אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לכיון את הרמוקול שיש לי כך שיצא קול מהמיקרופונים. אל תשאלו למה מישהו יודע כיצד אני יכול להגיד את זה יש לי מיקופורון ושני רמקולים קטנים + אחד SUB אם אני זוכר נכון זה CEATIVE 2.1 2500 משהו בסיגון
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
על מנת מנת להקליט למשל שירים וכדומה מאתרים אני משתמש בתוכנת Audacity. במחשב הזה יש כרטיס קול מובנה של אינטל ואין אפשרות להגדיר "עירבול סטריאו" ולכן ההקלטה פועלת דרך המיקרופון. האם יש פתרון א תוכנה לבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שכולם יודעים יש לי נגן h320 ואני רוצה משהו בסיגנוון הזה ...?? http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1498&scat=279&tcat=33 כל מי שיכול לעזור תודה מראש ....
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו התנסה בשילוב כזה? מהדעתכם על הלוחות ABIT Fatal1ty F-I90HD או ASUS M2A-VM HDMI לשילוב עם הטלוויזיה הזו? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מישהו מוכן להגיד לי מה ההבדל בי שתי האוזניות האלו? http://www.audiocubes.com/category/Earphones_Earbuds/product/Sony_MDR-EX51LP_Fontopia_Earphone.html http://www.audiocubes.com/category/Earphones_Earbuds/product/Sony_MDR-EX51SP_Fontopia_Earphone.html איתן
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אם אפשר חוות דעת למי שמכיר או שיש לו את הרמקולים. תודה. רמקולים למחשב: JBL Creature III: עוצמה לערוץ: W5 סאב וופר: W15 מחיר: 435 JBL Spyro: עוצמה לערוץ: W6 סאב וופר: W24 מחיר: 485 Harman Kardon Soundsticks: עוצמה לערוץ: W10 סאב וופר: W20 מחיר: 840 Logitech X-230: עוצמה לערוץ: 6W סאב וופר: 20W מחיר: 350 Philips SPA5300: עוצמה לערוץ: W12 סאב וופר: W26 מחיר: 445
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=5206 קריאטיב לוחצים ידיים ? משהו מעניין מאוד הולך לקרות פה ... [br]פורסם בתאריך: 16.04.2007 בשעה 19:46:37 אף פעם לא היה לי כרטיס של Auzentech.איך הם מתפקדים מבחינת דריברים \ software בדרך כלל? זה עלול להיות שילוב מנצח... וסוף סוף DD Live Encoder בכרטיס "של Creative" עריכה: כששלחתי את ההודעה האחרונה מערכת הפורומים זרקה לי הודעה לפרצוף : "Hacking Attempt" . זה מעניין... עריכה 2: http://www.auzentech.com/site/products/x-fi_prelude.php
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת דעה על הכרטיס האם הוא כדאי וטוב לZ5500 צרפתי לינק למטה בו יש את הכרטיס עם תמונות..... http://www.digit-life.com/articles/audigyplatinumex/index.html תודה תודה.....
