממתי את האוזנייה יותר מידי (לקח לי קצת זמן לסדר את ההלחמות ולהוריד את הבדיל המקורי... מזמן לא הלחמתי דברים עדינים) ודפקתי את הממברנה... הרחבה בנושא ב…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה. אני רוצה לקנות טלווזית LCD בגודל לפחות 21 אינטץ,ובסביבות ה2000 שקל (עדיף כמה שפחות),ורצוי רמקולים מובנים. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת \ רסיביר + רמקולים יד שנייה + כרטיס קול בתקציב של כ1200 שקל. הרעיון הוא לחבר את המחשב + האקסבוקס שלי למערכת הזו... מיועד למוסיקה וסרטים [ כן אני יודע ש2.0 זה לא סראונד] בעיקרון אני לא יודע מה עדיף מערכת סטריאו שלמה יד ראשונה חדישה או להתעקש ולמצוא משהו יד שניה :\ צריך המלצות\עצות\אולי קישורים למוצרים יד ראשונה\שניה. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי רציתי לקנות אזניות עד 300 שח והציעו לי פה את AKG K26P הבעיה יהא שהן לא במלאי ונמאס לי לחכות לBUG הדפוקים האלה, אפילו שהזמנתי הם לא מביאים. השאלה היא.. מה ההבדל בניהן, לK414? הן עולות אותו דובר וגם אטומות תודה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
לשימושים רגילים וYES? זה מסך "מדבקה"?, או חברה ששווה לתחת? פשוט אין ביקורות.... פשוט מחיר זול בטרוף וממש מפתה השאלה אם שווה לצופה הממוצע? (סרטי DVD נדיר, אין קונסולות...) רשום שזה HD READY, גם אם זה חארטה זה לא חשוב לי כרגע כי רק הציוד התומך עולה כמו טלויזיה... תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
היי חברה... יש לי מחשב דיי נחמד שמחובר למערכת רמקולים דיי נחמדה (Z5500 של לוג'יטק) בכל מקרה כיום אני משתמש בכרטיס קול המובנה אני צריך / רוצה לקנות כרטיס קול חדש ולחבר אותו עם כבל Coaxial למערכת. לכן אני צריך כרטיס קול עם יציאת Coaxial ובמחיר סביר (אני חייל ולכן התקציב קצת לחוץ) אני מתכנן לחבר את כל העסק עם הכבל הקואקסיאלי הזה: http://www.home-car.co.il/ViewProduct.asp?id=252 זה אומנם 15 מטר אבל אני חייב (המרחק בין המחשב לרמקולים דיי רציני) מה אתם אומרים חברה? הצעות טענות הערות והארות יתקבלו בברכה! תודה!
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
לפני כמה ימים הגבתי בת'רד על טלויזיות LOEWE ולמה הם כל כך יקרות, והתגאתי בזה שיש לי אחת 14 שנה והיא לא הייתה בתיקון לעולם... אתמול היא נשרפה ומתה. (אני והפה הגדול שלי) אם תוכלו לעזור לי למצוא משהו איכותי אני ישמח מאוד... יש לי 5200 שקל תקציב... חיפשתי בפורום ובזאפ ויש הרבה אפשרויות, אבל אין לי מושג מה טוב ומה לא.. אני מבין שבתקציב הזה באפשרות העיקרית היא 32" ,אבל אם משהו מכיר משהו גדול יותר וטוב אז אחלה... תודה רבה... רועי.
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה דברים : האם הבאס של הHK sound sticks יורד נמוך ? איזה מערכות 2.1 יש,שהסאב שלהם איכותיים ויורדים נמוך? איפה יש z2300 בתצוגה והאם באמת אין לה מיד והבאס בומי מידי? אודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
-
יש לי מערכת סטריאו sony MHC-BX3 איך אני מחבר את המערכת למחשב??? הכרטיס קול שלי הוא פשוט עם שלוש יציאות(מובנה בלוח) לא כל הסיבוכים של המתקדמים כמו ה X-FI וכו'...