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום לכם, חיפשתי בנוגע לכרטיס ללכידת וידאו בפורום, אך רוב הנושאים נותרו ללא מענה, משום מה. בכל מקרה, אני רוצה להתייעץ עמכם לגבי הדרך האיכותית ביותר להפיכת המחשב למעין TIVO. (או יס מקס / הוט מג'יק המקומיים.) קו המחשבה שלי הוא כך: אקליט תכנים מהממיר דרך כרטיס לכידת וידאו, ואשדר את התכנים האלה דרך מזרים מדיה קיים (PCH-110) חזרה לטלויזיה. הטלויזיה היא CRT, כך שחיבור המחשב (ובכך השמטת המזרים מדיה.) אליה הוא די מעצבן, ולכן אני נעזר במזרים מדיה קיים. האם יש לכם רעיון טוב יותר / יעיל יותר? הממיר: ובכן, ברשותי ממיר HOT מסוג ג'וניור (כלומר, זה שמו העממי ב-HOT, אני מניח, דגם ABQ 1H4G.), אשר בעל היציאות הבאות: SCART X 2 - TV-OUT + VCR (Video) Optical X 1 (לא רלוונטי, אני מני…
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/devices/flash.aspx כל כך הרבה עקיצות נגן ה IPOD SHUFFLE ו IPOD בכלל.. כמו צריך מסך, שיהיה גם רדיו ומיקרופון, שעון עצר ותמיכה ביותר מחנות אחת.... כאילו ידוע שה IPOD SHUFFLE זה נגן די פרימטבי, אבל הוא מיועד לשוק מסויים (הפנאטים של IPOD)... חבל ש MICROSOFT מתרצת את הצורך בנגן נורמלי (בניגוד ל SHUFFLE) משיקולים עסקיים בלבד... (MICROSOFT מתחרה ב APPLE בשוק ההגנה הדיגיטלית DRM, ה FAIRPLAY מול ה WMA)... http://www.wired.com/news/mac/0,2125,66460,00.html?tw=wn_11culthead מה גם בגלל שמרבית הנגנים הלא IPOD בשוק, תומכים בפורמט של MICROSOFT ולא APPLE, אז החברה מעודדת את העובדים לקנות נגנים אחרים במקום IPOD (לא שזה עוזר, למרבית העובדים יש …
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב לכל חברי וחברות הפורום לפני כשעה קיבלתי מספר חלקים ממחשבי החדש, ביניהם ה-Logitech Z-2300. החלטתי לבחון אותם בעזרת הלפטופ שלי (שום כרטיס קול מיוחד, חיבור אנלוגי) והרי הממצאים: 1. זה שיפור פשוט ע-נ-ק. לא להאמין כמה שה-X-210 שהיו לי אז נשמעו כמו תחת. 2. לא משנה כמה הגברתי את העוצמה, האיכות המדהימה נשארה. זה פשוט לא להאמין. 3. כששמתי אותם על פול ווליום אחותי הקטנה חטפה כאב ראש, פשוט על המקום. ת'אמת? אני יכול להבין אותה. כ-ז-ו עוצמה לא שמעתי בחיים, גם במועדון סגור. 4. הסאב-וופר פשוט ע-נ-ק. מפלצת, פשוט מפלצת. וכמה שהוא גדול ככה הוא איכותי. אני כל הזמן שם אותו על מקסימום עוצמה ות'אמת זה פשוט מצוין. 5. Painkiller שמנוגן ע"י Death נשמע פשוט מ-ד-ה-י-ם. בהתחשב …
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
Logitech® Z10 Interactive Speaker System VS. Altec Lansing VS2421 2.1 / Altec lansing ATP3 2.1 Speaker System שבת שלום וערב מעולה לכם. אני רוצה לדעת על ההבדלים בין הZ-10 של Logitech לבין הATP3/VS2421 של Altec lansing. כן אני יודע שהZ10 הוא בעל הרכב של 2 לעומת האחרים שהם הרכב של 2.1. אבל האם באמת הZ10 שווה את ה850 ש"ח לעומת האלטקים שנמכרים בכ370 ש"ח? האם באמת זו ליגה אחרת ומרגישים סאונד אחר? או שאפשר להסתפק באלטקים?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש מי מכם שמשתמש באפיקציה כזו? מה דעתכם על האפשרות ו\או אופן השימוש מניסיונכם האישי? במאמר הבא מופיעה רשימה קצרה של אפליקציות מובילות, באיזו מהן אתם משתמשים (אם בכלל) ועל איזו הייתם ממליצים? http://surround-sound.co.il/%D7%90%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%94-%D7%9C%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%91%D7%A8/
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי את המחשב הישן שלי,K6-2 500 למפרט הנוכחי שלי(<----ראו מפרט). לפני השידרוג הייתי מתקין את DivX505Bundle מWWW.DIVX.COM והסרטים היו עובדים די סביר(היה קול וגם תמונה, קצת לא מתואמים אבל די סביר :-\) עכשיו אחרי השידרוג היה בעיה יותר מוזרה: כל הסרטים פעלו בהילוך מהיר,בכל התוכנות של המחשב התקנתי את הבאנדל DivX505Bundle , לא עזר(עדיןן עבד מהר מדי). התקנתי את הוינדוס 98SE מחדש, ואח"כ את הבאנדל, לא עזר. התקנתי WINDOWS MEDIA PLAYER 7.1 וגם זה לא פתר את הבעיה, בסוף ניסיתי את WMP9, ועכשיו אני לא יכול לראות כלום (אפילו לא בהילוך מהיר ;D) הסאונד מחובר ועובד מעולה במשחקים ושירים(שמתנגנים בWINAMP) בWINDOWS MEDIA PLAYER הוא רושם CANNOT ALLOCATE MEMORY BECAUSE NO SI…
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אהלן התקנתי רוק בוקס אבל כמו מפגר לא עקבתי בדיוק אחרי ההוראות בשביל לעשות שהממשק יהיה בעברית ושיניתי שהממשק יהיה בעברית לפני שבחרתי את הפונט העברי ועכשיו הנגן מראה קוביות במקום עברית כי אין לו את הפונט ואני לא יודע איפה אני מוצא את מה שאני צריך בשביל לבחור את הפונט מישהו שיש לו H340 ורוקבוקס בעברית יכול לעזור לי? נכנסתי לתפריט בעזרת A-B עכשיו אני צריך שתגיד לי את הדברים הבאים איזה מספר ברשימה זה הגדרות כלליות איזה מספר ברשימה שאחריה זה תצוגה איזה מספר ברשימה שאחריה זה עיין פונטים ואז אני כבר אראה את הפונט UNIFONT תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, רכשתי טלוויזית LG חדשה 32". שניסיתי לחבר אליה כונן חיצוני ראיתי שהטלוויזיה אינה מסוגלת להציג כתוביות בעברית. בדקתי בתפריטים (הם בעברית) פשוט אין את השפה העברית.. רציתי לשאול אם יש דרך לסדר את זה ואם יש פיתרון חלופי כמו קניית סטרימר וכו'. תודה
-
- 15 תגובות
- 4k צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה WinXP מחדש ואיתו את הדריוורים החדשים של קראיטיב והסאונד (משחקים/DVD/DiVX/MP3) נשמע לי הרבה יותר שטוח, זאת אומרת כמו טרנזיסטור ולא כמו ששמעו (והרגישו..) מקודם. פשוט אין עומק לצליל. עוד מישהו הרגיש בזה? המערכת היא: Klipsch ProMedia 4.1 והכרטיס קול הוא: Creatve Sound Blaster Audigy MP3+
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
כרטיס PCI רגיל לא נכנס לי, בגלל קירור של הציפסט
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
היי הייתי מעונין לרכוש את הLOGITECH Z3 עד שראיתי את הסרטון הזה בYT מדובר בוופר 4" בסה"כ...ולא 8" כמו שכתוב באתר שלהם. האם ישנם רמקולים נורמלים (סטריאו \ 2.1) נורמלים?