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
הלוח אם הוא ABIT IC7 MAX 3 -אני לא מוצא דרייברים שניתן להוריד ,יש מלא אבל בעייתים . תודה
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
-
שלום, התחדשתי היום בסט החדש המוזכר בכותרת, הסאונד ממש יפה ומשדרג את חוויית המשחק בהרבה לעומת ה- 2.1 הקודמים שהיו לי, זה פשוט עולם אחר, במיוחד ב TIMESHIFT! (מי שמעוניים לקנות מוזמן לשאול שאלות הקשורות לסט, אין לי ממש כוח לפרט ביקורת) הבעיה שלי או לא ממש בעיה היא כאשר אני משחק או שומע מוזיקה, הסאונד מאוד גבוה ואיכותי וכאשר אני צופה בסרטים העוצמה של הסאונד צונחת(!!!) אפילו שהעוצמה עד הסוף זה עדיין חלש מידי, קצת מרגיז. אני משתמש בכרטיס קול ON-BORD (ניתן לראות במפרט בצד) שאמור להספיק לרמקולים בהספק כזה, אך אני ישמח אם תתקנו אותי ותגידו לי שקניית כרטיס קול ישפר את מצבי. תודה רבה לכל המגיבים והמגיבות !!!!
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
Creative CT4810 כמובן שזה פריט אספנות כמה לדעתכם אני אוכל לקבל עליו?
-
- 5 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אוקי אז יש לי קולנוע ביתי הכל מחובר לרסיבר הממיר הדיגיטלי עם כבל אופטי יס מקס רמקולים טלוויזיה אבל כשה חיברתי את הדיוידcomponent) הוא פשוט לא מוצא אותו אלא רק בקבלים רגילים מה עושים מה לא עשיתי נכון ממיר של מארנטז ודיויד של אפקס
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני צריך כבל VGA לחבר את המחשב לטלויזיה בחדר, ובגלל ש-DVI-HDMI זה בעייתי לאורך כזה אני צריך כבל VGA. אני גם צריך כבל PL-PL מיני (3.5) זכר לזכר בשביל הסאונד. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי דיסק התקנה של ויסטה אבל עברתי לXP 64 ביט ואני לא מוצא את כל הדברים שהיו לי חוץ מהדרייבר עצמו נכנסתי לאתר ניסיתי להתקין לפי הדגם ואין תאימות אין חבילת התקנה מלאה שאני יכול להוריד אני תקוע !
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול שמתאים לרמקולים creative sbs 580 ולAGP וגם לPCI, בתקציב של עד 400 שקל (עדיף יותר זול,אבל שיהיה מהחברה הכי טובה במסגרת הקציב). תודה.
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
שלום לכם אני מבלה כבר שבועות באתרים של השוואות מוצרים לרמקוליים, אנלא ממש מבין בזה לכן הבחירה בשבילי היא ממש קשה... הבקשה: המלצה למערכת רמקולים (הרכב 5.1) תקציב: כמה שיותר טוב בכמה שיותר זול ;D בעיקרון 400-500 המערכת מיועדת בעיקרון לשמיעת מוזיקה אלקטרונית. בנוסף גם אשמח לקבל המלצות לכרטיסי קול עד 300 שקל אלירז.
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין לדעת איזה כרטיס או מכשיר אני צריך לקנות כדי שאוכל לחבר את הממיר הדיגיטאלי של הכבלים למחשב שלי. מעוניין לצפות בכבלים דרך המחשב - רק צפייה ללא צורך הקלטה. תודה, נמרוד.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי ה X-FI הרגיל שעולה כ300 ש''ח משתווה ברמתו לסטוק של מעבד הQ6600 שיש לי. ככה שאניי צריך משו יותר טוב בעד 400 ש''ח. זה די דחוף כי בעיקרון המחשב כבר הוזמן. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-