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
טוב אני מעוניין לקנות רמקולים לסלון עבור ההורים שלי, כנראה הTV תוחלף לאחת אחרת בקרוב אבל אני לא חושב שהדגם הספציפי רלוונטי. שאלתי היא האם יש בעיה לחבר רמקולים למחשב, ישירות לטלוויזיה- לדוג' הMICROLAB SOLO. אני לא מעוניין להשקיע כמות כסף נכבדת ברמקולים יעודיים ורסיבר, וגם להתעסק ביד שניה לצערי אין לי זמן לחפש וגם אז התקציב לא מאפשר משהו בליגה של קולנוע ביתי. מדובר בסלון לא גדול, ועד עכשיו נעשה שימוש ברמקולים של הטלוויזיה וזה מה שרגילים אליו. אז בגדול רציתי לדעת האם לדעתכם זה שיפור מומלץ לשים רמקולים מחשביים ב600-800 שקל לטלוויזיה, והאם מבחינת חיבור ישנה בעייתיות בנושא תודה
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס קול מסתמן כאיכותי הבנתי שהסדרה של הקריאטיב הX FI אבל בקשר למחיר הם בסביבות ה800 ש"ח עד 1500 אבל רציתי לדעת מה ההבדלים איזה כרטיס יישב הכי טוב על הFX6021... עכשיו הכרטיס קול הוא בעיקר למוזיקה אבל במשחקים הוא לא יגביל או יפריע נכון? הוא אמור להתאים אם אני לא טועה? עוד דבר במחיר של הFX 6021 יש עוד משהו בתחום הרבה יותר משתלם או יותר טוב עוד דבר מה עדיף מערכת של 2.1 או מערכת של 5.1 ואיזו מהן תיתן לי איכות מוזיקה גבוהה יותר עם כרטיס קול איכותי... מקווה לעזרה... תודה ררבה רבה וייום טוב
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
האם כל כרטיס רדיו FM שהוא בד"כ חלק מכרטיס TV (לכידה / צפיה) מצריך חיבור לכרטיס קול של המחשב ? יש מספר כרטיסים עם יציאת Audio בנוסף לחיבורים אחרים הקיימים בהם, והשאלה שלי היא האם אפשר דרך יציאה זו לשמוע sound מהרדיו ללא כרטיס קול כלשהו ?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי XBOX 360 + מסך פלזמה 42 אז אני מחפש משהו זול וטוב אבל שישמע סביר יש לי 4 רמקולים של טנוי (לא גדולים\רצפתיים אלא רמקול מדף),סנטר של ימאהה ורסיבר של הרמון קרדון. בעיקרון חשבתי לחפש יד שנייה כי אולי יש מציאות אבל אני לא מבין בזה ולא יודע מה טוב.
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת מערכת סאונד לסלון . רשימת קניות : סט רמקולים STORM דגם : FLASH ואת המגבר הזה: מגבר PRO AUDIO דגם: AV-1060 זאת ה אופצייה הראשונה.^^^ וזאת השנייה: מערכת סטריאו מיני LG דגם: LM-3020 אני לא יודע מה לבחור. ובאופצייה הראשונה אני לוקח את הרמקולים של הסראונד למחשב לחדרd. ;D יש אבדלדיי גדול במחיר אבל האם הבדל של600שקל שווה? את זה? ---EDIT--- עוד משאו אני לא ראיתי שכתוב שם ב אופצייה הראשונה ברמקולים שזה 175 וואט RMS זה RMS נכון?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום רב, בימים הקרובים ארכוש רסיבר VSXD514 Pioneer , הוא 5.1 ודי חדש (2005) כרגע אני עובד עם 4 רמקולים (2FRONT 2REAR) עם 2 רסיברים מקרטעים. אך אני מבסוט מהרמקולים בינתיים. העניין הוא, שאני עובד עם כרטיס קול SB Live Value שהוא 4.1 ואני מחבר אותו לרסיברים של הרמקולים בצורה אנלוגית. מה שלא קיים ברסיבר שאני עומד לרכוש. השאלה שלי היא, האם יש דרך לחבר את הכרטיס קול הזה, והאם בכלל כדאי לחבר אותו, לרסיבר החדש? מן הסתם התשובה על כך היא לא, לכן, שאלתי הבאה היא, איזה כרטיס קול יתאים לי ספציפית? אני רק צריך שיתחבר לי לרסיבר בצורה טובה. נ.ב. יש לי כרטיס קול מובנה בלוח ABIT NF7 - יש לו 5.1 וגם יציאה אופטית, שווה להשתמש לו ביציאה האופטית ולחבר לרסיבר החדש? או שהאיכות על הפנים? (OnBoard…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-